Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by nemary

am pus si eu 2 filmulete cu Daria cantareata.
credeti ca va ajunge un star?

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Cu siguranta cel putin un Grammy va castiga - este delicioasa cum "comenteaza"!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Ereena
clopoteilor Tudor Mihai (nadiapetcana2002), Eric Adrian (galaxy), Alexia (vela), Robert (RoxanaClaudia), Sonia Andreea (rlc_sandor)

Theli mamica de Maia

http://maia-nicolau.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

am lasat-o pe bitzi sa faca nani pe burtika azi-noapte, a dormit snur de pe la 23 pana la 5 dimineata.

am vazut pozici si filmulete

irlandeza ai o minune de fetita. e de reviste, de reclame, e foarte frumoassa si are niste ochisori de de zapaceste.

mari ce dulce e mica cantareata. la opera s-o duci!

mitsu pozutele tale le-am vazut de ieri dar am uitat sa-ti spun ca bebe C e un scump si un dulce. sa stii ca e febletea mea! baiatu sa se faca bine repede.

roxana da, pernuta aceea e speciala, nu e ca o perna normala. o putem folosi de acum.

honey felicitari. sa-l stapanesti sanatoasa.

adriana incearca pe la revistele asta baby, superbebe, mami etc .. tare frumusica papusica ta.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by honey79

Fetele!!!
Am luat permisu' !!!!!
Ce emotii am avut... Cand m-a pus tanti sa citesc randu 5.... nici nu mai stiam sa zic cifrele in engleza.
Apoi , ma tot contraziceam cu ea.... ca ma punea sa citesc coloana 3 randul 5... si eu desi vedeam coloana, nu-mi apareau nici un fel de cifre, pe nici un rand (cred ca trebuie sa vad un oftalmolog).
Abia dupa ce l-am rugat pe vecinu' din stanga sa citeasca el (which he didn't) am vazut si eu coloana 3 randu' 5.

So.... a trebuit apoi sa asteptam, caci am fost ultima programata pentru testare...
Dar....am trecut!!!!

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

felicitari din toata inima.as mai scrie dar nu ma lasa gangania mica

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza! ne-am trezit si noi pe la 10, Daria a avut prima noapte c somn neintrerupt de cand s-a nascut, a dormit de la 23.30 la 7.10, oare vor urma si alte nopti la fel? bineinteles ca eu m-am trezit o data, pe la 3.30, dar oricum a fost muuuult mai bine decat cu 1-2 treziri pe noapte.

Mitshu, Ginnette, Ellenuta daca o tine tot asa, cantareata o fac

Irlandeza, am vazut ultimele poze, Pati creste in continuare o frumoasa care te farmeca cu ochii ei albastri.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ramona, miri, roli, dana, nicole si madalina multumesc mult de urari!!!

Ieri, pe la ora 13.00, inainte sa plec de la serviciu, am scris un mesaj maaaare in care am raspuns tuturor si cand sa-l trimit .... nu mai "merge" site-ul Dc.... Si, uite asa.... am scris degeaba!!

Roxana, iti spusesem ca si eu stiu ca pana in 38 nu se considera febra dar si ca dimitris al meu incepea cu o stare subfebrila si ajungea pana la 38.5 febra atunci cand ii ieseau dintisorii.... Tare ce se chinuia mititelul de el!!!
Vizionat fotografii cu cea mai frumoasa buburuza.... Iti vine sa o mananci de dulce ce este!!! Ce rochite frumoase are fata mamei....!!!!

Ellenuta, bravo din nou sotului pentru repetarea gestului!!!! Cred ca a inceput chiar sa-i placa sa stea si sa o schimbe pe printesa lui!!!
Eu folosesc primul model aratat de tine la pernutele alea speciale... La mine problema este ca eleni se intoarce singura, in somn pe burtica dar nu-i place sa ramana asa si plange, deci se scoala... Asa ca-i fixez pernutele si nu mai am probleme....

Mitsule, chiar mi-era dor sa mai vad fotografii cu bebe C !!! Ce haios ii sta parul in fotografia aia in care are o "creasta" de par blondut!!! Cum mai sta scumpul de el cu tusea???

Honey, felicitari pentru reusita la examenul de conducere !!!!
Cat despre stomatologi.... m-am ingrozit cand am citit ce ai patit... Si asta in USA !!! Haide la romanica noastra ca-ti vei face dintii repede si bine si muuuuult mai ieftin !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by nemary

neatza! ne-am trezit si noi pe la 10, Daria a avut prima noapte c somn neintrerupt de cand s-a nascut, a dormit de la 23.30 la 7.10, oare vor urma si alte nopti la fel? bineinteles ca eu m-am trezit o data, pe la 3.30, dar oricum a fost muuuult mai bine decat cu 1-2 treziri pe noapte.

Mitshu, Ginnette, Ellenuta daca o tine tot asa, cantareata o fac

Irlandeza, am vazut ultimele poze, Pati creste in continuare o frumoasa care te farmeca cu ochii ei albastri.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria

Mari, m-am delectat si eu cu imaginile cu dariuta ta cea frumoasa!!! Din pacate nu am cum sa-i ascult trilurile pentru ca nu am boxe la calc. Trebuie neaparat sa-mi iau niste casti!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mariuca doarme noapte intreaga de la o luna si jumatate. Si tot asa, tai lemne pe ea si nu se trezeste. P-asta cu trezitu' am auzit-o si eu, dar sa incerce altii. In continuare consider ca fiecare are propriul sau ritm si daca are nevoie sa manance, se trezeste, daca ii e somn, doarme s.a.m.d.

In primele 2 saptamani, am incercat sa o trezesc, ca m-am speriat de ce am auzit pe forum, apoi m-am relaxat. In maternitate, urlau 40 copii langa ea si ea dormea de n-avea taine. Alti copii nu si-au scos masa de noapte nici la 3 ani, asa ca...

Honey, nu se vad filmuletele, imi spune ca "ops, no video".

Miki, m-as baga la o intalnire... pe vineri. Tu ai vorbit cu Dani, cand veniti la studio?

Alina, cea mai tare decizie pe care puteati sa o luati, cu casa. Sa fie intr-un ceas extraordinar si sa va bucurati in micuta-marisoara voastra casa. Curtea este cam micuta, dar sa stii "ca casa", daca imi permiti o cacofonie intentionata este absolut ok cu 3 camere. La ce iti trebuie mai multe? Un living si 2 dormitoare. Tinem pumnii sa iasa creditul.

Ellenuta, ca o mamica trecuta prin dinti si continuam cu inca 7 dinti pe teava (ca pana la urma nu erau 4, ci 8!!!!!!), eu cred ca Biti e maraita de la dinti. De exemplu, Mariuca nu a facut febra pana acum, slava domnului, dar din 5 mese pe zi ajunsese la 3, dormea maxim 15-20 minute de 2-3 ori pe zi... Mataita, paraita, caraita... Saracuta de ea! A slabit 110 grame. Si din ce povestesti, pare ca si Evei ii ies dintii.

Ceska, nu stiu despre ce e vorba, m-am prins putin din ce ai scris acum, ca nu am apucat sa citesc din urma. Dar ma amaraste... Vestile astea nu sunt bune. Eu sper ca fiecare isi va gasi drumul, cel corect pentru toti. Gandeste-te ca tu ai avut la dispozitie si 9 luni sa te obisnuiesti cu noul statut, de mamica, iar sotul tau se chinuie doar de vreo 3-4 luni sa fie tatic. Eu sper din toata inima ca va veti rezolva problemele.

quote:
Originally posted by theli
Avem si noi o mica problema...pitika mea e cam lenesa: nu reusesc sub nici o forma s-o trezesc dimineata.Ultima masa o are la 21.30-22.00 si dimineata se trezeste la 8.30-9.00si pe timpul noptii nu mai mananca deloc.Pediatra mi-a zis ca e f.mare distanta intre mese si mi-a recomandat s-o trezesc (nu reusesc deloc, o ridic in fund,o iau in brate - deschide ochii si dupa cateva secunde ii cade capul si-adoarme instant) sau sa-i dau prin somn (nici asta nu merge, strange gurita si nu accepta biberonul).S-a mai lovit careva de aceeasi problema?Stiu ca majoritatea se plange de inversul problemei: bebei care inca se trezes pt. masa de noapte...

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pupam fetele, ce ma bucur ca a iesit botezul frumos! E crestinata acum, ha??

Prima zi de serviciu?? Groaznic! Nu vreau sa ma gandesc la aceasta viitoare perioada. Deocamdata am concediul in fata. Pe care il astept ca pe un mar copt.

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Am avut botezul lui eleni. A fost frumos dar tare obositoare zilele de dinainte si dupa eveniment cu toate rudele din grecia la noi...Ma bucur si ma simt tare linistita ca micuta mea a fost crestinata!
Ea a fost foarte cuminte la ceremonie - a p[lans un picutz doar la contactul cu apa - iar la restaurant a fost dansata de aproape toti invitatii...

In alta ordine de idei, ieri a fost prima zi de serviciu!

Cretulina, felicitari mariucai pentru dintisori!!!!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Roxana, iti spusesem ca si eu stiu ca pana in 38 nu se considera febra dar si ca dimitris al meu incepea cu o stare subfebrila si ajungea pana la 38.5 febra atunci cand ii ieseau dintisorii.... Tare ce se chinuia mititelul de el!!!
Vizionat fotografii cu cea mai frumoasa buburuza.... Iti vine sa o mananci de dulce ce este!!! Ce rochite frumoase are fata mamei....!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Multi ici pentru urari; astept si eu sa-mi vad febletzea in rochitza de .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput