Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, ma rog pentru voi, Doamne ajuta! Voi astepta maine vestile bune cu sufletul la gura
dianocica, o noapte linistita
chinico, shefa bea e absolut perfecta

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

seara buna fetelor!
Inainte de toate tin sa va multumesc pt incurajarile si gandurile voastre bune
Acu...am zis sa-i fac niste analize ca mi se spunea mereu ca e cam galben la fata,ba ca are lipsa de fier,ba ca nu mananca de ajuns...si eu sunt adepta analizelor o data pe an(asta daca nu se mai ivesc alte simptome),de suspectat nu prea mi-au zis ce ar putea fi(dar au adus in discutie hepatita ),pe mine m-au intrebat daca ii dau porcarii sa manance,daca am abuzat de nurofen,panadol(in genere medicamente)daca a fost supus la mediu toxic...asadar astept rezultatele de joi,pe care binenteles ca le voi duce la 3 dr.,aia de la spital care a fac eco,la dr.noastra,apoi la dr mea de familie care o am de cand m-am nascut......apoi vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

offffasizamulta,multa energie pozitiva si de la noi,va asteptam cu vesti bune!!!!
dandusa bine ca v-au iesit rezultatele bune..noi tocmai pe joi le primim pe ultimele,eu am dus 3 probe de caca la interval de o saptamana,voi? parca a-ti facut dupa noi,nu?
madaluta sunteti frumosi,frumosi,iar cheliuta e tare dragalas,acu ii ies ochii mult in evidenta!
yagmur moama ce barbatel ai
teutzscumpica rau pitica
ma bag la invatat,nb tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Editat de moderator: Anculina, ai avertisment,deocamdata, pentru reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

DeeaA, Asiza ,multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, sunt cu voi!!! Orice ar fi, ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de voi!

deeaA, sper sa fie bine si la voi. A avut si Roxanica ficatul marit cand era micuta, dar n-a fost nimic mai mult. Tinem pumnii!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,ma rog la DD sa fie alaturi de voi,sa treceti peste episodul asta cu bine.Multe imbratisari!

DEEA,sanatate multa micutului,sper sa nu sie nimic!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

deeaA si asiza azi toate gandurile mele bune sunt numai pt voi! ma rog sa treaca problemele voastre fara suferinte si complicatii! va pup cu mare mare drag!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

O luam de la capat ..

Asiza, tinem pumnii stransi, stransi sa iasa bine. Un apasat pt frumosu Denis.

Si voua DeeA

Chinico e desavarsita Bea.. eu oricum sunt cucerita demult.

Laura?? Aelita?? Eri_ka??

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai!
Asiza, uite valuri valuri de energie pozitiva de la noi! Sa dea DD sa nu fie necesara operatia, mi s-a strans sufletul cand am citit ...Curaj mamico, tre sa fii tu tare pt puiul tau!
Deea, ficatul marit poate sa-l aiba oricine, inclusiv copiii. Si eu am avut pe la 3 ani, a trecut de la sine, doar cu mancare si niste vitamine. Tinem pumnii pt David mic! Si tie multa bafta la examene!
Dandusa, Teutz, ce bine ca nu mai sunt probleme!!!
Vazut pozici cu fulguletzi care mai de care mai frumosi, cheliutza de Darius, Tunsuliciul Luca (Yagmur, tare bine mai arati!!!), Beoaca pe campii, Alexia cretulina soferita!
Eu sunt intr-o pasa proasta rau. Azi noapte nu am prea reusit sa dorm (si nu din cauza bataii pe care ne-au aplicat-o olandezii), diaree, greata, crampe. habar nu am de la ce, fiindca de mancat am mancat gratar de vita si niste ciorba (o fi fost ciorba perimata-habar nu am). Si deci si prin urmare, azi dimineata nu am fost in stare sa-mi ridic capul de pe perna, trimis SMS la sefa, panica, primit pe mail rapoarte de facut azi...nervi...Ce s-o intampla deca nu le fac???!!! M-or da afara?!!!
Asa ca trimis Maria-sa cu bona la plimbare cu instructiuni sa-l tina pe afara max posibil, si io ma jeluiesc pe aici...intre 2 drumuri la WC.
Si fiindca-mi cade capul pe tastatura, va salut respectuos si poate reusesc sa intru mai tarziu!

Mergi la inceput