Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
creata2008 spune:
Ce mica e lumea, Rodica, nu-i asa?!
quote:
Originally posted by rodicamarza
creat-o m-am prins si eu cine esti silviuto
cum mai sunt dintisorii mariucai?
doar dupa ce am vazut pozele mi-am dat seama
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nour spune:
DARENE bine ai revenit... cum a fost in vacanta?!? Cum se mai simte socrul tau?! Imi aduc aminte ca era putin bolnav. Ce face Khaled?
Azi i-am dat o linguritza de suc de mar la fata... am vrut sa vad cum reactioneaza... daca nu a strambat din nas si din mutritza aia de imi venea sa o mananc. Sa nu ii fi placut marul!?!? Era dulce ca am gustat si eu.
Nur de gagalice mica
Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Mada ms mult. Precis o sa am intrebari si atunci o sa iti scriu un PM.
Am vazut poze cu bubulina, repet si eu ce au spus si fetele: ce gene areee.E foarte frumoasa si mare.
Nour a fost un gust nou pt ea, asa a facut si al meu si nici nu prea a vrut dupa ce am mai incercat.Dar dupa mai multe incercari pana la urma i-a placut si ii place si acum.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
anca.b spune:
Hai ca mai intru si eu sa va salut!
Buni e la medic cu sotul meu, bebe doarme, asa ca am vreme de forumit...
Alina, imi pare rau ca trebuie sa te intorci atit de repede la munca! S-a terminat santierul?
Ramona, multa sanatate mamei tale, nu stiu nimic de boala asta. Sper sa nu fie grav!
Creata, feliciatari pentru dintisori!!! Carla, Bebe C, Matei, Andrei
Nour, mai incearca si miine. E doar ceva nou pt ei, nu inseamna ca nu le place! Al meu a papat in prima zi 3 lingurite (cu strimbaturi si scuipaturi), a doua zi 125 ml, iar azi 200 ml de rautz ras, lungit un pic cu apa plata, ca sa fie mai moale. Si tipa sa ma misc mai repede cu linguritza!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by darene
Zuzici,nu-mi vine sa cred ce active puteti fi pe forum,eu abia pot sa citesc 1/2 - 1 ora pe zi si nu reusesc sa ajung la zi!
Eu am o dilema,sa-i mai dau sau nu cereale de orez?Am citit ca au zahar in compozitie.I-am cumparat 2 feluri : de la Nestle si de la Heinz,amandoua contin zahar.Am cumparat si un borcanel de budinca de orez cu mar si para de la Hipp(ca sa am cum sa masor);si asta contine zahar.Eu stiam ca nu e bine sa le dam zahar si sare pana pe la un an.
Noi am inceput diversificarea cu supica mai groasa la pranz,de alaltaieri am trecut la piure de legume.Seara papa un pic de cereale.
Am o idee,nu stiu daca a mai venit cineva cu ideea asta..ce-ar fi sa facem un subiect la sectiunea "La bucatarie" cu ce gatim pentru clopotei?
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica deKhalid 21.12.2007
Vezi ca majoritatea contin zahar natural adica cel propriu al fructelor/ legumelor/ cerealelor . Aici ma refer mai mult la borcanase dar e valabil si la cereale. Ale mele de la Miluppa nu au zahar adaugat doar cel natural.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
E valabil si pentru sare .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
veronicka spune:
multumim fetelor pt complimente cand mai am timp o sa mai pun niste poze
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfg
Veronica -mami lui Marc-Andrei
anca.b spune:
Mitsu, acum am citit capitolul precedent...si am aflat de bebe C...tare rau imi pare ca e bolnavior! sa treaca repede si usor peste pacatoasa aia de bronsiolita!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Am intrat sa va salut, sa va multumesc, sa va trimit cate o bezea tuturor si sa va imbratisez pentru tot - preocupare, sfaturi, incurajari!
C. tuseste in continuare, am avut prima sedinta de aerosoli mai devreme, a facut ca trenu', a plans cu sughituri, mi se rupea inima... Dar in toate astea e si un aspect pozitiv, ca e bine sa se inhaleze pe gura treburile alea, asa ca ... Am reusit. Cel mai tare ma doare ca Flixotide, unul dintre medicamente, este pe baza de hidrocortizon
and that really sucks... Mai ales ca trebuie facut 10 zile... Of, sper sa trecem cu bine de toata chestia asta si sa nu aiba urmari grave... Sau sa capete C. o sensibilitate aparte...
Va pup ince o data, fug sa mai citesc si eu ceva!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
darene spune:
Ginette nu prea s-a scris la subiectul "Ce poftesc zuzele",dar ar fi super sa scriem acolo retete pt clopotei.
Nour,multumesc,cum ti-ai adus tu aminte .Socrul e binisor,se pare ca,cancerul nu a inaintat.Nu mi-a placut in vacanta,abia asteptam sa ma intorc acasa.Fetelor,daca ati vedea cartierul unde stau parintii sotului meu (ca si majoritatea cartierelor din Cairo de altfel),nu ati mai vb de rau Bucurestiul.Numai praf,cladiri neterminate,roiuri de muste pe alocuri,trafic infernal,strazi,sosele nepavate,etc.
Khalid a devenit si mai alintat,non-stop era la cineva in brate,a si racit acolo,i s-a uscat pielicica de pe fata,era constipat-facea o data la 3-4 zile,a avut cateva crize de plans isteric.Prea multe persoane (bunicii + 3 matusi + 1 verisoara de 16 ani)pe un bebelus,of of.De cate ori ma vedea saracutul incepea sa zambeasca sau sa rada si se intindea spre mine.Multumesc lui D-zeu ca nu s-a imbolnavit mai rau.
Lala_D mersi frumos,m-ai lamurit! Pe borcan intr-adevar scrie cum ai zis tu,la cereale trebuie sa ma mai uit.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007