Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele

Va multumesc pentru complimentele legate de poze si look
Julax iti doresc concediu placut si sa va distrati la maxim
Claudia sunt superbe desenele facute de Stefan , felicitari lui
Mada ce frumos a desenat si printesa ta si nastere usoara iti doresc
Crengu75 imi pare tare rau pentru intamplarea nefericita de care ai avut parte , uite un si o ca sa mai uiti de necazul din casa
Ana_a ce super ca vine mama si te ajuta , profita si odihneste-te cat de multi poti , o mama este o comoara la casa omului sarcina usoara in continuare si ai grija de tine
OanaRusu felicitari pentru printesa am vazut pozele sunteti niste frumoase amandoua
Vai fetelor la noi este asa de cald ca numai pot , am deschis geamurile toate si tot cald este , diseara mergem la joaca cu Andrei , vrea in parc asa ne-a zis , deci il ducem direct la groapa cu nisip , sa speram ca va sta fiindca ii voi cara jucarelele cu noi si sper sa nu ne lase cu ochii in soare cum mai face el uneori , ne pune sa-i caram jucariile su pe urma fuge , numai are chef sa se joace cu ele
O sa mai revin dupa ce venim de afara sa va povestesc cum s-a comportat la joaca.
Va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!! Aici sunt numai nu am avut vreme sa scriu...

Mada, Miki

Claudia m-ai prins cu pozele dar zau ca nu am apucat sa fac poze cu tunsoarea noua...puturoasa mai sunt.. Adevarul este ca pana apuc sa fac si eu un dus sau sa ma pieptan sa arat uman.... Poate reusesc sa fac vreo doua zilele astea.
Si ca sa schimb si eu tema brusc.. am vazut pozele cu desenele lui Stefan.. foarte frumos!! Sper sa ajungem si noi la momentul in care coloram intre linii.. deocamdata mazgalim si cand e vorba de colorat frumos ii intindem creionul lui mami..
Cat priveste numele pentru papusica desi imi plac toate trei sunt putin subiectiva catre Alexandra..( stiu ca sunt o groaza de Alexandri si Alexandre dar mie tot imi place mult numele asta)
Tin pumnii sa reusesti sa nasti asa cum iti doresti. e bine ca totusi ai posibilitatea sa alegi. aici nu se prea pune problema de ales.. dupa cezariana cei mai multi doctori nu se baga decat la alta cezariana..
A!!! si eu cred ca problemuta cu plapuma se va rezolva de la sine curand.. acum probabil e foarte incantat ca e noua..

Dany bine ai revenit. Ma bucur ca lipsa a fost cauzata de o plimbare nesateptata si nu de altceva. faine pozele de la Brasov( si mie imi place mult orasul). Asa o familie frumoasa.. Iti sta bine cu suvite si ce baiat mare ai.. pe falcute Mariei.

Mada capul sus si fii optimista pentru gaza mica din burtica.. Mai e putin si gata o tii in brate!!

Crengu uau.. ce necaz cu caloriferul ala..ufff.. bine ca macar nu ati patiti nimic vreunul din voi. Spor la curatat acum.. ce altceva pot sa mai zic..

Ana ce curajoasa esti.. eu numai la gandul sa stea Sofia departe si ma apuca plasnul.. asa o mamaliga sunt..
Spor la treaba!!!

Iulia vacanta placuta!! te asteptam inapoi cu povesti si poze.

Oana multumim pentru stiri. pentru printesa mica si Paul frumuselul.

va pe toate si inchei aici ca m-am lungit ca o zi de post..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR
Am revenit si noi dupa o lunga absenta
Danybv vazut si placut pozele! iti sta tarfe bine cu schimbarea asta de look
Crengu imi pare rau ptr dezastru,numai de asta nu aveai tu nevoie acum!ai grija si nu te obosi prea mult
Oana tu cum te mai simti?Restul fetelor?multumesc mult fetelor ptr majorete!
Apropo,vineri sau sambata ma baga in cezariana,maine aflu exact cand.
pe toate si aveti grija de voi!
Mada cum mai esti?
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor multumesc pt galerie si incurajari.
Eu tot doi in unu azi de dupa amiaza bebitza s-a apasat mult mai tare si spatele ma doare destul de tare da nu vreau sa imi fac sperante prea mari ca mi-e ca oi ramane iar cu buza umflata si speranta in brate.
Mai asteptam, sorry ca nu scriu mai mult merg sa ma intind pe canapea oleaca sa pap ceva pepene ca ma rupe spatele.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ce va invidiez ca scrieti asa de mult .....CamiM, Julax, Mada, Dany, ClaudiaH. Eu nu prea apuc sa tin pasul cu voi.

Mada, imi pare rau ca mama ta este asa de dificila, nu stiu ce sa zic, si a mea e sucita, dar a ta parca le intrece pe toate. Lasa, ca trece timpul si poate se mai da cu lumea cind vine bebelina.

Dany si eu ti-am admirat suvitele. Imi place de voi cum tot calatoriti, desi aveti 2 bebici.

Mai activez si eu galeria pentru Madasi Miki, si pentru Ana_a, ca parca dupa Mada urmezi tu Ana, nu?

AdaS, se apropie si momentul nostru......cu pasi repezi...... Ce mult imi doresc sa nasc la termen.......

Noi vom merge dupa var intr-o zi, trebuie sa gasim un zugrav care sa ne faca repede. Voi cumpara si o perdea noua. Covorul l-am spalat si asteptam sa-l luam de la spalatorie , poate maine, ca azi nu era uscat. Casa e cu fundul in sus, in fine, sper sa scoatem la capat.
Am sunat la Ferolli ( aia cu caloriferul) si au zis ca nu au auzit in viata lor ca un calorifer sa explodeze, deci nimeni nu a auzit de asa ceva, eu sunt prima..... Cica au auzit sa crape, sa se fisureze, dar nu sa explodeze si sa sar totul pe pereti......

Sper sa terminam cat mai repede curatenia.

Azi am iesit afara, este vreme frumoasa, in rest toate bune. Ne descurcamj destul de bine si cu caldura. Burtica creste frumos, printesa misca toata ziua, abia astept sa o vad.

pup toate fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rianna
Crengu 33+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna seara fetelor

multumesc mult pentru laudele aduse suvitelor mele ce sa fac si eu , trebuia sa imi schimb putin lookul , nu ?
Mikycris te pup dulce si nastere usoara iti doresc
Cami multumim de pupici si asteptam si noi poze cu voi , vream sa vedem si noi printesele tale
Mada hai ca mai e un pic si vine barza , curaj mult Crengu75 ce ghinion si pe voi , tocmai voua sa va explodeze caloriferul , sa dea Dumnezeu sa terminati cat mai repede posibil cu curatenia in casa
Eu va doresc o noapte linistita si somn usor , vise placute si ingerii sa va sarute , hai ca v-am zis o poezie

Deci fetele care sunt inca la promotie 2 in 1 , va doresc nastere usoara si bebei sanatosi si nu in ultimul rand galeria activata pentru : Mada , Mikycris si pe urma si Ana_a

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salut mamici,
ma bucur sa va gasesc sanatoase, eu nu sunt chiar asa....am racit si am o durere in gat, nasul nu mai zic....Dar stiu c unde vine totul:aerul conditionat este marea problema...dar si fara el cred k am fi copti.Aici este o clima urata de tot, aerul uscat, praf, mizerie....china....Cand am ajuns aici am crezut k o sa rezistamdar s pare k nu e chiar asa...daca nu stii imba esti un om mort...nu poti sa faci nimic...

Ce sa mai zic cand va aud vorbind de aer curat si racoros...Dvd nu a mai avut asa ceva d nu stiu cand....

Fetelor eu am ajuns la concluzia k o sa nasc acasa deci cred k la sfarsitul lui sept. (30 sapt) ma urc cu David in avion si fuguta spre casa k aici nu se poate....Sper sa fie mai bine asa...Sotul poate va veni si el in jurul due date.

Imi este cam teama insa pentru ca zborul este lung si nu stiu c efect va avea asupra sarcinii.(14 ore zbor+schimb avion!!!!) Ati mai avut experienta asta?

Si app de mame cu care nu va intelegeti....Dupa un an in care nu m-am vaz. deloc cu mama, am mers aks si dupa prima saptamana deja ne si certam....Deci cred k lucrul asta face parte din cotidian si nu aveti d c sa va mai faceti griji...Stati linistite si asteptati bebelusii relaxate si fara stres...

CLAUDIA este foarte mica suma p care o platesti la spitalizare, eu aici as plati pt 3 zile d stat la ei...2500 euro si nu este o clinica internationala....

Acum merg la imi beau ceaiul....cafea nu mai suport d mult...noroc ca am cumparat d acasa ceai d menta k aici nu se gaseste...

salutari si celor care sunt pe ultima suta:multa bafta si nastere usoara!!!!

15, Dvd (9.11.2004)

unu si 14+

Mergi la inceput

Neata!!!!!!!!!!!!!!
Poftiti la cafeluta
eu m-am trezit devreme, am papat, acum vad ce mai faceti si ma apuc putin de invata ca sambata am disertatia pentru master si sper sa fie bine , sa scap de inca un stres.

Romanitza, trebuie sa vezi daca te lasa in avion cu asa sarcina de avansata. Eu vroiam in Turcia in concediu si am aflat ca fiecare companie de zbor are regulile ei. Poate ar fi mai bine sa vii mai repede. Mai citeste pe net despre asta, eu n-am zburat cu burtica niciodata, deci nu stiu ce sfat sa-ti dau. Unde stai in Ro? In ce localitate?

Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Crengu, d obicei noi calatorim cu Lufthansa si intr-adevar am intrebat la ei pt k si eu stiam k este o restrictie a burticilor pt plimbatul d colo colo cu avionul.Se pare k ei accepta pana la 36 saptamani, ceea c mie mi s pare cam mult k nu stii cand t poate apuca, dar ai nevoie d acordul medicului. Noi stam in Buc. dar nu stiu daca influenteaza asta cu ceva, crezi?

Am ales 30 sapt dar acum depinde si de dr. si d cum va evolua sarcina...

Fetelor incepe bb sa isi faca simtita prezenta....Aseara abia am adormit pt k nu ii convenea p nici o parte!!
Acum tre sa fug sa il pescuiesc p Dvd d la gradi!!!
Salutari!!!!

unu si 14+

Mergi la inceput

Pai daca accepta asa , este bine. Am intrebat de unde esti doar asa, nu are legatura cu burtica si cu avionul.

pup fetele!!!!!!!!!!!!!

Ce faci Mada? Nasti??????

Rianna

Mergi la inceput