Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mada, pai eu eram sigura ca esti pe la spital pe undeva si voi tot 2 in 1 sunteti??? Lasa ca vine si momentul!!!Mai faci o plimbare, mai robotesti ceva prin casa si poate poate...
Pana atunci noi ne gandim la tine si scuturam majoretele!!!

Acum am reusit numai sa-mi pun mancarea pe foc, am lenevit in pat pana pe la 14, daca sotul este plecat si copilul de asemenea....nici eu nu m-am strofocat sa termin mancarea la timp .Da bine ca in final am pus oalele pe foc pt ca era mai mai sa le las balta pe toate!!!

Ada_s, bine ai revenit si chiar e bine cand stii exact momentul, si eu tot cu cezariana pe 14 iulie, ceva mai repede decat tine, eu nu ma gandesc decat sa nu cumva sa vrea sa vina mai repede pt ca Stefan sa grabit cu 11 zile inainte de DPN

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Felicitari Miky!!! Sa-ti fie fetita sanatoasa si sa aiba parte numai de fericire!!!

Mada, de fiecare data cand deschid calculatorul dau fuga sa vad ce faci, daca ai nascut. Cum vad ca nu... revin la galerie: Hai, Mada! Hai Mada!
Ada, bine ca esti bine, asta e cel mai important. Spor la ultimele pregatiri!
Dany, ce minunatii mai face Maria? Dar Andrei? Sunt convinsa ca in fiecare zi fac cate ceva nou asa ca mai povesteste-ne si noua. Eu chiar as vrea sa pot avea un preview la viata cu doi copii; mi-e greu sa-mi imaginez.
Crengu, multa bafta la examen!!! Sa vii cu rezultate bune!
Cami, cum a fost refacerea dupa cea de-a doua cezariana?

Noi... nimic deosebit. Avem un week-end linistit, azi acasa, maine mergem la niste prieteni in vizita dar aici loco. Ma tot gandesc si perpelesc pe toate partile ca nu reusesc sa ma hotarasc daca sa nasc tot cu cezariana sau sa nasc normal cu peridurala. Trebuie sa recunosc ca m-a speriat medicul spunandu-mi ca eu sunt mica de statura si ca bebe o sa fie marisor (Stefan s-a nascut la 37 sapt. cu deja 3500g)si ca daca nasc natural o sa ma rup sau o sa ma taie si ca pe la 40 de ani o sa am probleme cu incontinenta urinara, ca exista riscul de forceps, etc. Pe de alta parte as vrea sa am si eu sentimentul ca am adus pe lume un copil si trebuie sa recunosc ca ma cam tem de o noua operatie; ma intreb cum o sa fie cicatricea, stiu ca o sa o iau de la capat cu mersul cocosat, cu dureri si toate alea. Tare nu stiu ce sa fac iar sotul e si el la fel de indecis ca si mine. Offf! Dar mai am timp sa ma gandesc pana pe 15 cand am consultatie din nou si trebuie sa-i spun medicului ce am decis.

Va las acum, ma duc sa fac o mancarica de cartofi ca n-am mai gatit de secole asa ceva si mi s-a pus asa o pofta. Va pup, pa!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
31+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Vreo veste de la Mada???
Hai Mada!
Ce faceti fetele??? Eu stau cu gandul la pui ca maine vine acasa!!! Oh ce dor am de el de nu va imaginati!

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ms mult de galerie. Noi tot doi in unu am mai facut si treaba si plimabare lunga si de toate tot nimic. Uff cat mai vrea bebe sa stea in burtica oare?
Ada La Multi Ani lui Alvin pt cei doi anisori.
Ce fain ca stii data pe mine deja ma dispera asteptarea asta sarcina asta a trecut mai rapid da asteptarea parca e mai grea ca data trecuta, data trecuta parca a trecut mai rapid sapt peste termen da acuma abia abia trec zilele poate si pt ca e si mama aici si ma tot streseaza si abia astept sa nasc sa poata sta cu fata cat suntem la spital si sa scapam, abia astept sa fim numai noi din nou.
Si curios e ca sarcina asta am fost f activa com[arativ cu sarcina trecuta si chiar ma asteptam sa vina bebe mai devreme na fiind si a doua sarcina, dar se pare ca la mine bebeii vor sa stea peste termen.
merg pe canapea la tv cu o farfurie de pepene si astept in continuare. Daca e ceva sa stiti ca va dau semn inainte sa fug la spital deci daca nu scriu nu am nascut ci nu am apucat sa scriu.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Miki, sa-ti traiasc printese Dilara, sa fie sanatoasa si cuminte si papacioasa!!!!!!!!!!!!

Mada iti tin pumnii in continuare!!!!!!!!!!!!!

Cami, zi-mi sum a fost cu a doua cezariana, te rog, ca pe mine ma sperie diverse persoane cum ca e mai complicat a doua oara, ca-s riscuri mai mari. Nu am inteles ce fel de riscuri.

Sau cine a mai auzit ceva de riscuri mai mari la a doua cezariana.......sa ma ajute si pe mine cu o lamurire.

Ieri a fost foarte obositor pentru mine, totusi am terminat, mi-am mai luat o grija de pe cap. Aseara eram moarta de oboseala.

Mie au inceput sa mi se umfle mainile noaptea, degetele dew fapt, ca ma deranjeaza inelele. Am sa sun la doctor sa vad ce se intampla.

In rest toate bune, azi ma odihnesc si de maine pun lumea la lucru sa termin curatenia in casa. Mobilizare generala, ca vreau si eu sa-mi astept fetita in liniste .

Va pup pe toate!!!!!!!!!!!

Rianna
Crengu 34+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 4+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Neatza fetelor!

Crengu ma bucur ca ati terminat treaba si sper sa reusiti tot ce v-ati propus sa fie gata pt venirea bebitzei.
Noi tot doi in unu doar nu va asteptati la altceva nu?
Creca bebe vrea sa vina in iulie nu in iunie se pare.
De doua nopti am avut vreo cateva ore nedormite din cauza ca bebitza era tare agitata si intepaturi si crampe da nimic serios si in final am adormit, acuma nu stiu cat de aproape sau departe e momentul ca nu am vazut dopul nici sarcina trecuta si se pare ca nici sarcina asta nu am sa il vad.
Miercuri ar trebui sa merg la moasa la control om vedea acuma daca nasc pana atunci sau nu.
Duminica placuta revin mai tarziu oleaca, merg sa pap ceva.

3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Cu aceasta ocazie vreau sa le urez si eu tuturor celor care poarta numele de Petre, Petru, Petrut, Petrica, Petrisor, Petruta, Pavel un sincer “ LA MULTI ANI! ” cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Salut fetele!

Mada, sigur vrea fata sa fie nascuta in iulie!!!.

crengu, si eu tot a doua cezariana am de facut, si pe mine ma sperie gandul dar eu am auzit contrariu, ca ar fi mai simplu, in primul rand ca stii la ce sa te astepti, dar procedura in sine nu stiu daca este mai complicata sau nu, dr meu zice sa stau linistita ca nu este nimic mai complicat, asa ca eu incerc sa nu ma stresez prea tare, in orice caz astept sa treaca!!!
Ah, si am mai vrut sa te intreb ceva, nu mai stiu, dar parca tu ai pus pozele cu vechiul carucior pe care o sa-l folosesti si la bb2, si din cate imi amintesc era un carucior sport, in genul care il am si eu. Se lasa spatarul jos de tot? Sau se lasa cam cat la un scaun de masina de bebei mici mici?Te intreb pentru ca si eu as folosi caruciorul care l-am avut la Stefan insa este sport si nu se lasa spatarul de tot jos si nu stiu daca o sa-l pot folosi sau nu....
Am si eu un link catre o poza cu el, de pe vremea cand il folosea Stefan ca acuma nu i-am facut poze aici

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Fetelor da liniste pe aici azi.
Noi la fel nici o schimbare va zic eu ea vrea neaparat in iulie.
In rest azi ne-am plictisit am stat si am lenevit ca maine Flo merge la munca plus acu seara are meci e finala la euro 2008 eu logic tin cu Germania.
Sper ca ati avut o duminica placuta si va urez o saptamana usoara.

3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ana_a, si al meu este sport, dar cand l-am cumparat scria ca este de la zero ani. Se lasa in jos aproape de tot, dar nu chiar plan ca la landou, adica mai ramane un unghiulet cam de 45 de grade. Cam asa .
Nu-mi dau seama din pozele tale daca sunt la fel caci nu ai nici una din profil. Dar poti face tu diferenta.

In orice caz, eu l-am pus pe baiat de la 3 saptamani in el, nu mi s-a parut ca ar sta incomod, nu am avut probleme. Chiar producatorul (monbebe) a scris pe produs ca este de la zero ani.

Rianna
Crengu 34+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 4+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput