Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Neata!

Iata-ma si pe mine cu cana cu lapte. Am promis ca vin cu amanunte. Voiam sa vin si cu poze dar ceide la photobucket sunt in revizie si nu pot sa urc pozele pe net. Asa ca vin doar cu muuuuulte multumiri pentru felicitarile primite de la voi!

Mada, incearca sa nu temai necajesti cu mama ta, n-o baga in seama, e cea mai buna solutie. Cand te aud cum povestesit ma apuca si pemine groaza cand ma gandesc ca vine soacra-mea la 1 august si sta pana la botez iar dpn-ul meu e abia 28 august. Fiind soacra, nici nu vreau sa ajungem la confllicte deschise caci e mai delicata relatia asa ca imi va trebui muuuulta rabdare. Cu mama azi ma cert si maine e ok da' cu soacra... Dar cred ca tebuie sa ne adunam intreaga rabdare de care suntem capabile. Cat depsre poze, ce sa zic, superbe rochitele! Mi-a placut mult si fotoliul verde. Iar tu ai o burtica tare sexi, de fapt cred ca e mai mult chestie de atitudine, nu-mi dau seama daca tu sau burtica sunteti sexi. Pupici!
Cami, asa e, e mai greu cu preotii. Si noi mai avem de cautat pana la solutia ideala dar macar avem o solutie in caz de nu gasim exact ce vrem. Schimband subiectul brusc, daca imi amintesc eu bine, te-ai laudat la un moment dat ca te-ai tuns. Eu n-am vazut insa pozele. Am ratat eu ocazia sau nu ai pus inca poze?
Dany, ma bucur sa aud ca esti bine. Hai vino si povesteste-ne mai multe!

In rest... ce sa va mai spun? De-acum suntem oficial in cautare de nume insa din pacate perioada asta e foarte incarcata pentru sotul meu si vine seara acasa epuizat. Trebuie sa puna la punct un proiect facut de altii si care nu merge bine iar clientul e BMW deci sunt multe pretentii si presiune psihica. Cand il vad ce obosit e nu-mi vine decat sa-l asez la masa, sa-i dau o bere si sa-l bag in pat; in nici un caz sa-l mai stressez cu "hai sa alegem nume" . Dar o sa treaca si proiectul asta si apoi o sa gasim un nume pe care o sa vi-l comunic cat se poate de repede. L-am trecut pe Stefan la plapuma si am renuntat si la pampersul de noapte. Nu a mai facut pipi noaptea de nu mai stiu cand dar am pus totusi o invelitoare impermeabila sub cearceaf. I-am luat o plapuma foarte pufoasa pe care am pus-o intr-o lenjerie de pat cu numere colorate ( e perioada cand invata sa numere si numara orice). A fost asa incantat de noua plapuma incat nu s-a dezvelit toata noaptea desi a fost cald si a transpirat. Am intrat la el si vazandu-l ce transpirat e, am vrut sa-l mai dezvelesc dar prin somn a mormait un "nein" raspicat si si-a tras inapoi plapuma pe el asa ca l-am lasat in pace. Sper sa fi rezolvat problema sacului de dormit. Am cumparat totusi un sac de dormit tip camping in caz de nu reusim cu plapuma... ne intoarcem la sac. Deocamdata sacul e in pachet in dulap. Gata, v-am lasat, ma duc sa ma imbrac sa ies in oras ca mai am cateva chestii de cumparat. Va pup pe toate si va urez o zi buna!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Uite ca au dat drumul la site-ul cu poze. Asa ca cine vrea sa vada poze de la ultima ecografie iata-le aici:

Inca o data pupici! Pa!

30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

imi cer scuze ca voi scrie doar asa putin dar voi reveni pe viitor cu raspunsul pentru fiecare
- asa , pai sa va povestesc ,sotul meu ma iubeste enorm pe mine si fiindca eu sufeream foarte tare ca nu am mai fost acasa la Bv din ianuarie de cand am nascut-o pe Maria s-a gandit sa-mi faca o surpriza tare frumoasa, miercuri m-a trezit la ora 4 dimineata si mi-a spus ca plecam la Bv si uite asa ne-am suit noi toti 4 in masina si am plecat acasa la BV .Am ajuns la ora 11 la Bv , in primele 2 zile a fost cam racoare dar pe urma s-a incalzit . A fost tare frumos mai ales ca a venit si fratele meu cu baietelul lui , el este stabilit in Italia de 8 ani de zile si nu m-am mai vazut cu el de 3 ani si ceva , am reintregit un pic familia cum se zice .La Bv , am fost cu Andrei la tuns , l-am dus la o frizerie speciala pentru copii , l-a suit in masinuta si l-a tuns, a fost cuminte , a mai marait el putin dar a fost bine , am fost si la iarba verde .
Eu ma simt mai bine , mai am doar niste dureri de cap dar sa speram ca vor trece ele .
Am pus si eu cateva poza , le puteti vedea aici
- am uitat sa va zic ca mi-am facut suvite si mi-am intins parul si l-am si tuns un pic mai mult
- va las acum ca ma duc sa ma odihnesc fiindca nu mi-am revenit inca de la drum , va doresc o zi buna

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Mada, merci pentru caruciorul roz!

30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare!!!
Ati scris tare mult.
Eu am avut treaba zilele astea, mi s-a spart un calorifer, adica a explodat, n-am patit niciodata asa ceva si mi-a improscat apa cu noroi prin toata camera. Mi-a distrus zugraveala, canapeaua, covorul, totate lucrurile au fost murdarite cu noroi. Am crezut ca mor, plus bubuitura care m-a speriat.
Nimeni nu-si explica ce s-a intamplat, caldura doar nu mai este, instalatia era goala si asta este. Acum trebuie sa zugravesc si sa schimb perdelele, sa repar caloriferul ca sa fie totul gata pana nasc.

Of, of, tare n-aveam chef de asa ceva.

A, sa nu uit, Claudia, felicitari pentru printesa, se vede foarte bine "pasarica".

Cred ca nu prea o sa mai am timp sa scriu,pana nu rezolv problemele poate o sa citesc repede, dar o sa va scriu mai multe dupa ce termin treburiel.

Mada, nu am gasit ornamente si dupa " dezastru", nici nu am avut timp si chef sa mai caut.

Va pup si mai vorbim.

Rianna
Crengu 33+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu dezastrul.
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/

Rianna

Mergi la inceput

Crengu, imi pare rau ca ai apatit asa o chestie cu caloriferul! Chiar e naspa dar incearca sa nu te consumi prea tare!

Iata ca vin si eu cu poze de data asta cu operele lui Stefan de la colorat: astea-s NU sunt grozave, n-are el precizie, se plictiseste repede... dar e inceputul, speram sa fie mai bine mai tarziu. Va pup, pa!

30+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Crengu nu se vad pozele cu dezastrul. Uff nasoala faza sa explodeze caloriferul creca ce te-ai speriat. Bine ca se poate repara si e vara si nu mijlocul iernii.
Claudia limk-ul e de la un headset pt siemens de pe ebay.
Dany wow ce supriza frumoasa f faine pozele imi plac tare aia cu Andrei cand nu ii convin lui multe e asa scump. Si aia cu verisorul si Maria Maria parca zambeste asa cu subinteles mai is mai mare ca tine si ala micul parca e speriat. Ce dulci is.
Am vazut si suvitele iti sta bine. Maria parca e Arianna si ea de mica e numai un zambet si tot asa dolofanica a fost si zambareatza.
Claudia cu placere.
Mai eu nu stiu ce am da is atata de molesita si obosita si ieri am fost asa dar numai dim dupa amiaza dupa somn am fost mai vioaie da azi parca m-a batut careva is asa de somnoroasa fara nici un chef obosita. Am zis ca mergem sa ne intalnim cu Flo dupa ce vine de la servici sa mergem pana la tesco poate imi mai revin tare nasoala starea asta asa ca de moleseala/ameteala/lesin, ceva de genul.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!!!

Eu tot cu treaba pe acasa, de cand am intrat in concediu nu-mi mai termin treaba, ieri am spalat hainitele de bebe care mi-au ramas de la Stefan si azi am calcat o parte dintre ele, mai am cateva dar nu mai am chef sa calc, mai las si pe maine ca am obosit, am si gatit plus curatenia zilnica.

Stefan etse plecat la munte, de data asta la Tihuta, tot cu soacra, tare ma bucur pentru el ca respira aer curat si racoros.

Mada, eu zic sa nu te necajesti cu mama ta, asa sunt ele, fix asa face si mama mea, nu ar manca ceva de la mine doamne fereste, nu care cumva sa-mi faca paguba, si eu ma enervez dar cred ca nu o fac din rautate ci doar asa ca nu stiu cum sa faca, intr-o casa straina, imi aduc aminte ca nu mai stiu de ce a stat soacra cu Stefan acasa la mine vreo 2 zile si nu a mancat nimic!!!! da nimic!!! din frigider, desi eu am lasat mancare pt toata lumea....cica "nu vreau sa va fac paguba" asa ca....io una nu le mai bag in seama.
Iti doresc sa vina bebele cand esti pregatita! si nu te mai supara pe mama ta!

Vine o ploaie pe aici, cu furtuna si sa luat deja o data curentul, inchei mesajul rapid sa mai apuc sa-l trimit si revin dupa ploaie

O zi buna tuturor

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

revin cu link-ul http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/

Claudia, nu pot vedea pozele tale.

Rianna

Mergi la inceput