Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
F***-i! Na, ca am descoperit cum pierd mesajele... Le scriu, fac o mica pauza, si daca vreau sa sterg ceva fara sa mai pun cursorul in mesaj si apas backspace, navighez away de pe pagina... Bine, acum trebuie sa descopar cum pot sa "undo" treaba asta...
Sa revin... Tocmai i-am facut lui C. a doua sedinta de aerosoli pe ziua de azi, cica nu e bine sa faci in somn, dar mie imi convine ca nu protesteaza, plus ca daca nu se zbate inhaleaza mai mult. Assaaa... Acuma... Se aude un suierat, asa, numit wheezing... Nu l-am mai auzit de doua zile si vad ca a revenit... Asta nu poate fi de bine, nu?![]()
rodicamarza, imi pare bine ca nu te-ai suparat, eu am zis sa evit glutenul pentru ca la diversificare multi bebei fac gaze si diaree si se chinuie la caca si e greu sa iti dai seama daca sunt colici sau celiachia aia... Plus ca e fireasca o usoara stagnare la inceput, asa ca nu as putea spune daca se intampla de la ce e. Imi pare rau sa aud ca nu se gasesc cine stie ce chestii pe la voi, dar eu zic ca daca ai merge la farmacii ai gasi macar clasicele Humana si Milupa... Oricum ei au cele mai bune cereale... In fine, nu stiu cum e pe la tine, sper sa nu zic prostii.
jelimoni, ca tot vorbim de cereale, in poza aia papa, bietul de el, niste cereale cu fructe de la Novalac, fara adaos de zahar, dar totusi putin dulci... Inainte sa fie bolnavior mi-am zis ca nu o sa ii dau cereale decat tarziiiiu, ca ingrasa si creeaza "dependenta", si ajunge obez... Mai ales ca lua in greutate neasteptat de bine. Dar... De cand e bolnav, i-as da orice, numai sa mai puna un gram pe el si sa pape mai bine... Am zis ca cerealele astea, fiind dulci si cremoase, o sa il atraga... Dar... neah... Plus ca altceva nu am voie sa ii dau pana nu se face bine. Mai ales acum, ca e pe antibiotic, care ii face ravagii prin burtica, un piure de fructe cred ca l-ar da peste cap! O sa incerc, totusi, sa ii dau maine niste morcovel pasat, ca e alcalin, poate se mai "panseaza" micutul... In fine, o sa revin la cereale dupa 6 - 7 lunite, probabil... Ca daca oricum nu ii plac...
Ven, nu mai stiu ce voiam sa iti spun... Si despre Flixotide - daca nu gasesti, indrazneste! Ca am luat mai mult decat trebuie si sper sa nu mai avem nevoie prea curand! Plus ca acum stiu de unde sa ma "aprovizionez"...
Lavi,de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
eu locuiesc la vreo 10 km de oras dar ieri am reusit sa caut ceva cereale.am plasat pitica la cumnatica si am batut toate farmaciile.si am gasit asa:humana-cereale dupa 4 luni cu orez sivanilie,mar cu vit.fara lapte,milupa-porumb cu orez de care i-am si luat si a papat o masura destul de ok.o iau treptat caci cred ca am cam sarit calul cu diversificarea.apropos de cereale le-am gasit la HELP NET.dar nu am luat pt. 6 luni ca mi-e teama inca.
azi e mult mai bine acum doarme si a dormit toata noapte de la 10 la 8 dim.fara treziri si pirturi.doamne ce bine e .compatimesc toate mamicile care tre sa se trezeasca noaptea ca e groaznic sa dormi cu intreruperi.multu pt rabdarea voastra cu o mommy ca mine
![](batutincap.gif)
paula mica(26.12.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Anca.Dianaquote:]
Originally posted by rodicamarza
ne ajuta cineva cu sfatul despre afte please?
ca nu mai stiu cu ce s-o dau
daca stiti altceva in afara de glicerina si nistatin?
paula mica
neatza fetele!
da stiu eu. inainte sa dai cu glicerina cu nistatin, curata in gurita tot cu comprese sterile inmuiate in 100 ml ceai de musetel cu 1 lingurita de bicarbonat. da cu gl;icerina si pe sani, sau tetina. la noi a functionat. sterge bine in gurita, chiar daca plange.
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze
Rezumatul nasterii
www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet
multumesc mult.te anunt cum merge dupa ce incercam k?
paula mica(26.12.2007)
creata2008 spune:
Un MEGAstar, nu alta! Face o trupa cu Mariuca?
quote:
Originally posted by nemary
am pus si eu 2 filmulete cu Daria cantareata.
credeti ca va ajunge un star?
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
Ereena spune:
CAPITOL NOU
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122864 Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA