Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 11
julax spune:
Mada,mi se pare aiurea situatia cu mama ta,dar mai e putin...Si eu aveam un feeling ca ai nascut,dar postasesi deja si n-am mai spus.Oricum esti foarte foarte aproape

Dany,ma bucur cde surpriza,imi place noul look si pozele
Crengu,tare neplacut ce vi s-a intamplat,spor la treaba sa remediati si doamne fereste de mai rau
Claudia,ma bucur ca ati reusit cu plapuma
pe toate.scuze daca am fost cam rapida,dar pana pe la inceputul lui iulie nu voi mai intra.In seara asta ne-am hotarat sa plecam maine noapte la mare,asa ca avem destule de pregatit.Am sunat ieri pe la agentii,dar majoritatea ofertelor convenabile s-au dat cu cateva luni inainte.Meregm la casute,prin sindicat.Sunt mari,dar nu au aer conditionat.In fine...Sper ca nu ne vom topi.Oricum,nu vrem sa stam mult,vreo 5-6 zile.
Va doresc numai bine
Mada,cand vin vreau sa aflu ca ai nascut si ca sunteti bine.Pana atunci

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
crengu75 spune:
Julax, concediu placut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rianna
Crengu
33+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
ClaudiaH spune:
Iertare, fetele! NU stiu ce am avut in clipboard. Aici sunt operele lui Stefan.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
30+
iata minunea 2
ClaudiaH spune:
'Neata!
Dany, am vazut pozele; ce fain ca v-ati reunit acasa cu totii. Si pentru copii e important sa cunoasca de mici sentimentul de familie reunita. Ii sta tare bine noua tunsoare lui Andrei de altfel si suvitele tale te aranjeaza super. Maria ca de obicei vad ca e o scumpa... ce sa mai... ma bucur ca v-ati simtit bine.
Crengu, da, se vede "opera" de pe peretii tai. Intr-adevar cred ca numa' asta nu-ti lipsea dar vorba Madei, sa privim partea buna a lucrurilor, macar e vara.
Ana, e fain ca a plecat Stefan cu bunica la munte. Al meu e asa atasat de fundul meu incat nu stiu ce-o sa faca in curand cele 3-5 zile cat voi sta in spital sa nasc.
Iulia, iti urez sa ai un concediu minunat!!!!
Mada, nu te mai intreba de ce esti obosita, e oarecum normal, corpul iti trimite semnale sa te odihnesti inainte de o perioada care urmeaza sa fie mai dificila. Exploateaza faptul ca e mama ta acasa si odihneste-te. Mentin galeria mai departe: 
De la mine, nimic din cale afara. Am inceput aseara cursurile de pregatire a nasterii; am avut seara informativa. Ne ofera gratuit acupunctura inainte de nastere ca sa avem travaliu usor, acupunctura pentru dureri de spate si alte chestii de genul asta. Camera cu 3 paturi pentru familie costa 45 euro pe zi cu masa inclusa, asta daca vreis a-ti aduci sotul si copilul sa stea cu tine pe perioada spitalizarii dar la noi nu e cazul caci noi stam la 10 minute de spital. O sa fim maxim 2 mamici in salon, putem sa nastem in apa cu ierburi aromatice daca vrem caci au aparatura impermeabila, etc. Ma rog, ne-a povestit tanti cam care e oferta. Suntem 6 mamici la curs dintre care 3 suntem la al doilea copil, eu sunt singura cu cezariana. M-a cam speriat moasa ca mi-a dat de inteles ca dca nasc normal e pe riscul meu si a insistat sa ma programez in spital la o discutie despre riscuri si optiuni cu medicul lor sef de sectie. In fine, o sa mai discut o data cu medicul meu sa vedem in ce masura ceea ce imi spun ei tine de prudenta si in ce masura chiar e vorba de pericol.
Stefan s-a trezit azi noapte si nu-si gasea plapuma asa ca s-a pus pe plans; m-am dus la el si l-am gasit semiadormit cautandu-si invelitoarea desi era transpirat tot. L-am invelit si s-a culcat la loc. Daca o sa-mi planga in fiecare noapte ca si-a pierdut plapuma... n-o sa fiu prea bucuroasa.
Avem 3 variante de nume pentru fetita dar nu ne hotaram care: Alexandra, Anna, Lucia. Le mai plimbam prin gura zilele astea sa vedem la care varianta ne oprim.
Acum va las, ma duc sa ma pregatesc sa ma duc cu Stefan la controlul oftalmo sa vedem ce ii spune.
Va pup pe toate si va urez o zi buna!!!!
30+
iata minunea 2
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Iulia da e aiurea well asta e sper sa vina bebitza cat mai repede sa fiu mai ocupata si sa treaca. Concediu placut!
Uff si azi dim ma intreaba bebitza ce face tot acolo? Evident ca e tot acolo ce am nascut in timpul noptii si nu ti-am zis sau ce? Ma omoara cu intrebarile astea din 5 in 5 minute ceva dureri vreun semn ce face bebitza ce Doamne Iarta-ma poate sa faca???
Si asa e stresant ca toti ma suna sa ma intrebe daca nu am nascut inca ma mai si terorizeaza si ea in fiecare zi cu intrebari din astea, macar aia care ma suna sau asa nu ma vad si normal ca na se intreaba si ei, da e ama vede zi de zi.![]()
Claudia a colorat f frumos.
E baiat mare a mea abia acuma a apucat-o mai mult cu desenatul si e fascinata de asta inca ne certam de la scrisul pe scaune masa etc are niste creioane cerate speciale pt copii mici de la 1 an in sus si exersam coloratul si desenatul, bine nu stie sa coloreze in contur sau ceva da ea se straduie. Aici dovada.![]()
Crengu valeu ce dezastru, dar oare de la ce a explodat? Oricum imi pare rau mai ales ca esti cu burtica numai asta iti lipsea.
Oana tu esti ok ca nu ati mai dat nici un semn.
Eu ma plictisesc pe aici nu am chef de nimic efectiv numai sa vina bebe bagajul e la usa gata de plecare toate is spalate calcate aranjate numai sa vina si bebitza odata.
Claudia fain ca va ofera acupunctura si chestia cu ierburile.
Acuma faza cu porgramarea sa discuti cu medicul si aici sunt la fel prefera sa te puna la curent cu toate alea ca in caz de Doamne fereste apare vreo pb sa nu te duci sa ii dai in judecata ca nu ti-au zis de anumite riscuri sau ceva. Si eu am avut sarcina trecuta o intalnire din asta si numai din cauza ca eu de mult timp am niste pb ginecologice ceva la nivelul pielii care se tot crapa si etc si atunci mi-au facut o programare sa vedem care ar fi the worst case scenario si sa imi zica ce se poate face, dar in final a fost ok.
Imi pare rau ca inca nu va impacati cu plapuma, poate se obisnuieste, a mea nu o vrea deloc pe ea am mai incercat si se frasuie si se enerveaza pana scapa de ea dar na speram sa se obisnuiasca incet incet cu prezenta plapumeii acolo.
Legat de nume imi place tare mult Lucia.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 1 Zi
ana_a spune:
Salut!
Azi am terminat si eu de calcat si aranjat hainitele lui Matei, cele ramase de la Stefan pt ca inca nu am cumparat noi, o sa cumpar dupa nastere, deocamdata am o gramada 0-3 luni care sunt impecabile, unele nici Stefan nu a apucat sa le poarte.
Azi vine si mama mea sa ma ajute un pic la curatenie, sa mai scap de praf, si apoi sa stau si eu linistita.
Claudia, am vazut desenele colorate de Stefan, foarte frumos! Nu a depasit liniile ceea ce este foarte bine, bravo lui!Da, este super ca al meu e la munte! Ia trecut si raguseala, ma omoara cu alergia asta la praf si noi avem strada acum ffff prafuita din cauza ca au sapat-o pt canale si nu au mai asfaltat-o, asa ca acolo ii este super bine la aer curat. Sa stii ca si al meu este atasat mult de mine, a cam marait la plecare ca "ce ma fac eu fara tine??ca o sa-mi fie tare dor de tine mami!!!" dar l-am cam aburit
si pana la urma sa dus desi stiu sigur ca sufera acolo de dor.Insa, pe de alta parte vreau sa-l invat mai independent, sa nu-i fie frica fara noi, sa inteleaga ca mami cu tati sunt cu el chiar si atunci cand e plecat undeva fara noi...as vrea sa-l pot creste nitel mai "spartan" pt ca o sa-i fie mai de ajutor in viata.
Eu sincer mor aici de dorul lui, tare mult imi lipseste, dar stiu sigur ca lui ii face bine acolo unde este si ma linistesc.
Mada, oh draga de tine!Cred si eu ca nu mai ai rabdare!!!

Crengu, oh, am vazut si pozele voastre, tare nasoala intamplarea!Eu am patit ceva asemanator intr-o noapte a puscat nu stiu ce robinet de apa de la centrala si mi-a tzsnit in toata bucataria, noaptea pe la 2-3 nu stiam ce suna asa de tare...ohhh nici nu vreau sa-mi mai amintesc ![]()
danybv, am vazut si pozele voastre, tare scumpic este fratiorul Mariei , si ea este o dulce si o zambareatza! Iar suvitele tale imi plac si mie, e buna cate o schimbare din cand in cand! Super cu tati al vostru plin de astfel de surprize placute!!! ![]()
Bun venit fetelor noi!!! Sa va simtitit bine alaturi de gasca noastra si sa aveti sarcini usoare si fara probleme!!!!
Cam asta ar fi....din nou mesaj lung....asa imi iese mereu daca scriu o data pe zi...
Poate mai revin mai spre dupamasa, acum o astept pe mama sa vina la mine si pana atunci as manca ceva sa am energie pt treaba.
O zi buna tututror si sa auzim numai de bine!!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
ana_a spune:
mi-am atasat si eu la semnatura un AMR - desi nu-i concludent, pt ca abia la sfarsitul lunii mergem la eco sa vedem ce ne mai spune dr si cand exact vom programa operatia de cezariana.La ultima intalnire mi-a zis 14 iulie, desi ar trebui sa se nasca pe 18 iulie, sa vedem ce osa mai zica de data asta, pana atunci ramane 14 iulie.
Ana -
AMR 19 ZILE - mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
ClaudiaH spune:
Buna din nou!
Am fost la oftalmo cu Stefan si totul e ok. A fost cam nasol ca i-au pus in ochi ceva picaturi care i-au dilatat pupilele si nu i-a placut nici sa-l picure in ochi si apoi iar a fost cam nasol ca il deranja lumina; acum vad ca deja isi revine la normal.
Mada, pentru 2 ani e super ca deseneaza si vad ca tine si creionul bine in mana. In urma cu jumatate de an Stefan inca tinea creionul invers si nici macar sa mazgaleasca nu-l interesa. Copiii evolueaza repede in directia asta. Merci de sugestia cu numele; suntem tare indecisi asa ca prinde bine sa primim si alte pareri. Legat de nasptere, o sa astept sa vad ce-mi mai zic medicii si astept sa povesteasca si Oana noastra mai multe despre cum a fost sa nasca natural dupa cezariana. Mai am 3 sapt. sa ma hotarasc, pana la urmatoarea consultatie cand tre' sa-i zic si medicului meu sa imi trimita nu stiu ce recomandari la spital si sa puna analizele la punct iar in caz de cezariana sa avem timp sa programam.
Ana, foarte bine procedezi ca incerci sa-l desprinzi de tine uneori; nu cred ca asta e spartan. Noi n-avem parintii aici ca l-am mai trimite si noi cu ei.
Gata, fug sa pregatesc masa. Va pup pe toate!
30+
iata minunea 2
OanaRusu spune:
Suntem bine
nu am timp pt ca sunt toata ziulica cu pruncii - adica 90% cu Ana si cate o ora mai "fur" cu Paul, dragul de el, tare ii este greu sa nu ma vada decat cu fata in brate.... si nici nu-l mai iau in brate ca ianinte... tot ii zic ca e numai un timp, da' nu cred ca intelege el mare lucru....
Mada 

Miky, si tie, desigur 

Aveti grija de voi si de puiutzi
sunt tot cu voi, putin mai in umbra o vreme 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Buna fetelor!
Claudia, am vazut desenele, sunt foarte frumoase,poti fi mandra. Baiatul meu si acum mizgaleste, trece linia si n-are deloc talent la desen. De fapt nu i-am descoperit nici un talent inca, nu-i plac dansurile si nici pictura. Asta e, nu ma stresez deloc.
Ma bucur ca a fost bine la control la doctor.
E interesant ce ai spus cu nasterea, ar fi super daca ar fi so pe aici asa, in orasul meu ma refer, ca poate prin alte locuri mai este cate ceva.
La mine va fi sigur sigur cezariana.
Hai ca revin ca am ceva de facut. Scuze........
Rianna
Crengu
33+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!