Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Helouuu
iaca si noi..dupa o lunga absenta..am reusit doar sa spicuiesc...

Ellenuts...don't worry...asa sunt bebelaciii..rasfatati..si a mea e la fel..iar de cand stam la ai mei..e si mai rau..dar...macar mai fac schimb cu mama..lasa..nu dispera..se face ea mare..ce ..ai vazut tu copii cuminti si babe frumoase...

Noi..azi am dat avans pt casa...sa va zic..ne luam casa pe pamant..e mica..are curte mica..vreo 150 m cu totul..dar are 3 camere ..si curticica e suficienta sa ne bagam si masina..si sa mai face si un gratar..deci...sunt happy..desi pana nu ma vad mutata..nu imi vine sa cred...vom mai lipsi de pe aic i ..dar dupa ce ne vom stabiliza..promit sa fim la curent...

peste 2 sapt incep scarbiciul...imi vine sa plang..numai cand ma gandesc ca o sa lipsesc atata..deja mi se face dor de ea...mor de dorul ei..ce mai..sper sa ma obisnuiesc repede...offf..mai fetelor ..ce trece timpul...nu imi vine sa cred...

hai ca mai incerc sa mai citesc in urma...
ps..am vazut ca bebe C e bolnavior..offff..sper sa fie mai bine

aaa....si am mai vazut fete noi...welcome...ce bine imi pare ca se largeste clubul nostru...si daca va intalniti..faceti sa fie in we..poate venim si noi...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MITSU sper sa se vindece repede Conrad.Cred ca ti-e foarte greu si cu examenele si cu puiutul bolnavior.Multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

ne ajuta cineva cu sfatul despre afte please?
ca nu mai stiu cu ce s-o dau
daca stiti altceva in afara de glicerina si nistatin?

paula mica

Rodica bine ai venit! Eu scriu mai rar dar citesc tot, in fiecare zi. BEbeul meu a avut afte nasoale acu vreo luna. Mi-au facut la farmacie dupa reteta de la dr glicerina cu stamicin si vitamina A. Apoi alt dr mi-a zis sa pisez si doua pastile de aciclovir si sa-i pun in glicerina. Puneam pe suzeta si gata. Sau ii dai tu in gurita.
Am scapat repede. Sanatate va doresc!

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ufff fetelor .. am o oboseala in mine .. nici nu va dati seama. parca azi a fost mai rau ca oricand .. a plans si a marait bitzi non-stop ..

unde sa ma duc cu ea? la ce fel de doctor?? pediatru sau unde?? sunt disperata, m-a secat de toata energia .. imi vine sa fug de acasa.

miki ar fi interesant 20. pot sa vin singura? mi-e rusine cu eva cea plangacioasa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Nuuuu! N-o lasa acasa, sunt sigura ca o sa fie vesela si cuminte, o pacalim noi cumva :-)

Eu as zice un pediatru totusi, eu pot sa ti-o recomand pe a mea la care merg de la 6 sapt ale Sofiei la recomandarea unei prietene, aseara m-am gandit sa citesc si eu ceva referinte despre ea pe forumuri, toate erau excelente...

Tu o duci duminica la impartasit pe Eva? Poate se mai linisteste asa mititica...

si vreau neaparat sa o vad!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

ALINA sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti parte numai de fericire!E superb sa stai la curte cand ai copii.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Dana, multumim mult, sa dea Dumnezeu...
Am asa emotii..am dat avans si acum asteptam banii de la bvanca..sa vina gramada:D...cam in 2 saptamani o acutam si putem sa ne mutam..imi e si frica sa spun la oameni..parca asa..din superstitie...dar voua nu m-am putut abtione sa nu va spun:)

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Dana, multumim mult, sa dea Dumnezeu...
Am asa emotii..am dat avans si acum asteptam banii de la bvanca..sa vina gramada:D...cam in 2 saptamani o acutam si putem sa ne mutam..imi e si frica sa spun la oameni..parca asa..din superstitie...dar voua nu m-am putut abtione sa nu va spun:)

Alina si Stefania

Felicitari, s-o stapaniti sanatosi! Nu mai e mult si va fi a voastra...si eu tot asta visez pentru noi, o casa mica, cu 3 sau 4 camere, si cu o curte pentru pitici.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

ELLENUTA si Albert a avut cateva zile de marait si plans dar mi-am dat seama ca era din cauza dintisorilor care urmeaza sa iasa.La el se simt deja la pipait dar inca nu au spart gingia.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=talkyBaby.flv

FILMULET CU AJ-UL MEU DRAG.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

STANCUTA sper sa se realizeze si dorinta voastra de a va muta la casa.Noi suntem acum la parintii mei si copiii sunt in al noualea cer,mai ales Vanessa.De cand deschide ochii vrea afara.Alearga toata ziua.E super.

poze albert

Mergi la inceput