Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by veronicka
v-am intrebat in legatura cu mucusul la cele care alaptati si mi-ati dat ignor. sa ma supar???????????????/
Veronica -mami lui Marc-Andrei
Nu asa repede :-) Pe unul din site-urile despre alaptare scria ca la copiii alaptati scaunul poate contine mucus in mod normal. Si la Sofia cam unul din doua e asa si dr a zis ca e ok. Daca dr tau e de alta parere, probabil te va trimite la analiza...dar eu sunt sigura ca nu e cazul. Sunt multe pe zi? Miros urat? Nu cred, deci relax!
![](pupic.gif)
Azi am avut logoree cred...noapte buna si multi pupici, catre toate zuzele treze, din Ro, Be sau USA!
Chiar, Miki_Finland, gata licenta? Daca nu, bafta multa-multa si asteptam semnal de intalnire cu tine si Saara!!!
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
veronicka spune:
face doar unul pe zi, doaua daca nu a facut cu o zi inainte. de mirosit nu miroase altfel ca si pana acum
Stancutzamerci de raspuns
LaLa_20 spune:
Seara buna zuzici!
Pupam bebe C sa se faca repede bine...si sa streaca bine de noaptea asta,Mishule spor la invatat!
Eu nu mai pot de nervi...astia ai mei ma trateaza iar ca pe un copil...sa nu mai fumez,unde ma duc cat stau?,mama vine mereu cu mine la plimbare cu fata,cica sa nu mi-o ia tasu,si sta in gura mea...ca de ma mai intalnesc cu o prietena,imi tine cont la bani desi momentan dispun de cei 8 milioane...ma descurc eu si bebe,cica la BUC s-ar putea sa ma duc cu autobuzu ca tata e la munca si nu poate sa plece si mama au carnet ca sa-l tina in buzunar...si nu prea m-as duce cu Bibi pe autoboz
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
veronicka spune:
lalaam citit in ultimele zile situatia tacu sotul. pot sa-ti spun parerea mea:stiu ca printre lucrutrile cele mai sfinte de pe pamant este familia.atata de mult iubetse Dumnezeu familia ca nu doreste cu nici un pret sa se desparta doi oameni pe care i-a mai si binecuvantat cu copii. sigur ca iti spun asata ca asa am citit in biblie,dar nu sunt de acord cu violenta in familie. tu faci ce crezi ca ii mai bine pt tine dar daca crezi ca exista chiar si sanse minime sa se schimbe iarta-ti sotul daca iti dovedeste cu adevarat ca-i pare rau. toate trecem prin perioade mai grele in familiile noastre dar nu uita ca dupa ploaie vine si soare intotdeauna. dar nu il ierta pana nu il freci un pic in sensul sa-i dai o lectie buna de viata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Fetelor, va multumesc in continuare pentru incurajari si sprijinul oferit si va pup pe toate cu mult drag!
miri, grati, este... bronsiolita... Adica viroza a ajuns in bronhiile cele mai mici, alea dinainte de alveolele pulmonare... A coborat in plamani, that is... Ii haraie pieptul ca naiba si cand tuseste se ineaca, nu poate respira, desi nu mai are mucisori. Pur si simplu, in climaxul unui episod de tuse, se opreste din respirat si se inroseste si scoate limbuta asa, de parca-i vine sa vomite.... Mucisorii nu se mai aud, mi se pare chiar o tuse uscata si ascutita. Deci nu stiu ce sa fie. Poate il ustura tare, o fi super-iritat pe toata calea pana la plamani... Habar nu am, imi imaginez si eu cum pot. Nu mai am chef sa citesc pe net, am atatia nervi...
Voiam sa va intreb... Nebulizatorul ajuta numai la imprastierea treburilor puse in el sau face si abur? Pe ce principiu functioneaza si e diferenta mare intre el si inhalator? Adica... Sa ii iau spray d'ala cu puf si sa il bag la inhalator sau sa ii iau aparat d'ala de aerosoli, e o diferenta mare in ceea ce fac sau numai de principiu... fizic? Va multumesc!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
i am back ... n-am somn, unii urla pe terenul de baschet .. la tv nu e nimika ...
miri deci bitzi si cu bulgarul sunt cam la aceeasi faza, nu? tare .. si eu am observat azi ca i se imprimase modelul prosopelului pe care doarme cu caputul. acum un sfert de ceas fusei la ea si o am gasit-o dormind pe burtika .. am intors-o pe fata desigur ..
honey marfa prajituri .. vreau si io retete. ma duk sa ma infig in niste coliva .. ca mi-a venit pofta de dulce.
nour daa, total de acord. si carutul nostru e suport ptr pungile cu cumparaturi ..
grati pai hai sa ne organizam ptr tineretului ... cand?
stancutza mereu ma impresioneaza cuvintele tale. si ai perfecta dreptate!
veronika eu am raspuns ... cand ii dadeam numai tzitiz facea cu punctulete albe - lapte nedigerat. nu tin minte sa fii facut cu mucus doar cand a fost putin deranjata la stomac .. si ti-a mai raspuns zuza .. scuze dar nu mai stiu exact ca bebele ei face cu mucus cand ii da sab simplex .. vezi mai in urma. BAFTA LA EXAMEN!!
lala uff .. rau cu rau dar mai rau fara rau. pune-i la punct pe ai tai dar tine cont ca te si ajuta. nu fii severa cu ei, nu cred ca iti vor raul .. si fumatul e un lucru rau dar atat de placut .. eu cred ca nu e bine sa mergi la bucu cu autobuzul!! caldura, mirosuri, inghesuiala ... etc ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Mitsule, maine dimineata mergi cu bebe C la doctorita Marcu de la Medlife Grivitei. Nu sta cu el asa. Daca ea spune ca e de internat, fa-o! Daca iti da numai tratament acasa...e ok. Ai incredere in ea! O cunosc de cand Luca avea 2 ani si nu mi-a dat niciodata tratament care sa nu functioneze si niciodata nu a tratat vreo afectiune sau simptom cu usurinta.
Are program de la ora 10. Daca esti acolo la 10 si spui ca e urgenta ai sanse sa intri f repede.
Multa sanatate puiului mic!!! Si suna-ma daca te pot ajuta cu ceva!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
veronik dar pozute nu ne pui si noua?? sa-l vedem si noi pe scumpik.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miri_mik spune:
mitsule... pregateste-te pt nopti lungi si grele. daca e bronshiolita.. e nasol. bruno avea 9 luni si-)a trebuit sa-l duc la masaj sa elimine mucusul din plamani care ii infunda alveolele... am ramas cu o trauma. nu vreis a vezi asa ceva. chestia de aerosoli de care ziceam eu face un fel de "ceatsa" care intra pe caile respiratorii. o tura de aerosoli ne tinea cam 10 zile. curaj! pusici la amndoi necajitii mici.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png