Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna seara fetelor , va anunt ca prietenei noastre Mikycris tocmai i s-a rupt apa si are contractii dese , a plecat la maternitate sa nasca pe printesa ei Dilara Nastere usoara si nu uita ca suntem alaturi de tine haide Miha

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!
Tocmai ma duceam sa ma culc, si am zis hai sa vad daca a mai intrat cineva.

Bafta Miki, nastere usoara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rianna
Crengu 34+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 4+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

somn usor crengu
nastre usoara Miha Doamne numai eu bantui pe aici , in seara asta sunt huhureza sefa

danybv
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Miky felicitari si sanatate maxima! Sa va bucurati d printesa!!!
Imi pare tare bine k asist la asa evenimente importante in vietile voastre si nu numai!!!

Claudia sa stii k nici Dvd nu sta locului si la un moment dat alearga p toate culoarele din avion si saluta toata lumea....Probabil am avut mai mult noroc k au fost zboruri d noapte si era timpul d somn....Oricum e aiurea cu fusul orar can ajungem in Rom. dar il trecem cu brio!!!

Aseara eram in parc cu alte fete, unele gravidute, si am adus vorba d zb cu avionul...Una din ele a zburat la 4 luni USA - Beijing, ceea c inseamna 14 ore, iar cealalta Shanghai-Italia si invers la o sarcina d 8 luni!!! Cred k daca ar fi intr-adevar o problema s-ar introduce o lege care ar interzice plimbarea gravidutzelor cu avionul....SPER!!!

Ana crede-ma k eu nu am fost despartita d Dvd deloc in 3 ani jumate (plus cele 9 luni din burtica!!!) niciodata....Dar cred k mi-ar fi foarte greu...In plus sunt constienta k ar trebui sa se obisnuiasca si fara mami dar.....aici este greu si nu maindur sa il las acasa cu bona. Parca nu am incredere in ele si prefer sa il stiu linga mine....Poate eu sunt cea maniaca???

Mada iti tinem in continuare pumnii si asteptam sa s intample ceva si p la voi!!!

Acum tre sa fug afara cu Dvd k a inceput sa imi rontzaie cate putin din urechi!!!
Sa auzim d bine!!!!

15+, mami David 3 juma

Mergi la inceput

buna dimineata fetele
Tin sa va anunt ca a nascut Mikycris azi noapte la ora 2:25 prin cezariana , o fetita de 2,400 g , 47 cm , scor apgar -- inca nu stie . Felicitari Mikycris sa-ti traiasca printesa Dilara si sa te bucuri de ea toata viata

danybv
Album poze

Mergi la inceput

Mada tu ce faci, ai nascut ????

danybv

Album poze

Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mikycris felicitari si o fetita mancacioasa si sanatoasa sa aveti!!! Si refacere rapida sa vi repede cu vesti!!!

Multumim danybv de vesti! Aseara pe la 12 am vrut sa intru si eu sa vad daca a mai scris careva, ma gandeam la mada, dar nu am mai reusit, era sotul la calc si nu am vrut sa-l mai deranjez.

Mada??? ce faci? Nasti? Asteptam vesti de la tine!!! Sau de la sotul pe care ai zis ca l-ai instruit Nastere usoara si sa auzim de bine!!!

Pentru mine sa va rugati fetele sa rezist pana pe 14 iulie!!! Ca nu vreau sa se grabeasca juniorul!!!! Vineri pe 4 iulie am programarea la eco abia astept sa vedem ce zice dr. Deocamdata incerc sa stau cumintica mai mult intinsa in pat dar nu-mi reuseste....offf de exemplu azi dimineatza m-am apucat sa aspir in toata casa si mai apoi sa matur toata curtea ca sotul nu-i acasa si eu nu le pot vedea nematurate si neaspirate dar gata pe azi, poate mai gatesc o ciorbita si in rest....stau linistita

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

mai , mai Ana daca nu stai cumintica in pat sa stii ca vin cu la tine , spor la gatit si ai grija de tine si bebeu

danybv

Album poze

Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Miky felicitari sa iti traiasca printesa Dilara Gabriela sa creasca mare frumoasa si mai ales sanatoasa si tie refacere cat mai rapida!
Noi tot doi in unu. Deja nu mai pot efectiv nici rabdare nu mai am nici chef de nimic nu mai am. Uff...
Sa vedem weekendul asta poate totusi ca altfel raman singura pe lista cu dpn in iunie care nu a nascut inca. Creca bebe vrea sa vina in august ca sorasa.
Mai trec mai incolo sa va mai tin la curent daca apare vreo schimbare, ca sincer nici chef de scris nu mai am de stat pe scaun abia stau ca bebe se tot impinge de numa. Uff mai suntem mult la promotie oare???

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele, iata-ma si pe mine dupa o absenta lunga

Miki, felicitari sa iti creasca printesa mare si sanatoasa alaturi de surioara ei.

Mada,eu am lipsit cateva zile de la galerie.....dar acum am revenit si poate ajuta daca mai scututr si eu pompoanele...iti doresc o nastere usoara.

Noi suntem bine(scuze pt absenta nemotivata), am cam rezolvat tot ce mi-am propus.....ne-am hotarat sa nastem la Baia Mare la clinica, asa ca doctorul ne-a programat pt cezariana in data de 25 iulie.
A facut si fiul nostru 2 anisori si daca celalalt fiu(acum e 100% ca e baiat, i-am vazut puta si scrotul la eco....nu exista nici o sansa sa o confunzi cu alceva) se v-a naste pe 25 iulie atunci vor fi exact 2 ani si 1 luna intre ei.
Din pacate de 2 zile mi s-au umflat picioarele, mainile si fata foarte tare, sper sa nu fie preeclamsie din nou.
In rest ce sa mai zic, astept cu nerabdare marele moment si e asa bine ca macar stiu cand v-a fi si nu stau sa astept ca Mada....ufffff, tare nasol poate fi.
Bagajul de spital si restul inca nu l-am facut....sper sa reusesc sa il fac saptamana viitoare.

Acum merg sa fac ceva papa si revin.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada35+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput