Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Uff mai fetelor eu nu am mai reusit sa intru sambata sa va scriu.
Trebuia dupa amiaza sa mergem in oras dupa ce se trezea fata si maicamea ca sa fie weekendul complet trebuia sa faca ea ceva si exact inainte sa ne trezim noi a plecat la plimbare de una sg nu si-a luat cheia cu ea deci nu aveam nici noi cum sa iesim cartela abia ieri am reusit sa ii luam deci nici nu puteam sa o sunam si asa am stat noi toata sambata in casa.
Normal cand a venit tot ea era cu fundul in sus si i-am zis mai da nu puteai sa intrebi vreti sa mergeti undeva azi iesim sau nu ca daca nu vreti sa iesiti voi eu as iesi singura si gata, da nu dispari asa.
Si seara iar a facut figuri ma duc sa fac papa si ea cica vai pot sa imi curat doi cartofi de parca i-am zis eu sa nu si zic da si ea de colo pai maine merg sa imi cumpar singura ce am nevoie ca sa nu va mai deranjez.
Mai si de cand a venit ma rog de ea sa zica daca nu ii place ce e in firgider sa spuna sa ii iau ce vrea ea am fost cu ea in tesco nu a vrut nimic am dat comanda pe net nu i-a trebuit nimic si tot ea e cu fundunl in sus. Si dupa faza cu mancarea i-am zis da ti-am zis eu sa nu iti iei sau ceva? Ma org de tine de o sapt sa zici ce vrei si tu nu vrei nimic eu ce pot sa fac? Si normal ca s-a apucat si mai tare de urlat ca ce am adus-o aici sa imi bat joc de ea????[alcoool] Da adik cum mi-am batut joc si i-am zis da ce vrei sa zici cu asta stii de ce ai venit cand e sa nasc sa avem cu cine lasa fata nu te-am adus nici de menajera, nici de dadaca.
Si normal ca asa de tare m-am enervat ca m-am pus pe bocit. Uff nu vine bebitza mai repede sa scap odata ca mai rau imi face eu ma chinui sa evit conflictele sa o las sa faca cum vrea ea ca oricum le-a mutat toate si etc nu am zis nimic numai sa fie bine si ea daca nu e scandal nu se simte bine.![]()
Ieri pana la urma am iesit in oras dar normal ca ams tricat somnul fetei ca dum abia la 11 se dewschid magazinele si ea normla la 12 doarme dar asa nu a mai dormit decat putin in carutz si normal ca aseara era terminata si dupa ce ne-am plimbat toate ziua prin magazine si asa na spre seara am zis hai spre casa ca oricum la 5 se inchideau magazinele si normal ca iar nu a fost multumita ca ea ar mai fi stat pai si cu fata dupa noi, eu si asa abia ma misc ca ma inteapa toate da na am zis hai sa iesim sa nu stam in casa ca na vb aia Flo si el vroia sa se odihneasca ca na lunea o ia de la capat cu munca si ea tot nu e bine. Normal ca a facut mofturi ca vai vrea panatlaoni scurti si a probat si am dus-o peste tot nimic nu e bun nicmi nu ii place daca ii place ei lasa ca imi iau eu din romania si tot figuri. Mai ma termina serios...
Si e botoasa toata ziua ca nu vede draga telenovelele ca e bolnava cu postul acasa da cum noi avem numai un tv nu are cum sa stea toata ziua pe acasa si e tare botoasa de asta.
Eu i-am zis nici mie nu imi place ca tre sa stam sa asteptam asa da ce sa fac? Bebitza vine cand e gata important e sa fie sanatoasa nu?
Uff sorry ca is off topic da efectiv ma aduce la disperare nimic nu ii convine nimic nu ii e pe plac numai sa nasc odata si sa scapam ca in stilul asta ajung la nebuni, stiam ca e dificila si etc da am zis poate na acuma o sa se gandeasca ca is totusi gravida pe ultima suta de metri si o sa fie mai intelegatoare da nuuu la ea nu exista asa ceva.
Margutza felicitari pt fetita.

Cami ms de raspuns.
Eu as pune sterilet pt ca v-am zis cu pastilele nu m-am impacat deloc si in urm trei ani cel putin nu mai vrem bebe, adik am mai vrea un bebe dar abia dupa ce reusim sa ne luam casa noastra, pana atunci nu.
Claudia ms de galerie uff si eu abia astept sa nasc tare nu vreau sa ajung la inductie contractii am zis am da rare toate ma inteapa si ma dor bebe nici nu mai are loc sa se agite e f jos da in rest nimic. Mai stam poate poate.
Rromanitza bine ai venit merg acusi sa va trec la listutza.
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios, sa stii ca nici eu nu am luat vitamine aici nu se da decat acid folic primele trei luni si atata in rest numai dupa analizele de sange daca se gasesc ceva carente de fier se mai da sa iei supliment dar in rest nimic. DE simti pe bebe eu si sarcina asta am simti bebitza cam tarziu cu toate ca ei zic ca na la adoua sarcina se simte mai devreme sau ceva.
Acuma si zic ca a doua oara se poate sa nasti mai repede ei uite ca la mine si bebitza Amira se lasa asteptata si Arianna tot la 41 de sapt s-a nascut deci creca si Amira la fel va fi la 41 de sapt dupa cum se pare.
Dany tu cum te mai simti ca nu ai mai dat nici un semn, sper ca sunteti ok.
Oana voi sunteti bine?
Cum a fost de ziua lui Paul?
Crengu tu ce ai acut ai gasit accesorii pt carucior?
Restul de fete sunteti ok??? Mai dati vreun semn, eu imi cer scuze ca scriu mai rar da sper sa imi revin acusi dupa ce vine bebitza de citit tot citesc da nu prea apuc sa scriu.
Pupici tuturor va anunt eu daca se intampla vreo ceva.
Eu tot sper...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 2 Zile
MissJJ spune:
Am uitat nu stiu daca v-am zis am reusit sa stabilim botezul la biserica pe data de 30 august.
Deci avem programarea la ora 14:00 putem sta linistiti, acuma sa vina si bebitza.![]()
Si link cu poze mai noi sunt si cu mine si burtica sa nu ve speriati de dimensiunile mele.
Am pus si poze cu un fotoliu pt Arianna si o rochitica pt ea si doua pt bebe si i-a luat tati un tricou cu mickey mouse surpriza ca e fan mickey si am luat si eu o pisica de plus pe care o pandeam de mult timp e aia din alice in tara minunilor aia hlizita si invizibila, am gasit-o in sf la reducere ca normal e 20 de lire cam scumpa pt atata matza si am gasit-o ieri cu numai 8 lire.
Am si poze cu patutzul pt bebe instalat la noi in dormitor. Nu e compelta cu asternuturi si toate jucariile ca pana vine bebe se prafuiesc se pare asa ca dupa ce venim acasa o sa le punem pe toate.
Na cam atata fug ca a intrat tata sa vb cu nepoata.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 2 Zile
MissJJ spune:
Marguta am trecut caruciorul si numele in listutza.
Rromanitza sa ne dai si noua dpn-ul tau sa trecem acolo la listutza, sunteti si voi pe lista.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 2 Zile
marguta spune:
Buna, mamicilor!Va multumesc pentru felicitari! E adevarat ca suntem foarte fericiti si ne rugam la Dumnezeu sa fie totul bine cu fetita noastra! Azi am fost la doctora ginec si mi-a zis ca e totul in ordine, sa consum multe lichide si sa am grija de greutate sa nu iau prea mult. maine merg la TT la IOMC si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa primesc vesti bune de la analize( eu am sentimentul ca va fi totul bine)!
Mada mxm multumesc pentru ca m-ai trecut in listuta cu caruciorul si cu numele fetitei!
Va doresc multa sanatate si numai bine!
ClaudiaH spune:
'Na seara!
Intru scurt sa va dau vestile: ne-am intors de la eco si am aflat ca e fetita, avem si poza cu labiile si vaginul, pare cat se poate de sanatoasa, are cca 1400g si vreo 38 cm. Gata, ca ne certam pe computer si eu si sotul. Revin maine cu amanunte.
Va pup, noapte buna!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2
julax spune:
Claudia,felicitari pentru fetita
.Se pare ca am ghicit bine
Mada
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
rromanitza spune:
Fetelor multumesc pentru incurajari!!! Tre sa mentionez k nici macar acid folic nu am luat, dar nici la prima sarcina nu mi s-a dat....Cred k depine d dr. Aici in china au conceptii mai ciudate si sunt tare curioasa c vor spune..
Mada mxm, due date va fi 15 decembrie 2008, dar daca e mai lenes o sa fie un christmas baby. Ce mai conteaza..Sa fie un bb sanatos!!!
Claudia, felicitari pt printesa, sa fie sanatoasa si tu p langa ea si sa a bucurati d minunea voastra!!!
La noi in familie deja se pun prognosticuri pe capul bbului: avem deja tabara cu "fata"(marea majoritate d altfel), tabara cu "baiat",
si bineinteles tabara neutra (eu)!
Se pare k eu voi fi prima mereu la mesaje deoarece sunt cu 5 ore inaintea voastra....De aceea imi perimit sa va urez: o zi buna, fetelor!!!!
unu si 14+
CamiM spune:
'Neata fete si hai la
!!
Mada... hmmmm.. si sa mai cred in instinctele mele..
Eram sigura ca dai mesaj ca nasti..
Nu-i nimic vine si asta. Noi stam pe faza cu galeria

Nu te mai necaji cu mama ta, uite un
de la noi si o
sa iti treaca supararea, stai mereu in gand cu frumusica de Ari(a propos super pozele...
) si cu minunea mica ce urmeaza sa vina.
Romanitza buna dimineata si bine ai venit la noi. Sarcina usoara in continuare!!
La prima sarcina eu am luat vitamine tot timpul si pe urma cat am alaptat, de data asta am sarit destul de mult si acum nu mai iau ca mi s-a lut de ele, plus ca mereu analizele mi-au iesit ok asa ca.. imi fac de cap.
Claudia multumesc de raspuns..
Ce bine de voi ca reusiti sa rezolvati cu botezul..la noi e mare incurcatura: nasii nu pot sa vina decat in august la inceput (acum sunt in Rom si dupa 15 august incepe semestrul de toamna si nu mai pot veni - si oricum nici noua nu ne-ar fi bine ca incepe soatza sa predea), alte rude si prieteni tot asa sunt legati de inceputul scolii dar preotul nu poate pana in septembrie ca va fi plecat
, acum a ramas sa vorbesc ca mai este un preot batran( care de fapt e la pensie dar mai vine sa tina slujba din cand in cand) sa il caut pe el si sa vad daca il pot convinge sa faca el botezul..
ca la nebuni.. asa ca azi am cam fost intoarsa pe dos din pricina asta.![]()
uff da ma iau cu vorba si uitam ce-i mai important: Claudia felicitari pentru printesa....sa fie sanatoasa!!!

Iulia voi ce mai faceti?
Fetelor restul unde sunteti? Absenta nemotivata...![]()
si numai bine!!! ma duc la nani imediat.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
danybv spune:
buna dragele mele
am revenit si eu pe forum dupa o absenta mare dar motivata , suntem bine cu totii, am sa scriu mai tarziu mai detaliat pe unde am fost si ce am facut , acum am multa treaba ,dar revin putin ai traziu .
Imi cer iertare daca v-ati facut griji din cauza mea 
dar nu am cum sa va anunt despre mine , nu am avut internet
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Si noi prin zona cam plictisite azi cel putin eu, ma dispera ca mama vrea numai plimbari sau curatenie generala si nu pricepe ca eu vreau sa ma relaxez sa ma odihnesc acuma ultimele zile nu sa stau sa frec podelele si sa merg in centrul Londrei.
Efectiv vreau sa lenevesc cat mai pot, am frecat destul si am curatat si sarcina asta asa ca merit macar acteva zile de leneveala asa de relaxare.
Claudia felicitari pt fetita!

Rromanitza ms de due date merg sa il trec la listutza. Well cum ai zis si tu sa fie bebe sanatos ca de venit sigur vine la un moment dat.
Dany ma bucur sa aud ca sunteti ok imi faceam griji ca ati patit vreo ceva ca ziceai ca nu te simti tare bine.
Cami uff mare incurcatura si cu botezul asta si noi abia asteptam sa scapam ma bucur ca am reusit sa gasim programarea ca si aici e tare aglomerat si bine ca am reusit sa stabilim o data care sa fie ok si pt rude, nu stiu ai mei daca vin sigur ca is cam scumpe biletele pt perioada aia dar asta este nu avem ce face oricum o sa avem casa plina si acuma tre sa vedem cum facem aranjamentele de dormit, da ne-om descurca noi cumva.
Cami ms.
Da si eu vreau sa vin cu vestea crede-ma, nu mai am deloc rabdare.
Oana voi cum sunteti? Sunteti ok?
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 2 Zile