Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 5
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Multumesc mult pentru raspunsuri! M-am mai linistit, de data asta sper sa am mai mult lapte.
Oana, bine ai revenit acasa!!! Multi pupici si urari de bine si asteptam sa ne dai vesti despre voi.
Mada, 
Va pup pe toate si fug la nani. Revin maine, pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
29+
iata minunea 2
julax spune:
Oana,ma bucur ca esti bine,astept detalii cand ai timp...
Claudia,mie la prima sarcina nu mi-au curs deloc sanii si am alaptat 1 an si 5 luni,asa ca nu cred ca are vreo importanta,doar ca mi-a fost fosrte greu la inceput.Raspunsul la prima ta intrebare e da.A,si sa nu uit,din batrani se zice ca fetele misca mai mult ,asa ca...
Sanziana,merci
Mada,miky

Mai scriu maine ca pic de somn si dimineata la 6 sunt in picioare ca plecam din localiate cu mici treburi.
Va pup pe toate!!!
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CamiM spune:
'neata fetelor si poftiti la
.
In sfarsit apuc sa citesc ca lumea din urma.. zilele astea a fost nebunie la noi. Duminica am ajuns la biserica sa ne citeasca parintele dezlegarea de 40 de zile( parca asa ii zice, nu?), voiam sa vorbim si despre botez dar se pare ca celalalt parinte este "seful" asa ca a ramas sa il contactam pe el, si aici trebuie sa mai astept ca este plecat in concediu. Am ajuns si pe la magazine sa cautam ceva de cadou pentru nasi( stam prost cu ideile si am zis ca poate ne pica ceva cu tronc) si ceva de imbracat pentru mami pentru la botez..greu domnule cu kg astea care atarna... si azi si ieri am stat muuuuuult de tot pe-afara ca a venit si la noi frigul( a se citi ca am avut numai 30 de grade) asa ca aerul era respirabil si am profitat sa stam cat mai mult cu fetele in parc. Sofia a fost mai mult decat incantata.
Claudia sa stii ca inainte sa nasc(ambele dati) nu am avut deloc colostru sau altceva si acum am lapte.. gramezi..![]()
Oana bine ai revenit!! Multa sanatate tie si laptic mult si bebelinei somnic usor si pofta de mancare sa se faca mare si mumoasa ca fratiorul ..
Asteptam cu nerabdare o poza cu micuta.
Amalia felicitari pentru caruciorul albastru si mai ales pentru rezultatele bune la teste.

Sanziana tinem pumnii sa nu te mai necajeasca gingiile si distractie placuta in concediu.
Pana nu uit:

hop si eu cu galeria pentru Mada si Miki!!! Hai fetelor!!![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Dany sper ca deja te simti mai bine!! Multa sanatate si tie si Mariei!!
Ana imi pare rau ca ai asa sef( sau mai bine zis fost sef)
. Stiu ca e greu dar incearca sa nu iti faci sange rau de-acum. Vei vedea la momentul respectiv cum o sa se rezolve situatia.Uite un
de la noi sa treaca supararea.
Marguta numai bine si tie si te mai asteptam cu vesti!!
Crengu tinem pumnii sa stea cat mai mult bebelina la caldurica in burtica si cand vine sa ai parte de fetitza papacioasa pe care ti-o doresti..
Mada ce vesti ne aduci de la control? Ceva schimbari?
Si la mine tot asa a fost cu miscarile bebeilor: la a doua sarcina am simtit mult mai bine, ma boxa Sabinuta si facea niste tumbe de imi pleca burta din loc, asa ne distram privind-o.. ah ca ma apuca nostalgia burticii!
Iulia m-am laudat degeaba, zilele astea iar nu mai vrea Sofia sa spuna de pipi cand face.. oh well. mai asteptam.. poate revine la sentimente mai bune..![]()
Gata acus ma duc la nani, acus da trezirea Sabina pentru masa de la miezul noptii.
Numai bine
!!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Am vrut sa scriu aseara dar mergea f greu forumul nu stiu de ce, as aca revin azi.
Cam dezamagitor controlul la moasa bine nici nu mi-am facut tare multe sperante pt ca asa a fost si data trecuta.
Mi-a zis ce deja stiam bebe este f f jos, urina ok, tensiunea ok, toate ok pa si pusi.
In caz ca nu nasc pana pe 2 iulie mi-a facut programare tot la ele sa imi faca un sweep din ala si apoi iar ma trimite acasa sa astept maxim 48 de ore si daca nici asa nu se intampla nimic apoi tre sa discutam inducerea in cadrul spitalului. Da na sper sa nu ajung acolo si sa vina bebitza singurica noi o asteptam.
Claudia uite la mine a fost invers ca la Cami si sarcina trecuta am avut tone de colostru adik eu de la jumatea sarcinii udam tricourile patul etc dar lapte am avut f f putin abia trei saptamani si ala stors asa pana la ultimul gram asa ca a trebuit sa ii dau la fata si formula ca facea greva foamei in baza laptelui meu si ea a fost si f papacioasa de micutza asa ca am dat mixt putin apoi numai formula. Si sarcina asta la fel de pe la jumatea sarcinii curge la greu ca deja ma streseaza si macar de as avea si laptic la fel de mult da parca vad ca patesc ca data trecuta.
Cami ma bucur sa aud ca s-a mai racorit
si puteti sta la aer e nasol tare cand e f fierbinteala, la noi e cam recisor momentan. Legat de haine pt botez te inteleg eu sper sa imi vina pantalonii drepti de data trecuta pantofi am si doar sa gasesc o bluza mai dragutza ca data trecuta botezul a fost in oct si am purtat o bluza de mohair mai groasa da acuma am stabilit botezul pt 30 august deci va fi mault mai caldutz si trebuie ceva mai lejer.
Dany tu esti mai bine? Ai facut ceva analize ceva controale? Da un semn ca sa stim ca ne facem griji.
Iulia drum bun daca plecati din localitate.
Oana ma bucur ca esti happy cu experienta. Bravo tie mamica curajoasa si pupici multi.
Ana multumim.
Aaa am uitat s va zic ca Miky a fost la spital dar a venit inapoi acasa deci mai bagam majorete si asteptam vesti:

Restul fetelor pupici multi si asteptam vesti si de la fetele care au absentat de mult timp, macar un rand acolo sa stim ca sunteti ok.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
sanziana27 spune:
Crengu in Ungaria mergem in concediu! ma bucur tare mult ca bebelina sta cuminte si se face mare! Uite ca a meritat tot efortul tau!
Mada Doamne ajuta sa nu ajungi la inducere!
Oana te felicit ca ai reusit sa nasti normal...dr meu nici nu vrea sa auda de o nastere normala dupa cezariana, fiind si 2 ani intre ele si sincera sa fiu nici eu nu ma vad in stare de asa o vitegie. Mai ales daca ma apuca iar tensiunea mare...
Eu m-am apucat de bagaje: cred ca va fi prima data cand voi imbraca toate hainele puse, caci garderoba e destul de subtirica la masurile balenei
Nu am decat 54 kg, dar zau ca ma simt de o tona!Nici nu am investit in foarte multe haine de gravida, ca nu a fost cazul, asa doar cate o bluzita, un pantalon.
Stresul cel mare vine dupa concediu caci sotul are intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii si trebuie sa-mi gasesc ceva elegant 
aici sunt diperata.Gravida cu Dragos am fost la banchetul elevilor si m-am simtit atat de aiurea, parca eram Safta Florareasa. Parca in haine sport mai merge, dar cand e sa ma imbrac elegant...

va pup si mai intru azi, ca iar va ploua la noi!
23+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
crengu75 spune:
Sanziana, iti doresc concediu placut. Nu-ti fa griji cu intalnirea de 10 ani, oricum esti frumoasa pentru simplul fapt ca esti graviduta.
Nici eu nu am haine de gala, important este sa te simti tu bine.
Eu mi-am cumparat deja galafor si as vrea sa iau inca din spital. Oare cand pot incepe sa iau? A mai luat cineva? Mai ma si ceai de fenicul pentru colici pe care vreau sa-l beau eu, tot incepand din spital, am auzit ca ajuta sa nu aiba bebe colici.
Am spalat caruciorul lui Cristian si aseara l-a montat sotul meu. Este gata, pregatit pentru fetita, chit ca este albastru asa cum v-am zis. Asa am gasit atunci, nu am cautat special albastru, asta mi-a placut si era singurul. Voi pune o paturica roz in el si sper sa fie bine. Am pus poze sa-l vedeti si voi.
caruciorul
Rianna
Crengu
32+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Iulia, chiar ma incurajeaza ce-mi spui. Speram sa fie fetita, parca ne-ams i obisnuit cu gandul ca e fetita. Abia astept ecografia de luni seara.
Cami, nu te necaji pentru ca Sofia nu spune tot timpul de pipi; nici o mare schimbare nu se poate face peste noapte. O sa fie bine, ai sa vezi.
Mada, iti tin pumnii sa nasti inainte de termenul stabilit pentru inducere. Tu ai nascut natural fara epidurala prima data? Dar de data asta, cum o sa fie? Banuiesc ca ti-ai facut planul despre cum vrei sa nasti.
Sanziana, iti urez concediu cat mai placut si relaxant! Oau ce te invidiez cand te aud ca ai 54kg! Eu am ajuns deja la 70. Garantat ai cu ce sa defilezi la intalnirea de 10 ani; ai o burtica in care porti o minune si pe deasupra nici nu esti cat un zeppelin. Deja ai toate atuurile indiferent cu ce o sa te imbraci.
Crengu, n-am nici cea mai vaga idee ce e galaforul; sorry. Cat despre carucior eu zic ca arata super. Nu trebuie sa iti faci probleme ca e albastru; de fapt e cu albastru nu e in totalitate albastru iar daca fetita va avea ochii tai se va asorta de minune. Important e sa fie comod si functional si din poze pare sa fie de amandoua asa ca nu-ti face griji de culoare. Caruciorul lui Stefan e maro cu negru ar merge de culoare dar e ingrozitor de greu si m-am saturat sa-l cobor si sa-l scot de la subsol asa ca am preferat sa cumpar altul.
Dany, Ada, sunteti bine?
Noi tocmai ne-am intors din oras. Am fost cu Stefan la control la oftalmo. Mai avem sapt. viitoare nu stiu ce test cu picaturi in ochi si apoi aflam raspunsul daca are sau nu nevoie de ochelari. eu cred ca va fi ok dar... am zis sa fac si acest control sa fiu linistita. In rest... nimic nou la noi; asteptam musafiri in week-end si ecografia de luni. Raspunsurile voastre despre alaptat m-au mai linistit un pic. Sper ca de data asta sa am lapte sa pot sa alaptez ca oamenii. La Stfan eram studenta cand am nascut si n-am intrerupt facultatea asa ca imediat ce am iesit din spital m-am apucat de proiecte si laboratoare caci eu am nascut in aprilie iar in mai am avut presesiunea si in iunie sesiunea (am terminat politehnica). In plus nu am avut ajutor decat o luna si un pic de la mama care apoi a trebuit sa plece ca s-a imbolnavit tare bunica; in consecinta am ramas 3 sapt. de sesiune complet singura cu Stefan si examenele. Sotul meu era cu serviciul in Bucuresti iar eu cu Stefan in Iasi. Soacra-mea era in Italia iar socrul meu prins cu niste constructii la tara a venit sa stea cu Stefan doar in zilele in care aveam examen. Am avut si ambitia de a-mi lua examenele pe cinstite pentru ca stiu ca oricum profii m-ar fi trecut stiind ca am fost mereu o studenta buna si ca nascusem dar... cumva simteam ca o sa-mi fie rusine de mine insami daca o sa iau examenele asa de pomana. Ma gandesc ca stressul facultatii si sesiunii a contribuit serios la productia scazuta de lapte. De data asta insa n-am nici facultate nici serviciu, sotul imi e alaturi, in plus si soacra-mea o sa fie cu noi macar pana dupa botez. Sper ca o sa am mai mult lapte. Doamne ajuta sa ma inteleg cu soacra-mea sa nu se transforme din ajutor in stress ca am incurcat-o. Na ca iarasi m-am lungit cu scrisul. Mi-am facut siesta in fata calculatorului ca nu pot sa fac treaba cu burta plina ca imi vine mancarea inapoi de vreo 2 sapt. Ma duc acum sa spal ferestrele, apoi lustruiesc bucataria si baia si ramane pe maine doar aspiratul, praful si mancarea. Va pup pe toate si am fugit, pa!!!
30+
iata minunea 2
ClaudiaH spune:
Va rog sa remarcati ca am schimbar prefixu', am intrat in sapt. 31. ![]()
30+
iata minunea 2
crengu75 spune:
Claudia,gata am remarcat!
si la cat mai multe saptamani!
deocamdata, apoi bagam 

Cu soacra si eu termin intotdeauna cu stres. Tot ii dau mereu sanse, nu zic , ma ajuta mult dar ma si enerveaza pe masura. Cu ea e cam asa: cainii latra , caravana trece, adica face tot cum vrea ea, desi eu vorbesc de mi se usuca gura.
Cu laptele va fi bine de data asta, ai sa vezi. Cu atata experienta cata avem.........sigur va fi mai bine. Trebuie.![]()
Rianna
Crengu
32+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!