Mamici ce asteapta al doilea copil (11)
Raspunsuri - Pagina 4
ClaudiaH spune:
Mada, Cami, merci de raspunsuri! Nu stiu cum de nu le-am remarcat pana acum in magazine, poate nu prea expun dar pe net am gasit si eu; sunt intr-adevar o multime. Mi-a luat insa ceva vreme pana cand am gasit cum se numesc (Bettschutzgitter - mama ei de germana cu cuvintele ei compuse).
Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
29+
iata minunea 2
ClaudiaH spune:
'Neata!
Mai fetelor, stiti ceva de OANA RUSU? Ar cam trebui sa fi ajuns acasa, nu?
Noi suntem ok. Bebe din burtica danseaza intr-una, nu stiu cand si daca doarme vreodata. Stefan a fost melc fata de maimutica asta. Acum se misca tot timpul, si cand merg, si cand stau si cand dorm... Ai vostri fac la fel?
No, astept sa vad ce mai ziceti si voi ca sa nu am senzatia ca "vorbesc" singura. Va pup si va astept, pa!
29+
iata minunea 2
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Amalia cu placere. Multumim de complimente.
Cami ms ms. Na acuma speram sa ii placa prima noapte a fost ok acuma o cam enerveaza marginile de lemn ca ea era obisnuita sa doarma pe lat in tarc si acuma se mai chinuie aseara avea perna mutat si se chinuia sa se puna pe latul patului si i-am pus perna la loc si pana la urma a gasit solutia sa se mute mai jos. na o sa se invete si cu perna si cu plapuma nu am ce sa ii fac e mare de acuma trebuie sa se obisnuiasca.
Claudia da greu cu, cuvintele astea compuse Am facut si eu patru ani de germana mi-a placut limba da daca nu am mai vb si practicat demult timp am cam uitat multe chestii.
Nici aici nu am vazut expuse in magazin numai pe net si chiar aveam emotii de cum va fi si daca e asa cum zice lumea la reviews dar chiar suntem multimiti de ea. Se strange usor se instaleaza usor la fata ii place deci e super ok.
Azi merg la moasa si nu am nici un chef ca stiu ca nu imi face mai nimica da na trebuie si mai e si urat afara si se pune pe plouat si eu nu mai incap in nici o geaca sa o inchei ma refer.
Uff si apoi am zis ca o duc pe mama oleaca pe la magzine ca mergem in oraselul alaturat acolo e clinica si asa nu am chef deloc de iesit, as sta sa lenevesc in casa in asteptarea lui bebe.
Is prin zona momentan, pupici la toata lumea si mai revin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 7 Zile
sanziana27 spune:
Am fost si eu la dr de familie sa-mi dea talonul pt analizele guvernamentale si mi-a facut si trimitere pt analiza de titrare a aniticorpilor RH.
Cam astea sunt noutatile, in rest si bebele meu misca mult mai mult decat misca Dragos in burtica. Dar e o senzatie atat de placuta ca stau cu respiratia taiata sa-i simt cat mai intens miscarile!
23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
ClaudiaH spune:
Iata-ma-s din nou.
Au aparut si la mine in sfarsit primele picaturi de lapte in sani. Am tot citit si cica trebuia sa apara mai demult. Faptul ca abia acum au aparut o fi oare semn ca nici la al doilea copil n-o sa am destul lapte? La Stefan a trebuit sa suplimentez cu lapte praf ca era foarte putin laptele meu. La voi cum e? Cam la cate saptamani de sarcina a aparut secretia de lapte?
Va pup, pa!
29+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Claudia la prima sarcina pana nu am nascut nu am avut nicio secretie de lapte, am avut cam a 2 a zi dupa cezariana si la o sapt aveam deja bine, ca trebuia sa ma mulg si stiam exact cat scoteam. Dar la mine a fost Dragos cel care nu a supt, iar eu dupa 2 luni de muls am decis ca nu mai pot continua, nu mai rezistam psihic!
23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
ana_a spune:
buna fetelor!
Va multumesc din suflet pentru suport si incurajari!Aveti dreptate cand spuneti ca ar fi ultimul lucru la care ar trebui sa ma gandesc....dar uite ca uneori nu poti dicta mintii ce sa gandeasca . Oricum, m-am mai linistit.
Vorbiti aici de bebei miscareti....si Matei este ffff miscaret, pe Stefan abia il simteam, era linistit si trebuia sa-i vorbesc ca sa-l simt ca este acolo in burtic, in schimb, Matei este ca o furtuna, imi rascoleste toata burta si da din colt in colt de uneori nu mai stiu cum sa-l fac sa se linisteasca
Am ajuns si eu la vr de 35 de saptamani, incet incet timpul trece si suntem tot mai aproape de marele eveniment!
Eu il astept cu teama si emotii, sotul inca nu se pronunta dar il simt si pe el cam la fel, mai mult teama decat emotii, cum ne vom descurca cu 2 si asa mai departe. Dar cu rabdare si perseverenta cu siguranta va fi bine.
Am vazut pozele cu patutul acela superb de printesa, ce frumos!!! Sa-l foloseasca sanatoasa si sa aiba numai vise frumoase in el!!!
Noi inca nu am facut nimic la acest capitol din pacate, patutul lui Stefan o sa-l foloseasca Matei iar la Stefan o sa-i facem un pat de "baieti mari" dar s-ar putea sa mai dureze, avem multe de renovat si nu avem acum bani decat peste 2 luni....parca vad cum ma mut cu copii de acasa si sotul o sa faca respectivele modificari....dar nu conteaza, important este sa le facem cand se poate si cand avem bani. Mi-am propus sa ma linistesc si sa nu ma mai stresez, cum va fi asa va fi, si pana la urma toate se vor termina cu bine.
Stefan este intr-o perioada de mofturi crancene....nu prea mananca, este plictisit, desi ma joc cu el, azi am pictat, am jucat teatru, am iesit si afara, a venit si un prieten in vizita, si tot mofturici si iritat este...
Claudia, eu aveam si la prima sarcina un fel de sercretie ca si mierea, imi amintesc ca trebuia sa-mi curat sfarcurile ca mai mereu aveau ceva scoarta pe ele, cam asa a inceput sa se formeze si acum, nu este lapte, dar imi da batai de cap la spalare. Eu zic ca nu are legatura cu cat lapte vom avea, sa de-a DD sa avem laptic cat este nevoie!!!
mada a inceput numaratoarea inversa! Acum ca toate le-ai pus la punct iti urez o nastere usoara si sa auzim numai de bine!!!
V-am spus ca mi-a programat dr cezariana pe 14 iulie? Oh....tocmai ma uitam la listuta si dupa mada urmeaza Ioana2004 si apoi teoretic si daca nu se schimba nimic urmez si eu....uhhhDar am sa va spun mai exact la sf lunii cand ma duc din nou la ecograf.Abia astept.
Cam asta ar fi, m-am lungit la povesti, va urez o dupamasa placuta si sa auzim de bine!!!
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
OanaRusu spune:
Am ajuns acasa - am intrat doar sa va salut n tot grupul de mamici si va multumesc pt urari
claudia, sper sa ajung sa povestesc cat mai curand cum am nascut - e de mii de ori mai bine ca la cezariana
Am nascut ca primipara - dar stiind contraciile de la Paul am fost pregatita pt travaliu.
Sentimentul de la expulzie e extraordinar - asta lipseste enorm din cezariana - nu cred ca-l voi uita vreodata
Am sa revin cat de curand pot
Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Oana bine ai venit acasa!!!!!!!!!!
Ma bucur ca ai nascut usor si abia astept sa ne povestesti.
Claudia si eu am scurgeri din sani, adica nu curge mult, doar face o pelicula si in special daca storc eu sa vad ce iese. Nu stiu la cate saptamani a inceput, nici la primul nu am vezut ceva deosebit. Insa lapte eu am avut foarte mult, chiar in spital am stors cu pompita prima tura cam 100 ml de colostru ( era gros si galben)ca ma dureau sanii de muream si baiatul nu sugea deloc, nu stia sa suga si nici nu avea putere. Cum a zis si sanziana, la fel am patit, copilul daca nu putea suge , eu am cedat psihic dupa 2 luni de stors din ora in ora. A fost un calvar, am obosit, nu aveam timp sa dorm si sa mananc si trepat treptat laptele s-a imputinat si eu am renuntat caci nu mai faceam fata. Nu cred ca are legatura cu momentul cand vin primii stropi inainte de sarcina.
Sanziana, ce bine ca pleci in concediu. Unde mergi? Poate ai scris dar nu am retinut, scuze.
Rianna
Crengu 32+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!
crengu75 spune:
Si fetita mea misca foarte mult, uneori ma surprinde cu niste lovituri in cate 2 locuri opuse, in coaste, in ficat,in col, etc, parca se intinde si nu are loc. Sper sa fie cumincioara, ca eu am avut un agitat, de fapt il am si acum. As vrea si eu o fetita cuminte si mancacioasa cum am vazut pe la alte mamici.
Mada, asteptam vesti de la moasa.
Pup si restul fetelor julax, CamiM, Danybv( sper ca esti mai bine), AdaS( unde esti, ce mai faci?), ana_a, etc.
Mai dati o veste si restul mamicilor care aveti deja puiutii in brate: IrinaL, Vela, oprescufore, CristinaGoji, onyxg ( unde esti, de ce nu mai scrii deloc?), erika, etc......
Rianna
Crengu 32+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 6+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!