Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna dimineta,
am fost si noi la revizie aseara, in greutate nu am luat aproape deloc, dar am mai crescut 1,5 cm, in rest totul e bine, am ne-a facut o lista cu ce sa luam in concediu
Nanace vesti bune despre fluturas , eu intr-un iaurt mic ii pun 2 biscuiti dati pe razatoarea de sticla si uneori ii mai pun si banana seara
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata, sunt la munca. Azi cica ma intalnesc cu madam cu costumul de furnica, daca imi trage iar clapa cred ca ma duc peste ea acasa si fac ditamai circul. Copiii sunt bine sanatosi si sper sa ramana asa. Ieri imi zisese bona ca i s-a parut infundat Andrei si ma panicasem, dar nu are nimic. Dom'soara in schimb parea infundata aseara, probabil de la cele 4 ore in piscina, dar sper sa nu se intample nimic ca de luni merge la inot la Dinamo.
Lavinia, voi va plangeati de dermatita imi amintesc. Nu e vreo problema cu stafilococul auriu de fapt? Sa stii ca e tare pacatos. Inteleg ca pana la urma mergeti in Belek. Unde ai ales? Ieri ma sunasera nasii nostri sa mearga si ei insa nu le convenea perioada in care mergem noi. Despre cluburile cu pricina gasesti la sectiunea despre vacante si calatorii pe forum. Vezi ca sunt 6 capitole de citit, poti sa mai intrebi o data, dar sigur mai gasesti cate ceva si in ce s-a scris vara trecuta. Despre Belvil cred ca am citit de bine. Si merita cautat pe tripadvisor.
Daniela76, ma bucur ca v-a priit mersul la mare. Ai bagat-o din prima in apa? Usurel? Nu s-a speriat? Nu era rece?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
neataLa Mai Multe Lunite sarbatoritilor de astazi: Maia, Tudor si Nathan - 9 lunite si Mihnea si Raul -8 lunite!! Sa fiti sanatosi!!
Adimercedes, multumim.
Luy, multumim mult de versuri si pt.urarile tale calde si sincere.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
![](mamica.gif)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by papanash
Yaia, felicitari maxime, si copil, si barbat, si examene, si casa,si gradi, si fotbal....polivalento ce esti ....dai un pronostic pt. maine ? ai mai tras cu okii in vestiare ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Multumesc mult!
![](pupic.gif)
Dar e putin exagerat. Copilul are nasul julit, deci creste singur, sotul e probabil neglijat, examenele au fost...doar unul si nici pentru ala nu am avut de invatat, ca a fost o intrebare din teza pe care eu am scris-o, deci se presupune ca stiam ce am scris, casa e mizerabila rau, la gradinita doar am aplicat online...dar fotbal...cat cuprinde!
![](icon_smile_big.gif)
Azi musai ne calificam...sper!
In vestiare nu m-au mai lasat sa intru, am interdictie!
![](icon_smile_big.gif)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, lamurita acusa cu gradi. Am eu emotii pentru Tudor, indiferent la care din ele merge, dar se va obisnui el.
Asa ma gandesc si eu, doar ca-i va fi mai greu sa se mute de la una la alta, odata obisnuit intr-un loc, de asta speram sa prind loc la cea principala din prima. Mai ales ca directoarea mi-a zis ca va trebui sa mearga la gradi-sucursala pentru 'cateva' saptamani, dar nu stia cate si daca se va ivi un loc la cea principala...
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
yaia - felicitari!
Multumesc mult!
![](pupic.gif)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by luy
Yaia, felicitari pentru absolvire ! Si tu si celelalte mamici cu diverse examene sunteti de admirat pt felul in care ati reusit sa faceti fata statutului de mamica ( de cele mai multe ori fara alte ajutoare ), celui de sotie si invatatului. Bravo voua !
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Cum am mai spus, deja tu si Papapasha m-ati facut sa-mi fie rusine pentru dezordinea din casa si pentru toate celelalte treburi nefacute. Deja am bagat o masina de rufe si ma pregatesc sa bag si una de vase. Mancarea copilului e pe foc...ce sa mai, noroc cu voi, ca altfel veneau serpii peste noi in casa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by danielle02
yaiafelicitari,
Multumesc!
![](pupic.gif)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
am scapat si eu de examene,curs festiv ,banchet mai am doar sustinerea lucrarii in 15 iulie...cam tarziu dar asta e nu am ce face.
Bravo! Felicitari! Uite, tu chiar le meriti, ca ai avut examene serioase, nu ca mine! Desfacem sampania de acum sau asteptam 15 iulie?
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by Yaia
Adimercedes, am ramas datoare cu un raspuns: din repertoriu fac parte:
Trecea un print calare
Bate vantul frunzele
Vine, vine primavara
In the jungle
Oac oac
Ratoiul
Mai avem si altele, dar cam astea sunt obisnuitele la masa. Uneori ascultam muzica la radio si cantam si noi.
Yaia, faina lista. Imi inchipui lingurarii cantand si Tudor amuzandu-se in timp ce papa. Trebuie sa fie tare haios. Si Lisa e tare incantata de "In the Jungle the Lion Sleeps Tonight", mai ales de versiunea animata cu Pat si Stanley.quote:
Originally posted by Yaia
LA MULTI ANI fericiti, Adimercedes, alaturi de dulceata Lisa! Multa sanatate si multe bucurii!
Multumesc pt urari. Felicitari pt absolvire si concediu placut!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Tudor se bucura sa auda ca Lisa are aceleasi preferinte muzicale.
![](icon_smile_big.gif)
Multumesc si eu...concediul incepe abia peste 2 saptamani!
![](icon_smile_big.gif)
Poze