Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by jelimoni

alina imi pare tare rau ca trebuie sa te intorci la lucru...mai ales atatea ore???de ce?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Moni, pup fata si Robertucul scump!
Trebuie sa merg la job pentru ca am facut greseala sa accept sa primesc salariul intreg cat timp stau acasa iar acum ma simt obligata sa raspund afirmativ cererilor sefei.
Voi sta la birou 8 ore si jumatate dar pentru ca voi face naveta se mai adauga 2-3 ore in plus pentru drum.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Nour ! Nici eu nu am inceput diversificarea cu Tudor...incerc sa-l tin pe tzitzi pana pe la mijlocul lui iulie...atunci incep cu suc de fructe si dupa 6 luni trec si la legume. Cat a avut la nastere Lulua? E mai maricica decat Dudu cu o zi.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

A avut 3.130 si 50 cm... era asa de mititica ca cine o vedea nu ii dadea nici 2 kg. La o saptamana de la nastere avea 4,500. A crescut tare rapid.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Lala D, Grati, Cynthia, multumesc mult!
Grati, sincer, nu ma vad capabila sa ma si mulg si sa las laptic in bibe, mai ales ca Ana a refuzat categoric sa bea decat de la san. Pentru linistea mea si implicit a copiilor, am decis ca in cazul in care imi pierd laptele sa ii dau Anei formula din canita cu cioc. Trebuie sa accepte pana la urma. Nu am de ales. Pe Luca l-am alaptat pana la 3 luni numai si a fost ok. Acum cu Ana sper sa fie la fel de ok.
Iar despre stat cu puii acasa...fetelor care puteti, stati cat mai mult posibil! Carierele pot astepta putin dar perioada asta nu o veti mai readuce inapoi. Eu regret tare mult, mai ales ca si pe Luca l-am dus la ai mei cand avea 7 luni. Pe el il vedeam numai la sfarsit de saptamana. A fost cumplit... Acum am decis sa fac naveta ca macar seara sa fiu cu copiii...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Grati, pupa Dudu mic sa treaca mucisorii si pe Ozi frumoasa!!!

La multi ani si din partea noastra pentru Biencutza de Lala20, Serbanel de Docdecap, Sara de Stoisor!!!!

Si La multi ani cu intarziere si scuzele de rigoare pentru Eva de Ellenutz, gemenii lui Ginger, Luca de Tinna si Alexandru de Teo2rina!!!

Lala20, imi pot numai inchipui cat iti este de greu. Numai tu stii daca trebuie sa mergi pe drumul asta sau nu. Dupa ce ne-ai povestit aici...nu cred ca ar trebui sa dai inapoi. Metehnele pe care le are sotul tau nu se vor vindeca ci se vor agrava, odata cu trecerea timpului. Ai avut curajul sa bagi divort...mergi inainte ca nu este sfarsitul vietii, nici a ta si nici a lui. Daca iti va demonstra ca se schimba il poti accepta oricand inapoi; nu va va tine despartiti o sentinta de divort, la fel cum nici impreuna nu tine pe nimeni nici un act de casatorie. Curaj, draga noastra! Ai trecut tu si prin clipe mai grele! Noi iti suntem alaturi!

Si acum strigare pentru cateva zuze: Creataaaaaaaaaaaa, LauriiiiiicciiiiD, Alineleeeeeeeeeeeeee, Gataaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ereenaaaaaaaaaaaaaaa (sper ca esti ok), Irinukaaaaaaaaaaaaaa, Ceskaaaaaaa (mai scrie-ne, te rog mult!), Virgooooooooo!!!! Sigur mai sunt si alte zuze dar acum nu-mi vin in minte. Mai dati sii voi cate un semn!!!

Pupam zuzele iubite!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

super idee, daca comanzi sa-mi zici si mie daca sunt in regula
quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici

eu nu o sa-i iau premergator lui bitzi ...

o sa-i iau asa ceva

http://www.babypoint.ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=358

mi se pare ok, voua???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

vazut pozele cu octi...e mortal!mai ales in ultima!

am vazut si pozele lui nemary foarte frumose! Chiar vroiam sa intreb de gatta ce mai face ca n-am mai vazut-o pe aici. ..

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

hello zuzici!!!
multumim de urari!!!
Sarbatoritilor de ieri si de azi
Jelimoni mercic de intrebare...cu divortu inainte,da e din ce in ce mai greu,prima infatisare va fi peste vreo 2 luni,el ne cauta zilnic,ne aduce flori,jucarii,pampersi,lapte...mi-a trimis in 3 ore 41 de sms-uri:ca-i pare rau,ca nu mai face,ca nu poate trai fara noi...uffff ce greu e!!!simt ca nu mai pot...in sufletul meu tot il iubesc

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

offf lala...nu stiu ce sa zic...daca tu crezi ca se poate schimba...sper doar sa faci ce e mai bine pt voi ca nu meritati..eu de cand ai zis ca a dat in tine..mai ales cu fetita in brate...

fetele frumoasa si curajoase!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Nour cred ca s referea la cereale. pt ca ele ingrasa.Si cum papusica ta e maricica nu mai are nevoie de ele.Poti sa incepi sa ii dai daca vrei suc de fructe.Eu am inceput cu suc de mar apoi suc de morcov, le-am amestecat si amandoua, apoi piersica, visine, azi i-am dat si suc de pepene galben.Si eu alaptez, bebele meu e printre cei mai mititei de pe aici( a luat niste antibiotice tari care ia-u stopat cresterea, dar acum isi revine, mi-a luat intr-o sapt 200 de grame, cata aluat inainte in trei sapt.) da tot nu-i dau cereale ca a zis doct mea ca daca nu se trezeste noapte sa pape sa nu-i dau ca nu are rost ca ele doar ingrasa fara sa aduca nimic nutritiv.
Am vaz o gramada de pozici cu Sara , Luca, Daria, Cu Jelimoni si micutu in iarba,Ana Antonia in scaunel.

Serban, Sara, Bianca

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

RAMONA eu una nu stiu ce sa fac... a mea fetita se trezeste noaptea asa de mult... cateodata o aud treaza (nu plange dar isi suge degetul) si nu pot sa deschid ochii. Se trezeste la 2, la 4, apoi la 5, 6,si la 7 e ultima trezire. Ma gandesc ca ii e foame mititica dar nici nu mananca cum trebuie inainte de culcare ca ma culc cu sanii plini La un moment dat ma gandeam sa ii dau cereale inainte de culcare macar sa vad poate o dormi mai bine... dar o sa intreb pediatra saptamana asta sa vedem.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragi zuzici,

Buna ziua si de la noi!

Eu in timpul zilei mai trag cu ochiul la ce scrieti, dar nu am timp intotdeauna sa raspund.

In sfarsit am reusit s-o adorm pe Sofia - saracuta iar a dormit doar vreo 50 minute de azi dimineata de la 9 jumate pana acum! Nu stiu ce sa ma fac cu ea sa adoarma ziua, pentru ca o vad ca e obosita, agitata si nervoasa din lipsa de somn, dar nu poate sa doarma. Si cu cat i se accentueaza agitatia, cu atat mai greu sa faca nani. Si azi dimineata, dupa masa de la 6 si acum la 4 am pus-o in patut pe burtica, am lasat-o mai mult timp asa, si a adormit mai usor, cred ca a obosit-o exercitiul fizic :-)

Alina, am citit ca trebuie sa te intorci la munca ...uff...groaznic, ce sa zic. Eu mai am o luna jumate pana ma intorc (asta daca pana atunci gasesc pe cineva sa stea cu Sofia) si mi se pare ca va fi cel mai greu lucru pe care trebuie sa-l fac. Inteleg ca tie ti s-au pus conditii, totusi conform Codului Muncii esti indreptatita - iar angajatorul obligat sa te lase - sa lucrezi cu program redus de 6 ore daca alaptezi (cu adeverinta de la medicul de familie). In rest, spor la diversificare, schema meselor Anitei e aproape identica cu cea pe care o s-o urmez eu, cu diferenta ca puiuta ta inca mai are o masa de noapte, Sofia nu. Am vazut si pozele, ma repet dar Luca mi se pare un baietel deosebit de carismatic, iar Anita e un pui scump si vesel!

Nour, eu imi aminteam de tine de la Odisee, cand ne-ai aratat poze cu tine si toate am ramas "paf" de ce frumoasa esti si ce ochi ai. Iar mica voastra perla (sora mea a facut facultatea de Araba si mi-a spus ce inseamna Lulu) a mostenit frumusetea parintilor ei!

Rodica, micuta Paula e o frumoasa, cu ochii aia mari-mari, si cu fetisoara zambareata!

Gugu, au am ramas efectiv masca cand am vazut ce bine sta Luca in picioare! Pai fata mea, daca o pun sa faca mai mult de un pas-doi, zici ca are picioare de gelatina, nu-i place deloc sa mearga!

Nemary, Miky, Gata, v-am admirat puiutii! Luca o sa creasca un rasfatat al fetelor e clar, iar cele doua printese (una mai blonda si una mai brunetica) deja isi fura podoabele in batalia pentru asa un flacau!

Moni, cand vad pozele voastre ma apuca oftatul...tu esti o frumoasa, iar Roberticu...nici n-am cuvinte...un pui scump si care isi adora mama! Imi place la nebunie complicitatea dintre voi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare zuzici!

Nour - asa mama asa fata! tare frumusele sunteti! si eu zic ca nu e cazul sa ii dai cereale, ca-i maricica iar cerealele sunt indicate pentru inceput bbilor care cresc mai greu...la voi cred ca ar fi bine sa incepi cu supita clara si apoi cu pireut de legume, apoi cu ceva cereale si sucuri de fructe.

Rodica - scuze ca am botezat-o pe frumusica de Paula...vazusem poze cu Paula si cu maia de Theli , voiam sa le fac complimente la amandoua si s-a scurcircuitat neuronul

Mai fetelor, eu, ca mama patzita, voi evita glutenul pana la 8 luni cum mi-a zis gastroenterologul pediatru cand umblam cu Ana pe la medici si mi-o facusera suspecta de celiachie...eu zic ca paza buna trece primejdia rea si nu patzesc nimic daca pana atunci primesc cereale fara gluten - orez, porumb, roscove, tapioca...in my opinion suficiente...

Mai Lala - nu prea suntem noi in masura sa-ti dam sfaturi...tu esti cea care ai trait langa el si stii cu cine ai de a face...sant alaturi de tine...cred ca ti-e tare greu

Sanatate bolnaviorilor!!!

Alina - cred ca ti-e greu sa o lasi acasica pe Anita...dar daca mama ta n-a avut pb crescandu-l pe Luca, sigur se va descurca bine si cu Anita!

Mari - atentie mare ca eu asa era sa-mi innec fata cu suptul pe o piersica

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nour eu zic ca nu e bine sa-i dai cereale daca ai san. asa voiam si eu sa fac ca ma capiase dar dintr-o data a inceput sa doarma toata noaptea. incearca s-o mentii treaza la san, trage-o de degetele de la picioare, mai ridic-o pe umar sa dea aerul afara. am citit ca ti-a luat bebica aproape 1,5 kg intr-o saptamana .. tare .. pai cand citesc ce bebici sunt pe aici mi-e si rusine cu bitzi .. vreo 7600 g si 69 cm ..

alina multumesc dar eu, cand ma uit in oglinda vad un sac .. asa-s de suparata .. aha .. unde e tara voastra? ajungi repede, macar?

lala naravul din fire nu are lecuire. acum, faci cum vrei tu .. dar parca i-ai dat prea multe sanse pana acum. ma rog sa iei cea mai inteleapta decizie ptr tine si bibi scump.

cynthia firma asta are depozit langa mine. poate trag o fuguta si iti spun cum sunt.

mari ce frumosi sunt piticii!! si ce au crescut ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput