Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Adimercedes, am ramas datoare cu un raspuns: din repertoriu fac parte:
Trecea un print calare
Bate vantul frunzele
Vine, vine primavara
In the jungle
Oac oac
Ratoiul

Mai avem si altele, dar cam astea sunt obisnuitele la masa. Uneori ascultam muzica la radio si cantam si noi.

Yaia, faina lista. Imi inchipui lingurarii cantand si Tudor amuzandu-se in timp ce papa. Trebuie sa fie tare haios. Si Lisa e tare incantata de "In the Jungle the Lion Sleeps Tonight", mai ales de versiunea animata cu Pat si Stanley.

quote:
Originally posted by Yaia

LA MULTI ANI fericiti, Adimercedes, alaturi de dulceata Lisa! Multa sanatate si multe bucurii!

Multumesc pt urari . Felicitari pt absolvire si concediu placut!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Adimercedes La multi ani fericiti si cu bucurii alaturi de cei dragi!Multi pupici si de la noi!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Danuta, multumesc. Pup Mirunica dulcetica si mamica ei .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alehiam

Neata si de la noi!
noi ne-am intors aseara de la rasnov, asa ca daca se mai tine intalnirea joi o sa ajungem si noi.

LA multi ani Adi! si si din partea noastra

Alehiam, multumesc . O sa caut pozele cu "pushtiu" sa iti vad adorabilul

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greyeras

La multi ani Adimercedes, sa fii sanatoasa si fericita!

Greyeras, multumesc . Ti-am vazut comoara. E o dulce!!!!

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marunzika

Adi LA MULTI ANI feiriciti alaturi de cei dragi tie!

Deja de cateva zile Puppi se ridica-n genunghi si in picioare, dar nu prea o tin macaroanele. Se catara pe toate cele si vorba ta Adi, nici la wc nu mai merg linistita, asa ca o iau cu mine.

Marunziko, multumesc .
Am vazut poze cu micul suporter. Ce mai tinea ea cu ambele echipe :P
Si ai sa vezi ca macaroanele alea se intaresc mai repede decat crezi, ca in cateva zile deja va pasi tinandu-se de orice. SUnt tare haiosi in perioada asta cum sunt de disperati sa umble peste tot si sa descopere...

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Adi, La multi ani!!!
sa fii sanatoasa si fericita, la anu schimb si eu prefixu, asa ca te inteleg pe deplin. dar uote ce lisa cuminte si frumoasa ai, doar motive de feiricire as zice eu:) Ti-ar conveni sa fii...acu 2 ani? mai tanara dar fara asa minune? (asta e incurajarea mea standard cand vine ziua mea )

Sabina, multumesc de urari si de incurajare . Mi-a trecut. Am zic, cu pretul unei ciocolati imense cu menta! Noroc ca se schimba prefixul doar la 10 ani, ca m-as face de 100kg daca ar fi sa halesc o table de cioco la fiecare piatra de hotar...

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Adi, , sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti. Eu am schimbat prefxul anul trecut iar fluturasul a implinit 1 lunita in aceeasi zi cu mami, asa ca mami si-a canalizat energia asupra lunitei implinite, nu a prefixului schimbat.

Nana, multumesc . Da, puiutii nostri de umplu viata si cand ne zambesc din toata inima, fara retineri, cu lumina in ochi, uitam de toate. Si eu ma gandesc ca peste 100de ani schibmatul prefixului nu va mai avea nici o relevanta .

Am vazut montajul cu Andrei. E un scumpic . Ma bucur ca papa mai bine si ca esti si tu mai linistita. Drum bun spre RO si concediu placut!

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrruzza

La multi ani Adi! Sa fii sanatoasa si fericita!

Andruzza, multumesc de urari . Din ceva motiv nu m-a lasat sa postez. Mai incerc o data. Sper sa mearga de data asta.

Lisa

Mergi la inceput

Am vazut ca sunt multi copiluti bolnaviori. Urez si eu multa sanatate, insanatosire grabnica si calm parintilor .

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Adimercedes la multi ani!

Pico, la multi ani!

Danuta, mamaliga o prepar putin mai moale decat pt noi si o amestec uimediat cu branzica+iaurt sau ciulama, caci pe urma se intareste.

Ieri ne-am intalnit in parc cu Ramonaiani si dulceata ei,Eliza. A fost o surpriza tare placuta, fetele s-au cam paruit nitel dar au si povestit pe limba lor.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput