Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

offf vad ca in continuare sunt o gramada de copii bolnavi le doresc multa sanatate si insanatosire grabnica

noi speram sa nu ne mai apara nimik sa putem pleca linistiti duminica, in rest am inceput sa fac liste cu ce ne trebuie , nu am mai fost plecata atat timp si sper sa nu uit ceva , oricum o sa gasim de cumparat acolo, azi mergem si la revizia de 9 luni si facem si lista de medicamente necesare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by prisi

buna dimineata

multumim fetelor pt cafea
Adi La multi ani! cu intarziere si din partea noastra

Prisi, . Si pup mami muncitoare si Miru cumintica .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neata si de la noi!
noi ne-am intors aseara de la rasnov, asa ca daca se mai tine intalnirea joi o sa ajungem si noi.

LA multi ani Adi! si si din partea noastra

Sanatate multa micutilor bolnaviori. Sper sa se insanatoseasca cat mai repede.

Danuta stiu cum e cu incepatori si masina noua ... Acum 3 ani ne-am luat si noi un golan... in prima zi a reusit sa o atinga intr-un gard, iar dupa nici o luna a reusit sa o bage bine de tot in service, dupa ce s-a pupat urat de tot cu o bordura... Oricum, bine ca nu ati patit nimic. Miruna sa-i iasa repejor dintisori si fara dureri...

mai incolo pun poze noi, dar dupa ce adoarme pustiul

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti, Adimercedes, alaturi de dulceata Lisa! Multa sanatate si multe bucurii!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Doarme piciu' si incerc sa postez si eu restantele...asaaa...
miercurea trecuta am fost la gradinita, la "seara parintilor". Ideea pe care am retinut-o a fost sa nu ne parcam masina in fata blocului ca primim amenda. In rest, doar ca Tudor e in continuare pe lista de asteptare pentru transfer, dar probabil va merge acteva saptamani la gradinita asta pe care am vizitat-o. totul era nou si frumos, dar tot vreau sa-l transfer. Educatoarele parea ok, cea a alui Tudor mai in varsta, ajutata de 3 tinere. Un tatic ne-a servit de translator si sotia lui pusese ochii pe tudor, ii tot zicea ca e dragut. Ei erau fericitii posesori a unei dulcete blonde, super dulcica, Emily. Imediat l-am pus pe sot sa-l pazeasca pe Tudor, sa nu ni-l fure asa de repede.

Vineri am avut festivitatea, am facut si ceva poze, dar nu am descarcat. Am primit trandafir rosu de absolventa, mi s-a pronuntat numele corect si am primit aplauze si apoi am facut poze si fugit repede acasa la meci. Ratat discursurile ministrului si altor oameni importanti (pe care oricum nu le-as fi inteles din cauza limbii) si, mai important, ratat vinul spumant! Acum trebuie sa-mi vina diploma prin posta si gata cu scoala! Asa incat acum va primesc felicitarile ce le-ati trimis acum ceva timp! Sa cante fanfara, sa curga sampania!
Si bafta multa tuturor mamicilor care inca au examene de dat!

Sambata i-am dat lui Tudor pentru prima data galbenus de ou, cam 1/3. Duminica i-am dat cam 2/3. I-a placut, a mancat cu placere si nu are alergie. Si tot sambata a alunecat sub ochii mei pe covorul din bucatarie si si-a julit nasul. E rosu ca a lui Rudolph!

Azi dimineata am fost la dentist, sa-mi curete dintii si sa-mi faca si o fluorare. Tudor a ramas acasa cu tati si totul a fost bine. Dar eu m-am tot gandit la ei si parca a fost un mic preview la ce o sa ma astepte in august! Dar pana atunci mai e mult timp si nu ma mai gandesc la asta deocamdata. Important e ca de acum am programul foarte liber si putem sa ne bucuram unii de ceilalti, mai ales ca de pe 2 iulie va intra si sotul in 'concediul tatalui' si vom sta toti acasa si vom merge in concediu! Yuhuuuu!

Multa sanatate puiutilor bolnavi si mamicilor ingrijorate multa putere, sa treaca si peste hopul asta!

Pupici!

Poze

Mergi la inceput

Mai, da' ce m-am mai ranjit in mesajul anterior!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Nanutza voi ce faceti?Va apucati de impachetat?

teo

Sambata plecam si atunci o sa ma apuc de pus totul in bagaje. Pana atunci am de spalat, calcat, pregatit, terminat lista de cumparaturi. Mi se pare ca trece timpul asa greu si am un gol in stomac, de n-ai vazut.
Un pupic mare pentru bolnavior si o imbratisare stransa ptr mamica lui ingrijorata. Stiu cum e sa fie puiul bolnavior si sa te simti atat de neputincioasa. Offf. Dar o sa fie bine ca ei sunt niste luptatori. AI sa vezi.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

ROX Dr a zis ca l pot scoate. Din cate am inteles a fost contagios at cat nu se manifestatse boala, deci dc am mai dat si la altii ne pare f rau. Acum dc il scot nu las copii sa se apropie de caruciorul lui. Cat timpse tine in casa copilul dupa boala?? Asta nu stiu! Chiar nu as vrea sa imbolnavim si alti micuti! Dc iesim in camp deschis si nu ii atingenimeni jucarelele care le baga in gurita nu c5red ca e vreun risc pt altii!!! Dar ma gandesc ca dc voi stiti ceva sa imi ziceti!!!!
andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nanuta,Papanash si celorlalte care v-ati facut griji din pricina noastra.
Suntem bine,in zona in care locuiesc si s-a simtit deloc.Noi stam in sud.Zona cu cel mai mic risc seismic din Japonia.De cand sunt aici am prins decat un cutremur mititel,de vreo 3-4 grade intr-o dimineata.

N-am intrat caci am fost plecata intr-o vizita la o prietena foarte buna,romanca si ea in alt oras,cam la 3 ore distanta cu vapor si apoi masina.La dus,Erika a fost exemplar de cuminte...pe vapor s-a jucat cu copii,n-a plans deloc.Apoi in masina a dormit,chiar daca nu era in scaunul ei(nu am fost cu masina noastra)...si toata ziua a fost cumintica.Ei a doua zi...a preins-o oboseala,oameni noi,agitatie...si mi-a plans tot timpul,inclusiv drumul la intoarcere si apoi nu a vrut decat la mine...cand ne-a asteptat sotul la port,s-a bucurat tare mult,era cu gurit pana la urechi si apoi a adormit imediat in scaunul ei din masina.Am adus-o in pat si a dormit dusa,am zis sa nu o trezesc pt cina,i-am preparat doar lapte si i l-am dat in timp ce dormea.Dupa 100 ml a vomitat in jet,tot tot tot...si mancarea de la pranz complet nedigerata.Ne-am umplut amandoua de voma+ patul...am bagat-o la dus in timp ce sotul a stans si sters salteaua.M-am speriat,insa dupa dus a fost tare cumintica si apoi am facut impreuna nani.
Azi a fost mai agitata decat de obicei,inca e obosita.
In schimb,ne-am simtit extrem de bine la prietena mea.
Acum fug,trebuie sa ajung la caligrafie...va pup.
Si multumim inca o data pt griji

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu nu am chef de nik, cred ca adie vant de concediu pe aici , deja una din colege a plecat , clientii deja incep sa trimita mail ca pleaca cate o saptamana doua ....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput