Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Chinico,
cum adica "cand a fost lulu aici..."?
maine te opereazaaaaa?ai ma...,offff sper sa nu doara delocccc,deloc...si amana si tu musafirii ca n-o fi foc...
du-te la coafor si zi-i lu' tanti sa te tunda '90 fata de punctul 0' o sa iasa superrr la ce par ai tu...

ha??? adica cum, 90 fata de punctul 0???
si cum sa-i spun io asta lu' tanti turcoaica care ma tunde pe mine????? pai ce, pricepe?? :))
am uitat.
nu ma doare, sar'mana...ca dorm. pe urma m-o durea, dar de aia ma aprovizionez cu bumbi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am fost la control. Acum e mai bine. Nu mai vomita, dar mai avem de continuat 3 zile tratamentul pentru candidoza si aerosoli inca vreo 7 zile. Duminica mergem iar la control.
De mancat a inceput sa manance, dar cu rugaminti.. mai pleaca, mai vine... dar totusi inghite ceva si nu mai vomita. Prefera mai mult biscuiti si covrigei uscati, fructe... cu mancarea mai greu. Dimineata a mancat cam cat manca de obicei si nu mi-a venit sa cred. La prinz a mancat mai putin de jumatate, dar a mancat apoi bucatele de piersica, cam un sfert si cateva cirese taiate, de dragul furculitei. I-am dat o furculita de plastic si i-am aratat cum sa infiga in bucatele sa le duca la gura si asa s-a mai distrat... ideea e ca le-a mancat si mai cerea, dar am zis ca inca stomacelul nu e pregatit pentru asa multe fructe....e inca in convalescenta. Speram sa vina vremuri mai bune si sa inceapa sa manance. Ca doamna doctor i-a zis ca daca nu mananca ii pune fluturasul la loc. Speram sa nu fie cazul.

danita, baietelul istetel.....

dandusa, multumim ca te-ai gandit la noi. Cel mai rau e ca de duminica ramanem doar noi doua, ca sotul pleaca doua saptamani la bacalaureat la Suceava. Sper sa fie bine Stefy si sa ma descurc cu ea singura. El a mai plecat 3-4 zile, maxim o saptamana, dar asa mult nu. Dar eu sper sa fie bine. Ca daca e ea sanatoasa, restul le rezolvam.
In ceea ce priveste administrarea de vitamine, mie si pediatra si dr. din spital mi-au recomandat cat mai multe fructe si legume proaspete. Au zis ca vitaminele de pe raft din farmacie sunt chimicale.

ingeras, multumim ca te gandesti la noi.

madaluta, multumim. Nici eu nu am crezut ca am sa am putere, dar Dumnezeu iti da putere sa-i ajuti pe cei mici.
Nu stiu cum e la Briana, dar la Stefy era ceva alb. Stefy avea si in gurita....Era plina saracuta. Cel mai bine rogi pediatrul sa o examineze.

asiza, in sfarsit vesti bune. Asa ma bucur sa aud ca Denis e bine si nu va trebui chinuit... Ca operatia e un chin si pentru un adult, dar pentru un prichindel....

dianav, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Asa cum a scris si dandusa, nu se cheama bunici. Stiu cum e, ca am avut si eu un specimen prin preajma. Cand a avut nevoie, am ajutat-o si apoi.... Nu mai comentez, ca ma enervez iar. Capul sus, ca aveti o fetita asa frumoasa.

chinico, sunt de acord cu tine. Pentru mine, e ca pentru mine, dar pentru o bucatica de om.... ce vina are ca tu n-ai chef ....Acum e mai bine. Multumim ca te gandesti la noi. Iti dorim sa treci usor peste operatie si sa te faci repede bine. Multa sanatate.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
asiza ma bucur tare tare ca vestile sunt bune, sa dea DD sa scapati de tot de operatie!
iulia-stefy e ingrizitor ce povestesti tu acolo.....de aceea fug de spital ca de dracu'. multumesc lui DD ca noi nu am luat contact pana acum cu doctorii "capabili" din iasi. sanatate multa micutei!
chinico eu de otita n-am scapat fara antibiotice, puternice, 2 sapt. sper ca ziua de maine sa treaca fara dureri.
pupici fulguletilor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Lipsesc motivat, adica din lipsa de timp, asa ca sunt iertata, da?
Chiar mi/e dor sa stau de vorba cu voi mai des, sa va citesc mai des, dar avem un program cam incarcat: trezirea la 10, papat, iesit, stat in casa si jucat sau plecat in vizita, in functie de vreme, la 13/14 papat si dormit pana la 16/17...atunci vine si tati si plecam prin parcuri, cumparaturi, curte sau mai stiu eu pe unde, pana pe la 21.30 cand facem baita si apoi somn. La pranz dorm si eu, sau macar stau pe pat sa fiu fresh pentru cand se trezeste
Despre mine: sunt bine...am fost la doctor luni, bebe e ok, da toata ziua din picioare si noaptea ma atentioneaza daca stau pe stanga ...luni merg la 4D...atunci va dau de veste.
Despre Alessia: creste si se vede si se aude...vorbeste muuuulte de uneori mi/as dori sa mai taca ...i/am luat topogan, pentru ca amenajam locul de joaca din curte...mai fetelor, a fost o nebunie cand l/a vazut...a fost pentru prima data in viata ei cand s/a bucurat ca a primit ceva...alerga rpin casa, tipa, aplauda, striga: " tati uite ganu", " mami, ganu!", ne pupa si pe maini, topaia...noi ne uitam la ea cu lacrimi in ochi, radia de fericire
POZE
Despre Nicu: a fost bolnav...am tras o spaima, a facut febra 40 si eram pierduta...nu tu medicamente, nu tu, nimic...eram disperata, el calm, molesit, nu vroia dus rece, nu vroia decat sa ma culc, si sa nu ma stresez ca el e bine...am avut noroc cu o prietena draga mie, care la miezul noptii, m/a ajutat cu niste sfaturi on/line si am scapat. Acum e bine, din nou in campul muncii.
MADALUTA citesc cu mare interes postarile tale, sa vad cum te descurci...vad ca ai ajutor si asta e foarte bine. Eu o sa ma descurc singura, din pacate...mama lucreaza si nu poate sub nici o forma sa lipseasca mai mult de o zi, max doua...soacra " nu exista"...asa ca ma bazez pe puterile mele, pe sprijinul lui Nicu, si pe DD si sper sa reusesc . Cum se inteleg piticii?
CHINICO pai te operezi si nu zici nika? mai, mai, mai...si cica esti bine...ai grija de tine...
DIANOCica ...am observat ca d nu mai e d...e un barbatel in toata regula, nu mai are figura de bebe...mami, ai baiat mare...
A_DEJULE, pleci? parca imi pare rau, dar nu stiu de ce, ca tot departe esti de TM, ori la malul marii ori peste hotare...dar parca daca erai aici mai speram totusi sa ne vedem cand om veni la mare...important e sa fiti sanatosi si fericiti, si sa nu ne uitati ...
toti fulguletii bolnaviori...sa se faca bine repede...
Am plecat sa/mi reiau locul la marginea patului, alaturi de printesuca mea...va tzuc

21+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Asiza, mamaaa, prin ce ati trecut si voi, saracutzul Denis. ai sa vezi ca ies analizele bine si nu o sa fie nevoie de operatie!!!

Madalutza, Dandusa, ce frumos ca ati reusit sa ramaneti insarcinate din nou si ca aveti 2 bebi (ma rog, Dandusica va avea in curand :))...atat de mult imi doresc...si nu se mai lipeste nimic de mine.
Si sora mea tb sa o nasca pe bb 2 acum, pana la sf saptamanii! iar intre fetele ei va fi dif de 1 an si 8 luni :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

IULIA-STEFY imi pare tare rau si sper sa va reveniti cat mai repede...vroiam sa o dau si eu pe Alessia din septembrie la gradi, la cresa de fapt...am inscris/o deja, dar inca nu sunt 100% convinsa , tocmai din cauza bolilor pe care le/ar putea aduna de pe/acolo ... fiind si bebe 2 prin preajma frica e si mai mare. Ma mai gandesc pana atunci...oricum mai am o solutie, am vorbit cu o verisoara primara, ca, in caz de nevoie sa treaca pe la mine ziua sa o scoata in parc pe Alessia sau sa se joace in curte...acum depinde totul de cum o sa fie bebelina. si multa, multa putere

21+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

madaluta, ce bine ca are cine sa te ajute, chiar daca nu-l mai ai pe Darius aproape de tine; ce scump e cheliuta

chinico, unde ai tinut-o ascunsa pe frumoasa beoaca ?

acum citesc din urma, ieri mi-am luat sick day si chiar am fost bolnava - o gripa la stomac, cu febra, brrr; dar macar copiii sunt bine acum; tudor a fost ieri toata ziua (8-4) la nu stiu ce 'youth university', a venit obosit acasa, dar mi-a zis ca s-a urcat pe franghiile cele mai inalte, cu toate ca i-a fost frica; iar aseara a fost la un spectacol 'mergand cu dinozauri' cu niste prieteni si a venit si mai incantat - mi-a zis ca l-a si speriat un dinozaur cand a venit aproape si a strigat
fug sa mai citesc din urma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Fetele, trimiteti un val de energie pozitiva si la noi...maine dimineata mergem cu Denis la medic pentru o scintigrafie renala care va fi decisiva...vom afla daca trebuie operat de urgenta la rinichi sau o mai putem temporiza ...sa va mai spun ce e in sufletul meu??? nu mai spun nimic...noapte buna si ne revedem maine cu vesti bune sper!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

sper din tot sufletul sa va fie bine

Mergi la inceput

deea multa multa sanatate, suntem alaturi de voi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

abia ce m-a sunat mama ca vine in vizita, s-a gandit sa ne faca o surpriza... ce mai conteaza ca am toata casa cu curu'-n sus :)) oricum, mi se cam taie picioarele cand ma gandesc ca probabil ultima oara cand ne vedem pt destul de mult timp de-acu' incolo..... :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

eu am plans in aeroport cand au plecat socrii, desi stiam bine ca o sa-i vad in doua luni, iar acum 5 ani nici nu mai vreau sa-mi mai amintesc cum am plecat de la ai mei

Mergi la inceput