Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 8
julax spune:
Paul,la multi ani!!!!Sa fii fericit si sanatos
Ada,sanatate mamei tale.Sper sa fie totul bine
Claudia,felicitari pentru modul de abordare si pentru rezultat
Cami,ma bucur ca esti bine dupa control.Daca tot crezi ca sunteti obositi,recugeti la metode alternative
Sanziana,Crengu
Mada,Miky

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
marguta spune:
Buna! Am venit cu vesti bune! Edy are o surioara pe nume Anastasia ( am fost joi la dr. Iosup si mi-a zis ca e totul in regula, sunt in 15 sapt si avem o fetita) Multumesc lui Dumnezeu! Adevarul e ca presimteam ca va fi fetita, toti suntem foarte bucurosi. Edy i-a mai adaugat langa numele Anastasia si Inuka, mie imi place foarte mult seamana cu o mangaiere, nu stiu daca va aparea pana la urma si in certificatul de nastere( mai analizam , mai deliberam), dar sigur va fi supranumele bebitei noastre. Isi sugea si degetelul, era nostima , iar Edy, cand a vazut-o i-a zis ca nu e frumos sa stea cu degetul in gura. Maine merg la gineca sa vada echo si sa imi dea trimitere la TT. Sper sa primesc si de acolo vesti bune, sa imi ajute Dumnezeu sa aduc pe lume o Bebita sanatoasa!
Va doresc si voua multa sanatate si numai bine, bebei sanatosi!
ClaudiaH spune:
La multi ani Paul!!!! Sa cresti mare si sa ai parte in viata de tot ce-i mai bun pentru tine!
Am revenit si eu in sfarsit. Adineauri ne-au plecat musafirii si am si intrat sa va salut. NU am timp sa scriu acum prea mult, ma duc sa pun diverse chestiuni la locul lor. Maine dimineata avem intalnire cu lingvista (in fiecare luni dimineata, 40 min.) si apoi revin sa povestesc mai multe. Va pup pe toate si imi cer scuze pentru intarzierea cu urarile pentru Paul!!! Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2
julax spune:
Marguta,felicitari pentru printzesa familiei
Sa fie sanatoasa ,ca voi se simte ca sunteti superfericiti
Claudia,bafta maine la lingvist.Astept amanunte
Dany,esti bine?
Cami,azi n-ai dat cafea,fac eu cinste cu o
de laptic
Mada,Miky

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CamiM spune:
Salut!!
Iulia multumim pentru laptic.. buun!!!am chiulit de la cafeluta dar vin acum cu ceaiul de noapte.. se pune?![]()
Mada, Miki stam pe faza cu galeria:

Mada eu am zis ca nu vreau sterilet (inca) dat fiind ca mai vrem un bebe peste putin ( un an - poate doi) vedem. Pilule am luat si eu cativa ani buni inainte sa o avem pe Sofia, ma cam plictisisem de ele, acum hmm.. ma mai gandesc. Deocamdata cel mai bun anticonceptional e un copil care urla la trei noaptea..![]()
PS: am asa un feeling ca ai nascut..![]()
Marguta felicitari pentru fetita!! sa fie sanatoasa si stea cuminte la mami in burtica pana la termen!!

Claudia asteptam povestile.
Uff s-au trezit fetele, ma duc sa el dau sa pape si apoi o tulim in oras la cumparaturi.. poate de data asta gasesc cate ceva.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
MissJJ spune:
Cami sorry sa te dezamagesc da inca nu da mai stii poate feeling-ul tau e mai inainte din cauza fusului orar.
Poate in seara asta ceva ceva...
Am sa intru maine sa va arat poze cu noi ca azi am fost in oras si sa mai plang pe umarul vostru oleaca.![]()
Acuma fug la somn ca sunt rupta.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 Zile
rromanitza spune:
Salut fetelor, sunt noua p forum si sper k mesajul meu va gaseste sanatoase si fericite...
Sunt mami d David (9.11.2004) si d inca o burtica 14+, care nu stim inca c este.
Am o intrebare pt toate: puteti lua vitamine pt sarcina? La mine este imposibil acum, la primul nu am avut problemele acestea....Nu stiu c sa fac....Ginec meu imi spune k este ok....mananc fructe in disperare si as bea si lapte....dar aici nu am gasit fara lactoza decat cel d soya.
14+, mami d David (9.11.2004)
unu si 14+
ClaudiaH spune:
'Neata!
Cami, eu am luat intotdeauna contraceptive si au fost ok. Dupa nastere, cat am alaptat am luat un tip special si apoi am luat Yasmine, asta mi-a recomandat medicul. Cand le-am intrerupt in ideea de a face inca un copil am ramas insarcinata in prima luna de incercari in care am avut ovulatie exact in ziua 14 deci nu mi-a dereglat deloc echilibrul hormonal sau capacitatea de reproducere. Si nu m-am ingrasat niciodata decat din cauza mancarii si a lipsei de miscare.
Mada, ce tot faci mai fata draga? Nu mai nasti? Ca parca m-am saturat eu asteptandu-te
. Glumesc. Sper ca esti bine si ca totul e ok in genere la voi. HAI MAAADA! 

Marguta, felicitari pentru aflarea sexului! Sa va fie sanatoasa fetita sa creasca mare si frumoasa fara nici o problema!
Rromanitza, bine ai venit printre noi! Eu am luat vitamine pentru sarcina (Femibion se numesc) inca inainte de a ramane insarcinata cu vreo 2 luni. Medicul mi le-a recomandat. Sunt ceva cu vitamine si acid folic pana in sapt 13 de sarcina dupa care am trecut la o alta formula de continuare cu adaos de acizi grasi insa cu mai putina cid folic. O sa iau aceleasi pastilute si pe perioada alaptarii. Despre lapte... fara lactoza aici am gasit lapte de soia si lapte de orez. Mi s-au parut bunicele amandoua desi trebuie sa recunosc ca baut simplu nu mi s-a parut la fel ca cel normal, cu lactoza. Insa cu cereale merge.
Noi ne-am intors adineauri acasa. A fost ok la terapie. Au facut cam acelasi lucru ca si data trecuta: exercitii pentru musculatura implicata in vorbire, au exersat diverse sunete, am primit tema pentru acasa. A fost foarte mandru sa-si prezinte mapa cu temele facute (6 planse colorate insaotite de cele 6 sunete pe care le-a spus foarte frumos). A primit pentru fiecare plansa si sunet cate o stampiluta cu un spiridus rosu in semn de recompensa insa a fost putin dezamagit ca nu a vrut sa-i dea lui stampila sa se joace cu ea. Deh, copil obisnuit sa aiba totul. A acceptat cu greu ca folosirea stampilei e dreptul exclusiv al Doamnei Thon dar tipa a zis ca a facut fata foarte bine acestei provocari. Nu a plans, nu a insistat doar ca a facut o fata lunga si imi tot cerea ajutorul din priviri. Eu bineinteles ca am ramas neutra. Trebuie sa invete mai devreme sau mai tarziu ca nu poate avea acces la orice, ne va folosi tuturor.
Week-endul a fost frumos caci ne-au vizitat o pereche de prieteni, cei care urmeaza sa ne boteze copilul. Se muta si ei in Germania; de fapt el deja lucreaza la Frankfurt dar ea mai asteapta cateva luni caci firma la care lucreaza o sa-si deschida filiala in Frankfurt si vrea sa vina cu transfer. Ne sunt tare dragi si ne-a facut mare placere sa-i avem in vizita. A fost insa cam trist duminica la aeroport cand ea a trebuit sa plece. Va reveni insa peste o luna pentru inca o vizita si apoi, inainte de botez va veni definitiv. Am discutat despre ce si cum o sa fie legat de botez. Cred ca pe 5 octombrie o sa facem botezul. Asteptam confirmarea concediului viitorilor nasi si apoi facem programare si la biserica dupa care urmeaza sa primim confirmarile invitatilor la botez si sa cautam restaurant pentru petrecere. Trebuie sa cautam si ceva cazare convenabila pentru invitatii care o sa ne vina din Romania ca nu avem unde sa-i inghesuim pe toti acasa. Dar sa fim noi cu totii sanatosi ca o sa le rezolvam pe toate. Offf, iarasi m-am lungit la povesti.
Va pup pe toate! Pa!!!
30+
iata minunea 2
rromanitza spune:
Claudia, multumesc pentru raspuns.Eu am luat cu Dvd materna si mi-au prins foarte bine, acum tot materna am incercat dar simteam k mai am putin si mor...imi era rau si noaptea....saptamana viitoare merg la dr. pt analize si poate imi recomanda altceva...
Saptamana trecuta am avut senzatia k il simt p bb dar d atunci nimic, este oare normal?
Am asa emotii mai rau ca la David, si imi doresc sa fie ok.
Salutari din Beijing!
unu si 14+
ClaudiaH spune:
Rromanitza, nu-ti mai face griji; asa e la inceput, nu-l simti, nu-ti vezi burta crescand... nu ai dovezi in afara de cele furnizate de medic. O sa vina insa repede vremea in care sa te intrebi de unde are atata energie sa loveasca mereu ca la 11 metri. Cred ca si la a 10-a sarcina e normal sa ai emotii in timpul sarcinii: ba ca misca sau nu, ba ca e baiat sau fetita, ba ca vrei sa-l vezi odata afara, sa-l stii sanatos... eu cred ca emotiile arata ca iti doresti si ca il iubesti deja pe copilul ce se va naste. Cu vitaminele o sa iti recomande el medicul ceva ce iti va prii.
30+
iata minunea 2