Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

eu am gasit oferte bune pt Belek dar plecarea la toate e pe 31 august iar sotul meu vine din Dubai pe 31 seara.Asa ca inca sunt in cautare si abia astept sa plecam si noi.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Prisi e super daca aveti cu cine sa o lasati mai iesiti si voi.Si eu imi doresc atat de mult sa am cu cine sa-l las macar 3 ore pe saptamana

teo

da e bine ca s-a obisnuit Miru cu mamaie, dar noi am pus-o sa se pensioneze ca sa stea cu ea si o sa ii mai cumparam noi diverse folositoare pe la casa omului ca nu vrea bani... iar pensia e mica tare in comparatie cu salariul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Stai ca nu am inteles e bunica ta sau mama ta?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Stai ca nu am inteles e bunica ta sau mama ta?

teo

e soacra mea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tocmai ma pregateam sa intru sa va zic ca suntem bine adica nu a mai facut febra deloc de ieri, cand am avut iar o criza de plans, sper sa nu fie nimic ca am ajuns sa ma panichez la orice tipat. Inca mai luam antibiotic si seara ii dau ketof, am sarit o data peste el si mi-a facut urat toata noaptea, nu stiu ce o avea siropul asta ca nu e nici calmant nici sedativ, e antialergic, cand ii dau nu se trezeste decat din 2 in 2 ore ceea ce pt ea e fff bine si vad ca a inceput sa doarma si ziua aproape 2 ore.Azi vine si tati, abia astept ca nu mai pot, trebuie sa mai las din griji si pe umerii lui, sa mai dorm si eu cat de cat mai linistita.Noi luna asta nu mai plecam nicaieri, mi-e tare frica sa nu o apuce ceva pe drum sau pe la munte, cred ca nu o sa mai scap de frica asta, totusi sper pana la sfarsitul lui iulie ca sa plecam atunci.Maine ne ducem iar la ORL si apoi la pediatra si sper sa fim ok.Micuta mea cred ca e printre cei mai intarziati, nu avem nici dinti (dar nu ne facem griji ca nu ducem lipsa de vitamine), motric suntem la faza de tarare, deci nu merge in patru labe, nici nu se ridica, aaa si se rasuceste in disperare, chiar si in somn, trebuie sa o caut prin pat noaptea.Cu mancarea din putin am ajuns la deloc(adica doar san), de ieri a inceput sa manance putin orez cu morcov (ca facem si kk moale de la antibiotic) si iaurt cu cereale. Cu greutatea am ajuns sa ma bucur ca macar nu a scazut in perioada asta.Moldoveanca ma bucur ca si voi sunteti mai bine, si bine ca a scapat mititelul de mai multe dureri si cu dintisor.Ah, si mi-am adus aminte, vroiam neaparat sa ajung s-o vad pe bunica mea, dar m-a sunat maica-mea ca cica tuseste destul de nasol, offff si mi-e frica acum sa ma mai duc nu stiu ce sa fac.Si referitor la dezordine, credeti-ma ca eu sunt campioana, abia fac o mancare pt toate 3 si asta la 2 zile.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

Am fost ieri la dr si nu are nimic in afara de raceala. Sa nu-i dau sirop de tuse (cel dat de la urgente) atata timp cat nu are nimic la plamani. Are 74cm si 8900g.

Azi am iesit la plimbare, a mancat in aer liber, apoi ne-am intors si-am adormit printesa, am dat repede cu aspiratorul si am spalat pe jos.Acum vrea iar nani in brate :)

Avem de azi dintisorul nr 2! Muci mai are dar nu asa rau, mai bag batista bebelului din cand in cand.

Yaia informatia eronata despre aceeasi echipa a celor 2 mi-a dat-o sotul deci are cartonas rosu si cateva "parole", ca tocmai ce-l iertasem ca nu am reusit sa-i batem. Dar azi sper in calificare :) Mi-am mai cumparat un steag de pus la masina, asa ca-l pot dat jos pe cel al It si pun 2 ale Ro si dau o tura la sunat....daca e sa ne calificam!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Yaia felicitari pentru reusita.Bravo tie,trebuie neaparat sa-ti urmez exemplul.
Adi "La multi ani fericiti!".Nu te mai gandi la prefix,sunt sigura ca esti mult mai fericita de micuta Lisa...care e cea mai dulce.
Myral multa sanatate si spor cu diversivicarea.Usor si sigur,este cel mai bine.

Am si eu o intrebare...Erika a devenit tare plangacioasa...cum nu ma vede plange,daca nu-i dau voie cu un obiect,plange...daca nu stau langa ea cand o adorm plange...chiar daca e moarta de somn si o pun in pat,plange.
Am icnercat s-o las sa planga....nu tine...plange in asa fel incat mi se rupe inima,si apoi dupa ce o i-au in brate,suspina vreo 5 minute,iar eu ma simt tare vinovata.Nu stiu cum as putea s-o dezvat de plansul asta din orice...si cum as putea s-o inteleg.
Si la voi este la fel?Banuiesc ca poate mai sunt mamici care se confrunta cu aceeasi problema.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mama dulcelui trandafir belgian nu mai da si pe la noi ?

Despre curatenie...eu sunt cam obsedata si l-am molipsit si pe sot, acum suntem 2 obsedati, insa nu mai dau in fiecare zi cu aspiratorul ca nu reusesc, dar bateriile la baie si bacatarie tre' sa luceasca mereu. Am noroc de sot ca s-a molipsit si mai da si el o mana de ajutor prin baie si bucatarie. Dar pe mine ma omoara calcatul :( sambata am bagat 5h de-am zis ca lesin! Nu mai vreau atatea haine ca-i prea migalos calcatul :(

Vroiam sa mananc in timp ce doarme Puppi dar o am in brate, deci iar mananc o sg data azi. Si, de cateva saptamani imi e cam rau, sunt ametita si lipsita de putere. Trebuie sa mai iau inca 60 zile fier, deja 40 am luat, dar nu vad nici o ameliorare. Am programare la internist pe 25.06. Si parul pica de prin decembrie-n draci, cred ca 1/2 s-a dus deja, sper sa gaseasca dr "defectul" ca dermatologul m-a trimis la internist, gineco la dermato si tot asa.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tot mai am de lucru pt servici, mai am de alergat si pe la casa, si pe la Medicover pentru uroculturi , asa ca mai rar pe aici.

Felicitari mamicilor studioase, trebuie sa dati de baut

Sanatate bebicilor bolnaviori.

Adi La multi ani fericiti!

Stefan nu mai sta absolut deloc cuminte cand merg la dentist, urla de nu mai poate respira, asa ca am vorbit cu mamaia (soacra) si o sa vina 2 zile pe sapt la noi ca sa mai stea cu Stefan. In timpul asta, rezolv si eu cu mersul la dentist, mai bag un PAG amanuntit, un pic de munca pt servici. Cam atat de la noi, v-am pupat.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aaaa, joi nu cred ca reusim sa ajungem.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput