Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 18
CamiM spune:
Ana in legatura cu legarea trompelor aici se face destul de des, doctorul meu chiar m-a intrebat daca vreau asta si i-am spus ca nu inca...
Eu zic ca daca chiar esti hotarata ca nu mai vrei bebe atunci e o optiune excelenta. Dar trebuie sa fii absolut sigura deoarece cale de intors nu prea mai e.
Ce bine ca ti-a venit baiatul acasa..![]()
Crengu si Claudia sa va povestesc despre cezariana nr 2: inainte precizez ca eu eram adepta nasterii naturale( am avut un adevarat soc cand am aflat ca trebuie cezariana cu Sofia), a doua oara visam sa nasc natural dar nu a fost sa fie ( aici greu gasesti un medic sa incerce). Acum sincer nu imi pare rau( vorba medicului meu poti sa ai o naturala care merge prost si ajungi tot pe masa de operatie sau o cezariana buna).
la mine a fost excelent: prima cezariana a durat cam 45 de minute a doua numai 20 ( da numai 20 de minute din momentul in care m-am intins pe masa si pana m-au scos din sala de operatie). Am avut anestezie rahi de ambele dati si nu am avut probleme dupa( gen dureri de cap sau altceva); operatia a fost dimineata si pana seara ma ridicam din pat, dupa a doua cezariana in prima noapte deja mergeam la baie singura( asistenta venea numai sa fie acolo ca asa era procedura). Cu prima am stat in spital trei zile cu a doua numai doua si in a treia am fost externata. Daca prima oara a stat sotul cu mine si m-a ajutat cu bebe si tot restul a doua oara am stat singura ca el statea cu Sofia - e drept ca ziua stateau mai mult pe la mine dar noaptea am ramas singura cu bebe si m-am descurcat excelent. Intr-un cuvant desi nu stiu de ce mi-a fost foarte frica(atunci cand m-am internat pentru a doua cezariana) a fost mult mai usor si mi-am revenit mult mai repede.
Vorba doctorului meu eu sunt acum "poster girl" pentru operatia de cezariana repetata.
ba am capatat si voie pentru o a treia
.
Riscuri sunt normal ca e operatie, auzisem si eu ca s-ar putea sa dureze mai mult a doua si ca se poate sa fie complicatii mai multe decat la prima dar doctorul meu mi-a zis ca nu neaparat si ca riscul sa am complicatii dupa a doua cezariana e destul de mic.
Nu stiu ce sa va mai zic.. sper ca v-am lamurit - daca nu raspund cu placere la orice alte intrebari ( in masura in care ma pricep)
. oricum ar fi eu va doresc la toate niste nasteri macar la fel de usoare ca ale mele si bebei sanatosi si mancaciosi (ca frumosi cred ca au sa fie dupa cum arata surioarele/ fratiorii mai mari..
).
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Dany multumim ca ne-ai tinut la curent cu ce se mai intampla cu Miki!
Mai ce frumos povestesti despre Maria si Andrei..
, acus ma apuca emotiile.. si dau vina pe hormoni( care intre noi fie vorba au trecut de ceva vreme
).
Rromanitza nu esti singura mamica cu pitici cand vine vorba de lasat copilul cu altcineva. Eu nu am lasat-o pe Sofia nicaieri fara mine. cat am stat in spital cand pleca seara acasa cu tati simteam ca mor de dor.. stiu sunt exagerata
Si cand merge cu tati in parc stau cu grija si dor pana vine inapoi.
Multa sanatate lui David.
Ada bine ai revenit si multa sanatate!! tinem pumnii sa te simti mai bine. odihneste-te cat mai mult.

La multi anisori Alvin!!

Claudia de refacut m-am refacut bine si repejor( la nici o saptamana faceam tort pentru ziua Sofiei ca nu m-am indurat sa cumpar ca aici nu sunt asa de bune.) Acum sunt de multa vreme la 100% si cicatricea arata bine (a taiat peste prima).
Ok iar am scris ditamani romanul in trei parti..
va
pe toate si numai bine!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Eu am reusit sa atipesc abia pe la 4 dim si la 7 fara un sfert s-a trezit fata am facut un dush sa ma mi inviorez dar deja ma ia cu somn da astept pana la pranz cand pun printesa la somn.
Normal tot doi in unu suntem, nici o schimbare.
Dany f frumos ai povestit ma bucur ca se inteleg asa bine abia astept sa vad cum reactioneaza Ari.
Rromanitza multa sanatate la cel mic.
Legat de mancarimi poate e candida e destul de comuna in sarcina vezi la farmacie daca se da fara reteta ceva crema canestenul in genere e bun si e permis in sarcina. Dar mai bine intrebi farmacistul.
Cami asa si eu chiar daca e mama aici nu pot sa las fata in grija ei sau ceva. Nu stiu nu zic ca nu stie sa aiba grija sau ceva dar nu ma simt eu linistita. Si cand e cu Flo stiu ca stie ce si cum da tot ma gandesc daca e ok si daca se descurca si etc.
Oana sper ca sunteti ok, restul fetelor pupici merg sa caut ceva de facut pana nu adorm de tot pe scaun.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
4 Days Overdue...my hope is lost at sea...
danybv spune:
buna fetele mele
raportam si noi ce am mai facut , azi dimineata m-am culcat la ora 2 : 30 dimineata , am stat si m-am uitat la un film tare frumos care il mai vazusem dar am vrut sa-l revad si uite asa am pierdut eu noaptea uitadu-ma la tv
filmul a fost pe Procinema s-a numit " Da mai departe "
Am fost azi dimineata la 9 la dr de familie cu Maria sa-i fac revizia tehnica , toate sunt bine , a luat in greutate are 8,200 g , mi-a zis ca fontanela este inchisa frumos , mi-a mai dat niste indicatii in privinta mancarii , ma bucur ca este bine si nu am probleme cu ea ![]()
Andrei este plecat cu sotul pana la Seminar si pe urma au zis ca merg putin in parc .
Ma bucur ca sunteti bine toate , va pup pe toate , am sa mai revin , ma duc sa-i fac supa Mariei pentru masa de pranz , un chin si o durere cu ea , nu vrea supa de nici un fel, zici ca-i dau mere padurete dar eu insist si nu ma las , ultima oara am stat cu ea sa-i dau supa 1,5 h si am reusit , a papat-o toata , asa ca nu are scapare cu mine
hai ca mai revin mai tarziu
Mikycris se simte bine si ea si fetita , ea astepta sa-i apara laptele , facea miscare la cateva ore de la nastere .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

sanziana27 spune:
salutare dragelor, ne-am intors si noi din concediu, care din pacate s-a terminat atat de repede, incat am impresia ca a tinut o zi.
Dragos a fost extraordinar de cuminte, a ramas tot pe fusul nostru orar, ceeea ce e mai bine, ca nu mai luptam cu acomodarea acasa. I-a placut ca am fost toata sapt numai cu el, a cucerit toate bunicutele din hotel, le facea pa-pa incat au reusit toti sa-i raspunda in romana indiferent ce limba vorbeau! Nu a prea mancat, dar asta chiar nu m-a mirat mai ales ca am prins calduri foarte mari.
Am citit in fuga ca au venit pe lume niste bebelusi. Felicitari lor si mamicutelor!
Mai tarziu revin si cu poze!Si mai alatur si eu galeriei pt Mada!
24+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
danybv spune:
bine ai revenit sanziana inapoi acasa 

asteptam sa ne arati poze 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Mada , Ana_a , nasteri usoare si bebei sanatosi

ClaudiaH spune:
Buna fetele!!!
M-ati surprins placut cand am vazut cat de mult ati scris.
Cami, ti-am simtit lipsa sa stii. Ma bucur ca ati rezolvat cu botezul. Chiar imi dai curaj cand spui ca a fost usor cu a doua cezariana. Eu la prima am facut anestezie generala si mi-a fost tare frica, am intrat in sala de operatii cu teama ca o sa mor pe masa. (Diagnosticul pus a fost spasm vascular cerebral in zona centrului de echilibru). M-am refacut tare greu dupa operatie si cred ca de asta mi-e frica si acum. Pe de alta parte si cu nasterea naturala stiu ca exista multe riscuri asa ca de-asta sunt nehotarata. Dar cu ajutorul povestilor experientelor voastre, cu ce mai citesc pe net, cu ce o sa mai discut cu medicul... o sa ma hotarasc eu la un moment dat.
Dany, ma bucur sa aud ca se inteleg asa bine copilasii tai; sper sa fie si la noi la fel de bine. Cat despre supa, sunt convinsa ca pana la urma veti reusi.
Ana, transpare printre randuri bucuria pe care o simti acum ca ti s-a intors flacaul acasa. Vad ca bilantul e pozitiv: copilul s-a distrat iar tu te-ai relaxat putin singura iar acum ii savurezi prezenta.
Sanziana, sa-ti fie de bine concediul! Asta e marele pacat cu concediile, se termina la un moment dat.
Mada, incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai nasti
. Glumesc. Sunt convinsa ca e o chestiune doar de ore sau cel mult zile pana cand gata, te vei intalni cu micuta ta care dupa atata stat in burtica sigur o sa fie o grasunica. E cam nasol ca nu dormi noaptea. Dar te inteleg perfect. Si mie mi se intampla uneori sa nu-mi gasesc locul. Oricum ramanem pe baricade cu galeria: 

Noi suntem putin suparati ca a pierdut Germania meciul cu Spania dar ne consolam si cu locul doi si cu faptul ca spaniolii sunt latini de-ai nostri. In rest fetita mea bate din picioare de parca-i o caprita nu un bebelus. Azi am fost la plimbare prin magazine si mi-am rupt picioarele. Am cumparat cateva hainute pentru fetita mea cea draga (sa vezi ce ma dezumflu daca la nastere e baiat) si vreo cateva prostioare pentru mine, pentru perioada de spitalizare si am gasit si ceva tricouri burtoase la reducere si cateva nimicuri pentru casa... si uite asa a zburat dimineata. Stefan a fost din nou la dezvoltarea vorbirii si apoi la gradinita. Nu va mai povestesc cum a fost caci nu mai am energie. A fost ok in principiu. Daca reusesc sa-mi fac timp o sa pun si poze cu noile achizitii. Acum o sa ma duc sa ma intind putin ca mor de picioare. Din pacate la somn nu pot merge pana diseara cand merge Stefan la culcare. Va pup pe toate si revin in curand.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
31+
iata minunea 2
ana_a spune:
salut fetele!
Sunt si eu pe aici, mai intru sa vedem daca avem vesti de la Mada, in rest sunt ocupata cu Stefan, toata ziua am citit din carticele, ia trebuit sa invete poezii, probabil ia fost dor
si binenteles ca acum se uita la desene....tare iau mai lipsit desenele astea!!
Cami, copii sigur sigur nu am de unde sa stiu daca mai vreau
in schimb sotul imi spune ca el sigur nu mai vrea, eu as mai incerca pt o surioara dar din pacate nu prea ma mai vad din nou graviduta...deh, timpul nu-i in favoarea mea. Abia astept sa vedem ce sfat imi da dr legat de aceasta operatiune de legare a trompelor.
Claudia, si noi ne-am uitat aseara la meci, mie mi-a placut cum au jucat spaniolii, au meritat cupa, ei lasa ca germania a tinut cupa la ei acasa de mia multe ori pana acum ![]()
Oh....si sa va mai spun ca soacra sa suparat pe mine...asta asa ca sa vedeti cat pot fi de "sensibile" mamele si soacrele, sa suparat pt ca l-am luat pe Stefan din masina cand au ajuns si am exclamat "vai ce pantaloni grosi are pe el!!" era si leoarca de transpirat si adormit si dupa ce mi la dus Paul in casa m-am dus sa-l dezbrac si sa-l schimb si nu am mai iesit afara sa-i spun "multumesc ca mi l-ati ingrijit o saptamana la munte: sau ceva de genul, in orice caz, sa suparat ca nu am laudat-o sau nu i-am adus multumiri infinite pt marele efort care la facut
desi eu una stiam ca la luat cu ea pt ca asa a vrut, doar nu am pus-o eu cu forta, vai ce m-am enervat, asa nu-mi plac oamenii astia care fac aceva si apoi asteapta mii de laude si demultumiri de parca ce mare minune a facut!! Plus ca avea pantaloni grosi pe el si mi-a fost in reflex sa dezaprob acest lucru....indiferent cat de frig o fi fost acolo, pe masina (Dacia) erau peste 30 de grade asa ca il putea dezbraca...in fine.
I-am spus doar ca este prea sensibila si sa suparat degeaba si pana la urma o sa-i treaca ca doar na sta suparata toata viata si cu asta basta
. In fine....m-am descarcat si eu ca si Mada.
Iesim un pic afara ca sa lasat un pic de umbra in curtea noastra.
O dupamasa placuta si sa auzim de bine!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
MissJJ spune:
Fetelor si eu prin zona tot asa 2 in 1 uff nu as vrea sa ajung la inducere la spital ca mi-e frica sa nu se sfarseasca cu cezariana, nu vreau sa ajung la cutit.
Am reusit sa dorm oleaca la pranz cu fata ma simt mai bine putin mai odihnita decat dim.
Uff merg sa pregatesc de papa ca acusi vine Flo ms de incurajari fetelor sorry ca nu nominalizez.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
4 Days Overdue...my hope is lost at sea...
marguta spune:
Buna! Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiutii! Dupa cum vedeti, intru destul de rar pentru ca sunt ocupata cu studiul, sunt pe ultima suta de metri. Ma simt bine, am momente cand mi se pare ca Inuka se misca, dar parca nu pot fi sigura. Abia astept sa ma loveasca tare si cu forta.
Va doresc sanatate voua si puisorilor vostri!