Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 13
ClaudiaH spune:
'Neata!
Crengu, succes cu dizertatia! Spor la invatat!
Mada, hai ca poate azi e ziua cea mare! 
Dany, cum te mai simti? Ti-ai facut analizele? Fa bine si ocupa-te de tine, ca altfel te iau de urechi de fata cu toate fetele de pe forum!!!!
Rromanitza, eu am zburat de curand doar pana in Romania si inapoi adica doar 2 ore si ceva. Aveam 27 sapt. la intoarcere si chiar mi-au cerut toate hartiile care sa dovedeasca varsta sarcinii. A mai fost o tipa care avea peste 28 de sapt. care nu avea recomandare de la medic si foarte greu a urcat in avion, au purtat-o pe la birouri, etc. Ce sa zic, e delicat sa zbori asa drum lung cu sarcina avansata. In plus am citit ca la zborurile astea lungi se zboara la altitudine mult mai mare si ca radiatiile sunt mult mai puternice si ca nu se stiue cum si cat exact dar exista riscul ca aceste radiatii sa afecteze o sarcina in dezvoltare. Plus ca mai ai si un baietel care nu stiu cum va savura asa un zbor lung si apoi trebuie sa te intorci inapoi in China cu doi din care unul mic tare. E decizia ta in final, faci cum crezi ca e mai bine, eu personal nu stiu daca as fi in stare de asa o vitejie. Orice ai decide eu iti urez succes!
Cami, sa stii ca eu astept poze. Cand si cum , nu conteaza dar sa stii ca sunt aici si astept.![]()
Eu azi nu am nici un plan, miros chiar o zi cam plictisitoare; Bicicleta lui Stefan are pana (a umflat tata roata prea mult si s-a spart), nu avem gradinita si nimic altceva programat, piscina e inchisa, parcul e ud (poate dupa-amiaza daca se usuca), nu prea stiu ce o sa facem sa nu ne plictisim. De saptamana viitoare incepe un program special la vechea gradinita; inainte de vacanta de vara au un program de 2 sapt. cu program prelungit si iesiri zilnice in aer liber. Programul se adreseaza copiilor mai mari care urmeaza sa plece la gradinita cu program normal si e un fel de ramas bun. Urmeaza deci doua sapt. in care va fi plecat de la 9 la 14 in fiecare zi, cu mic dejun si pranz inclus si in care se va distra cu vechii lui prieteni inainte de a intra in vacanta de vara de 2 sapt. (doar atat e la noi). Asa ca de sapt. viitoare am 2 sapt. de pauza in care o sa ma ocup de cumparaturile ce mi-au mai ramas de facut pentru fetita mea din burtica (parca nu-mi vine sa cred ca zic "fetita mea").
Va las acum, ma duc sa pun o masina de rufe la spalat si sa gatesec ceva. Apoi... mai vedem noi pe unde iesim. O zi faina tuturor!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
31+
iata minunea 2
marguta spune:
Buna! Nu am mai intrat ca am avut probleme cu netul, asa ca acum am citit din urma si vreau sa le urez nastere usoara fetelor care mai au putin. Vad ca sunteti bine si ma bucur !
si eu sunt bine, mai vomit din cand in cand, mi s-a parut ca am simtit-o pe bibita , dar nu sunt sigura, asa ca astept saimi dea o lovitura puternica sa pot trece data primelor miscari( urmaresc de ceva timp, mi se pare ca e ceva, dar vreau sa fiu convinsa suta la suta).
Va doresc multa sanatate si numai bine!
acum va las ca pune fiu-meu stapanire pe calculator ca vrea jocul cu Tedi.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai inca nu nasc da mai stii oricum ziua e lunga e abia dim asa ca...
Nu a mers netul deloc dim si de aia nu am putut intra mai repede.
Ma enerveaza ca seara ma inteapa toate si ma dor toate de zici ca gata in seara asta sigur nasc si dimineata ma scol fresh fara nici o treaba.
Sper sa nu trebuiasca sa ajung la programarea de pe 2 iulie la prima incercare de inducere ca nu vreauuu. Vreau sa vina bebitza sg de buna voie. Uff mai astept la Ari pe 21 augusta faceam 41 de sapt si de samb de pe 18 au inceput contractiile si luni dim am nascut acuma as face 41 de sapt pe 2 iulie sa vedem oricum numai pe 30 nu vreau sa fie ca atunci e exact ziua lui mama si tare nu as vrea sa fie in aceeasi zi.
E f dificila mama mea eu de aia nu ma inteleg cu ea de nici o culoare ea numai cum vrea ea numai pe a ei cu toti se cearta nimic nu ii convine asa ca...
Na va las ca tre sa merg sa ii dau papa la fata mai intru mai tarziu cu detalii daca e vreo ceva sau nu. Oricum va anunt ori eu ori Flo daca mergem la spital.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
The Day has come... 
MIKYCRIS spune:
Gata fetelor,am vorbit cu doctorita mea si sambata acum ma baga in cezariana
Abia astept sa o tin pe Dilara in brate!![]()

AMR 2 ZILE
MIKYCRIS
rromanitza spune:
Multa bafta Mikycris!!!! Doamne ajuta sa ai o fetita sanatoasa si sa va bucurati d ea!!!! 
CLAUDIA sa stii k nu ar fi primul drum p care il fac spre casa impreuna cu Dvd dar acum o sa fie mai greu datorita sarcinii....Si mie imi este frica si nu stiu c sa fac..Am vb cu dr. mea si ea a zis k nu am d c sa imi fac griji in privinta asta...norocul meu este k Dvd adora zborul cu avionul si este cumintel..atat cat poate fi un pusti d 3 1/2 ani...
Ideea este k noi nu mai vrem sa stam in China pre mult si sper k pana plec sau macar pana sa trebuiasca sa ma intorc sotul meu v reusi sa gaseasca un alt job mai aproape d casa...europa...sau chiar romania...Si magandesc k daca nu plec si raman sa nasc aici si el gaseste ceva si este nevoit sa plece eu nu ma ipot pleca pt k va fi sarcina foarte inaintata....Deci am o mare dilema si sper sa aleg partea cea buna.....
fetelor cum pot sa sterg c imi apare in josul paginii: "unu si 14+"? Ma tot chinuit si nu inteleg c tre sa fac...
Salutari!!!
unu si 14+
CamiM spune:
Salut fete cucuiete!!![]()
Am intrat mai devreme am citit si pe urma am profitat ca dormea Sabina si am facut un pic de ordine si am pus la cuptor o placinta cu mere.
Ahh!!!sa va spun cum am plecat noi aseara rapid si am luat un playpen pentru Sabi: de multe ori o puneam sa stea in leagan pe jos in sufragerie si ieri am prins-o pe Sofia ca incerca sa ii dea sa pape biscuiti..
, asta dupa ce acum cateva zile incerca sa o "convinga" sa tina in manuta o jucarie..
Mada iar am un feeling...
asa ca bag galerie de zor:

Miki bine ai revenit si bafta multa sambata!!

Dany merci
Crengu multumim pentru cafeluta. bafta multa la disertatie!! sa nu ai prea multe emotii ca o stresezi pe Rianna..![]()
Claudia s-a facut![]()
Rromanitza tinem pumnii sa te simti bine si sa poti sa mergi in Romania in septembrie. ca sa schimbi semnatura trebuie sa intri la profil personal si acolo faci modificari.
revin...
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
MissJJ spune:
Revin si eu dupa o plimbare lunga fara rezulate momentan deci tot la promotie suntem.
Maine si samb Flo nu munceste asa ca maine de dim plimbare la greu apoi un curry din ala hot hot hot de la indian si dupa la desert ananas si poate poate we get things moving. In caz de ceva seara mai dau o tura de cartier.
sa mai aud pe cineva ca zice ca fetele vin mai devreme sau al doilea bebe se naste mai devreme ca ii bat serios.
La mine Ari la 41 de sapt si se pare sorasa la fel.
Flo saracul zice ca na acu tre sa stea acasa ca nu se munceste si poate vine si bebe parca vezi ca nu vine si cum merge la munca atunci se hotaraste.
Azi m-a intrebat Flo unde sa posteze si cum ca l-am instruit ca saracul tre sa poesteze prin vreo patru locuri.
Asa ca fiti fara grija daca nu sunt eu vine el si va informeaza.![]()
Uff merg pe canapea sa vedem cum va fi noaptea asta.
Pupici si ne auzim maine.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
The Day has come... 
ana_a spune:
Mada 

si plimbare placuta maine!!!!![]()
Michycris 

bafta sambata si sa auzim de bine!!!
Ana -
AMR 17 ZILE - mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
rromanitza spune:
Mutumesc pt ajutor!!! Am reusit!!
Madaiti tinem pumnii si sa fie asa cum vrei tu, important e sa fiti voi sanatoase si bebitza sa vada lumina zilei atunci cand trebuie!!! 
Fetelor, m-ati pus p ganduri datorita zborului cu avionul si efectelor negative asupra burticii....Acum trebuie sa ma interesez foarte bine c si cum k nu vreau sa avem probleme...
Am avut un somn tare agitat si trebuie sa ma linistesc ca altfel nu stiu c o sa fac....
Salutari!!!
15+ , mami David (9.11.2004)
ana_a spune:
buna dimineatza fetele!!!
rromanitza, cu sigurantza ve-ti gasi varianta cea mai potrivita sa fie bine pentru bebe din burtic!Important este sa vorbesti din timp cu medicii si sa stii exact ceea ce vrei sa faci.
Apropo de dormit prost noaptea, eu am insomnii de ceva vreme, dorm fff prost, ma culc fff tarziu, si abia pe la 2-3 dimineatza adorm iar la 5 ma trezesc. Imi sunt tare umflate picioarele si noaptea simt pielea ca imi plezneste, nu-mi gasesc locul in pat si imi este si fffff dor de Stefan, off off ziua trece fff repede in schimb noptile mi se par infernal de lungi.
Ieri am terminat curatenia, noroc cu mama care ma ajutat, eu m-am pus sa spal gresia si faianta din baie si tare am obosit, alceva nu am facut, mama saraca sa inhamat cu toate, oh si binenteles ca au ramas multe nefacute pt ca nu pot sa-i pretind sa mi le faca pe toate ca si cum le-as face eu, dar ce a ramas mai poate astepta pana dupa nastere.
Acum nu-mi ramane decat sa stau linistita, azi ma ajuta Paul sa spal caruciorul lui Stefan pe care o sa-l folosesc si pt Matei, si gata treburile....abia astept sa vine Stefan acasa si gata ![]()
Mada, ce faci??? Cum a trecut noaptea?Cum te simti?? Asteptarea asta cred ca este un pic dificila, eu daca am nascut "prin buba" cum radea medicul meu de mine, nu stiu exact cum este cu "asteptarea" e un pic mai nasol cand "esti programata sa nasti" dar asta este....de data asta incerc sa nu-mi mai bat capul cu astfel de stresuri.
Hihi ... imi aduc aminte ca la nasterea lui Stefan, dupa nastere aveam un sentiment ciudat ca no sa fiu o mama buna daca am nascut asa
imi faceam tot felul de ganduri si "probleme" in cap....deh, hormonii, acum sunt hotarata sa nu ma mai gandesc la asa ceva.
Miky, cat timp stai la spital? Esti pregatita sufleteste pentru anestezie si tot tacamul???Mie sincer imi este tare groaza de toate astea, numai gandul la acul acela mareeee imi da fiori pe coloana ![]()
Ana -
AMR 17 ZILE - mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii