Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?
Raspunsuri - Pagina 3
capcaunul spune:
Iata ca www.hotnews.ro/stiri-politic-3268719-candidatul-mort-castiga-alegerile-voinesti.htm" target="_blank">PSD-ul poate sa ne conduca si din ceruri!
claujro spune:
Eu am votat dar nu a iesit ce am votat eu nici la sect 1 nici la Primaria Generala... Asta e! Trebuie sa ne obisnuim si sa traim cu Oprescu primar!
Ramonika spune:
dar la Iasi cine a iesit?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Darria spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
dar la Iasi cine a iesit?
www.ziare.com/_b_Rezultate_alegeri_b_PSD_castiga_detasat_Primaria_Iasi_VIDEO_-332894.html" target="_blank">Nichita
ruxandra_sb spune:
Din pacate la Bucuresti a iesit nenea comunistu.. ...si iar zambeste tovarasu' Ilici de-un 13-15 iunie...
si da, am votat. Noi votam mereu.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Candy spune:
Vreti sa va spun cum se vede capitala pentru cineva care vine din afara Bucurestiului? Mizerie, lipsa de civilizatie, trafic infernal, caini bagabonzi peste tot... Daca lipsa de civilizatie nu e chiar vina primarului, salubrizarea, traficul si cainii cu siguranta sunt! Desi avem rude apropiate in Bucuresti, noi il evitam cat putem si preferam sa stam oriunde in alta parte.
Asa ca, sincer, mai rau de atat nu stiu cum poate fi! Capul sus!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Nerantula spune:
Am si eu o intrebare, is mai nedocumentata: cum a schimbat Oprescu mentalitatea doctorilor de la Municipal?
25+
Haiduc iubit
sirimie spune:
Poti sa zici ca peste tot in Bucuresti e mizerie si sint ciini "bagabonzi"?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ellej spune:
Di pacate n-a iesit niciunul din cei votati de mine, respectiv Blaga si Bodu. A iesit in schimb Oprescu (sincer, il gasesc vulgar si demagog si, vorba lui Guse, cu sustinatori "fidei" insumand vreo 300 de ani de puscarie).Cat despre Vanghelie Almanahe... no comment :(
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ruxandra_sb spune:
off-topic
quote:
Originally posted by Candy
Vreti sa va spun cum se vede capitala pentru cineva care vine din afara Bucurestiului? Mizerie, lipsa de civilizatie, trafic infernal, caini bagabonzi peste tot...
.. sa fim seriosi, cu traficul infernal is de-acord.. dar restul..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)