Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Off DeeA pare tare rau. Spre rusinea mea nu mai tin minte.. ce v-a determinat sa-i faceti analizele initiale? Iar medicii ce suspecteaza acum, sau nu v-au zis? Tinem pumnii stransi sa iasa analizele bune.

Bravo Roxanica! Si voi Dandusa tineti-o tot asa.

Lacramioara?? Cum e Stefy?

Teutz, bine c-ati scapat. Ce seducator priveste mneai.

Vai ce rugbist tunsulici.

Chiar Acs, burtica lui Victorila s-a reparat?

Chinico azi e marti!!!

Anateo?? Monica?? .. na ca acu ma enervai..

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, dragele mele !
dar ce s-a intamplat , dom'le, ieri dupa-masa de n-a mai scris nimeni nimic?? Grupul Kikineata, Dia, A_deju se pare ca someaza la greu...
Teutz, bine ca s-a rezolvat totul, uffff, ce usurare cand totul se termina cu bine!! Alexia a crescut tare, tare mult, e o dom'soara in toata regula. Si mie imi place poza aia de care spunea Ruxandra, parca are parul prins intr-o codita si e asa imbujorata, frumoasa foc. De fapt imi plac toate...si poza in care doarme si aia pe tati, iar in parc e cu Crinuta, nu?
Deea, imi pare rau sa aud vesti proaste, dar ce inseamna de fapt ficat marit?? Ce afectiune e asta? Si de ce tb sa va internati??Sfatul meu e sa nu te sperii, sa te documentezi, sa consulti mai multi dr. si abia cand simti si tu ca puiul chiar sufera de asa ceva, abia apoi accepti internare si alte chestii grele. Nu stiu...parca nu-mi vine-a crede...
Dandusa, cat ma bucur ca au iesit analizele bine, da' io stiam de la inceput ca n-are nimic Crinuta. Poate sa dea mana cu David al meu, sunt sanatosi dar refuza cu incapatanare sa pape...uneori. E un paradox, stiu ca toata lumea se uita circumspect si te trimite sa faci n-shpe analize, dar pur si simplu asa sunt unii copii, daca n-aveam unul la fel nu credeam asa ceva.
Hai ca nu mai pot sta. revin.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Buna dimineata, dragele mele !
dar ce s-a intamplat , dom'le, ieri dupa-masa de n-a mai scris nimeni nimic?? Grupul Kikineata, Dia, A_deju se pare ca someaza la greu...

Neata raza de soare

Dia probabil ca se dusheaza si se pregateste de masa de pranz, asta daca nu leneveste inca la umbra, pe seslong. A_deju e in focul pregatirilor pt the big mutare.. iar Kikineata, de cand a tuns gaga delicioasa.. s-a cam dat la fund. Kikineata la raport!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

DeeA, multa sanatate lui David!

Ruxandra, burtica lui Victorila pare in regula. In schimb eu am ramas cu ceva pitici pe creier. Adica mi-e teama, spre exemplu, sa-l las sa manance cate fructe doreste. Abia astazi i-am pus putin lapte de vaca in cereale.
Grigore e bine?

Dandusa, tin pumnii sa aveti si in continuare numai rezultate bune la analize!

Roxanica, ma bucur ca a trecut pacatoasa de tuse!

Teutz, ii sta foarte bine Alexiei cu carlionti si codite. E frumusica foc! Ma bucur ca s-au rezolvat toate problemele!
Imi plac tare mult pozele cu spioanele si cu Alexia dormind la tati in brate!

Yagmur, foarte aratos Luca tunsulici! De tine nici nu mai zic! Ai slabit super!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

DeeA, nu stiu ce inseamna ficat marit dar tin pumnii sa se rezolve totul..... si eu am pitici pe creier ca Luca are burta prea mare si nu stiu de unde sa incep cu ceva investigatii..in primul rand trebuie sa gasesc si eu o pediatra..... off, sa se faca repede bine
Teutz, super pozele.. e tare frumoasa....
Dandusa, nu te plictisesti nici macar in somn
Lacramioara, ceva vesti despre Stefy
Roxanica, ma bucur enorm ca este bine puiul cel frumos.... Luca a scapat parca de raguseala dar ma voi duce si la un ORL-ist de control sa vad de ce raguseste atat de des... insa e tare greu sa imi tot iau liber, mai ales acum cu restructurarile... in fine, imi bag piciorul undeva si ma duc.. daca ma dau afara, asta este..
Acs, merci mult! Azi am mancat cioco sa-mi revin dar tot rau si deprimata ma simt...
Abia imi tin ochii deschisi, asa m-as duce acasa sa ma odihnesc... oare sa fie CM-ul de vina sau oboseala cronica? Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am admirat pozele lui d, ale lui Luca si ale Alexiei...frumosi si mari toti trei..stiti cum e cu gaina vecinului..ti se pare intotdeauna mai mare...Darius al meu parca tot bebelus a ramas (pentru mine) caci cine il vede ne intreaba daca a facut 2 ani...
Am vazut k majoritatea copiilor au facut cunostinta cu masina de tuns..darius a cunoscut aparatul de ras.... uitati aici o chelie mare

DeeA: multa sanatate lui david, dar cum s-a manifestat de ati ajuns la astfel de investigatii? il doare, vomita sau alte chestii de ganul asta? noua noastra pediatra, la fiecare consult ii palpeaza si ficatul, inclusiv brianei si chiar ma intrebam de ce o face...Inseamna k exista predispozitii la copii catre asa ceva???

Teutz:aoleu..ma sperii, caci eu sunt incepatoare la capitolul fetize si nu stiu prea multe despre chestiile astea... cand ai desoperit k alexia are labiile lipite? nu le-a avut de la inceput sa inteleg....ce alte recomandari ti-a mai facut pentru a preveni?? cum se trezeste acum din somn o iau la controlat si verificat ca pana acum mi-a fost frica sa-i desfac pasarica si sa vad ce e pe-acolo.o sterg cu grija si cam atat...

dandusa:ce bine k analizele au iesit bine..bravo voua.
Totusi pentru lipsa poftei de mancare Dr nu v-a recomnadat nimic, niste pikovit..sau alte chestii de-astea? sau nu vrei tu sa-i dai?Am intelse k ar fi foarte bune, dar noi n-am folosit pt k nu e cazul...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

sa va vand un pont celor care aveti rude sau prieteni in america si vreti sa vorbiti gratuit la telefon cu ei. accesati situl www.oovoo.com si ii puteti suna de pe calculator pe orice fel de telefon, in limita a 3000 de minute ...e un fel de messinger , dar de pe care puteti suna pe telefon

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

prezent!! de acasa. la munca de la 3, da' iaca imi dau silinta si descarc harnica poze..

rusinea e mare...scuzele mele sper insa sa fie acceptate..
LA MULTI ANI RALUCA!!

am citit cat am putut..am mai citit eu si in we, dar cu viteza luminii...cat am lipsit v-ati facut de cap :))
dandusa se pupa cu cabral (am cugetat vreo 5 minute pana sa ma prind cine e el..), a_dejul isi pune motanul in bat si se refugiaza sub fustele primitoare ale mamei regine, ruxandra sta in gradina cu un ochi la 7 copii si unul la gratare...eeeeee...trai nineaca.....:).

roxanica ma bucur ca david e inspre bine, la fel si alexiei..

ma duc sa vad poze.

editez de la munca. 16.10 pm.
...si alexiei ce??..nu stiu pe ce meleaguri imi haladuia neuronul unic...sanatate, adica. ii dorim sanatate si ne bucuram ca ii merge mai bine ( si ma voi holba si eu indiscreta de-a dreptul la bea diseara dupa baie...)

am vazut pozele pana la pagina 15 din cap. 179. si cand sa ma apuc sa scriu si eu ce de frumuseti de copii avem, hooop..nu mai mergea nimic. adica desprecopii. nimic nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pentru cine ma gasea si pe alte cai de comunicare virtuala va anunt ca doar seara, de acasa, mai am acces (si acasa deschid PC-ul rar). In curand, cred ca IT-ul imi va taia si accesul la acest forum (daca stau sa verifice cat timp petrec pe el ).
Madaluta, e mortal!!! Frumos, frumos
Chinico, haide.. pune si tu poze... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Madalutza, foarte frumos cheliutza al tau, am vazut-o si pe micutza...Cum te mai descurci??Hai, spune sincer, e greu tare cu doi copii?
Yagmur, Luchita al tau are trasaturi atat de masculine, moamaaaaa , e asa puternic, vanjos, curajos, mi-l si imaginez alergand toata ziua si facand nazbatii, nici nu i s-ar potrivi un alt comportament. vezi, ce frumos, e exact barbatul pe care-l asteptai in viata ta Cu oboseala si deprimarea ai grija, poate si de la atata infometare ti se trage, ca-mi pare tare restrictiva cura ta, aia nu, aia nu...
Bamboooooooooo, unde-mi esti, fata frumoasa????In loc sa o aduci si pe Lavinia pe la noi pe-acasa, dai si tu bir cu fugitii, ei, ei!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput