Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by alina023

Incredibil!!! Cate specimeneeee!!! Un vecin de la etajul 7 sparge nu stiu ce naiba pe balcon. Dar sparge de vreo 10 minute si nu mai termina. Geamuri, mobila...se aude ca naiba. Si acum s-a apucat sa taie cu flexul. Asta-si demoleaza casa!!!
Acelasi individ a blocat sambata liftul (pentru persoane) cu care a carat mobila. S-a ars siguranta din cauza greutatii prea mari si a ramas liftul intre etaje cu ditamai dulapul in el.
Mi-e asa scarba!!!! Din punctul asta de vedere abia astept sa plec la tara. Macar acolo nu ai desuportat decat cel mult barfa babelor care nu mai au alta ocupatie...
Stai ca iar sparge!!! Se aude de parca demoleaza blocul!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

acum imi dau seama ce bine ca ne-am luat casa hihi
oricum imi pare rau pt. neplacerile voastre ala-i timpit?????????????????

paula mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

ne ajuta cineva cu sfatul despre afte please?
ca nu mai stiu cu ce s-o dau
daca stiti altceva in afara de glicerina si nistatin?

paula mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am revenit, bebe a papat, si acu doarme de vreo juma de ora.

Nour, asa curios e si al meu.Cand ii dau tzitzi, absolut nimeni nu are voie sa vb ca indata isi intoarce caputul sa vada ce si cum.Televizorul are voie dar sa nu ma uit la el trebuie sa il privesc pe el cum suge.

Mitsu sanatate lui bebe C.

Honey mmmm, bezele, imi plac de mor si nush sa le fac, poate impartasesti cu mine reteta, pls.

Veronika si al meu avea mucus in kk cand primea doar lapte de la tzitzi, dar acum de cand primeste si suc nu se mai vede ca s-a modificat continutul.Dar nu era nici o problema, zice doct ca sunt mucisorii eliminati din gat.
A si am vazut si pozicile voastre, mie imi place poza la pielea goala.

Alina 023 ms pt site, m-a ajutat mult.

Madalina ti-as fii recunoscatoare daca mi-ai spune cum suporta mama ta tratamentul cu interferon.Ca am auzit ca e foarte greu de suportat si nu oricine poate duce trat pana la capat.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Carla, bebe C, Matei, Andrei

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello!

Mitzu - sper ca-i mai bine bb C...ufff mama ei de bronsiolita! Eu zis nebulizator - pe Ana mi-au scos-o din "rahat" de cateva ori aerololii fie cu ser + prospam , fie ser+adrenalina cand a fost mai rau.

Veroniq - vazut poze de doi frumosi!

Creata - welcome back! plimbaretelor :)

Ven - ce face Markus? cum mai e?

Fetelor - am facut-o lata ieri, venind spre Cluj- am cazut in gara, cu Stefanitza in brate...noroc ca n-a patit nimic...eu insa, mi-am rupt jeansii favoriti si am o julitura mai mare ca o moneda de 50 bani...adanca si supuranda inca...n-am mai avut asa ceva din copilarie...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by ramonab
Madalina ti-as fii recunoscatoare daca mi-ai spune cum suporta mama ta tratamentul cu interferon.Ca am auzit ca e foarte greu de suportat si nu oricine poate duce trat pana la capat.

Ramona este greu intr-adevar dar trebuie sa se gandeasca ca este singura solutie pt a fi bine,mama este f ametita sta mai mult in casa,slabita,fara pofta de mancare,are ceva depresii dar speram sa trecem cu bine peste, tratamentul va dura un an de zile mama face doar de o luna si jumatate a durat mult aprobarea de la minister.Multa sanatate mamei tale, daca mai ai intrebari iti voi raspunde pe pm ca sa nu deviem de la subiectul nostru.

Avem si noi cateva poze de la salina

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Zuzici,nu-mi vine sa cred ce active puteti fi pe forum,eu abia pot sa citesc 1/2 - 1 ora pe zi si nu reusesc sa ajung la zi!

Eu am o dilema,sa-i mai dau sau nu cereale de orez?Am citit ca au zahar in compozitie.I-am cumparat 2 feluri : de la Nestle si de la Heinz,amandoua contin zahar.Am cumparat si un borcanel de budinca de orez cu mar si para de la Hipp(ca sa am cum sa masor);si asta contine zahar.Eu stiam ca nu e bine sa le dam zahar si sare pana pe la un an.

Noi am inceput diversificarea cu supica mai groasa la pranz,de alaltaieri am trecut la piure de legume.Seara papa un pic de cereale.

Am o idee,nu stiu daca a mai venit cineva cu ideea asta..ce-ar fi sa facem un subiect la sectiunea "La bucatarie" cu ce gatim pentru clopotei?

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

O papusica de fetita ai - are niste gene....!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ce gene are, si cat a crescut, ptiu, sa nu o deochi!
E frumoasa!

quote:
Originally posted by madalina28

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by darene

Am o idee,nu stiu daca a mai venit cineva cu ideea asta..ce-ar fi sa facem un subiect la sectiunea "La bucatarie" cu ce gatim pentru clopotei?

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Este un subiect (deschis de Monica-doc) cu 'ce poftesc zuzele'; banuiesc ca-l putem folosi in continuare.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput