Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by deeaA
dandusa bine ca v-au iesit rezultatele bune..noi tocmai pe joi le primim pe ultimele,eu am dus 3 probe de caca la interval de o saptamana,voi? parca a-ti facut dupa noi,nu?
am luat coprocultura si urocultura...,care au iesit bune...
ex coproparazitologic l-am dus de 3 ori in 10 zile,rezultatul il luam maine...
![](pupic.gif)
Mamica stralucitoare
20+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dandusa spune:
Asiza,
tinem pumnii sa iasa bine
Chinico,
minunata Bea...m-am indragostit de ea iremediabil...,obrajorii ei,manutele,carliontii...
Ruxandra,
adica cum o luati de la cap?nu-mi spune ca iar aveti probleme cu diareea...
Danutz,
sanatate,sanatate,sanatate...
Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Asiza - ... ma rog ca totul sa iasa bine ...
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
a_deju spune:
hai salut! iaca si io, pe super scurt, si cam pe super scurt vor fi toate aparitiile de-acu' incolo, ca nici nu ma gandeam cata nebunia si invalmasagu' o sa se tot adune prin si pe langa mine :) azi am facut hartoagele si-am vandut firma, deci prima de pe lista e bifata.. urmeaza insa circul major, cu plateste credit, baga apart la vanzare, sapte sute de mii de umblatori care s-or plimba pe-aici sa-l vada, eheee... magnific :) am rezolvat si masinile, is ca si vandute, deci tot e bine :) in ideea ca asta cu apartamentul nu arde, poa' sa stea bine mersi pus in vanzare si-un an de-acu' incolo.. cand s-o nimeri cineva pe pret, ne-am suit in avion si venim la semnat :) chiar, nu vrea nimeni un apart de vacanta la mare?? super pret pt prieteni :)))))))))))))) (e glumaaaa, sper sa nu-mi iau vreun avertisment si io :)))) )
in rest, totul relativ ok, eu fluctuez intre depresie si euforie, in functie de cum bate vantu' pe-afara :) copchilu' e si el in toane de zile negre, mananca fffffffffffffff prost, incredibil de prost, ceva de genul bibe trezire-la pranz ciorba blenduita (deci intre 8 juma' si 2 nu vrea nimic!!), altfel nici vorba (sau borcanas daca am fost pe drumuri si n-am apucat sa fac nimic, dar borcanas de-ala mic, de max 200, si maglavaisul sa fie cat mai pasta posibil...)-seara..dumnezeu cu mila..2-3 guri de cascaval, cu dup-aia musca, mesteca putin si scuipa, nici vorba sa mai inghita ceva, sau pui pe gratar(tot 2-3 bucatele), juma de cartof facut piure cu o bucatica micaaaa de peste si la culcare bibele de seara..in fine, penibil, nici la inceputul diversificarii nu cred ca stateam asa prost......... in continuare niciun fruct, nu stiu prin ce magie reuseste bunica-sa sa-i indese vreo 2-3 cirese cand il prinde, dar atat.. a avut doua zile magice cand s-a obosit sa muste de 2-3 ori din cate-un mar, dar s-au dus si duse-au fost... aaa, si bineinteles, cea mai minunata chestie, nu mananca absolut nimic din proprie vointa si nu manifesta niciodata vreo stare asemanatoare cu foamea... mananca pt ca la orele care stiu eu ca-s de masa il asez in scaun, cu tona de jucarii in fata, ca sa fie preocupat de altceva... deci exact cum NU trebuie. daca incerc fara pur si simplu nu mananca, daca ii las lui, arunca pe jos, daca ii dau doar 2-3 bucatele pe tavita, cu putin noroc, una ajunge in gura, dupa care se prinde ca-i mancare, arunca pe jos... nu conteaza ca mancam si noi, nu conteaza ca mut scaunul in sufragerie, sau ca pur si simplu nu-l asez pe scaun, nu conteaza nimic. masa si mancarea e cah :) si da, ma sacaie rau chestia asta, pt ca nu mi se pare ok sa nu iti fie NICIODATA foame, nu mi se pare ok ca la un an juma' sa nu pui gura pe absolut niciun fruct, sa nu ai niciun fel de preferinta in ale alimentatiei (adica..macar de-as sti ca "aia" e mancarea peferata, ca din "aia" i-as da pana s-ar satura...)... in fine.. oricum va trebui sa performam setul de analize complete, ca tre' sa plecam cu dosarul medical in dinti, deci de-o fi ceva explicabil la mijloc, om vedea atunci.
aaaa...si ce ma enerveaza rau, da' raaaauuuu de tot, desi n-are el nicio vina... la masa, cand avem bucatele in meniu..nu conteaza din ce, bucatele in general... pai mesteca, si mesteca, si mesteca bai neneeee de adorm.. 10 minute pe putin la o bucatica. si nici macar nu exista garantie ca dupa acest rumegat va si inghiti... imi vine sa ma urc pe pereti, asta asa, ca exercitiu fizic, ca paralizez pe scaun altfel pana terminam o masa.........
mda :) cam astea ar fi (cica pe scurt..:)) ) stirile de ultima ora :)
p.s.: era sa uit. tot nu zice nimic. ba-ba-ie si ne-ne-ie in legea lui, fara niciun scop sau adresa. cam pe cand ar trebui sa-mi pun un semn de intrebare si ref. la asta cu vorbitu'???
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Anculina
Reclama la ce???
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
pai reclama la tipul acela de asigurare de care scriai tu acolo.. din cum ai formulat, eu spre exemplu as intelege ca tu inchei acel tip de asigurare si ca iti cauti clienti :) ceea ce e cam reclama :) oricum, cel mai simplu mod de a lamuri lucrurile e sa contactezi pe pm moderatorul, in caz ca nu consideri ca postarea ta era de avertisment.. daca scrii aici, s-ar putea sa se piarda postarile tale in "multime" :)
Deea, mami de
![](cat.gif)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
Sper sa nu fie prea tarziu
Asiza, Doamne ajuta sa aflati vesti bune!
Deea,va fi bine..o sa-si revina micutul,fii optimista!
minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
A-deju,
Deci se poate!Bravo!Chair va invidiez...nici prin cap nu imi trece cum ati reusit..
Noi tot asa stam..cu nasul obstructionat..la orl i-au pus diagnostic de otita medie stg..foarte ciudat ca nu face febra...nici nu stiu ce sa mai zic..
Si rinita alergica merge mana in mana cu polipii ,deci nici una din ele nu e de dorit ,dar exista.
minunea mea
a_deju spune:
abia ce m-a sunat mama ca vine in vizita, s-a gandit sa ne faca o surpriza... ce mai conteaza ca am toata casa cu curu'-n sus :)) oricum, mi se cam taie picioarele cand ma gandesc ca probabil ultima oara cand ne vedem pt destul de mult timp de-acu' incolo..... :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
acs spune:
Asiza, multa sanatate lui Denis! Sa nu fie nevoie de operatie!
Dianocica, cum mai e cu maselele? Au iesit?
Am admirat din nou poze cu fulguleti superbi: Bea si Darius. Amandoi frumosi foc! Ce scumpa e micuta Briana!
Dianarus, ce mai fac baietii? Cum e la serviciu?
Lavinia, otita nu trebuie neaparat sa fie insotita de febra sau de dureri. Maria a trecut prin mai multe otite medii seroase (chiar si Victor o data) si singurul simptom a fost slabirea auzului. Cauza: nas infundat. Pe Maria am operat-o de polipi la 3 ani jumate', dar otita a facut si dupa operatie. Din cate ne-au spus doctorii, auzul trebuie sa-si revina in maxim 3 luni (cu tratamentul adecvat), altfel se poate ajunge la ceva operatie. Nu este cazul vostru, dar povestesc ce stiu. Multa sanatate!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni