Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Lacramioara,Asiza: doamne ce puternice sunteti de rezistati in astfel de situatii...Eu cred k nu as face fatza...N-am fost nici macar la un vaccin cu darius...Mi s-a rupt inima cand am citit prin ce ati trecut voi si puii vostri...sa va dea d-zeu sanatate si sa nu mai fiti nevotie sa treceti niciodata prin astfel de intamplari

adeju: mai da chiar repede v-ati miscat...nu-mi vine sa cred...cam in cat timp preconizati k plecati?
Asa o intalnire de bun ramas nu facem si noi?

ingerasa: si eu sunt curioasa dc va functiona metoda lasatului fara pampers in curte, caci darius e la mama.....
nu stiu cum altfel l-as convinge sa faca sau sa ceara la olita. El nu are rabdare sa stea acolo...daca sta 3 secunde e bine...se ridica imediat se uita in olita si zice "data", adica gata...
Stiu k nu trebuie sa il fortam , dar mie mi se pare normal k de la varsta asta sa inceapa sa faca la olita..mi se pare groaznic sa-l mai tin inca o vara cu pampers...pe caldurile ce urmeaza , cu diatamai doldoasa la fund, nu stiu cum va suporta...
nu mai spun k dpdv financiar ce bine ar fi sa renunte...intr-o saptamana de cand e la mama a reusit sa consume aproape un pachet de pamapers pt k se murdareste mult mai repde decat acasa pt k toata ziua e in pamant, in nisp sau in apa si normal k trebuie sa-l schimbe de n-spe mii de ori pe zi....
iti dai sema cum e la noi cu cate 2 pachete de pampers pe saptamana..k si briana e o kkcioasa si o schimb nonstop...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Roxana, De deshidratata, nu era rau, dar am inteles ca nu i-au pus tot ce trebuia si a lesinat din cauza dezechilibrului produs.... Pentru pneumonia interstitiala si pe mine m-a mirat ca i-a dat Cefort si in doza unica de 1 gram .... Medicul ei i l-a sistat, dar la dansa am ajuns dupa vreo 3 doze de Cefort.... dupa care ne-am ales si cu candidoza de rigoare.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

apropo de candida....eu nu stiu cum se manifesta decat din auzite( k eu n-am avut niciodata), dar brianei ii gasesc uneori ceva alb la pasa, dar nu e ca o scurgere ci e ceva k o pasta...sa fie candida? si ea mititca a trecut printr-o cura de antibiotic in primele trei zile de la nastere....asa se manifesta? trebuie sa merg la dr sa ii arat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am fost si la nefrolog.......vesti buuuneee...nu e nevoii de operatie deocamdata!!! Va trebui urmarit ecografic in continuare cam la 3/4 luni si posibil sa si treaca de la sine odata cu cresterea. Eu trag nadejde ca va fi bine, asa-mi spune sufletul...deci hai noroc, dau de baut la toata lumea ...

Lacramioara, sa vii cu vesti de la control!
Roxanica, revin cu detalii despre scintigrafia asta mai incolo daca te intereseaza...
A_deju, la punctul 1 ma bag si eu in seama si zic: oare nu cumva folosirea non-stop a suzetei ii cauzeaza intarzieri in vorbire??? Zic si eu din ce-am citit si din ce mi-au spus medicii DIN UK! Ca io de-asta i-am scos-o pe timp de zi si o vede doar la culcare...io stiu ca tu piticu' asta cu suzeta nu-l ai , dar incearca caci s-ar putea sa fie mai usor decat crezi si chiar si in Uk te vor sfatui acelasi lucru...am citit ca deja ati maritat masinile, ai vandut firma...mooamaaa, ce viteza de miscare!!! Respectele mele ...vine si soacra-ta cu voi?...la treaba cu olita nu ma bag ca noi nici n-am cumparat inca, dar curand curand i-o voi arata si daca va dori 'mnealui s-o folosesca foarte bine, daca nu la fel de bine...m-oi stresa de la 2.5 incolo daca nu va vrea nicicum...Te pupacesc

Revin ca ma strigaaaa

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

Am fost si la nefrolog.......vesti buuuneee...nu e nevoii de operatie deocamdata!!! Va trebui urmarit ecografic in continuare cam la 3/4 luni si posibil sa si treaca de la sine odata cu cresterea. Eu trag nadejde ca va fi bine, asa-mi spune sufletul...deci hai noroc, dau de baut la toata lumea ...

asta da motiv de beutura
ce ma bucurrrr pt voiiiiii,da doamne sa se rezolve odata cu varsta

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dragi mamici!

Am citit pe apucate capitolul vostru.
Chinico ai o fetita absolut minunata!!!
Iulia=Stefy am plans la postarea ta si m-ai facut sa iau decizia sa nu o duc pe Oana la gradi pana la 3 ani. Cel putin asta simt acum.

Si la mine toate sunt anapoda, nu am cu cine sa las coppilul in timp ce ma framant si ma zbat cum sa fac sa fie mai bine. Plec de la ideea ca esential e sa stau cat mai mult cu ea, asa ca in loc sa merg la serv. de la ora 9 ca o printesa si sa las copilul cu bona all day long, mi-am decalat programul de la 7 jumate dimineata. Lucru care in infernul de trafic imi permite sa ajung acasa la 5 jumate si nu la 7 jumate seara. Pentru asta insa, am nevoie sa ies din casa ff devreme si socrii mei nu vor sa ne ajute sa vina sa stea cu copilul intre 7 si 8 dimineata, la 8 venind bona. AM uitat sa zic ca socrii stau cu un etaj mai jos.....Deci ma simt un robotel, la 5 jumate trezire, la 5 jumate seara intru pe usa, ii dau ceva sa pape de dupa masa, ma imbrac de iesit afara, seara la noua ma apuc de mancare, ma culc cand apuc....am cam obosit si ma plang voua. Cel mai tare ma darama psihic faptul ca bunicii se poarta ca si cum nu si-ar iubi neappoata, ei cred ca imi fac mie un rau si ma chinui, insa nu realizeaza ca chinuit ar fi copilul care isi petrece timp putin cu parintii in situatia in care eu as veni tarziu acasa.....nu le pasa ca ei pe sotul meu l-au crescut cu bone.
Asa ca am niste zile groaznice si nu imi vine sa ii privesc in ochi, nici sa mai cobor sa intru la ei in casa. Am uitat sa va zic ca sunt pensionari....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Roxana, De deshidratata, nu era rau, dar am inteles ca nu i-au pus tot ce trebuia si a lesinat din cauza dezechilibrului produs.... Pentru pneumonia interstitiala si pe mine m-a mirat ca i-a dat Cefort si in doza unica de 1 gram .... Medicul ei i l-a sistat, dar la dansa am ajuns dupa vreo 3 doze de Cefort.... dupa care ne-am ales si cu candidoza de rigoare.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

apropo de candida....eu nu stiu cum se manifesta decat din auzite( k eu n-am avut niciodata), dar brianei ii gasesc uneori ceva alb la pasa, dar nu e ca o scurgere ci e ceva k o pasta...sa fie candida? si ea mititca a trecut printr-o cura de antibiotic in primele trei zile de la nastere....asa se manifesta? trebuie sa merg la dr sa ii arat?

eu am inteles ca are candida in gurita si ca o da cu stamicina
de Brianna nu stiu ce sa zic...,poti vorbi cu dr ,ea stie mai bine...
pot sa-ti spun ca fata mea a avut din totdeauna o chestie care arata ca o "pasta" si care sta pe langa labiile mici,nu am insistat cu stersul ei ca asa mi se pare normal...
tamponez cu servetel,dupa ce o spal sa nu ramana urme de kk prin pasa...,dar atat!

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Eu intrasem sa v-o arat pe tontonica mea. Primele poze sunt incercarea mea de a o prinde cu fata pentru un instantaneu de lipit pe pasaport..
http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/15Iunie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

of of si iar of...:(..ce de bolnaviori...ce de povesti ingrozitoare...

iulia-stefy e groaznic sa ajungi pe mana unor nepriceputi...hai,daca e vorba de tine, sau de un adult, te revolti, te infurii, mai injuri in coltul gurii...dar daca iti vezi copilul chinuit de incompetenti iti vine sa le iei gatul...
acum mananca stefania? s-a mai ameliorat situatia?

la fel si asizul cu denis...medici care nu au nici un pic de mila de copilul din fata lor, sau de mama care sufera in rand cu el, daca nu mai mult...nici un pic de respect. nici o farama de intelegere...
bine ca ti-a mers tie mai rau decat lui denis, serios. cat timp e numai frica de situatia noua nu e grav, mama e intotdeauna acolo sa aline.
ce ai cantat mai juma de ora?? ...ca la mine se incheie repertoriul dupa 5 minute :)
si spui ca aveti material radioactiv in casa :))
tinem pumnii pt. vizita la nefrolog. vezi, energia pozitiva a ajuns la voi :)

dianarus ce bine!! iupii!! o saptamana de liniste! (chiar daca relativa) bravo!
nu inteleg de ce nu aveti un diagnostic sigur...la copii de varsta alor nostri nu se fac teste de capacitate pulmonara? daca se fac, un asemenea test ar da un rezultat concret si usor de interpretat. da sau nu. e sau nu e astm.
cat despre alergii...iar nu inteleg. si in cazul asta se efectueaza teste care aduc claritate in asemenea situatii (tre sa ma uit pe net, tot zic ca o fac si nu mai ajung ,daca DA-ul romanesc nu cumva e neurodermita nemteasca...)...
probabil insa ca v-ati interesat deja...bat si eu apa in piua..
nici bea nu se spala pe dinti. roade periuta :).
nici bea nu spune multe. dupa cum spuneam ieri, mama papa apa. si nei, ca pe asta l-am uitat, adica nein-ul nemtesc..si atat.

am vazut pozele cu julia...spun si eu ca roxanica...ktrinelul esti sigura ca ai fost prezenta la creerea fetei?? ca seamana numai si numai cu sotul tau :))
sunteti frumoase amandoua, m-am uitat la poze cu bea, si se zbatea sa ajunga la porumbei :))
oricum e cuminte...sa stea ea asa linistita la pictat...nu mai boscorodi ca ii musca pe toti, mai bine musca ea decat sa fie cea muscata, si o sa se incheie si faza asta candva...nu poti decat sa ii explici de enspe mii de ori ca e nu si e aua...

si bea plange in somn. de mult. si tot asa, se linisteste daca o mangai usor, sau numai daca o ating putin...viseaza urat, o aud noaptea cum suspina :((...nu stiu ce proceseaza noaptea atat de apasator incat sa o faca sa planga.
cand a fost lulu aici povestea ca oana rade in somn.
evident, mustrarile de constiinta si-au facut cuib....
dar tot nu am descoperit din ce cauza. si la noi nu a intervenit nici o schimbare.
nici macar nu m-am tuns :)

si daca tot am ajuns aici.
sunt slaba. normal. din profil, cu burta trasa bine :))))da' voi sunteti niste dragute!
si sunt netunsa. dandusa cu tot respectul...zi si mie ce sa fac cu coama ca nu o mai suport!!!!!

boon.
otita tot otita (am sunat la maxilo azi dimineata sa intreb daca, avand in vedere otita, ramane in picioare maine dimineata taierea mariei-mele, si tanti de la telefon a spus ca ei opereaza in gura nu in in ureche.....), maine ma hacuie, duminica vin musafiri...
a iesit soarele, bea a facut azi de 5 (cinci!!) ori pisu fara pampersi pe ea,masina de spalat merge a treia oara..
am pureci pe trandafiri si melcii mi-au halit salata.

pe mai tarziu.

s-a facut mai tarziu :))
Bravo Asizule, ma bucur ca aveti vesti bune!!!

Mergi la inceput

Dianav,
de-as fi in locul tau nici ca as mai intra la ei in casa...,asa ceva mi se pare inadmisibil...sa nu stea cu copilul O ORAAAA!!!incredibil ce sa zic...
chiar ca esti robotel...imi pare rau ca treci prin asta... apreicez fff mult efortul tau de a petrece cat mai mult timp cu micuta...,esti o mamica extraordinara
bona nu poate veni la 7?
sper sa rezolvati cumva situatia fara sa mai apelati la "vecinii" care stau mai jos...,ca bunici nu-i pot numi...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Chinico,
cum adica "cand a fost lulu aici..."?
maine te opereazaaaaa?ai ma...,offff sper sa nu doara delocccc,deloc...si amana si tu musafirii ca n-o fi foc...
du-te la coafor si zi-i lu' tanti sa te tunda '90 fata de punctul 0' o sa iasa superrr la ce par ai tu...
Dianav,
fff dulce printesa ta...,are o culoare deosebita de par...,scumpa foccccn-o mai tine ascunsa...,pune poze mai des...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput