Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
nemary spune:
Isi, ce am citit acolo, si nu am avut timp sa citesc tot, este inspaimantator. acum nici nu stii ce e mai bine pentru copilul tau, cum sa faci sa-l feresti de toate nenorocirile. nu putem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne fereasca de boli.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emabucuresti spune:
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI
CARLA
CONRAD
MATEI
ANDREI
SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
Nemari am citit si eu pe diagonala ceva ceva din linkul dat de isidora si sunt perfect de acord cu tine.Doamne ajuta sa fie bebicii nostri sanatosi, ca nici nu stii cum este mai bine sa procedezi.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
miha74 spune:
ziua buna dragi zuze si clopotei!
asa m-am suparat, ca am scris un mesaj luuung...si cand am apasat pe send...mi-a zis eroare, trebuie sa fiti login...ca eu toanta, am ciitit si sa scriu repede, repede, am uitat sa ma login
de scris inca o data nu il mai scriu, si asa stau prost cu timpul, ca eu nu mi-am luat concediu...adica am reusit sa ii conving sa lucrez de acasa si in situatii extreme sa ma deplasez...asa ca ca si vineri si azi a fost cu deplasare dar vine ea vacanta
Pe Matei l-am lasat la mama, si astazi a dormit de la 10 la 14...sta la curte, si e liniste si racoare, asa ca fetele cu casa...super tare. Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu!
mda, astazi facem 5 lunite multumim frumos de urari si dorim asemenea tuturor clopoteilor nascuti in zi de 16.
rodicamarza- si noi avem afte, si de doua saptamini ne tratam cu glicerina cu nistatin, ne-au trecut, dar ieri iar am identificat una...poate are cineva o solutie mai buna.
Pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
adina am citit si eu linkul trimis .. incredibil, dar adevarat. vorba lui mari si emei , nici nu stii cum e mai bine sa faci .. Doamne ajuta sa avem bebecii sanatosi.
ema cum s-o dezvat??? o las sa planga si plange pana o iau .. e de groaza cu ea.
ramo imi pare rau de mami tau ca are hepatita C. totul depinde de cat de avansata e si in ce stadiu i-a fost descoperita. asta se ia prin sange! un prieten de-al meu are si a facut tratament cu interferon vreo 6 luni. in afara ca a trebuit sa tina regim si tina in continuare, nu s-a simtit rau. tin pumnii sa fie totul bine cu mami tau si sa puteti aranja ptr interferon gratis .. e o adevarata mafie .. fata
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Hei! Azi sunt ceva mai activa, ca tot mai astept pareri d'ale voastre, pe care le pretuiesc nespus!
Emabucuresti, cum ti-ai dat seama ca boala a degenerat in pneumonie interstitiala?? Ooof, asa as vrea sa dea roade tratamentul asta... Desi mie imi suna deja a pneumonie, sigur a avansat bronsiolita... Cat despre internat, chiar nu am cum... Ca Gr. Alexandrescu e de copii si nu cred ca ma primesc si pe mine, iar eu sunt in sesiune si daca o mai ratez si pe asta... repet anul! Iar sa-l las acolo, nu poate fi vorba!!! Nu imi permit sa il vizitez de 5 ori pe zi sa il hranesc! Plus ca fara el nu rezist... Si nu as sti ce i fac alea acolo!
Isidora, un muaaahhhhh mare de tot pentru tine! Am citit pe sarite ce ai pus tu acolo, am salvat link si o sa il citesc mai pe indelete cand oi avea timp... Ma gandesc serios sa nu ii mai fac Hepatita B. Ever. Ca nu i-am facut-o pana acum... Si nici Haemophillus...
Miha, nu trebuia sa renunti la mesaj... Daca te intorceai inapoi vedeai casutele alea doua deasupra mesajului pentru nume si parola... In fine, cam tarzior, dar sa stii pe viitor!
Multi pupici si pentru alina023!
In final, va urez sanatate tuturor, nu ma mai intereseaza ca e rau si rasfatat, ca nu papa cum trebuie (bine, asta inca ma mai intereseaza, ma macina tare, dar cat timp lui ii e bine nu il mai fortez...), as vrea doar sa se faca bine.... Cu adevarat nu stii ce inseamna bebe bolnav pana nu ti se intampla tie... Si eu ziceam ca ... ehh... se mai intampla, se vindeca ei, etc. etc. Dar cand e vorba de al meu... Parca ma lupt de secole cu boala si nu se vede nimic!!!
Ah, am uitat! Creata, bine ai revenit, abia asteptam poze cu frumusetea ta si cu gradina fermecata!
Pupicei multi!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
miki_baby spune:
Buna, fetelor!
Noi am ajuns cu bine la Bucuresti miercuri si de atunci am fost foarte ocupate...am a vut multi mudafiri, am fost si pana la tara... Acum suntem mai relaxate. Eu invat pentru examen, iar Saara iese la plimbare in fiecare zi cu bunicii.
Ma gandeam ca daca tot sunt in Bucuresti s-o punem de-o intalnire. Tare mult as vrea sa va vad. Propun ziua de VINERI, 20 IUNIE. Poate sa fie orice parc...eu vin oriunde.
Va pupic.
PS: imi pare rau ca nu sunt la curent cu ultimele noutati, dar sper sa aflu mai multe live.
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
ufff fetelor .. am o oboseala in mine .. nici nu va dati seama. parca azi a fost mai rau ca oricand .. a plans si a marait bitzi non-stop ..
unde sa ma duc cu ea? la ce fel de doctor?? pediatru sau unde?? sunt disperata, m-a secat de toata energia .. imi vine sa fug de acasa.
miki ar fi interesant 20. pot sa vin singura? mi-e rusine cu eva cea plangacioasa ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Miki, eu sunt de acord! 20 iunie sa fie, unde vor si celelalte zuze!!!
Mitsu, nici eu nu i-am facut Sofiei vaccinul anti-hepatita B, ma rog a primit prima doza in maternitate dar la restul o sarim...ma tem insa ca nu vom putea inscrie copiii la gradi / scoala daca nu il avem bifat pe carnetelul de vaccinuri...asa ca tot va trebui sa-l facem inainte de a-i "lansa" in colectivitate.
Sa dea Domnul sa se vindece repede Conrad, ca sa scapi de apasarea asta! Imi inchipui cum e :-( Hai, curaj!
Noi am fost azi la a doua ecografie la rinichi...la unul din ei nu mai are nimic, la celalalt e la fel ca data trecuta...hmmm...ne-a sfatuit sa mergem la Budimex sa fim luati in evidenta unui nefrolog. Dar asta e sfatul ecografistului, joi mergem si la pediatra sa vedem ce ne spune si ea.
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
CREATA abia acum am reusit sa vad pozele cu Mariuca.E superba si are niste ochisori care vor face multe victime in randul clopoteilor.Felicitari pentru dintisor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert