Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata!

Cami,buna cafeaua, ma duc sa beau si eu una ca-s cam moale azi. Nu-ti mai fa griji cu pampaersul. E normal sa mai fie si accidente sau fetita sa mai uite sa ceara. Totul va reveni la normal. Primul pas este facut. Ce frumos ca ai iesit, si eu abia astept sa vad cum o sa ma descurc cu amandoi in parc. Baiatul meu vrea cu bicicleta, noi n-avem carut dublu si ar fi si comic la 5 ani in carut. Si e si baiat pe deasupra, adica se zbenguie nene. Dar va fi bine. Si eu abia astept sa mergem toti trei in parc.

Julax, esti foarte draguta ca de obicei.

Intr-adevar Mada a avut idei grozave, abia astept week-end-ul ca sa ma duc sa caut ornamente.

Si eu am trecut azi de 33 saptamani. Uraaaaaaaa!!!!!!!!!!!! M-am si ingrasat mai bine, am luat deja 8 kg si sunt tare mandra. Ca mie imediat imi intra piticii in actiune , asa ca mai bine ca m-am ingrasat. De ex, ieri mi s-a parut toata ziua ca fetita nu prea a miscat, adica, a miscat dar cam usurel. Si ma gandeam sa merg iar la un eco, pana a venit sotul si mi-a tinut morala, ca stau toata ziua si ma gandesc numai la prostii, sa las copilul sa se miste cum vrea.

Va pup pe toate.

Rianna
Crengu 32+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor....nu ma dati disparuta ca sunt pe aici si eu.

Din pacate am intrat intr-o pasa fara chef de vorba, nu imi explic de ce, dar asta e, pe deasupra sunt necajita si pt mama mea. Nu stiu daca am mai spus dar mami a facut acum 4 ani cancer la san....un tip de cancer foarte agresiv si din pacate l-am depistat in stadiu foarte avansat, idea e ca dupa toate operatiile si tratamentele chinuitoare a parut ca se vindeca, mai avea 9 luni si se putea declara vindecata........dar din pacate la control la Cluj nu i-au iesit foarte bine analizele si se pare ca are cel putin o tumora in corp dar din pacate nu o putem depista. Acum asteptam programarea la un aparat performant de la Debrecen Ungaria si poate acolo aflam ce si cum. Acum astept cu nerabdare sa ne sune profesorul de la Cluj sa vedem cand a reusit sa faca programarea......de costat costa mult 1000 de euro dar din fericire jumatate din suma o suporta spitalul din Cluj.......am sperante mari deoarece e pe mana unor medici foarte buni.......sper sa o vindece si de data asta.

Noi suntem bine......Alvin a facut odata caca la olita, nici nu m-am asteptat, a cerut olita si puf a facut caca.....a fost o surpriza placuta, din pacate ieri nu a mai repetat gestul dar mai asteptam cu rabdare, poate azi. A inceput si sa vorbeasca si spune cuvinte tare ciudate, adica grele, gen: deget, pufoase, vaca, gonga, etc........si cand il rog sa spuna cuvinte mai usoare nu poate sau nu vrea......
Miercuri seara am fost la eco la cabinet la medicul din Ungaria si toate par in regula, bebita e bine creste normal si e baietel.....joi ar trebui sa merg la spital pt analize de sange, eco genetic si NST(asta e un fel de doppler)se face odata pe saptamana in ultima luna de sarcina........pe mine a zis dr ca poate ma cheama de 2 aori pe sapt ca mi-a cam imbatranit placenta si e mai sigur asa.
Tot sapt viitoare ar trebui sa merg in Baia Mare la dr sa programam cezariana.....numai nu stiu cum o sa le impart pe toate....sotul e ocupat cu niste examene, mama cu problemele ei de sanatate si nu am cu cine lasa copilul........dar ma descurc eu cumva ca sunt fata mare.

Acum merg sa recuperez din urma, sa vad ce ati mai discutat apoi sper sa revin spre seara ca azi trebuie sa merg sa fac analize medicale pt angajare pt ca mi se termina CIC-ul cu Alvin si trebuie sa ma intorc la servici de sapt viitoare......tare m-au zapacit fetele astea de la personal.......legal puteam intra direct in prenatal dar ca sa le fie lor mai usor cu actele m-au rugat sa ma intorc 3 zile la servici si abia de la 1 iulie sa imi scot prenatal.

Miki si Mada galeria si din partea mea sa stiti ca ma gandesc la voi......chiar am visat intr-o seara ca Mada si cu Arianna.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada34+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Cami, felicitari pentru iesirea reusita in parc! In viitor o sa fie si mai usor caci crescand, Sofia o sa fie din ce in ce mai ascultatoare.
Crengu, de acum si Stefan nu mai vrea sa auda de carucior, alearga pe bicicleta fara pedale de nu ma tin de el. O sa fie bine si cu amandoi cand vom iesi. De altfel la mine o sa fie musai caci trebuie sa ma duc sa-l iau pe Stefan de la gradi in fiecare zi incepand cu 1 august (de dus il duce sotul).
Ada, imi pare tare rau pentru ce se intampla cu mama ta! Iti tin pumnii sa fie totul bine. Dar sa stii, ca de incurajare eu cunosc doua persoane care au avut cancer la san si care cu tratament si vointa au reusit sa treaca peste. Asa ca incercati sa fiti amandoua optimiste. Succes cu operatiunea "olita" si spor in toate cele ce trebuie sa le mai faci (concediu, analize, programari...)!

Eu azi pot sa ma laud cu baiatul meu "cel mare". Pana acum am mers cu el cu bicicleta fara pedale doar pe aici prin cartier sau in zonele mai putin circulate caci mi-era teama sa nu o zbugheasca sau sa nu ma asculte si sa iasa in fata vreunei masini. Azi m-am incumentat sa merg cu el pana la piscina. Asta inseamna cam 25 min. mers pe jos in ritmul meu. Cu autobuzul facem mai mult si tre' sa schimb din cauza ca avem niste sensuri unice care ocolesc centrul.... ma rog. Drumul pana la piscina presupune mersul pe trotuarul unei strazi mari, destul de circulata care se intersecteaza cu multe alte stradute. I-am explicat de acasa ca trebuie sa ma astepte la fiecare intersectie, sa nu traverseze singur, sa ma astepte cand il strig si sa mearga pe marginea trotuarului si nu pe pista de biciclisti care e bineinteles pe marginea dinspre strada. I-am explicat si care va fi pedeapsa pentru fiecare abatere de la spusele mele (o zi fara desene animate) si scopul in care am impus regulile. Mai si culmea e ca m-a inteles perfect. A fost cuminte ca un sfintisor; la intersectiile nesemaforizate desi masinile opreau vazand un copil pe bicicleta insotit de o mama gravida, el se oprea politicos si le facea semn cu mana sa treaca si le arata ca el o asteapta pe mama. NU-mi venea sa cred pentru ca baiatul meu are o fire mai razboinica, mereu testeaza limitele impuse sa vada ce se intampla daca... Asa ca ne-am dus frumos pana la piscina fara nici o problema, acolo s-a jucat frumos cu alti copii iar dupa o ora jumate cand am zis ca mergem acasa a mers cumintel desi de obicei e mare scandal cu scosul din apa. Ne-am intors tot fara probleme acasa. Stefan a fost genul de copil care pana pe la 2 ani jumate cand nu-i convenea ceva se tavalea pe jos si urla cu toate ca noi, parintii, am fost mereu consecventi si nu am cedat niciodata la toanele lui; il lasam sa se tavaleasca pana isi facea damblaua si apoi mergeam mai departe. De-asta ne-am si hotarat mai tarziu sa facem al doilea copil. Dar timpul a trecut si scenele lui au trecut. Asa ca sper ca devenind si el mai intelegator cu trecerea timpului o sa ma descurc si cu doi n-o sa fie asa mare drama.
Acum va las, ma duc sa pregatesc pranzul si apoi mai iesim o tura pana la supermarketul din colt ca vreau sa cumpar niste verdeata proaspata si ceva ceapa verde; apoi ne intoarcem si ma apuc de pregatiri caci diseara ne vin in vizita prieteni care raman pana duminica. Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi! Paaaa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Valeu!!! Uitasem:
Hai Mada! Hai Mada!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare!
Am inceput ziua de dimineata, m-am trezit la 5,30 si nu am ami adormit si la 7 ieseam din casa (ma mir cum de am fost atat de organizati). L-am lasat pe Dragos la maica mea si am mers sa-mi ia sange pt analiza de anticorpi (eu am Rh-ul negativ) si sunt asa de bucuroasa ca au iesit absenti; banuiam intr-un fel, ca la nasterea lui Dragos mi-au zis ca are si el Rh-ul negativ, nu mi-au facut vaccinul, dar tot cu inima stransa am stat, daca nu i-au facut analiza si au zis doar asa....stiti voi cum se intaleaza paranoia!
Dragos a adormit pe drum in carucior, am incercat sa-l mai adorm cand am ajuns, dar dupa 45 de minute am renuntat, acum se uita la desene!
Ada imi pare atat de rau pt mama ta! Poate rezolvati in Ungaria mai multe pt ea! va tin pumnii si tie multa putere sa le revolvi pe toate!
Cami, deci si voi aveti carucior tandem (eu stau pe ganduri...sa iau adaptor pt carucior sau carucior dublu) oricum trebuie sa iau ceva ca Dragos merge cat merge singur si apoi vrea in brate.
Claudia felicitari pt Stefan care a devenit cuminte si ascultator, si ma bucur ca au trecut crizele...ca deh! si noi mai facem cateodata!
Iulia iti tin pumnii la eco luni!
Crengu felicitari pt kg acumultae si saptamanile care se aduna!
Ma duc sa curat niste cartofi, sa-i fac prajiti,cu branza rasa si salata de rosii!

23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor!!
Tinem galeria in functiune pentru Mada si Miki:majoreta]

Sanziana noi am luat carucior tandem. E cam mare si greu dar cand plec singura cu fetele sau cand mergem mai mult pe jos e singura solutie; Sofia rareori mai vrea in carucior ( uneori oboseste dar asta dupa ce zburda ca un iedut) dar deocamdata in asta sta, e foarte incantata ca sta in fata si "conduce" si are si loc sa isi puna canuta cu apa..

Ada imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa incercare. Multa sanatate mamei tale- si pentru tine un si o imbratisare calda.. hai curaj!!!

Claudia sper sa ai dreptate cu cumintenia ca mie mi se pare ca era mult mai cuminte cand era mai micuta Sofia, acum testeaza cat poate limitele si toata ziua ar zburda.. E si super incapatanata.. tauras de..
Oricum felicitari voua pentru asa baiat ascultator!! mai zi ca poate se ia si la noi.

Azi am fost la controlul de 6 saptamani de dupa nastere - totul pare ok si am primit liber la activitati fizice de tot felul..si o reteta frumoasa pentru pilule. Mda... dar la cat suntem de obositi ma intreb daca merita sa incep sa le iau sau mai bine mai astept.

Va fetelor si mai povestim curand ca ma duc la nani!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am uitat ceva:
La multi anisori Paul baiat mumos de Oana si fratior de Ana Maria!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumim Cami

Mada, Miky

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

La Multi Ani Paul pt cei doi anisori sa cresti mare si frumos si sa fiti cat mai happy alaturi de printesa mica si cavalerul vostru!

Si noi prin zona. Azi e cam posomorat afara dar sunt happy ca Flo a ales sa stea acsaa cu noi in loc sa mearga la servici. Deci va trece mai suor weekendul acuma ca e si el cu noi.
Eu tot 2 in 1 bineinteles vad ca Ami nu se grabeste e fix ca si sora ei mai mare relaxata si calma. da eu tot sper ca va veni cat de curand ca acum am ajuns la faza aia de toate ma dor toate ma inteapa nici o pozitie nu e buna contractii am dar rare si sunt deja satula.
Ieri in sf am terminat de pus jucariile pe patul lui bebe si toate celea, dupa ce se trezeste Flo am sa fac si niste poze daca vreti sa vedeti coltul lui bebe mic.
Am avut emotii ca cine stie cum va reactiona Ari la vederea patutzului ei la noi in camera dar a fost super ok s-a invartit in jurul lui i-am explicat frumos ca ala e pt bebe si apoi am dus-o la ea in camera la nani si nu a protestat si-a luat pigletelul in brate si s-a aruncat in patul ei si zicea ca e happy.
Cami felicitari pt prima iesire cu printesele. Ma bucur ca ii place Sofiei caruciorul si postul de driver.
Crengu spor la gasit ornamente. Adteptam poze.
Ada imi pare ca treceti prin asa ceva tin pumnii sa fie bine si sa treceti cu bine de aceste momente.
Claudia felicitari pt baietelul mare si ascultator.
Cami ce repede a trecut timpul ma bucur ca a fost totul ok la control. Legat de anticonceptionale eu sigur nu mai vreau ca nu m-am impacat bine cu ele, ma gandeam la sterilet voi ce parere aveti despre el?
Oana .
Va urez un weekend cat mai frumos tuturor! Mai trec eu pe aici azi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

La multi ani Paul sa cresti mare si frumos.........sa ai mult mult mult noroc in viata......ca vorba aceea.....sanatate au avut si cei de pe Titanic.

Mada tinem galeria sctiva.

Noi suntem bine, din pacate nu reusesc sa recuperez.....multumesc pt incurajari fetelor, sper ca totul va fi bine pana la urma.

Multi multi pupici de la noi pt toate mamicutele si puiutii lor draguti.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada34+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput