Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Crengu, Ana nici al meu nu se da pana jos jos ca landoul perfect la orizontal da nici mie nu mi s-a parut ca ar sta fata incomod sau ceva.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Hei!!!!!!!!!! ce faci Mada??????????????
Bantui pe DC? Ce face bebe? Nu se grabeste deloc?

Rianna
Crengu 34+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 4+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Si eu sunt 100% convinsa ca e ok caruciorul. Chiar a fost super bun, merge grozav de usor si de bine si l-am folosit pana la 2 ani. Si am fost super multumita de el. Am vazut la alte mamici niste caricioare....moartea.....grele, rotile o luau in toate directiile, nu puteau urca borduri( ca la noi sunt din plin), depuneai un efort considerabil la impins. Eu il conduceam cu un deget si este foarte usurel( ma refer la greutate). De aia l-am si pastrat, mi-a placut enorm. Este super fiabil.

Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

oooo Mada se pare ca bebelusa ta se lasa asteptata , nu vrea sa vina in luna Iunie sa fiti voi sanatoase si nastere usoara iti doresc
Claudia iti eram datoare cu raspuns , Maria este tot o zambareata si mai nou o tipatoare de dimineata pana seara intr-una tipa de fericire , cine stie ce bucurii are ea , e numai un zambet doarme foarte bine , mananca mai putin din cauza caldurii, creste bine , multumim lui Dumnezeu nu avem probleme .Maria se rostogoleste de pe o parte pe alta , se ridica pe genunchi , se pare ca vrea sa faca pasi pentru de-a busilea dar mai este pana atunci , este tare luptatoare fata asta , isi tine sticla de lapte singura , pe cand Andrei abia tarziu de tot isi tinea singur sticla .
Andrei este tare cuminte si el , toata ziua se joaca , canta , vorbeste , a inceput sa zica cuvinte noi , leaga fraze si cea mai mare realizare este ca face numai la olita umbla prin casa fara pampers , nici nu-l mai suporta si ma bucur , i-am pus o pereche de chilotei si a facut pe el crezand ca este pampers , dar acum e bine .Andrei o iubeste pe Maria foarte mult , are grija de ea , se duce la ea la patut si-mi zice ce face, cand ii fac baie , ii face si el masaj , ii aduce papmersul , imi zice daca ii curge lapte la gurita " mama lapte agu " asa ii zice Andrei ,Mariei " agu "
cand doarme sora lui , vine la mine si-mi spune ca agu doarme si pune degetele la gurita sa tac din gura sa nu o trezesc , ce mai sunt doua comori pentru mine amandoi copii.
Este tare frumos cu 2 copii , abia astept sa vina si al treilea dar mai avem de asteptat putin
iti doresc sa iei o decizie cat mai favorabila tie si bebelusului ce se va naste , eu as opta mai mult pentru nastere naturala , acum depinde de fiecare persoana si organism
Ada_s felicitari pentru bebe baiat 100% si La Multi Ani !!! pentru bebe Alvin Raul , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Ana ma bucur pentru tine ca iti vine bebe acasa , eu l-am avut azi plecat toata ziua cu bunicii in judet si abia asteptam sa ajunga acasa sa-l iubesc putin si sa ma joc cu el , dar tu care l-ai avut plecat mai mult timp ....
crengu stai linisita in privinta cezarienei , la a doua nastere este mult mai usor , se naste mult mai repede , in 2-3 ore esti gata , nu mai asculta ce zic anumite persoane , tu ai nevoie sa fi linistita nu stresata din cauza vestilor care le auzi , fruntea sus si fi puternica , bebe are nevoie de o mama curajoasa .Chestia cu umflatul degetelor este faptul ca retii apa in organism , este exact aceasi problema pe care o are si Ada oricum e bine sa mergi la dr si te va lamuri el ce ai de facut
Hai ca iar m-am intins la vorba , va doresc o seara linistita in continuare si bebei cuminti .
Pup toate fetele din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Dany, am mai admirat-o acum pe Maria, este superba, de fapt ai doi copii superbi.
Sper sa fie cu cezariana.

Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ai sa vezi ca o sa fie bine crengu cu cezariana eu am lucrat la sala de nasteri 2 ani si jumatate si stiu cum e , bine cum am zis in mesaj , depinde de organismul fiecarei persoane , dar de regula la multipare nasterea este mai rapida multumesc pentru complimente , toate avem niste copii frumosi si suntem frumoase
eu am vorbit cu Mikycris pe messenger pana la 24 noaptea si tot imi zicea ce simte , la ce interval sunt contractiile si in momentul cand mi-a zis ca sunt contractiile la interval de 6 minute , am sfatuit-o se mearga la spital ca naste , si in 2 ore a si nascut , daca mai stateam de vorba cu ea cred ca nastea la calculator o pup pe mikycris si pe Dilara

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetele!

Legat de carucior, Crengu, exact asa este si al meu, se lasa fix cat al tau in jos, doar ca eu il am de cand avea Stefan cam 11 luni daia nu stiu daca e ok sau nu, am avut altul inainte care se lasa jos de tot ca un landou. Bine ca m-ati linistit, cei drept sa mai decolorat si nu-i ca nou dar cum ai spus si tu merge super usor, doar cu o mana, din seria "jogging stroller" si este pacat sa dau banii pe altul.
Cat despre cezariana si eu zic la fel ca fetele, sa fim optimiste si totul va decurge perfect! Depinde foarte mult de vointa si curajul fiecarei femei, eu recunosc ca am avut mult curaj la prima cezariana, m-am refacut fff repede, iar acasa inafara de tati al nostru nu am avut nici un ajutor iar in spital nu a stat nimeni cu mine de loc si totusi a fost bine, mai greu (la spital) dar a trecut.

danybv, imi place ceea ce povestesti de puii tai, ma bucur enorm ca Andrei o iubeste pe Maria si ca este asa de intelegator, astept si eu cu interes sa vedem cum va reactiona al meu junior, care este mai mare, implineste 4 ani in august.

Mada !!!!!

Stefanel a ajuns acasa pe la ora 17, era adormit in masina, bronzat si rosu la fata de la soare, imbracat de buni cam fff gros pt cat era de cald in masina...in fine... de cum sa trezit in pat sa apucat de construit cu lego, of of copilul asta al meu construieste non stop Este un simpatic, mi-a povestit cum sa jucat cu fetele de-a hotii si vinatorii, fetele erau hotii - furau florile vinatorului, adica lui. Am facut baita si acum doarme bustean ca a fost rupt de oboseala. Toata ziua ma strigat "buni" in loc de "mami" si pe tati la fel, tot "buni" dupa care mai spre seara ne zicea "buni, adica, mami"

Cam asta despre noi, burtica mea vuieste non stop, Matei nu are pic de stare, un motiv in plus sa nu pot dormi, misca tot timpul, se foieste, loveste cu piciorusele si manutele in toate directiile!!

Va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Da fetelor bantui pe DC bebe nu da nici un semn ca vrea sa vina da numai semne ca nu ma lasa sa dorm atata se agita si se impinge eu o cred ca nu mai are loc si de vreo doua seri face asa si na pana la urma s-a linistit si am reusit si eu sa adorm da acuma e ora doua aproape si eu tot nu dorm ca a trebuit sa cobor jos ca nu mai puteam de nervi deja orice pozitie am incercat si creca ma facut gaura in pat de la atata frasuit am zis ca daca mai stau pe net ca la tv si asa nu e nimic, poate se mai linisteste sau pic eu de somn si sa pot dormi, da de unde cum ma intind cum incepe show-ul. Uff asa nervi am Flo doarme bustean eu ma tot frasui si mi-e somn da nu pot sa adorm cand bebe danseaza non stop, serile trecute s-a mai calmat dupa o ora doua da acuma nici ca vrea.
Oricum nu va speriati ca nu nasc inca nu am contractii nimic numai bebe are program de dans sportiv creca.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare fetelor si pentru mikycris toate celebune, sa fie un bebeu sanatos si cuminte!!!!

Restul, adica Mada, stai linistita k ai o intreaga galerie d fane in spatele tau si cand o fi vreamea o fi...Ideea e k bebelusul stie cel mai bine lucrul asta dar crezi k iti spune???

Fetelor cand ma gandesc la carucioare ma apuca durerile d cap....cu David am schimbat 3!!!!! Imi venea sa urlu....Primul l-am primit, al 2-lea l-am cumparat d la chicco dar s-au retezat barele si adio, al 3-lea l-am cumparat din Moscova, carucior mare si bun dar avand in vedere k in perioada aia era iarna si am prins vreo -40 grade afara, ni s-au rupt rotile datorite frigului...noroc uc garantia k altfel....Al 4-lea este unul sport, sport d la chicco si foarte bun...acum nu fac reclama dar este o firma buna...ce-i drept scumpa dar merita....
Eu zic k daca aveti un carucior d care ati fost multumita la primul copil si inca mai este functionabil, nu renuntati la el....Cine stie peste c dati!!!!!

Fetelorrrrr, ajutttttoooooorrrrr, s intampla ceva si nu stiu daca e bine...am o mancarime..stiti voi unde si nu cred k e normal....abia vineri merg la dr., dar as vrea sa stiudaca ati trecut prin asa ceva??? Sunt speriata!!!!!

Dvd al meu e bolanv, rosu in gat, temperatura, etc.....numai bucurii...offf, acum il tin in casa vreo 3 zile...Ideea e k d cand am ajuns aici nu prea ne-am imbolnavit...era timpul.... Ei, bine k cel putin mamanca....

Va pup fetelor, si va tin pumnii sa fiti barbate!!!!

15+, mami d David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata mamici si poftiti la cafea!!
Am lipsit ca in weekend am fost plecati in plimbare la Atlanta si duminica am fost iar sa incercam sa stabilim data pentru botez. Se pare ca de data asta am fost ceva mai convingatori ca am gasit loc pe data de 10 august,. ramane sa ni se confirme sper sa fie ok si cu consiliul bisericii sa ma pot apuca si eu de pregatiri.
Plimbarea a fost ok singura problema a fost ca Sabina nu a vrut sa pape lapte din biberon asa ca a trebuit sa gasim un loc ferit unde sa pot sa ii dau in masina tzitzi( ascuns pe sub tricou).

Ahh!!!! dar ce vad..... a nascut Miki!!

Miki sa iti traiasca papusica!! sa fie cuminte si mancacioasa si tie recuperare rapida!! te asteptam cu povesti si poze!!

ramane galeria in functiune pentru Mada(la tine sa vina bebe cat mai repede) si Ana( Ana pentru tine facem galerie sa vina bebe dar numai dupa 14 iulie..ok?)

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput