Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Pupici lui Conrad,sa se faca bine repede!

Nour Khalid se stramba mereu la prima inghititura,la fiecare masa,dar dupa deschide gurita ca mai vrea.Eu nu am vrut sa incep cu fructe pentru ca sunt mai gustoase si m-am gandit sa nu refuze legumele dupa.Ca sa fac tranzitia usoara primele 2 dati i-am dat cartof cu laptic de la mine,apoi dupa 4 zile morcov cu laptic de la mine,apoi piure de morcov +cartof de cateva ori si banana cu laptic de la mine(la sugestia soacrei - am gresit ca am ascultat-o ca-l durea burtica).De cand suntem acasa am reinceput cu supica clara in prima zi,apoi supica groasa din a doua zi cu introducerea unei noi legume o data la 4 zile + cereale orez cu lapte.
Cu fructele mai astept pana trece de 6 luni.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

darene si noi papam cereale de 2 zile.Am gasit de la Milupa fulgi de orez instant fara zahar,fara lapte,fara nimic...Ii pun cate 2 lingurite in laptele de dupa-amiaza si-l papa super bine.

pupici

Theli mamica de Maia

http://maia-nicolau.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor care sinteti mai inaintate cu diversificare, ati inlocuit vreo masa de lapte?

mie azi mi-a mincat stefan 200 ml de pireu de mar...si mai voia...
dupa vreo jumate de ora a vrut si 90 ml lapte praf. oare cum e mai bine? sa-i dau mai mult mar si atunci sa scot laptele sau sa-i dau mai putin si laptele de completare sa fie mai mult? ca nici nu as vrea sa-i maresc stomacul si sa-l fac mai mincau decit e!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Vi-l prezint pe AJ tipator si gangurici:

http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=talkyBaby.flv

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna,zuzici!

Am spus cu ceva timp in urma ca nu mai fac nici un cometariu referitor la vaccinuri;pana am primit pe mail asta:

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

O sa va socheze dar poate mai putem face ceva.Cititi pana la capat ,e important!!!!

Va imbratisez,multa sanatate voua si clopoteilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
n-am apucat sa citesc tot, ati avut tastarnita, hehe, de fapt si eu am fost cam busy azi pana acum

Nour eu merg la solar rar, o data la 2-3 sapt. Alaptez si eu.Acum doar nu mi-o iradia laptele, copilul nu l-am iradiat,hihi, m-am abtinut de la solar cat am fost insarcinata.Dar daca as locui in C-ta, as iesi la plaja, e de preferat.Si faleza acolo e chiar frumoasa.ce buna era papa la On Plonje!

Mitsu of, noi la 3 sapt. am avut bronsiolita cu prelungire in pneumonie interstitiala, si nu a fost usor deloc.Trateaza cu seriozitate si daca trebuie sa va internati, faceti-o.trebuie sa vada doctorii cum raspunde bebe la antibioticul pe carwe il propun, sau il schimba cu ceva mai puternic.bb Milan era aspirat de 2-3 ori in 24 ore,branula cu antibiotice si aerosoli. poate la voi nu va fi necesar decat tratament oral cu antib., oricum mai bine stati sub supraveghere medicala.Sanatate multa, nu te teme, va trece, dar intr-adevar, sunt fragili ca cristalul si trebuie sa avem foarte foarte multa grija de sanatatea lor, mai ales cand sunt asa micuti.

Stancutz, Ellenutz, vrem si noi la intalnire! Elle, eu cred ca Eva ta este doar rasfatata de la prea multa atentie.Asa era si al meu, dupa spital nu l-am mai dat jos din brate si era un marait nonstop.Usor usor in 2 luni l-am invatat sa mai stea si jos.

Veronika ce bebe frumos ai si tu ce mamica dulcica!Bine ii mai sta cu bandana rosie pe capsor!

Nour si Milan are acelasi program noaptea.Cred ca bb lusii nostri vor sa faca prezenta cu noi, mai ales doimineata, din ora in ora,foame nu cred ca e, cacci suge putin.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by anca.b

fetelor care sinteti mai inaintate cu diversificare, ati inlocuit vreo masa de lapte?

mie azi mi-a mincat stefan 200 ml de pireu de mar...si mai voia...
dupa vreo jumate de ora a vrut si 90 ml lapte praf. oare cum e mai bine? sa-i dau mai mult mar si atunci sa scot laptele sau sa-i dau mai putin si laptele de completare sa fie mai mult? ca nici nu as vrea sa-i maresc stomacul si sa-l fac mai mincau decit e!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

noi nuam inceput diversificarea, dar daca as fi in locul tau, i-as reduce din mar si i-as da mai mult lapte, care tine de foame. si cred ca o masa de lapte o inlocuim cand incepem sa mancam mancarica(borcanase sau facuta de mami).

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Azi nu am reusit sa intru la cafea dar acum am cateva clipe libere(dorm amandoi).Am vazut ca se discuta despre gluten.Mie pediatrul mi-a zis ca pana la 6 luni sa ii dau cereale fara gluten iar dupa 6 luni sa ii dau cu gluten.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

HONEY l-am vazut pe AJ.E tare dulce asa cum tipa el si se cearta cu jucariile.Ti_am admirat si prajiturile si mi s-a facut pofta de tort de zahar ars!Cand mai reusesti sa gatesti?Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

HONEY l-am vazut pe AJ.E tare dulce asa cum tipa el si se cearta cu jucariile.Ti_am admirat si prajiturile si mi s-a facut pofta de tort de zahar ars!Cand mai ai timp si sa gatesti?Pupici!

poze albert

Mergi la inceput