Mamici ce asteapta al doilea copil (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am calcat si azi de m-am plictisit la noapte cred ca numai haine visez! asta ca sa nu-mi ramana rufe nacalcate cand vin, ca vor urma cele din voiaj.
Si eu sper din tot sufletul sa pot alapta, ca-mi amintesc cele 3 luni cand Dragos manca din 2in2 ore si eu umblam ca nebuna noaptea sa-i fac laptele, si-mi sarea somnul si cand atipeam o luam de la capat.
Sincer mi-a fost tare greu, dar parca ma lipsesc de ajutor. maica mea e inca in serviciu, il va lua pe dragos ziua pe la ea, cand iese de la scoala, iar soacra mea ma streseaza....Sa va zic faza: ei sunt in Canada la cumnati momentan si ma intreaba azi pe mess"Ce mai face Dragos vorbeste mai mult, leaga cuvinte? zice fraze?" Nu m-am putut abtine si i-am zis" cred ca glumiti cand spuneti fraze!" ca Dragos abia daca are 20 cuvinte in vocabular, si foloseste cate un cuvant pt 4-5 sensuri" Probail face comparatie cu nepoata care turuie de la un an si 2 luni.
Crengu e super caruciorul. Eu nu tin la moda asta prosteasca roz=fetite, bleu=baiat.
gata ca se revolta Dragos

23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revenim dupa o tura de nani. Nu stiu de ce ca de dormit am dormit bine da nu ma simt deloc odihnita.
Crengu frumos caruciorul vb ta o paturitza roz si ceva accesorii rozulii si merge. Poate gasesti niste floricele sau ceva care sa le poti aplica pe partea cu negru sa mai schimbe putin si e super.
Claudia felicitari pt schimbarea prefixului. Da natural am nascut si data trecuta dar cu epidurala pt ca ma dilatam f incet si eram f obosita iar bebitza ii scadeau deja bataile inimioarei asa ca mi-au pus perfuzii epidurala si in 4 ore se nascuse printesa.
Si acuma tot natural e planul, restul nu planific ci in fct de cum evolueaza lucrurile vedem ce si cum, prefer sa pastrez un open mind si sa fiu deschisa la schimbari in caz de nevoie, speram sa nu fie cazul si sa ajung la bisturiu sau ceva.
Tinem pumnii sa fie bine la ultimele controale si sa nu fie nevoie de ochelari. Si bafta cu soacra.
Sanziana concediu placut. Bai tu iei bataie cica ai numai 54 de kg pt mine aia e greutatea ideala si cine stie daca ajung vreodata la ea. Legat de garderoba e greu intradevar cand esti graviduta cu tinutele de ocazie si oricat de faine ar fi sau ceva tot ti se pare ca arati grasa sau ceva.
Merg sa ii dau papa la printesa si astept cu nerabdare sa vina Flo ca tare bine ma simt cand e si el acasa, ca macar nu mai comenteaza mama sa mult.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Carutul este albastru tot, dar vad ca din cauza luminii(adica a umbrei) apare negru in poze. Cum este in interior , asa este si in exterior, albastru tot tot, nu are negru decat cosul.

Rianna
Crengu 32+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Crengu aha in poze mi se parea ca numai interiorul e albastru si restul e negru, ei si daca e albastru pui ceva cu galben portocaliu sa fie asa multicolor si atunci nu mai arata tare a baietel era unul de la graco asa cu albastru si portocaliu si mergea f fain si la fetite si la baieti.
De ex eu as lua niste floricele multicolore mai mari mai mici si le-as coase pe copertina sa fac un model cu ele. ceva gandacei animalutze si gata caruciorul nou. Aici nu prea gasesc asa gata facute numai sa le iau sa le cos da in ro mai sunt cin cate stiu pe la magazinele astea gen mercerie etc.

AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Am refacut pozele ca mi-am dat seama ca n-am avut blitzul aprins. Scuze.
carucior

Rianna

Mergi la inceput

Mada, merci de idee, e foarte buna, nu ma gandisem sa cos ceva pe el. Ai mare dreptate, am sa caut ceva , sper sa gasesc si , vorba ta, sa para unisex.
Multumesc mult de idee.

Rianna

Mergi la inceput

Nu ai pt ce. Ma bucur ca ti-a placut. Poti de ex sa iei si niste jucarii din astea de bebe mai ieftine din material textil care sunt si rezistente daca le ploua si etc si le desfaci tu acasa si apoi le cosi pe el gen albinutze, fluturasi etc. Aici ti-am zis nu se gasesc asa multe dar de ex la magazinele gen praktiker, metro mai gasesti decoratiuni din astea si la mercerii si cum am zis mai poti lua juacrii ieftine si desfaci tu alea care is mai colorate si mai faine si gata caruciorul nou noutz si unicat.

AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am citit si cand sa raspund ,mi s-a facut somn,de fapt simt ca pic...Incerc sa mai rezist.Am fost la cumparaturi,ne-am luat niste covorase in dormitor,sotul a fost la stomato ca a avut o complicatie,bunicii i-au luat lui Alex o casuta colorata pe masura lui si e superincantat,e bine.Eu n-am mai putut dormi de la 5,asa ca intelegeti.
Crengu,si eu am carutul de la Alex si nici prin minte nu-mi trece sa iau altul.Oricum ideea lui Mada e super
Claudia,astept si eu cu nerabdare eco de luni.Bafta!
Mada,Miky
pe toate!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! Hop si eu la apel cu luta gata..
Azi( adica ieri deja) am facut si pasul cel mare: am iesit singura cu fetele in parc si la plimbare ... a fost ok, am luat hardughia de carucior tandem si Sofia a fost asa de incantata ca era prima si "conduce" ca a uitat sa mai vrea sa alerge in strada sau alte idei de genul asta. Ne-am oprit la leagane si restul jucariilor prin parc unde Sofia s-a catarat si a alergat ca nebunica si apoi am facut o plimbare lunga. In final a fost bine, mai bine decat speram..

Mada, Miki tinem in continuare galeria activa:

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Claudia merci de incurajari.. sper sa ai dreptate si sa fie numai o faza de regres din care sa iesim repede( ca tare bine e cand spune).
Prin ce greutati ati trecut si voi.. sper sa fie bine si sa ai parte de mult calm de data asta.
A!! si felicitari pentru schimbarea prefixului..

Sanziana oau.. numai 54 de kg!!! Felicitari!! Accepti kg prin transfer? Ca eu am de dat.. muulte rau!!!

Crengu e foarte fain caruciorul tau.. si nu cred ca e vreo problema cu culoarea.Hai sa iti spun de noi: caruciorul pe care l-am luat pentru fete este negru cu gri iar scaunul de masina al Sabinei(mostenire de la sora-sa) este tot negru cu gri.

Iulia sa stapaniti sanatosi achizitiile!! Somn usor!!

Ok ajunge atat ma duc la nani. burticile si mamicile si numai bine!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput