Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Elenutsa, eu am ajuns la concluzia ca in Ro nu se gasesc biscuiti fara gluten....
Eu pana la urma am cumparat Hero Baby Biscuiti cu lapte, au gluten, dar sunt recomandati la bebei peste 6 luni. Noi avem 5 luni jumate, asa ca am indraznit ieri sa-i dau, amestecat cu fructe. Pana azi n-am vazut nimic neobisnuit la el, asa ca de acum incolo putem trece la etapa cu gluten.....sper!
Cat despre centrul ala de activitate / umblator, da, e misto, dar alea le poate folosi copilul cand merge deja in picioare. Adica e inutil daca te gandesti sa-ti menajezi tu putin spatele in etapa premergatoare mersului in picioare, cand copilul te solicita de-ti rupe spatele in doua.....
Adica, cu alte cuvinte, mie mi se pare putin.....inutil. Cand merge copilul, merge singur, si gata, sau de manuta....but it's your choice, of course....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si Andrei serveste gluten de 2 zile . Suntem ok.
E adevarat ca noi nu avem nici o persoana cu alergii in familie.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala cereale cu orez, zici tu. pai bitzi e cam constipata de felul ei .. sa-i dau sau nu?

ven ma gandeam ca poate copilul se sprijina de el si se ridica copacel .. oricum, imi dau seama ca va fi vai de spatele nostru ..

nici noi nu avem alergici in familie .. deci as putea sa-i dau si eu cu gluten cand se apropie de 6 luni, nu?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neatza zuzici!ne bucuram ca v-au placut pozele...si eu mor dupa ultima mitsu e super haios! apropo ca ai zis de dani al cretei...pe unde umbla creata??sau n-am observat eu postarile ei?probabil cum citesc pe fuga
felicitari shose pt crestinare!ASTEPTAM POZE!!
elenuta si eu l-am trecut de 2 sapt pe roberticu in carucioru sport nu numai din cauzaca era tot cu picioarele afara :)) da nu mai suporta numai maraia vroia sa se ridice si sa vada...asa ca ins sport cu el la 45 de grade cum zici si tu si e tare fericit!

alina imi pare tare rau ca trebuie sa te intorci la lucru...mai ales atatea ore???de ce?

lala 20 cum ma esti??cu sotu?totu bine?mergi inainte cu divortu?

angi nu mai stiu dac ti-am zis..da l-am admirat pe pupi si in filmuletu cu papica taree haios!!si cum isi mananca el piciorusele dragul de el!are niste ochi superbi!!nu stun asa slaba..cred ca in poze arat mai slaba...am 8 kg in plus fata de cum eram inainte de a ramane gravida..s-or duce si astea sper.. 5 macar as vrea..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Nour

EMA multumim frumos. Am tras si eu un ochi pe albumul vostru sunteti frumosi foc, Milan nu mai zic... imi plac pozele cand e pe pat de nu mai pot. Sta el asa smechereste si se uita direct la camera.
Tu il alaptezi? Zici ca ai fost la solar... tare ma bate gandul sa ma duc si eu macar de vreo 2, 3 ori ca sunt alba ca branza. Dr imi zicea ca solarul dezhidrateaza si nu ar face bine la lapte... offff ... nu vreau nici laptele sa il pierd dar vreau sa merg si la solar.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

[url=http://s268.photobucket.com/albums/jj32/Nour0604/Luluah/?action=view¤t=DSC02440.jpg] Scumpa noastra mica[/url]

o minune de fetita luluah!!da mamica....incredibil de frumoasa!!!rar mai vezi asa ceva!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Nour ai o fetita frumushica foc...dar nu se putea altfel cu asa frumusete de mami si asa zan de tatic! Sunteti frumosi rau...Sanatate multa va doresc!

Alina incearca sa pui laptic la bibe pt Anutza...ii da mami cu linguritza sau cu bibe (cica e la Avene un bibe cu linguritza in vf). Ii faci program fetei (de papa, de somnic, de stat la aer)...sa aiba grija mami a ta cu albinele...in parc o albina se ratacise prin carutzul lui Tudor...eu paralizez de frica lor dar decat sa-mi intepe baiatul mi-am facut curaj si am alungat-o cu batista.. Cat despre raceala...si Tudor are viroza..ii curg lumanarile si ia doar antitermice.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am pus cateva poze noi si cateva sunt si cu Sara si Luca. daca vreti sa le vedeti, linkul este acesta

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

quote:
Originally posted by alina023

Buna gagici!!

Salutare, Alina ai mult curaj ma bucur pentru tine, si eu am primit o oferta super cu un salar si mai super da nu am cu cine sa-l las pe Octi, daca aveam cu cine sa-l las mergeam si eu la munca ca amaratii de 800 de lei sunt tare putini. Sa-mi zici si mie cum e tu la munca si bebe acasa, cred ca o sa-ti vina sa suni acasa din 5 in 5 min. Succes si sa fii tare ca n-o sa-ti fie usor.

Am vesti noi... Nu stiu cat de bune... M-a sunat iar sefa mea cea shmekera si mi-a stricat zilele trecute. Ca ea s-a saturat sa ma tot astepte si vrea sa stie exact cand revin la job. Cum rezervele financiare s-au cam epuizat...de pe 30 iunie reincep serviciul. Si cum nu am cu cine sa o las pe Ana...ne mutam la ai mei, la tara. Eu voi face naveta zilnic 50km si o voi alapta pe Ana numai dimineata, seara si noaptea.
Deja ne este tare greu si mie si Anei. Ea bazaie si e tare agiatat ca vrea la tsitsi iar eu bazai si sunt tare nervoasa pentru ca ma dor sanii, sunt frustrata si trista pentru ca nu mai pot sta cu ea acasa. Imi este si teama ca va suferi ea, ca imi voi pierde laptele, ca ea nu vrea nici un fel de biberon, ca mama mea este o panicoasa si daca ar avea loc vreun accident (gen bebe inecat) nu stiu cum ar face fata si multe alte temeri. Dar...fara rost pentru ca nu mai am de ales. Pe 30 iunie merg la job. Saptamana viitoare ne mutam deja ca sa aiba Ana macar o saptamana la dispozitie pentru a se acomoda cat de cat cu mama mea.

Are cineva cateva cuvinte de incurajare pentru o mamica suparata pentru ca trebuie sa isi paraseasca bebelusa 10-11 ore pe zi? :((((

Avem si noi cateva poze mai recente, pentru cine doreste sa ne mai vada: http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Iunie%202008/?start=all

Va pupacesc si fug sa ii pregatesc pentru plecarea la medic.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

super idee, daca comanzi sa-mi zici si mie daca sunt in regula

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici

eu nu o sa-i iau premergator lui bitzi ...

o sa-i iau asa ceva

http://www.babypoint.ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=358

mi se pare ok, voua???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

OCTI

Mergi la inceput

Octi al meu s-a constipat de la cerealele cu orez da cred ca am exagerat si eu un pic cu ele i-am dat aproape in fiecare zi cate o lingura in pireul de fructe.Cred ca daca ii dai de doua ori pe saptamana e ok.[quote]Originally posted by Ellenuta

lala cereale cu orez, zici tu. pai bitzi e cam constipata de felul ei .. sa-i dau sau nu?

ven ma gandeam ca poate copilul se sprijina de el si se ridica copacel .. oricum, imi dau seama ca va fi vai de spatele nostru ..

nici noi nu avem alergici in familie .. deci as putea sa-i dau si eu cu gluten cand se apropie de 6 luni, nu?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE
[/quote]

OCTI

Mergi la inceput