Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
chinico, dar ce frumusica s-a facut Bea.....
asiza, tinem pumnii sa fie bine Denisucu. Sa dea DD sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala. Nu e nevoie sa spui ce e in sufletul tau.... Eu am simtit pe pielea mea zilele astea si sper sa nu se mai repete in veci. M-am simtit asa neputincioasa....
Deea, nici Stefy nu vrea sa manance acum si imi vine.... dar ea are totusi niste mancaruri preferate dar sunt prohibite in perioada asta, dupa perfuzii. Totusi am apelat la ele, ca altfel nu manca nimic. Stefy mananca pastai si ieri i-a dat tati cartofi prajiti cu suc de rosii(facut in casa), si a mancaaaaaaaaaat.Dar eu pina acum nu i-am dat niciodata cartofi prajiti. Si fiindca sotul manca si a vrut si ea.....El ii face toate mofturile. Dar mancare la ea, de ieri dupa perfuzii, inseamna ca vine si i-a 2-3 linguri, pleaca, mai vine mai incolo, iar 2-3 linguri si tot asa. Insa mananca foarte putin in comparatie cu ce manca inainte. La inceput voma. Isi face greata numai cat vede lingurita.... E un chin. Astept sa ajung ca tine Roxana, sa nu ma mai stresez, dar zilele astea, chiar ma stresez, ca e asa gol stomacelul si a dat jos de pe ea...........
In alta ordine de idei, ma bucur pentru voi, dar stiu ca va e greu. E un fel de bucurie amestecata si cu nostalgie....Sa dee DD sa va fie bine.
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita.
dianarus, ce mai fac muschetarii? Cum mai e Marc?
Ktrinel, multumim. Lasa ca o sa treaca. Sa dea DD sa nu aiba ea altceva.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
In alta ordine de idei, Deea, ma bucur pentru voi, dar stiu ca va e greu. E un fel de bucurie amestecata si cu nostalgie....Sa dee DD sa va fie bine.
Am scris iar, ca am compeltat mesajul si nu se mai intelege...nimic.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danita spune:
asizuka : suntem alaturi de voi ! toate gandurile noastre bune sunt cu voi ! ingerasul sa il pazeasca pe denis si sa fie langa el tot timpul !
pupici
D cu P
ps azi am scapat de 35 ml de lichid de la genunchi , oare se vede pe cantar ;) ?
roxanica2006 spune:
Asiza, am intrat sa vad daca avem vesti de la voi...inca nimic, sper ca e de bine
Danita, offfffff, prin multe mai treci si tu...Cum mai sunteti?
Lacramioara, m-am cutremurat citind experienta voastra cu spitalul Dar nu inteleg de ce a fost nevoie de internare la reanimare si de perfuzii?? Atat de deshidratata a fost in urma varsaturilor repetate??Ca pneumonia interstitiala io stiu ca nu e atat de grava ca o pneumonie "adevarata", bronhopneumonie parca se numeste, e intr-adevar necesar tratament cu antibiotic, dar nu si perfuzii si internare, etc. Apoi de ce nu avea voie sa bea macar apa micutza draga??Mai ales daca era deshidratata, nu inteleg...Si zici ca luni a lesinat???Doamne, ce tare cred ca te-ai speriat!! de ce a lesinat??
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
Am plans ca proasta cand am citit mesajele voastre de incurajare! Multumim frumos!!!
Am plecat de cu dimineata la spital, cu emotii mari si sufletele grele. A venit o asistenta sa ne puna branulica. Am intrebat-o daca nu dau cu spray anestezic inainte de a-l intepa pe Denis, ca totusi sa nu fie traumatizant...S-a uitat la mine de parca o intrebam daca nu care cumva a vazut un extraterestru aterizand pe sectia de dializa...Mi-a spus: "Nuuuu...n-avem...da' chiar credeti ca ajuta?"...huh??? ...in fine, puiul meu a urlat non-stop implorandu-ma din priviri sa-l iau de acolo...Striga "gaca, gaca" (adik gata gata)...Evident ca prima incercare a fost nereusita, da' bine ca i-a reusit a doua...i-am explicat apoi lui Denis ca are fluturas pe manutza si ca in curand o alta tanti ii va da papa la fluturas...ma aproba, saracutul, ce sa faca?...Ne-au dat apoi un bilet de trimitere la clinica de medicina nucleara. Acolo, alta lume...tot personalul zambea, povestea cu micutul meu, ne mai intreb si pe noi de sanatate, ce mai, suuuper...ni s-a explicat exact in ce consta procedura si am hotarat IMPREUNA cu medicul sa-l sedam ca altfel sigur nu iesea nimic si ar fi trebuit repetata analiza si nu mai vroiam sa-l supun pe Denis inca unui asemenea stres. Asa a plans puiul meu cand l-au intins pe masa
...apoi i-au facut sedativul si s-a mai linistit, da' tot era cu ochii inlacrimati si mai zicea cate un "ioi, ioi", asa tanguitor (desi nu-l durea nimic fizic) si ne tinea pe amandoi de mana si se uita cand la mine, cand la cristi si repeta "mama, tata"...atat de mila mi-a fost de el...da' am incercat din rasputeri sa ma abtin, i-am cantat cat a durat operatiunea (circa 35/40 min), i-am pus filmulete pe telefon, i-am aratat poze...cumva a trecut. In masina spre casa a adormit. Am ajuns acasa si l-am asezat in patut. A dormit circa 2.5 ore, apoi s-a trezit fresh si am purces la joaca si cumparaturi...Acum pana maine ii schimb scutecul folosind manusi ca tre' sa se elimine substanta aia radioactiva pe care i-au injectat-o si nu e voie sa aiba contact cu pielea, iar scutecele aruncate direct afara...Cam asta fu povestea noastra de azi...aaa, am fost dupa rezultate. Medicul de medicina nucleara a zis ca, dupa parerea lui, nici vorba de operatie deocamdata...acuma mai trebuie sa mergem maine la nefrolog cu rezultatul si sper sa-mi spuna acelasi lucru si chiar pot rasufla usurata, cel putin pentru o perioada...Dar Denis tare a suferit azi, puiul meu iubit...ca de cand am venit acasa il pup continuu...acuma l-am mai slabit nitel, ca doarme, da' jur ca l-as tine strans strans langa mine toata noaptea sa-l pupacesc sa-l fac sa uite prin ce a trecut azi...of, of
Lacramioara, am citit prin ce ati trecut si voi si am plans, crede-ma...Doamne ajuta sa fie bine odata si la voi!
Chinico, Bea e o frumusete desavarsita...Doamne, cat e de dulce......fara cuvinte...si sa nu te mai aud ca esti grasa, claros?? Pai io am vazut silueta de silueta acolo
...
Ktrinel, ce mai face Julia? Zi de voi mai multe ca mi-e dooooor...
Va pup pe toate...ma duc si eu sa bag nasu'-n perna ca azi am fost intr-o dispozitie tare blue si inca nu mi-a trecut...Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Julia mea nu are o perioada tocmai buna ..o fi coincidenta cu plecarea tatalui si aparitia bunicii...cu varsta, cu ce ,nu mai stiu....dar e cand apatica, cand nervoasa, cand mamoasa, ei trec repede de la o stare la alta, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi..in plus zi de zi musca si impinge copii la gradi copiaza comportamentul pe care l-a vazut la gradi...proabil un alt copil i-a facut acelasi lucru vrand sa-si impuna vointa asupra ei si acum, vazand ea cum sta treaba, face la fel, dar sunt convinsa ca si asta va trece cu timpul...btw, Denis loveste si el si loveste rau atunci cand vrea musai ceva si nu se poate fix in momentul ala sa i se faca pe plac...si pe mine ma ingrijoreaza chestia asta, dar tot sper ca e o perioada si va trece...are genunchi juliti ca un baietoi si noi si noi + vanatai nenumarate pe coate si picioare...si tocmai ce ne-am pricopsit iar cu o julitura zdravana de tot pe obrazul drept de ' nu e persoana de pe strada sa nu ma intrebe ce-a patit bietul copil......vrea numai la nisip si la apa he, he, he, welcome in the club+ ca al meu mai are o preferinta...cauta melci, ii ia in manutza si ii arunca in iarba...greu, greu foarte greu
..nu vad nici urma de canini astia la noi toti is iesiti, deci n-avem pe ce da vina
...a, si plange noaptea, de cateva ori pe noapte, pun mana pe ea si adoarme instantaneu la loc copy/paste...zic eu ca viseaza si prezenta mamei ii linisteste imediat...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Abia acum am vazut ca ai scris de Julia, ca eu tineam mesajul asta pe monitor de la 8.00 si abia acum am reusit sa-l trimit...o sa raspund in quote-ul tau...Cam atat...te puup tare tare
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
Mai fetelor, imi rupeti inima... asiza, Ktrinel, Lacramioara... si nici Lavinia nu se lasa mai prejos, Ruxandra, roxanica, a_deju... tot citesc si oftez... danita cu lichid la genunchi, chinico cu otita, danutz cu probleme...
Noroc ca Teutz a zis ca Alexia e bine, la dandusa au iesit analizele bune, mai vad o raza de soare...
ingerasa, eu zic ca-i prea devreme pentru dezvatat de pampers, dar daca vrei sa incerci... cine stie de unde sare iepurele? Dar sa te asiguri ca soacra nu o cearta pe Maya daca face pe ea, ca asta poate sa o inhibe.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
lacramioara, ma doare sufletul de cate ati patimit in ultima vizita la spital... doamne-ajuta sa nu mai treceti niciodata prin asta! sanatate multa bombonicii!
asiza, ma bucur ca pana acum vestile par sa fie bune. sper sa fie la fel si dupa vizita la nefrolog. apropos de medici clujeni, tre sa vorbim... ne pregatim de un drum de cluj cu marc, pt alergolog/pneumolog. acuma studiem...
ktrinel, schimbarile astea de stare sunt un semn de maturizare. e normal sa apara, mai ales cand se schimba parametrii mediului - adica plecarea lui tati, etc. Cat despre faptul ca impinge copiii... cum sa-ti zic... :)) unii copii sunt mai blegutzi, altii mai aprigi sa zic asa. no, si julia e din categoria 2! so what?! nu suntem noi adultii la fel (oricata scoala si educatie au bagat altii in noi), la fel nu sunt nici ei, copiii, facuti din acelasi aluat... incearca sa trasezi tu liniile atat cat poti, arata celor de la gradi ca te preocupa in sensul ca nu o lasid e capul ei, dar masuri concrete, altele decat explicatiile moderate si pe intelesul ei, nu e nevoie sa aplici. se vor atenua cu timpul, acum e perioada marcarii teritoriului si a impunerii personalitatii la gradi. de fapt toata gradinita cam in asta consta (si aici ma refer strict la relatiile dintre copii).
donia draga, nu mai plange-n barba :) mami, uite, noi facem bine! :)))
adica sti tu, atat cat se poate... e ca aia cand dintre 2 rele te bucuri de ala mai mic. adica suntem tot cu un mare semn de intrebare de unde rahatul ala de tuse de astm (da, nu are diagnostic clar!) care ne tine aleator de peste 3 luni, si de unde tampenia de alergie care nu pleaca si vine dupa cum are chef. no (ardelenesc!), sa-ti zic ca saptamana asta ambele (si tusea si alergia) sunt intr-o pauza relativa. savureaza si tu cu mine saptamana asta!!!
daca am greseli de scriere asta e, nu mai apuc sa recitesc. o zi faina tuturor!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
nu mai stiu cine zicea de ce NU face copilul. deci, marc:
- nu vorbeste! zice mama clar si atat. in rest silabe si baiguieli aleatoare;
- nu sta pe olita! deloc adica :) si nici nu-l pun, ori mi-e lene, ori uit, ori nu vrea el... cica de la 1 iulie incepem sa ne imprietenim cu ea :))) (mi-am pus dead-line ca altfel il tot aman)
- nu se spala pe dinti! deloc! aici nu ar fi de lenea mea sau a lui, dar pur si simplu nu deschide gura, nu vrea sa roda periuta (decat coada ei, eventual); are 8 dinti in sfarsit, si ies coltisori de masele, nu stiu exact unde, cert este ca refuza sa-mi arate... nu pot sa-l fortez! iar atunci cand plange (si numai atunci reusesc sa-i vad dintii) par relativ curati, macar nu se vad depuneri majore...
probleme? solutii?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc