Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
adinazot spune:
IULIA,of Doamne,ce experienta ati avut.Va pup ,si va doresc multa sanatate!
ASIZUCA,dragul meu Denis,sa dea DD sa nu trebuiasca nici o operatie,si sa fie bine!
KTRINEL,e superba Julia,arata atat de bine!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxanica2006 spune:
Asizaaaa, Doamne, cat am mai plans citind despre puiul tau, ti se sfasie pur si simplu sufletul...Cred, adica sunt sigura ca Denis nu a suferit atat de mult, adica nu a avut o durere fizica intensa, asta dupa ce a fost sedat, dar pentru parinti e fioros.Toata atmosfera aia...puiul intins pe masa, offff,si de-am putea fi noi in locul lor...Asa a fost si David la cistografie, dupa ce-l sedeaza parca e mai trist, ca nu mai plange din rasputeri ca un bebelus, se tanguieste doar ca un om mare si are privirea aia tristaaaaaaaa. Si zici ca frumosul tau ardelean zicea "ioi, ioi"...no episodul asta m-a cutremurat.
No, gaca,gaca!!! Am uitat esentialul, ma bucur foarte foarte foarte mult ca vestile sunt bune, Doamne ajuta!!!!
Dar , daca vrei sa-mi spui, in ce a constat concret toata procedura , ca-mi suna asa profesionist, asa investigatii moderne,medicina nucleara, nici nu stiam ca exista. sta cand ai tu chef si te linistesti.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Dianarus, ma bucur ca aveti o saptamana linistita, eu ma bag sa savuram impreuna Referitor la medicii clujeni, noi am fost la prof. Nanulescu, Pediatrie III, il recomand cu caldura, e un profesionist desavarsit.Si din cate am auzit prin clinica ar fi specializat pe penumologie, wheezing si alte cele. Acum verifica tu, poti chiar sa-l suni personal, raspunde fara probleme, ii explici situatia si-ti spune daca e oportuna o vizita la el au ba. Parerea mea.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Am vizionat si pozele voastre Ktrinel, cat de curajoasa e Julia, acolo cot la cot sarea cu flacaii aia de liceu. ce inseamna ca un copil sa fie introdus de timpuriu in colectivitate, dom'le, are asa o constituitie robusta si un comportament pe masura, e neinfricata. Si ce preocupari de copii mari aveti voi, ceva piesa din teatrul absurdului sau ce vizionati voi acolo, apoi picturi pe fatza, super. Si am mai vazut ca ati iesit impreuna la porumbei...
Cel mai mult mi-a placut in bluzita aia alba cu floricele, acolo se vede clar ca-i o romancutza de-a noastra in ie.Iar daca ti-e tare dor de tati, arunca doar o privire spre Julia si-ti potolesti dorul, ii seamana perfect.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iulia-stefy spune:
Roxana, de la U.P.U, nu trimit pacientii pentru perfuzii decat la Reanimare, unde sper sa nu mai ajung in veci. Asistentele au fost ok, dar doctorul..... Dansul e obisnuit cu cazuri grave si nici nu s-a uitat aproape la ea... Si imi venea sa ma duc in lume cand am ajuns sus, a doua zi, cand a lesinat si m-au intrebat cum i-a iesit ionograma, in baza careia ar fi trebuit sa-i puna perfuziile.... Si am zis ca eu n-am auzit sa-i fi facut.... Si a intepat-o iar si a doua zi iar, ca i-a facut de control sa vada daca e in regula....
De deshidratata, nu era rau, dar am inteles ca nu i-au pus tot ce trebuia si a lesinat din cauza dezechilibrului produs.... Pentru pneumonia interstitiala si pe mine m-a mirat ca i-a dat Cefort si in doza unica de 1 gram .... Medicul ei i l-a sistat, dar la dansa am ajuns dupa vreo 3 doze de Cefort.... dupa care ne-am ales si cu candidoza de rigoare.
Orice manca sau bea ii provoca voma si de aceea nu avea voie nici apa... asa mi-au zis cei de la Reanimare. Cand am simtit-o cum se scurge in bratele mele, am zis ca ma duc si eu jos, dar stiam ca daca ma pierd eu cu firea, sotul cade inaintea mea. Si am incercat sa fiu tare, dar ....
Acum stiind prin ce am trecut eu cu Stefy si cititnd mesajul tau, asiza, asa am plans. E tare greu sa-ti vezi micutul chinuit si sa nu poti face nimic pentru el. Ma bucur ca primul doctor a zis ca nu e cazul de operatie, speram ca si la nefrolog sa fie la fel. Ne pentru Denis si pentru mami sa aiba putere.
Multumim ca mai ai putere sa te gandesti la noi.
Donia, multumim ca te gandesti la noi.
Ktrinel, tare dulce Julia, cum se baga ea printre cei mari. Iti vine sa o mananci. Si ce sta ea la pictat...
Si Stefy tot asa se amesteca printre cei mari... uneori mi-e teama sa nu dea peste ea, dar ea... nimic.
dianarus, multumim. Si eu sper sa nu mai trecem prin asta. A fost... nici nu mai am cuvinte....
Ma bucur sa aud ca Marc are o perioada de pauza de la tuse si alergie. Speram sa dureze cat mai mult pauza. Multa sanatate.
adinazot, multumim.
Acum mergem la control si speram sa fie bine. Am ramas cu tratament pentru candida. E plina din gurita pina jos. I-a iesit si la analiza la scaun.... am dat din una in alta. Si mi-e asa mila cand ii curat gurita cu stamicina, ca e amara.... Si ea scoate limbuta si asa cu gurita cascata striga nuuuuuuu, nuuuuuuuuu, adica sa n-o mai dau.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danita spune:
dragelor va pup !
asiza, pupici brasoveni ptr denis si familia lui !;)
P a plecat la plimbare cu sg persoana available: coto. Se inteleg bine, chiar f bine si asta ma bucura ptr ca nu stiu ce ma faceam in perioada asta fara ajutor . eu voi incepe mai intensiv gimnastica medicala(acasa) pt ca nu ma pot deplasa deocamdata prea departe si nu vreau sa fiu dependenta continuu . P face o gramada de chestii frumoase dar si numai ce vrea el . ieri de exemplu mi-a povestit carticica lui cu ferestre. mi-a explicat fiecare amanunt inclusiv ca "chit-chitz fura ou si nu e voie si primeste na-na peste manutza" . partea cu "na-na" a ramas in vocabularul lui coto desi mai rar ...dar ezista;). ieri cand m-a pupat sotzul meu, P a zis : "tati iubete mami" si s-a rusinat lasand privirea in jos si zambind :) .
va pup si va doresc zile frumoase !
danita
dandusa spune:
Adeju,
imi pare rau sa-ti spun da' tu chiar nu ai copil care mananca "ffffff prost"...pai daca tu consideri borcan de max 200 "mic"...eu imi bag picioarele si nu mai zic ever ceva despre mancat/nemancat!nu de alta,da' nu mai suportttt!
nu mai fac comparatie cu Crinuta...,ca n-are sens...sau poate ar trebui sa facem schimb de copii 3 zile,ca sa vezi ce vorbesc eu...
pai o luam in ordine...
Eric mananca lapte cca 150-200,nu?!,pai ce sa mai vrea dupa o asa masa copioasa?are stomacul plin ochi...
apoi la pranz mananca borcan "mic"...,f ok...de ajuns pt el...,apoi nu vrea sa rontaie...pai nu-i da sa rontaie!...paseaza-i tot!nu mananca decat cateva guri de mar/caisa/piersica?!...pai paseaza-i fructu-l si amesteca-l cu biscuiti sau cu iaurt sau cu ambele...,asa il mananca sau cel putin are sanse sa manance mai mult de cateva guri...fructele i le mai poti amesteca cu branza prospata de vaci si miere...,poti sa-i intinzi pe biscuiti sau paine...
seara putin cartof cu peste?!ofera-i doua optiuni,adica fa doua feluri de mancare si pune-le pe tava si lasa-l sa studieze/aleaga...
seara bibe si atat?!de ajuns...daca el nu se trezeste peste noapte sa pape...de ce-ti faci griji?asta-i de ajuns pt el...si sa nu mai zic ca are 12-13 kg...(nu stiu exact)...deci destreseaza-te prin alte metode...(masca de fata,cokteil din frcute proaspete,o praji preferata,un masaj...) si lasa copilul in pace...,daca vrei sa ceara de papa,nu-i mai da nimic...nici bibe dimineata...,nici pranz...,nimic...si-o s aceara...,dar el nu cere ca stie ritualul...,respectiv stie ca vii tu cu ele...
Lacramioara,
fff trista povestea cu spitalul...,m-am gandit ca se intampla ceva cu voi de n-ati mai dat nici un semn...,imi pare asa de rauuuuu ca ati trecut prin asta...,offf,sper din suflet sa-si revina pitika in 2 saptamani acasa langa mami si tati...
Lavinia,
si eu am avut otita fara febra...,dar am avut dureriiii groaznice...
ce rau imi pare ca santeti bolnaviori...si teii aia ,mama lor de tei...,off cat rau ii fac lui Mihaita...
zilele trecute i-am pus cirese la urechiuse,Crinutei si-i spuneam de Mihaita ca si el avea o poza cu cirese la urechi...
Asiza,
pana maine ne rugam sa fie bine,am plans cand am citit postarea ta...
...,asa ma consum cand vad prin cate trec micutii vostrii...,tare nedrept...,santem alaturi de voi
Madaluta,
nu am vb cu pediatra de vitamine,pt ca nu ma intereseaza subiectul...sant impotriva lor...,scopul meu nu este sa am un copil gras...vreau sa descopar cauza nemancatului(daca exista vreo cauza!)...si daca ea imi dovedeste(dupa analize) ca asta-i ritmul ei de papa...o las in pace...poa' sa fie sub grafic toata viata...
Ktrinel,
santeti doua frumoase
eu zic ca schimbarea de decor...,nu-i prieste...vede ca bunica l-a inlocuit pe tati si nu-i convine...mi se pare f normal...
citeam undeva ca ai nostrii copii pot sa reactioneze si la o schimbare de genul...mama isi tunde parul f scurt sau isi schimba culoarea...sau redecoreaza casa...,asa ca lipsa unui parinte poate sa fie muuult mai intemeiata decat cele de sus...
Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
nu mai stiu cine zicea de ce NU face copilul. deci, marc:
- nu vorbeste! zice mama clar si atat. in rest silabe si baiguieli aleatoare;
- nu sta pe olita! deloc adica :) si nici nu-l pun, ori mi-e lene, ori uit, ori nu vrea el... cica de la 1 iulie incepem sa ne imprietenim cu ea :))) (mi-am pus dead-line ca altfel il tot aman)
- nu se spala pe dinti! deloc! aici nu ar fi de lenea mea sau a lui, dar pur si simplu nu deschide gura, nu vrea sa roda periuta (decat coada ei, eventual); are 8 dinti in sfarsit, si ies coltisori de masele, nu stiu exact unde, cert este ca refuza sa-mi arate... nu pot sa-l fortez! iar atunci cand plange (si numai atunci reusesc sa-i vad dintii) par relativ curati, macar nu se vad depuneri majore...
probleme? solutii?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
1.o sa vorbeasca cand o vrea 'mnealui...nu vad in asta o problema doamne fereste!
2.de ce te stresezi cu olita?nu mai puteti amana pana spre doia ani?
noi asa vom face...
3.cu spalatul pe dinti am o propunere pt tine...
cumpara un scaunel mic pe care sa se urce el si cu care sa ajunga singur la chiuveta din baie...
in fiecare dimineata mergeti impreuna la baie si va spalati de dinti/fata...
noi asta facem in fiecare dimineata...si daca de ex ea s-a urcat dupa ce au am inceput sa ma spal pe dinti,imi cere periuta si pasta...
![](cool.gif)
ps:spuneai candva ca vei veni la Buc...,ai amanat sau mai avem o sansa mica sa ne cunoastem?
![](dual.gif)
Mamica stralucitoare
20+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danita
P a plecat la plimbare cu sg persoana available: coto.
ieri cand m-a pupat sotzul meu, P a zis : "tati iubete mami" si s-a rusinat lasand privirea in jos si zambind :) .
la prima citire...am avut impresia ca p a plecat la plimbare cu catelul...
![](alcool.gif)
Crinuta daca vede pasiune intre noi doi,face fff urat...,nu supota sa-l vada pe Claudiu cum ma dragaleste...,il loveste si plange...
![](icon_smile_big.gif)
Mamica stralucitoare
20+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
ingeras26a spune:
Offff, Iulia_Stefy, imi pare atat de rau ca nu se simte bine piti, Doamne, prince cosmar ati trecut...sa va ajute Dzeu sa treceti mai repede peste acest episod si sa nu mai fie bolnavioara niciodata, ca atunci cand sunt puii bolnaviori este cumplit. Va dorim multa, multa sanatate!
Pupicei, Ingeras de
Maya Maria (16.12.2006)