Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ClaudiaH, apropo de colorat si desenat. Stefan al meu pe la 2 ani nici nu avea creioane, in schimb eu i-am cumparat tablita magnetica si pe aia mazgalea toata ziua, fara forme evident, dar asa a invatat sa tina creionul in mana. Dar pentru asta mi-a zgariat si peretii cu respectivul creion iar daca prindea vreu pix pe marginea biroului....artist se facea in cateva minute .
In schimb, cand a inceput gradinita asta toamna a progresat enorm la acest capitol...acum in vara am primit toate lucrarile lui de peste an si nu mi-a venit sa cred ca au fost facute de el Foarte frumos si ingrijit lucrate, a muncit nu gluma! In schimb ii place sa picteze, mai nou picteaza tot felul de treburi, copaci cu flori, vulcani, curcubeu, ciupercute si alte minuni, tare dragute, pe care musai trebuie sa le lipim pe dulap ca si tablouri .
Oh tare dor imi este de el .... degeaba zic eu ca ma tin tare cand pleaca de acasa dar ma topesc de dorul lui si tare ne lipseste sporovaiala lui.

Ana - AMR 17 ZILE - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am tot uitat sa va intreb, sa gandit careva dintre voi la legarea trompelor dupa nasterea asta?? Pe mine ma bate gandul, dat fiind ca nasc cu cezariana dar nu stiu exact ce implica treaba asta, inafara de faptul ca nu mai poti face copii.Stie careva? Eu nu mai vreau copii, Paul la fel, dar nu stiu ce sa fac....si saptamana viitoare o sa-i spun mediculuidaca vreau sau nu sa imi lege trompele, eu cand i-am spus ceva mai devreme mi-a zis zambind ca el nu leaga trompe decat de la 3 copii in sus, dar eunu-l vreau si pe al treilea....

Ana - AMR 17 ZILE - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Ana noaptea a fost super ok ca de obicei ma culc toata indurerata si ma trezesc fresh. Na mai asteptam ne mai plimbam azi dupa amiaza profit ca e Flo acasa si ma ocup si de ceva curatenie si de gradina poate poate.
Legat de metodele de contraceptie de dupa nastere uitati www.babycentre.co.uk/baby/youafterthebirth/contraceptionafterbirthchart/#tubal" target="_blank">aici un tabel cu posibilitatile. Oricum la legarea trompelor scrie ca 1 din 400 de femei pot ramane totusi insarcinate in primii 10 ani de la legarea trompelor. Deci nici asta nu e total suta la suta.
Uite www.patient.co.uk/showdoc/23068736/" target="_blank">aici inca ceva informatii, astia zic ca 1 in 200 de femei poate ramane insarcinata.Oricum vad ca ei zic ca totusi nu e asa usor de facut si asa de eficienta ca vasectomia.
Uite si www.nhs.uk/conditions/female-sterilisation/Pages/Introduction.aspx?url=Pages/What-is-it.aspx" target="_blank">aici informatii astea sunt de pe site-ul National Health System de aici de la noi.
Hope it helps.
Mai rvein azi sa va zic daca apar ceva schimbari cu toate ca nu ma agit prea tare...

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come... and gone...(+1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salut mamici cu burtici!

Tocmai amajuns aks d la gradi si am in fata plansele lui Dvd cu "desene"!!! Trebuie sa va spun k eu una nu inteleg nimic din ele dar daca il intreb p el imi spune c reprezinta fiecare mazgalitura d p plansa....Are o imaginatie foarte bogata si cred k toti copiii sunt la fel!

Ana in legatura cu contraceptia dupa nastere sunt d aceeasi parere cu Mada, cum k vasectomia ar fi cea mai buna solutie!
Tocmai am stat de vorba cu o prietena si mi-a povestit cum sora ei a ramas insarcinata la cateva luni d cand isi montase sterilet....Ideea e k faza cu legarea trompelor este ireversibila dar la vasectome se mai poate revenila normal dupa o perioada...Dc vreti!!!

Ideea e cum sa ii lamurim noi, pe ei barbatii, k asta este cel mai bun lucru???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Nici eu n-am dormit grozav... Dar ma refac incetunel.
Rromanitza, imi pare rau daca te-am pus pe ganduri! N-am vrut sa te necajesc; ziceam ca e bine sa te gandesti la toate inainte ca sa fii sigura ca iei decizia cea mai buna caci tu esti in mijlocul situatiei si numai tu poti stii cum e mai bine. Pot sa-ti spun ca am toata admiratia pentru David al tau daca a rezistat cu brio la un zbor asa lung; fi-miu n-are rabdare sa stea atata intr-un singur loc nici sa-l toci.
Ana_a, intr-adevar e greu fara ei. Anul trecut am plecat cu sotul intr-un concediu de o saptamana si l-am lasat pe Stefan cu socrii acasa. Cand am plecat ziceam ca abia astept sa scap de el ca de doi ani nu mai fusesem niciunde fara el. Ei bine, tot concediul nu m-am gandit decat la el; abia asteptam sa vina seara sa sun acasa sa aflu ce face si sa-i aud vocea. Asa sutnem noi mamele Cat despre legatul trompelor nu stiu ce sa-ti spun, nu m-am gandit la asta; eu o sa raman la pastilute desi zic ca nu mai vreau alti copii insa... vreo doi ani dupa ce l-am nascut pe Stefan nu mai voiam sa aud de copii nici in reviste. Daca mi-ar fi zis cineva ca o sa mai fac unul ii spuneam ca e nebun si acum iata-ma cu burta la gura. Eu as zice sa incerci ceva metode mai putin radicale o vreme ca nu se stie unde ne taraste viata. Dar tu faci cum crezi.
Cami, placinta cu mere, miam!!!!
Mada,
Dany, Crengu, Ada, pe unde mai umblati?

Noi suntem... asa si asa. Am dormit prost azi-noapte. Pe la 23:30 m-am culcat insa pe la 1:30 cred ca a visat Stefan ceva si a inceput sa urle. Nu stiu cum am ajuns in camera la el; stiu ca pe drum m-am ciocnit cu barbatu-meu care si el alerga sa vada ce s-a intamplat. Stefan a fost ok, a baut un pahar cu apa, si-a rearanjat plapuma si s-a culcat la loc insa eu n-am mai putut sa dorm o vreme, mi-a sarit somnul asa ca dimineata la ora obisnuita, 7:30, eu m-am trezit cu o fata botita si un chef de somn de inca vreo doua ore dar... pana diseara nu mai am ocazia. Asta e... Azi am zi de curatenie si n-am nici un chef. Trebuie sa ies sa-i cumpar lur lui Stefan inca vreo doua perechi de blugi ca nu mai are decat 3 perechi care-i vin bine si daca de luni incepe programul zilnic la gradinita ii trebuie macar o pereche de pantaloni pe zi. Iar vremea e tare inchisa; nu ploua dar e innorat si sunt 17 grade nici nu stii ce urmeaza, se insenineaza sau vine ploaia. Hai ca v-am lasat, ma duc sa strang rufele de la uscat ca le-am lasat de ieri, poate calc ceva daca tot e racoare afara; sunt una din acele persoane ciudate carora le place sa calce dar cand e cald nu-mi place ca ma incalzesc si mai tare de la fier insa cand e racoare ma relaxeaza sportul asta.

Va pup si revin mai tarziu.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
31+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Noi suntem bine , ieri nu am intrat fiindca am o zi plina de activitati , am fost de dimineata cu copii in parc , pe urma am ajuns acasa am facut somnul de frumusete la amiaza , iar spre seara am iesit iar afara .
Azi suntem fara chef de nimic din cauza caldurii lenevim toata ziua , mancam si atat , stam , cascam ochii numai rezistam este asa de cald in casa , 32 de grade si bate soarele exact pe geamurile noastre pana la ora 16 va dati seama ce e in casa
Claudia saru`mana pentru grijile facute pentru mine , ma simt mai bine acum , eu cred ca aceste stari de rau se datoreaza de la venirea menstruatiei , am obesrvat ca am dureri si stari de rau in fiecare luna inainte sa-mi vina menstruatia , ce bine de bebe Stefan ca-l duci la gradinita asa vei avea si tu un pic de timp mai liber pana ce vine el acasa .
marguta ce ma bucur ca ai simtit-o pe bebelusa ta cum iti da lovituri , este o senzatie tare placuta
Mada iti doresc o nastere cat mai usoara
rromanitza bine ai venit la noi in club si sarcina usoara in continuare
Cami ce draguta faza cu Sofia , trebuie sa stai cu ochii pe copii toata ziua , asa face si Andrei , ii baga Mariei sticla de apa in gura ,ii da masinutele lui sa i le tina , ce sa faci sunt copii ...
Ana_a imi pare rau pentru etapele prin care treci : insomnii , picioare umflate ,pupici multi si stai linistita cat poti acum , fi puternica pana ce vine bebe Stefan acasa , il iubesti mult
galeria activata pentru Mada si Mikycris si Ana nasteri usoare , bebei sanatosi si mancaciosi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Fetelor multumesc mult pentru majorete!
A mai ramas asa putin pana maine....
Am multe,multe emotii,dar maine imi voi tine bebele in brate-abia astept,dupa 9 luni de asteptari...
AMR 1 ZI

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetelor!

Eu am mai citit azi pentru dizertatie, maine la ora 9 plecam. Doamne ajuta!

In rest nimic nou, toate bune si frumoase. Am emotii penru maine, dar totusi nu ma stresez.

Miki, cred ca si tu ai un morcov............... nastere usoara si asteptam vesti cat mai repede de la tine.

Mai , eu azi am mai aflat ca a doua cezariana este mai grea ca prima. Oare e adevarat???????????? Ca deja iar intru in fibrilatii. Ca riscurile sunt mai mari si bla, bla..... Stiti ceva de asta?
( Miki, daca esti la a2a cezariana, nu baga in seama ce am scris. Delirez si eu pe aici).

Nu prea am inspiratie la scris ca am emotii, dar am citit tot ce ati scris.

Pup toate fetele!!!!!!!!!!!

Rianna
Crengu 34+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 4+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Crengu75 eu sunt la prima cezariana dar acum ce o fi o fi!Cu DUMNEZEU inainte!
AMR 1 ZI

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna seara fetelor
vreau sa zic si eu fetelor Mikycris si Mada sa va ajute Dumnezeu sa nasteti cu bine si sa aveti bebelusi sanatosi , fiti puternice , face-ti o rugaciune si cu Dumnezeu inainte
Crengu bafta multa si drum bun , aveti grija de voi
va doresc o seara linistita si cu bebei cuminti

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput