Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
Felicitari fetelor noastre studioase
si multe succese in continuare
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Prisi, multumim!
Ce mai face Miru? Tot cu mamaie?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
prisi spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Prisi, multumim!
Poze
e bine multumesc, tot cu mamaie, e pe zi ce trece mai rasfatata, azi de dimineata ii facea "pa" lui mamaie sa plece
![](icon_smile_big.gif)
poze
Marta si
![](fetita.gif)
Yaia spune:
Asa...am raspuns la toata lumea, sper!
Noi suntem bine, Tudor parca papa mai bine, desi are momente cand tipa efectiv, probabil dintii 7 si 8 cauzeaza accesele de manie. Dintii 5 si 6, dupa ce au spart gingia si au crescut foarte putin, s-au oprit. Probabil ii asteapta pe ceilalti din urma.
In rest ne luptam cu o vreme urata rau...cam ploua si e mai rece, vreo 15-18 grade. Macar de nu ar mai ploua atata. Ziua pandim crapaturile din nori ca sa iesim la plimbare. Azi nu mai tine, direct la pelerine de ploaie ma opresc, ca la carutul lui Tudor avem husa de ploaie, numai ca nu pot tine umbrela si impinge carutul in acelasi timp, asa ca imi iau pelerina.
Trebuie sa inchei, domnul misuna si-si baga capul te miri pe unde...si cum!
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by prisiquote:
Originally posted by Yaia
Prisi, multumim!
Poze
e bine multumesc, tot cu mamaie, e pe zi ce trece mai rasfatata, azi de dimineata ii facea "pa" lui mamaie sa plece
Draga de ea!
![](pupic.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
io nu mai pot, ma simt super obosita, nu am timp sa mai fac nimic.
trebuie sa reorganizez totul prin casa, sa fac curatenie in biblioteca ( care-i plina de dosare, hartii, cutii, cutiute ) sa nu mai fie tentanta pt Ghighi, sa merg la adm financiara ( azi noapte am realizat ca am uitat sa-mi depun fisele fiscale pe 2007 ), sa fac saci de rufe de dat, sa sortez imbracamintea de extrasezon, sa bag un smotru mare,sa schimb jaluzele, sa mai ajung si io la un coafor, la un teatru n-am mai fost decand aveam burtika, etc. nu stiu cum sa fac, ma simt depasita total.
Barbatu-meu zice sa-l duc 2 zile pe ghighi la mama, sa se obisnuiasca, eu nu l-as lasa, as sta si eu cu el....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
prisi spune:
quote:
Originally posted by papanash
io nu mai pot, ma simt super obosita, nu am timp sa mai fac nimic.
trebuie sa reorganizez totul prin casa, sa fac curatenie in biblioteca ( care-i plina de dosare, hartii, cutii, cutiute ) sa nu mai fie tentanta pt Ghighi, sa merg la adm financiara ( azi noapte am realizat ca am uitat sa-mi depun fisele fiscale pe 2007), sa fac saci de rufe de dat, sa sortez imbracamintea de extrasezon, sa bag un smotru mare,sa schimb jaluzele, sa mai ajung si io la un coafor, la un teatru n-am mai fost decand aveam burtika, etc. nu stiu cum sa fac, ma simt depasita total.
Barbatu-meu zice sa-l duc 2 zile pe ghighi la mama, sa se obisnuiasca, eu nu l-as lasa, as sta si eu cu el....
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
![](pupic.gif)
eu o las pe Miru cate o zi intreaga la mamaie dar seara o luam ca e dependenta de tzitzi peste noapte, dar sambata seara am ajuns cam tarziu si nu am mai trezit-o, asa ca ne-am culcat si noi acolo , acum avem solutii de iesit in oras
![](icon_smile_big.gif)
poze
Marta si
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Prisi, mama mea e la 120 km departare, soacra-mea la vreo 300, asa ca-i mai greu.
Acum l-am pus in tarc, e mancat, schimbat, i-am pus un cd cu povesti si cantece copilasi, dar el plange , nu se uita la nici o jucarie, se tot chinuie sa se catere pe tarc si sa evadeze. Azi-dimineata in timp ce-i faceam bibele ( 2 minute) iar s-a suit in pat si a cazut, de-acum nu-l mai las decat in tarc cat nu-s langa el, poate se mai obisnuieste. dar nu suport sa-l aud cum plange...
moldoveanca spune:
Neata si de la noi eu m-am trezit cu o durrere ingrozitoare de gat,nas infundat se pare ca mister Vladut mi-a transmis cativa virusei.El e mult mai bine a dormit aseara foarte bine cred ca al doilea dintisor va sparge gingia imediat.
teo
moldoveanca spune:
Prisi e super daca aveti cu cine sa o lasati mai iesiti si voi.Si eu imi doresc atat de mult sa am cu cine sa-l las macar 3 ore pe saptamana
teo