Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
BIANCA
SERBAN
SARA
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, SCUMPICI CLOPOTEI. SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!!
Doamne ce mai trece timpul. nu-mi vine sa cred ca avem deja clopotei care au implinit jumatate de an. uite asa maine poimanie rupem turta, luam motul, raspoimaine cautam gradinite .. apoi la scoala. Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii si sa ajungem sa postam pozici de la nuntile clopoteilor!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Nour spune:
ELENUTZA, VEN va multumesc mult, m-am cam inrosit aici...
Gagalicea mea s-a nascut cu mult par, de fapt cand am vazut-o nici nu imi venea sa cred... avea si pe frunte dar bine ca acum a cazut. Am ajuns la faza cand deja ii pot face palmier in cap dar totusi mi-e frica sa nu o trag de par. Ma gandesc sa o tund ca e totusi cald, dar taica-su a zis ca de ii tund fata ma tunde in somn ca el o vrea asa cu parul lung.
Au dat caldurile peste noi la cta... am bagat in functiune aerul conditionat ca mititica mea face niste brobonele urate daca transpira si... chiar daca o las in maieu tot transpira.
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica
Ellenuta spune:
roxana uite am gasit biscuiti fara gluten (nu am mai vazut asa ceva in alta parte)
http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=303
dar, nu sunt acum disponibili. o sa-i intreb daca nu aduc si biscuiti din aia de care spune miri .. asta daca mai ne spune miri inca o data cum se numesc exact.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
zuzici
eu nu o sa-i iau premergator lui bitzi ...
o sa-i iau asa ceva
http://www.babypoint.ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=358
mi se pare ok, voua???
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stoisor spune:
ceau fetele si
LA MULTE LUNITE IN CORONITE PENTRU BIANCA SI SERBAN
multumesc fetele pentru urarile facute si Saritei mele, sa dea bunul D-zeu sa creasca mari si sanatosi clopotei nostri iar noua sa ne dea putere de munca si sanatate sa i putem creste si sa le oferim ceea ce le este necesar
va las acum ,trebuie sa ma duc sa pregatesc comorii mele supita si pireutul pe care il linge un'doi
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
roxana uite am gasit biscuiti fara gluten (nu am mai vazut asa ceva in alta parte)
http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=303
dar, nu sunt acum disponibili. o sa-i intreb daca nu aduc si biscuiti din aia de care spune miri .. asta daca mai ne spune miri inca o data cum se numesc exact.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Elenuta nu au gluten dar au in ei o groaza de chestii ce nu prea se dau la bebelusi : zahar, albus de ou, ou , unt ...
Mai bine folosesti cereale de bebelusi in loc de acesti biscuiti
Nu te supara pe mine, please .
Cred ca sunt biscuiti ce se pot da peste un an .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Alina ce nasol ca trebuie sa te intorci asa repede la birou
Multa sanatate si acomodare usoara
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi - imi pare rau tare pt toti bolnaviorii - Lala, Ven, Alina... Pup sa se faca bine...
Alina... imi pare tare rau ca tb sa te intorci la job, nu e corect, e ilegal dar nu avem ce face. uite de aia ma bucur ca lucrez la stat, salariile mic dar chestiile astea sunt sfinte... curaj, o sa va descurcati
Am apucat sa vad poze cu pui de jelimoni - mama ce frumosi sunteti si tu ce slaba esti
Si Nour - am ramas speechless - ce frumoasa e Lulua, ce par superb are DAR.... CE FEMEIE SUPERBA ESTI TU!!!!! Am ramas cu gura cascata!
Pupi se agita in bratele mele, va las... Maine o sa papam fructe pt prima data!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Ellenuta spune:
lala cum sa ma supar, in niciun caz. eu nu vreau sa-i dau biscuiti. dar intreba roxana (ginette) de biscuiti fara gluten. eu as vrea sa incep sa-i pun in pulpa si suc de fructe cereale ca sa-i inlocuiesc o masa dar nu stiu de care .. presupun ca in mod cert din alea fara lapte in ele, nu?
dati-mi si mie un sfat, pls.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
lala cum sa ma supar, in niciun caz. eu nu vreau sa-i dau biscuiti. dar intreba roxana (ginette) de biscuiti fara gluten. eu as vrea sa incep sa-i pun in pulpa si suc de fructe cereale ca sa-i inlocuiesc o masa dar nu stiu de care .. presupun ca in mod cert din alea fara lapte in ele, nu?
dati-mi si mie un sfat, pls.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Poti sa ii pui orice fel de cereale ( aici ma refer la variantele cu lapte sau fara lapte ).
Pentru inceput daca nu i-ai mai dat cereale de fel se incepe cu cereale de OREZ simple . Acestea sunt cel mai bine tolerate si orezul nu contine gluten.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze