Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

iaca poze:)

de acasa.
pai treaba e asta?
eu aici si voi pe unde???

am vazut pozele pana la pagina 15 din cap. 179.
toti copii sunt frumosi frumosi frumosi.. rares a ramas fara bucle..si motanski e tuns regulamentar pentru mama regina...antonia tot fara ocherlari era in poze...david mi-a placut mult cu palaria alba pe cap, pe unde era, ca frumoasa casa din fundal :))...a, am vazut si trupa de soc luca-marc-ianis, si mamele SLABANOAGELE (super bine aratati amandoua!)..:( nu mai stiu..imi mai amintesc eu si dau un trr...
kiki cum de sta garga cu codite?? bea ar fi in stare sa-si smulga tot parul din cap numai sa scape de intrusi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

holly-molly...ce frumoasa s-a facut Beoaca..... are si niscavai bucle..si un aer sanatos...de nemtoaica ...sa nu fie de deochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

azi e zi de poze, clar.Teutz, e dulce Alexia cu nasucul ala...dar nu imi dau seama cu cine seamana prea bine...vazut si David ...s-a schimbat ceva la el, dar nu imi dau seama ce...Denis gentleman tunsulici...Luca cheliosu' ..acu are si mai mult fatza de rugbist :))..golanasul lui Danutz..am vazut multe poze...

Chinico, nu mai zi tu de slabanoage...ca am vazut si la tine o silueta la orizont..

a_deju...ati revenit pe pamant ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Madalutza, foarte frumos cheliutza al tau, am vazut-o si pe micutza...Cum te mai descurci??Hai, spune sincer, e greu tare cu doi copii?
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Inca nu realizez k am doi copii....sau mai bine zis nu simt...
De cand am nascut si pana acum a fost soacra-mea la noi si s-a ocupat in exclusivitate de darius, iar din w-endul asta l-am detatasat pe timpul verii pe darius la ai mei si am ramas numai cu micuta....Deci cu ajutoare asa tot sa ai doi copii. Fara, e mai greu, as zice imposibil mai ales la distanta asta mica de varsta.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ptiuu ce poze frumoase!
Teutz e super dulce Alexia!
Chinico,tot mai frumoasa Bea,expresiva!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hmmm...ce inseamna durerile de masele..acum o luna imi zeca tzi si fugea in dormitor, in 5 min dormea buba. acum ... dupa o ora-doua de foiala prin casa adorme chinuit in bratele mele, oriunde altundeva decat in pat :( micutul meu pui :(((

bea e absolut incredibl de dulce. si frumoasa. si finuta. si eleganta si..si..si..

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetele, trimiteti un val de energie pozitiva si la noi...maine dimineata mergem cu Denis la medic pentru o scintigrafie renala care va fi decisiva...vom afla daca trebuie operat de urgenta la rinichi sau o mai putem temporiza ...sa va mai spun ce e in sufletul meu??? nu mai spun nimic...noapte buna si ne revedem maine cu vesti bune sper!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumim pentru laude!

Roxanica, da, in parc era cu Crinuta, prietena ei de-o viata.
Madaluta, vazut frumusete de cheliuta si micuta printesa. Stai, bre, nu te speria… Exista riscul sa se lipeasca, dar nu inseamna ca e musai sa se si intample. Eu stiam ca se poate intampla chestia asta si de aceea seara, dupa baita, ii desfaceam usor labiile mici, ca sa nu aiba timp sa se lipeasca. Am facut treaba asta pana pe la un an, gandindu-ma ca dupa un an nu mai e nici o problema. Le mai desfaceam eu, dar mai rar. De unde naiba sa stiu ca se poate intampla beleaua pana la pubertate?! Cu vreo 10 zile in urma, dupa baita de seara, am zis sa mai desfac pe acolo, sa ma asigur ca e totul ok si… surpriza! Efectiv am avut senzatia ca am rupt-o, desi am tras usor (inseamna ca nu apucasera sa se sudeze prea bine, din fericire). Mi-am dat seama imediat ce s-a intamplat, dar tot mi s-a facut un gol in stomac cand am vazut ca a sangerat un pic. Nu mai zic ca Alexia urla, saracuta, de mi se rupea sufletul. Am dezinfectat locul si i-am pus putina crema cu antibiotic. Au fost lipite cam o jumatate de centimetru. Pentru prevenire… in fiecare seara, dupa baita, desfa-i usor labiile mici… Astfel, nu vor avea timp sa se lipeasca. Imi spunea dr ca a avut cazuri in care erau lipite labiile de la un capat la altul.
Chinico, Bea e o scumpa cu bujorii aia in obrajori!
Ktrinel, lumea spune ca Alexia seamana cu Cezar, dar eu sper sa aiba si ceva cat de mic acolo si de la mine.
Acs, pupacim dulce si apasat cei trei bursucei! Ma bucur ca burtica lui Victor e bine.
Dianocica, va uram sa iasa mai repede si molarii, sa scapati de durerile alea pacatoase!
Asiza, un val de energie si multe imbratisari si ganduri bune trimitem la Cluj! Tinem pumnii sa nu fie nevoie de operatie! Offff! Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Asiza, bafta multa maine la doctor, sa aflati vesti cat mai bune! Ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asizule, un val mare de la noi, sa fie bine

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput