Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

ANGE, JELIMONI, GRATIELA va multumesc mult. M-am rusinat de-a binelea aici... nu sunt eu asa de fatala, e fotograful bun. Tre sa ma vedeti acum cu cearcanele pana la gura...

ANGE de cand tot zic ca o sa trec si eu prin parcul piticilor poate poate va prind o data la plimbare pe acolo si musc si eu un bulanas de pupi mic.

GRATIELA am vazut-o si eu pe OZI... am ramas cu gura cascata. E frumoasa foooc... de ramai cu ochii pe poza. Are niste trasaturi asa de fine si de dulci ca iti vine sa o tot pupi iar de fratior nici nu ziiiic... ii calca pe urme, ce mai... doi frumosi.

Va tot aud vorbind de diversificare... noi inca nu am inceput nimic. Sa incep sa ii dau macar sucul de fructe?! Am asa niste dubii.. cateodata zic ca o las la san cat mai tarziu... cateodata zic ca maine ma apuc.
Cam cu ce incep?! Conteaza daca ea e mai maricica pt varsta ei?! Noi acum 2 saptamani si ceva la vaccin aveam 8.300 kg si 65 de cm... dr a zis ca e maricica si daca nu i-as fi dat san mi-ar fi spus sa ii dau mai putin laptic... Tot ea zicea ca atunci cand incep diversificarea sa nu incep cu nu stiu ce anume... sincer nici nu mai tin minte pt ca eram atat de speriata dupa vaccin, pitika plangea ca in momentul ala nu imi doream decat sa ies mai repede de acolo sa o calmez.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Nour ! Nici eu nu am inceput diversificarea cu Tudor...incerc sa-l tin pe tzitzi pana pe la mijlocul lui iulie...atunci incep cu suc de fructe si dupa 6 luni trec si la legume. Cat a avut la nastere Lulua? E mai maricica decat Dudu cu o zi.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

shose de-abia astept pozele lui pipe de crestinizare acum chefuiti de zor?

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOqpaula mea poze[\url]

buna, v-am vazut si eu pozele, ce ochi frumosi are Paula ta. nu am mai vazut asa ochi mari la un bebic. sa-ti traiasca si sa creasca mare.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hello zuzici!!!
multumim de urari!!!
Sarbatoritilor de ieri si de azi
Jelimoni mercic de intrebare...cu divortu inainte,da e din ce in ce mai greu,prima infatisare va fi peste vreo 2 luni,el ne cauta zilnic,ne aduce flori,jucarii,pampersi,lapte...mi-a trimis in 3 ore 41 de sms-uri:ca-i pare rau,ca nu mai face,ca nu poate trai fara noi...uffff ce greu e!!!simt ca nu mai pot...in sufletul meu tot il iubesc

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nour cred ca s referea la cereale. pt ca ele ingrasa.Si cum papusica ta e maricica nu mai are nevoie de ele.Poti sa incepi sa ii dai daca vrei suc de fructe.Eu am inceput cu suc de mar apoi suc de morcov, le-am amestecat si amandoua, apoi piersica, visine, azi i-am dat si suc de pepene galben.Si eu alaptez, bebele meu e printre cei mai mititei de pe aici( a luat niste antibiotice tari care ia-u stopat cresterea, dar acum isi revine, mi-a luat intr-o sapt 200 de grame, cata aluat inainte in trei sapt.) da tot nu-i dau cereale ca a zis doct mea ca daca nu se trezeste noapte sa pape sa nu-i dau ca nu are rost ca ele doar ingrasa fara sa aduca nimic nutritiv.
Am vaz o gramada de pozici cu Sara , Luca, Daria, Cu Jelimoni si micutu in iarba,Ana Antonia in scaunel.

Serban, Sara, Bianca

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

alina uff ce rau imi pare ca trebuie sa te intorci la job .. nu e ok sa te fortzeze si conform legii nici nu au ce sa-ti faca. dar stiu si eu cum functioneaza de obicei asa ca .. ce sa-ti spun .. iti doresc ca anuscha sa se faca fata de "comitet" si sa puna gura pe bibe, sa pape cu bine, mama ta sa nu mai fie panicoasa si sa se descurce cu bebelina. cu luca ce faci?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenutz, multumesc pentru urari. Luca va sta tot cu mama mea pana la toamna cand....habar nu am ce voi face. Daca ne vom intelege ok cu ai mei probabil ca vom ramane la tara si il voi aduce eu pe Luca la gradi iar soacra sa il ia la ea dupa gradi pt 2-3 ore.

Am venit de la medic... Ana are doar muci, destul de putini, iar Luca are traheobronsita. Le voi face aerosoli amandurora (Anei doar cu ser fiziologic) plus la Luca Eurespal si un antialergic. Bine ca e numai atat si ne putem muta linistiti.

Cat despre mesele Anei...vor arata asa:
ora 7 - san
ora 10 - fructe cu 2 lingurite cereale si branzica de casa
ora 14 - piure legume cu carne vita/pui (fiarta separat) sau cu galbenus de ou si de la 7 luni si ficatel de pasare
ora 18 - cereale cu lapte (date cu lingurita)
ora 21 - san
probabil si ora 2-3 tot san

Intre mese Anita va bea apa din canita cu cioc (am reusit sa gasesc o canita de la Avent cu cioc moale si vad ca asta ii place).

Uuuffff...schimbari...schimbari...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:

nour ca sa-ti apara la poze scumpa noastra mica si nu tot linkul pune linkul intre ghilimele!!

am vazut si pozutele voastra, luluah e foarte frumoasa si are un par de nota 10 ..

in poza asta esti tu?? http://s268.photobucket.com/albums/jj32/Nour0604/Luluah/?action=view¤t=0005.jpg

vai de mine cat esti de frumoasaaaaaaaa. fetelor ati vazut-o???!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenutz, las' ca nici cu tine nu mi-e deloc rusine!!!

si Nour sunteti toti trei niste frumosi! Iar Luluah (ce nume frumos si atat de feminin!!) este superba!! Sa fiti fericiti!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Alina, multa sanatate la bolnaviori, sa va faceti bine rpd. Si Markus e cu o tuse zici ca e magar, am sunat ieri dr. si ne-a dat ceva provizoriu pana maine, cand mergem sa-l asculte putin si sa-l consulte. Aerosolii cu Prospan vad ca nu mai fac fata, tot mai tare suseste. Ufff, bine ca s-a terminat gradinita, sper ca in vacanta sa fie mai bine puiul meu.
V-am admirat si pozele, sunteti niste mumosi, si la Mathias ii plac la nebunie peturile de plastic (e pleonasm, asa-i?), cu cat mai mari, cu atat mai bine .....

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven, pupam baietii si fata si multumim pentru urarile de sanatate! Si voi sa va faceti bine rapid! Se pare ca sunt destul de multe viroze respiratorii din cauza vremii atat de capricioase.

Apropos de poze...eu v-am tot admirat dar cand trebuie sa scriu...uit pe cine sa mai nominalizez. Va admir f mult familia! Sunteti tare frumosi si pareti ca va simtit ff bine impreuna, ca sunteti fericiti (ceea ce sunt sigura ca asa si este).

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:

zuzici

eu nu o sa-i iau premergator lui bitzi ...

o sa-i iau asa ceva

http://www.babypoint.ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=358

mi se pare ok, voua???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Am vazut si eu minunile astea si imi place cum arata dar...nu cad copiii sprijinindu-se de ele? Adica...nu prea inteleg sistemul. Vad ca au roti. Pai daca se sprijina de ele nu pleaca cu ei taras? Ma lumineaza cineva?

Legat de biscuitii pt bebei...am intrebat doctora mea si mi-a spus ca sunt doar de fun pentru ca nu au nici un aport nutritional (apa si fainos) si trebuie dati maxim 2/zi. Eu o sa iau ca sa ii dau sa rontaie la bibiloi.
Si altceva...ce e mai fetelor cu glutenul asta? Daca nu a avut reactii alergice pana la 6 luni la nici un aliment nu pot incerca sa ii dau alimente cu gluten sau este greu tolerat de stomacel? Care-i treaba cu el?
Azi i-am dat Anei cateva firimituri de paine neagra facuta in casa. Iaaaaammmmiiiiiiiiii...a plescait si mestecat la ele de parca ar fi avut gura plina... :)))) A fost tare caraghioasa. Imi pare rau ca nu am filmat-o. Dar cred ca mai fac proba si maine si pun filmuletul sa o vedeti ce comica este...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multe lunite sarbatoritilor Conrad, Matei, Carla

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput