Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Super tare, Dandusooo , pai fii sigura ca si-a dat seama ca ai cel putin un copilas, ca-ti vedea burtica rotunjoara.
Lacramioara, imi pare atat de rau sa aud ca iar e Stefy bolnavioara, mai ales acum cand stiu ce inseamna tusea asta nenorocita, offf, doamneeeeee. Cred ca pur si simplu nu s-a vindecat prima raceala, nu a fost bun tratamanetul, sau nu stiu ce sa zic...si la noi dupa o saptamana de muci am fost super bine si apoi am recazut cu tuse nebuna.Nu cred ca e de la mancarica, vomita pt. ca i se face greata de la tuse, asa am patit si noi, apoi nici nu stiu sa elimine secretiile si uite asa iar varsa. Cred ca nu mai poti, cred ca ti-e greu, dar esti singurul ei sprijin, nici tata, nici bunicii, nimeni n-o poate ajuta asa ca tine, si nici nu doreste compania nimanui, numai pe tine te vrea, stiu ca l-am vazut pe micutul meu bolnavior...Dupa ce se insanatoseste ai dreptul la un plans din ala nebun, cu sughitzuri, de descarcare, dar acum nu...
Teutz si Alexia a avut o perioada mai grea...of, micutza draga si vesela...Ati fost la ginecolog, cum a decurs totul??dar degetelul, el ce mai face?? Ma gandesc la voi cu drag
Ruxandra, Acs, ma bucur ca burticile de boieri si de bursuci sunt aproape vindecate!
Diaaaaaaa, cum va simtiti in vacanta?? Hai da-ne un semn!
A_dejuuu, felicitari!!! Sa va fie bine !
Asizaaaaaaaaaaaaaaaaa bine ati revenit acasuca!! Dar ce bine arati, esti mai frumoasa pe plaiuri mioritice

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

aseara am avut o intalnire amoroasa cu...Cabral...,am iesit la disco,ne-am sarutat...superrr atentce sa mai...,indragosteala nebuna...,ma fofileam ca nu stiam cum sa-i spun ca eu am doi copii...,da' de Claudiu n-aveam nici o treaba...
m-am trezit nervoasa ca n-am apucat sa deschid cadoul si biletelul de la el...si cu marea dilema..."oi fi fost divortata in vis?!"

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

hormonii bata-i vina...
si eu in sarcina asta ma sarutam in fiecare noapte cu cate unu'..da niciodata n-am mers mai departe....aveam scrupule si in vis cred...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

citit, vazut poze, placut !
pupam fetele minunatili si puii lor !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Citit, dar nu pot sa scriu nimic... sint rupta, rupta, ma doboara CM-ul inceput astazi... deprimare, oboseala, tot tacamul....
Dar nu plec la somn fara sa vi-l arat pe www.dropshots.com/Yagmur#date/2008-06-16/21:14:59" target="_blank"> Luca tunsulici (si eu pe alocuri in timp ce gafaiam urcand 5 etaje )

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Noapte buna minunate!!!va pup pe toate!

Luca este mortal,il iubescccc!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

buna fetelor!
Nu am citit nik din urma,nu mai am timp deloc,cu examenele si in plus sunt tare suparata...ca ma tot intrebati dc ii fac analizele baiatului...uite asa am simtit ..si din rezultate a iesit ca are ficatul marit,trimis la eco abdominala si da,intr-adevar il are f. marit ,ne-a pus sa mai facem o tura de analize(nu mai zic in ce hal l-au chinuit fara pic de mila pe saracul copil si mai si zic sa stea cuminte ca de ce trage mana am plans acolo cu el,nici nu m-au lasat sa-l tin in brate ca nu se poate..offff)si joi avem rezultatele,in functie de ele vedem,cica ne-ar interna la spitalul de boli infectioase
nb va doresc si sanatate puiutilor bolnavi(sper sa nu existe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumim mult celor care s-au gandit la noi!
Gata, am scapat de toate bubele rele, ca sa zic asa. Degetelele s-au vindecat, limbuta este iar rozalie, gatul e ok, iar pasarica am rezolvat-o azi.
Am fost la Budimex la ginecologie infantila si, din fericire, n-a fost nevoie sa mai desfaca nimic dr. Labiile mai sunt lipite f putin, 1-2 mm, si a zis ca nu e nici o problema. Mi-a spus ca chestia cu lipitul labiilor se intampla din cauza unei secretii la fetite, care actioneaza ca un liant. Mi-a explicat ea mai multe, dar eu asta am retinut. Riscul de lipire exista pana la pubertate, pentru ca pana atunci organismul fetitelor nu secreta nu stiu ce hormon, care impiedica lipirea asta. Mi-a dat doua crème, dintre care una contine hormonul ala de o sa apara la pubertate si mi-a spus sa-i dau o data cam la doua-trei zile. Cica sa renuntam rapid la pampers, ca fata e mare deja si mediul ala umed, bla, bla, bla, favorizeaza treaba cu lipitul. Ete, acuma ce sa zic!? Fii-mea nu prea e prietena cu olita, asa ca n-o fortez in nici un fel. O sa fiu atenta, sa nu se mai lipeasca ceva pe acolo, mai dam cu crema din cand in cand si cand o vrea pasarica ei sa faca la olita, atunci o sa faca. Ma enerveaza cand se mira unii, mai ales medici fiind, ca la un an jumate copilul mai are pampers. Pana s-o marita scapam noi de el.

Ma gandeam zilele astea ce noroc am avut cu voi, cate am aflat de la voi, ca impartasim aici ce fac, ce nu fac, prin ce trecem cu copiii nostri. Daca nu stiam de nebunia asta cu lipitul labiilor si treceam prin ce-am trecut cu Alexia, cred ca lesinam de frica si ma gandeam la ce e mai rau. Ma si vedeam sunand la salvare: "Domn'e, cred ca s-a rupt pasarica lu' fii-mea!!" Uitati aici un brat de , minunatelor!

Biabaus, felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Danutz, vazut frumusete de smecheras! Ii sta excelent tuns scurt!
Adina, e atat de dulce Ale…
Ruxandra, mama, ce ati mai benchetuit in weekend! Sa va fie de bine! La degetelul de la picior nu stiu ce a patit Alexia. Pur si simplu s-a inrosit si s-a umflat putin partea de deasupra unghiei. Probabil s-o fi lovit. Nu a fost incarnata unghia sau altceva. I-am dat cu Fucidin si i-a trecut.
Dianocica, operele ca operele, dar flacaul… e scump foc! Ce camera mare aveti!!! Super marfa!
Roxanica, ma bucur mult ca David e ok, iubitul de el! Ce chestie si cu tusea asta, sa treaca asa brusc! Bine ca ati scapat de ea!
Yagmur, e bestial Luca tunsulici! Si ii sta extraordinar de bine in rosu!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Offf, DeeaA, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate! Pupam Davidutu si sa dea DD sa nu fie nevoie de spitalizare! Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Cateva poze cu pitica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ne-a dat trezirea la 5.30...,taman bine ca a facut si kk de dimineata si azi a dus tati ultima proba pt ex copro...
ieri am luat coprocultura si urocultura care au iesit bineeeesa dea domnul sa iasa bine in continuare...

Roxanica,
ce ma bucur ca ati scapat de tuseeeeee,ieeeeeede retinut faza cu aerosoli...,am crezut ca ajuta pe toata lumea dar uite ca nu-i asa....bine ca nu a mai facut injectieeee
Deea,
ai ma...,ce rau imi pare ca santeti bolnaviori...abia astept sa ne dai vesti despre cum santeti...tinem pumnii sa fie bine

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput