Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor, a reusit domnul Cris sa ma molipseasca si pe mine!!! Ieri cred ca am facut cea mai mare temperatura din viata mea 39,9.
Ziceai ca sunt drogata, noroc ca azi mi-am revenit ca altfel nu stiu ce faceam cu Cris. Nu aveam cine sa ma ajute!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Mandarinutza nu am citit eu bine sau chiar ii dai ciulama Antoniei? Cum o pregatesti? Calesti faina??

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

andreea, mandarinutza a zis ca face ciulama astfel:

pun la fiert pulpe superioare/ce vrei tu din pui.Dupa primul clocot, scurg apa si pun alta calda, mai aduag o cepa si 2 morcovi. Si le las pe foc pana sunt fierte bine. Apoi pun intr-un castronel faina(cam 2-4 linguri, depinde de cantitate) si adaug treptat zeama de la supa, pana iese o zeama fara cocoloase. In alta tigaie pun pe foc unt si adaug zeama si amestec continuu pana da in clocot.Si la sfarsit adaug pulpitele fierte. Antoniei i-am amestecat carnita taiata si sosul cu mamliguta (am salvat reteta in word)

Yaia, lavinia felicitari pentru examenele luate..

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by danielle02

buna seara fetelor,
nu m-am putut abtine sa nu va arat ce purcica am eu dupa ce a stat cu taicasau` cateva ore :D
http://good-times.webshots.com/photo/2969973600101671646KtXVeA?vhost=good-times

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

SUPERRRRR TAREEEEE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Alehiam, ce rapida ai fost, tocmai cautam postarea mea din urma cu ciulamaua.

Andreea11, important la sosul de la ciulama e sa nu aiba cocoloase cand amesteci faina cu zeama de la pui si apoi sa lasi sa dea sosul in clocot dupa ce il amesteci cu untul.Eu ii fac mai mult mancare gatita Antonieie, ca nu ii mai plac piureurile depe la 8luni.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Danielle, tare dulce Ebonee cum doarme.e vede ca s-a distrat cu tati!

Maruntzika
, la mine sotul e obsedat cu curatenia, asa ca am noroc ca ii place tare mult sa faca curat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetelor, multumesc tuturor pt urari. Scuze ca raspund haotic, dar incerc sa iau paginile de la browser intr-o ordine oarecare, dar se pare ca fac o varza totala.

Deci, ieri am halit o tabla de ciocolata! Eu cu mine insami... Insa parca viata a fost mai roz dupa. M-a muncit copilul ieri. Si s-a culcat extrem de tarziu, cred ca pe la 10. SI s-a trezit la 1:35 si pas sa mai adoarma. Undeva pe la 3, dupa 2 schimburi de scutec, 3 tzatzaleli si un supozitor de panadol a adormit, dar se tot plangea saracuta in somn - cred ca o deranjeaza gingiile, ca era moarta de somn, dar se tot agita. Intr-un tarziu a adormit si m-am culcat si eu. Am dormit 4h, deci sunt cat se poate de fresh - la a doua cafea cu lapte!

A inceput sa se prinda de orice sa se ridice: patut, masuta, rafturi, canapea, pat, mai nou si peretele! A inceput sa faca pasi prin patut, se tine parca mai bine. E uimitor cat de mult a evoluat in 3 zile. Parca totul s-a intamplat peste noapte!

Si ca veni vorba de asta, am vazut ca Melaniatud era stresata ca Tudor nu se ridica si ca vrea sa ii ia premergator. Aveam si eu stres din asta, dar mi-a trecut. Melania, copilul se ridica atunci cand e pregatit, cand o sa il tina piciorusele si echilibrul cat de cat. Nu a ai tu ce stimula cu premergatorul - in premergator muschii piciorului, in partea superioara, se dezvolta mai lent decat cei de la gamba etc. Unde mai pui ca o sa se astepte atunci cand merge sa aiba aceeasi reactie ca si din premergator si ii va da peste cap echilibrul. Copilul unor cunoiscuti cade in nas la primul pas pt ca vrea sa mearga ca in premergator. Si nu merge tinut de subrat (e mai mare decat Lisa cu 2 luni, in premergator merge, dar de fapt se arunca, nu paseste), or de la ridicat la pasit distanta ar trebui sa fie destul de mica... Tu faci cum stii, imi dau seama ca ai mare presiune si din partea rudelor si ca e infinit mai usor sa iei premergator, sa iti proptesti copilul in el si tu sa poti merge linistita la buda, sa mananci calma pranzul si eventual sa stai sa citesti o revista fara grija ca va da cu capul de raftul de pe care vrea sa traga carti etc.

Cea mai mare stimulare pe care i-a poti face lui Tudor e sa ii pui jucarii pe diverse rafturi de mobila si sa il pui in fundulet sa se joace. In cateva zile va fi probabil interesat de lucrusoarele noi si va incerca sa le ia. O alta metoda f buna e sa il tii tu de subbrat - nu de maini, ca inca nu au forta sa isi sustina greutatea si risti o dislocatie - si sa incerci sa il duci sa paseasca dupa baloane. La noi a functionat de minune. Lisa umbla in 4 labe dupa ele, de unde acum cateva zile nu prea avea la ce sa foloseasca deplasarea in 4 labe, ca toate ii erau la indemana. Si cu asta eu imi inchei pledoaria!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Merci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare,
Dupa atat timp de lipsa la apel....am aparut din nou, acum avdn 8 lunite...
Ce sa va spun despre noi....Teo s-a dezvoltat bine, 8,200 kg si 73 cm. Nu merge de-a busilea dar se taraste ca racul inapoi si bineanteles se rostogleste prin tot patul.Inca nu a avut ocazia sa cada jos din el dar inca nu e prea tarziu...
A fost de cateva ori racita si am aflat ca este alergica la anumite antibiotice, si uite asa am crescut mari....
Ah..si stie de "nu-i voie"....probabil totnul nu stiu, ca se opreste din facut prostii cand ii spun nu e voie...

Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

io nu mai pot, ma simt super obosita, nu am timp sa mai fac nimic.
trebuie sa reorganizez totul prin casa
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Idem....nu am timpde nimic doar de Tudor...sunt nevopsita, fara pedichiura...de manichiura nu mai vorbesc ca o fac asa la repezeala...

Mergi la inceput

Mandarinutza II dai si 2 zile din ciulama??

andreea

Mergi la inceput