Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by danonique
STANCUTA sper sa se realizeze si dorinta voastra de a va muta la casa.Noi suntem acum la parintii mei si copiii sunt in al noualea cer,mai ales Vanessa.De cand deschide ochii vrea afara.Alearga toata ziua.E super.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Da, asa imi inchipui si eu...noi sub bolta de vita de vie, gustand niste vinisor sau o bere :-) si copiii zburdand in jur, tavalindu-se prin iarba sau dandu-se in leagan...
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gugushtiuc spune:
Buna zuzici!
Am un filmulet cu primele hohote de ras adevarate ale puiului meu
http://www.youtube.com/watch?v=-LyE3WYyqIo
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
miki_baby spune:
Ellenuta, vino cu Eva! Sunt sigura ca nu va mai plange in parc! Chiar nu stiu unde sa-ti spun sa mergi cu ea. Eu cred totusi c-o deranjeaza ceva de plange asa mult. Ii dau dintii cumva?
Honey..e superb AJ! Ce frumos gangureste el! E unb dulce!
Gugu. ti-am vazut carabusul razacios! Doamne ce frumos se aude rasul copiilor nostri! Chiar ii spuneam mamei mele zilele astea ca e unul dintre cele mai frumoase sunete pe care le-am auzit vreodata.
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
ceska777 spune:
Remember me???
Aici e asa frig, parca ar fi septembrie si mi-e inca si mie "frig" in suflet. Benji e un scump dar exprem de marait. Ziua nu face decat sa maraie intr-una nu mai vrea nimic altceva, doar purtat in brate. Cum il pun jos indiferent unde (centru de activitati, leagan, maxi cosi, in pat, pe canapea) cum urla! Nu vad si nu am simtit sa fie dinti-dar sper ca sunt dintii asa ar exista o explicatie pt starea lui. De o saptamana "vorbea" mai ragusit adica mai tragea cate un "ehe-ehe" ce semana a tuse dar radea cu foc dupa, ne si miram unde a auzit si cum imita de bine. Nu credeam sa fie ceva fiindca manca f bine si nu avea muci- nimic. Vineri am fost totusi la dr aici (suntem la soacra sa ii bage sotului inapoi mintile in cap dar are un tolcer f mic si dureaza-mai stam pana duminica). Plamanii sunt ok, gatul la fel avem muci ii inghitim si astfel ragusim. Avem doar picaturi si spray cu solutie salina. Eu am uitat batista bebelusului acasa asa ca o tragem cum putem. Azi am si vomitat toate legumele mancate si soacra acuma o intoarce: nu mai e marait de la dinti ci de la mancare nu are stomacul inca pregatit pt diversificare!!!!!! UF!
Nu am citit prea mult din urma stiu ca am postat ultima oara in cap 54 pag 13. Incerc sa ajung la zi candva. Citind in salturi am vazut cate ganduri bune ati avut pt mine si Benji si VA MULTUMESC! E reconfortant sa stii ca nu esti totusi singur si ca cineva se gandeste la tine si mai ales intelege prin ce treci. Cred ca imi e putin scurt-circuitat creierul la fluxul de ganduri din ultimele zile. Dar am ajuns la concluzia ca il comparam pe Tobias cu tatal meu pt care familia e sfanta! Copil cu parinti divortati, mama bolnava si-a jurat copiii lui sa nu treaca prin asa ceva si sa fie fericiti. Retrospectiv stiu ca am avut o copilarie fericita in conditiile regimului si ca mi s-a oferit mai mult decat era posibil. Eu am zis de mai multe ori ca pe tata l-ar putea declara sfant la cat de minunat a fost cu noi: ne-a crescut de bebelusi, stia totul despre noi, ne era aproape, a renuntat la o mica cariera ca sa stea acasa cu noi, ne cunoaste poate mai bine ca mama desi suntem fete si ne-a fost mereu alaturi. Am crezut ca regasesc toate astea in Tobias si poate m-am inselat. Noi (eu, soacra si sotul ei) inca ducem munca de lamurire cu el si sper sa poata sa-si descopere adevaratele sentimente pt noi familia lui. Daca nu vin din adanc si nu sunt sincere nu are rost sa mimam o familie, o casnicie. Cred ca suntem pe drumul cel bun si ca vom invata din asta. NEAPARAT!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
sunt varza .. recunosc ...
si mi-e foarte rau .. mi-e greata, imi vine sa vars, ma doare capul si ametesc .. am bagat 2 metoclopramid si suc de lamaie.
am spart sticla de parfum a sotului .. si era plina .. am luat telefonul de pe raft si sticla picat jos ..s-a facut tandari .. si pute de mi-e si mai rau .. desi tare imi place mirosul ..
alina felicitari pentru casuta. asteptam sa venim cu piticii la gratarel!
miki dinti .. nedinti .. eu sunt cheauna.
honey tare dragalas aj-ul mic.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Va salut din nou!
Noi am fost la doctor sa vedem ce e cu febra si raguseala.Din fericire nu e nimic grav, e doar f putin rosu in gat, o viroza usoara.O a ia eferalgan 3 zile de 3 ori /zi si picaturi in nas.Si mi-a mai zis sa ii pun cateva picaturi de lamaie in papa.
Ceska ma bucur ca ai revenit.Sper sa se rezolve probelema voastra repede si bine.
Am vazut si clopotei razaciosi, AJ si Luca.Abia astept sa vad clopotei care rad cu dintzucii la vedere.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Daaaa! miki, , e perfect, ca pe 20 dimineata am examen, iar dupa vreau relaxaaare! Voi veni sigur, daca e dupa-amiaza intalnirea!
Ellenuta, dau un si la tine, sa iti recapeti energia... Da mai, cred ca trebuie vazuta Bitsilina nazdravana, nu ai de unde sa stii, poate o supara ceva, saracuta... Pentru linistea ta, du-o la un pediatru bun, ca te trimite el unde trebuie, daca trebuie, speram sa nu fie nevoie... Eu, crede-ma, as da orice sa fie Conrad iar sanatos, marait asa cum e el, si de acum incolo o sa il duc la doctor la cel mai mic semn de neregula! A, si cum sa nu o aduci la intalnire?! Trebuie, trebuie, ca doar d'aia ne intalnim, asa ne-am cunoscut, ei sunt "obectu' muncii"!
Stancutsa, eu am avut bafta ca doctorita lui de familie e si homeopat si e total impotriva vaccinurilor si l-a trecut pe carnetel ca a facut Hepa' B Acum, ar fi culmea ironiei sa se pricopseasca cu ea cand o merge la gradi... Sa speram ca ceilalti copii nu o au, ca doar d'aia se vaccineaza, nu?! Aoleu, dar ce ati patit la rinichi, nu am fost "pe faza"...?
Danonique, merci!
alinaatudor, congrats!
Honey, ah, am uitat mai devreme sa spun ca am vazut clipul, e rapitor micul AJ, foarte interesant gangureste el, prevad un mic geniu! Si e atat de activ si prezent! Cred ca esti tare mandra de el! Tati s-a mai "dat pe brazda"?
A, si am vazut si filmuletul cu Carabusul Zambaret. Mai, nu a ras el pana acum in hohote adevarate, dupa cum zice mami, dar si cand si-a dat drumuuuul!
Si, last but not least, Ceska, ufff, o imbratisare calduroasa si puternica de la mine, cat de rau imi pare sa aud ca omul blajin si cu privirea atat de blanda pe care l-am vazut in poze nu stie sa se regaseasca ca tata, nu stie sa va ofere - tie si bulgarasului cel marait - caldura si atentia de care aveti nevoie... Dar sper sa se rezolve in cel mai scurt timp, mai ales daca il abordati cu intelegere si rabdare! Pupici multi peste granite!
Asa, acum sa va spun ca bolnaviorul casei a reactionat mai bine la sedinta nocturna de aerosoli si acum doarme bine-merci. A mancat ceva mai bine in seara asta, Doamne-ajuta sa fim ok! Sa nu se complice mai rau de atat... Va pup si ma pun pe invatat ca azi in loc sa citesc am dormit ca vaka!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
CameliaH spune:
Elenuta daca excluzi toate cauzele medicale care ar putea sa o faca pe Eva sa planga si sa fie agitata iti dau o sugestie, un stiu cat de mult o sa ti se potriveasca, dar na...
Zic sa te duci cu ea la un parinte cu har sa o impartaseasca si sa-i citeasca niste rugaciuni speciale pentru copii. Ii explici exact ce si cum si va sti el.
De cele mai multe ori are efect si copiii se linistesc in urma acestor rugaciuni.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
emabucuresti spune:
Mitsu in cazul nostru doctorii si-au dat seama.Insa pneumonia interstitiala la bebelusi nu e totuna cu pneumonia aia serioasa despre care stim noi.Din cate am inteles eu,inseamna ca interstitiile dintre bronhii sunt iritate si cu mucus.Voua insa v-a zis ca are bronsiolita doar, asa ca nu te gandi la alte diagnostice.Bebe Conrad este baiat mare si puternic si va tin pumnii sa va tratati acasa repede si bine!Dar este bine sa te duci cu el sa-l asculte la plamani ca sa vada doctorii cum evolueaza.Uf, te inteleg ca ti-e greu si cu scoala, si cu cheltuielile, insa crede-ma eu in momentele alea as fi dat si diploma si orice numai sa imi vad copilul sanatos. hai ca sper ca nu am facut mai mult rau decat bine cu mesajele mele, in sensul ca nu-mi doresc sa te fi speriat.Am inteles un lucru in privinta bronsiolitei-isi va face damblaua circa o sapt. sau mai mult, cum isi face damblaua o raceala la adult.Adica antibioticele nu fac decat sa acopere, sa previna suprainfectarea.Dar nu trece intr-o zi, doua.Tusea seaca devine productiva la un moment dat si atunci esti pe calea cea buna.Hai ca te-am zapacit, sanatate multa si pupici multi sarbatoritului bolnavior!
Ellenuta eu am procedat asa, il puneam jos dupa ce papa si ii faceam tot felul de giumbuslucuri si jocuri ca sa uite ca nu e in brate ( si plimbat neaparat).Nu l-am lasat prea mult sa planga pt ca nu cred ca s-ar fi lasat cu una cu doua.Il mai luam in brate cand se ingrosa gluma, ii vorbeam, il duceam la oglinda, il faceam sa rada si apoi il mai puneam jos.Asta de vreo luna incoace.Inainte cred ca si de la colici era el supi.Si faptul ca deja a inceput sa apuce jucarii a ajutat foarte mult, in sensul ca inainte il cred ca se plictisea caci mare lucru nu stia sa faca.A ajutat si faptul ca n-a mai venit mama asa des caci ea una doua il lua sus.Vorba aia, bunicii strica copii,hihi.Saracuta mama, a fost bine cand il plimba non stop ca-l durea burtica, acum nu-mi mai convine, fiica nerecunoscatoare ce sunt!
A dat si Docdecap idei bune de pacalit bebicii sa mai stea si jos langa noi nu doar in brate.Aaa, il mai pun in pat langa mine si fac exercitii, abdomene,vorbesc cu el ,numar si el e bucuros. Si pe Roli o mai asteptam cu idei, caci are experienta,hehe.
Miha ne bucuram de vesti,pup Mateiasul!
Fug la somn,spre sa recuperez maine sa vad poze si filmulete noi.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
Mitsu acum citii ca sunteti mai bine.Doamne ajuta, sanatate, pupicei!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/