Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nanutza voi ce faceti?Va apucati de impachetat?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Adimercedes si Lisa.... voi ce mai faceti?

Mai sta mult in vacanta Picea asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, sunt muuuult in urma cu cititul. AM ferestre deschise in browser sa raspund la ele. Si stau asa deschise de vreo saptamana... Nu am apucat sa fac mare lucru.

Suntem bine, asa, in linii mari.

Lisa e bine, in decurs de 3 zile s-a ridicat si a luat-o la pas. S-a ridicat din senin si o data ce a descoperit ca poate sta sus, a inceput sa exerseze la greu. Apoi a inceput sa o ia de-a busilea, sa se puna in fundulet, sa incerce sa se ridice tinandu-se de orice. Nici la buda nu ma pot duce linistita, ca se ridica in picioare si in patut. Si inca e "naiva", ca nu se tine cum trebuie, se bucura ca e sus si incepe sa aplaude si da drumul la maini. Concluzia: se duce in nas sau pe spate si urlaaaaa - de frustrare, bineinteles. Dimineata nu prea mananca. Si pt ca totul e f interesant in jur si sunt atatea de descoperit, nici nu doarme ziua. Doar cand cade lata de nu mai poate. Seara se culca tarziu, aseara a adormit la 10 iar la 7 fix a fost sus!

Eu sunt cu o farfurie de ciocolata cu menta in fata si cu a doua cana MAAAREEE de cafea cu lapte si ascult www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8" target="_blank">Somewhere over the Rainbow! Sunt la marginea unei depresii, cred. Sambata am schimbat prefixul si de atunci ma munceste copilul ca sa simt din plin ca am imbatranit . Tot sambata am fost la o petrecere de casa noua a unui prieten. Lisa a fost cumintica, a papat doar in picioare la masuta. Cand am venit acasa am deschis eu usa sa ma spal pe maini sa o iau din masina ca adormise pe drum si in casa m-au intampinat cu urale, baloane si mare tam-tam prietenii nostri (3 familii). Am crezut ca fac infarct. Noroc ca erau toate pregatite de cu dimineata - sotul a pregatit mai toata mancarea, sub ghidarea mea, eu doar tiramisu :D Si am chefuit pana la 1! Printre altele am primit un laptop si 2 bilete la concertul lui www.andrerieu.com/site/index.php?id=wst&L=0" target="_blank">Andre Rieu la Sydney . Andre Rieu e unul din favoritii mei.

Ieri am fost si i-am luat lui Lisa www.lasoo.com.au/portal/offerdetails/smart_baby_trike_plus/1186027995548?Ntt=smart trike&Ntk=Primary&N=0&source=search" target="_blank">tricicleta - e fascinata de ea :P; pacat ca afara ploua si trebuie sa o folosim in casa. Dar e super, facem antrenament pentru cand vom iesi afara cu ea .

Si am muuuult de lucru. Dar asta e o constanta, asa ca....

Ma duc sa mai citesc din urma. Pupici trandafirasului si sa ii spui ca Lisa nu a uitat sa ii raspunda, doar ca eu nu am reusit sa ii transmit mesajele... Mea culpa!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Atata am apucat sa citesc: Adi a schimbat prefixul sambata! Si eu am lipsit de la pupici si urari calduroase...!
Adi, te imbratzisez cu tot dragul (si dorul) si itzi doresc tot ce-mi doresc si mie : sanatate si iubire - ca de la astea pe urma reies putere, optimism, bucurie... Pupici Lisei si bravo de cadouri, sa le folositzi sanatoase!

Sunt la Toronto, conferintza, pic de somn, nu am sa apuc sa intru deloc.
Doar sa stitzi ca am facut-o: am lasat minunea mica acasa, cu cea mare.
Plec insa mai iute spre casa, ajung joi dimineatza.
Nu mai pot de dor, de cand am trecut de control pasapoarte imi venea sa fug inapoi la zambaretzul meu dulce.

Sambata am revenit din concediu: Michael a fost exemplar, a absolvit 2500km in masina (din care 700 facutzi noaptea ca sa doarma) s-a adaptat oriunde, si cu ore diverse si cu mese, mereu a ras (mai putzin in masina) si a flirtat la greu.
All in all a fost obositor dar fain de tot. Relatari si poze o sa vina candva...

Va pup si pic in pat
Mami iresponsabila de cuminte Michael

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Atata am apucat sa citesc: Adi a schimbat prefixul sambata! Si eu am lipsit de la pupici si urari calduroase...!
Adi, te imbratzisez cu tot dragul (si dorul) si itzi doresc tot ce-mi doresc si mie : sanatate si iubire - ca de la astea pe urma reies putere, optimism, bucurie... Pupici Lisei si bravo de cadouri, sa le folositzi sanatoase!

Sunt la Toronto, conferintza, pic de somn, nu am sa apuc sa intru deloc.
Doar sa stitzi ca am facut-o: am lasat minunea mica acasa, cu cea mare.
Plec insa mai iute spre casa, ajung joi dimineatza.
Nu mai pot de dor, de cand am trecut de control pasapoarte imi venea sa fug inapoi la zambaretzul meu dulce.

Sambata am revenit din concediu: Michael a fost exemplar, a absolvit 2500km in masina (din care 700 facutzi noaptea ca sa doarma) s-a adaptat oriunde, si cu ore diverse si cu mese, mereu a ras (mai putzin in masina) si a flirtat la greu.
All in all a fost obositor dar fain de tot. Relatari si poze o sa vina candva...

Va pup si pic in pat
Mami iresponsabila de cuminte Michael

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Picio, sar'na . Multam de pupici si uraturi . Deci ai comis-o pana la urma?!? Ai curaj, sa stii. Si tati si mai si . Dar ei sunt baieti destepti si sunt convinsa ca se descurca exemplar. Cred ca Michael ii face educatie la greu . Mult succes la conf si sa ajungi cu bine acasuca! Asteptam poze cand apuci.

Pup mami curajoasa .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Am vrut sa postez eu si de acasa insa nu am mai apucat, dar citisem cate ceva. La noi totul bine deocamdata, musiu e cam iritat, nu imi dau seama daca este de la dinti sau e doar o perioada. Pentru ca se oftica din orice, plange daca nu reuseste sa faca ceea ce vrea. De exemplu daca se joaca cu masinutele si le intoarce cu rotile in sus si apoi nu le aseaza din prima cum trebuie sa le ruleze se enerveaza, plange, si arunca cu ele. Ma uimeste ce ofticos este. Cam la fel si cu cocotatul. Nici nu se tine bine pe picioare, de maini nu paseste, dar incearca sa se urce pe canapele. Pe treapta de la terasa reuseste cu usurinta si mai nou a reusit sa puna genunchiul si pe masuta joasa din sufragerie.

La capitolul mancare am inceput sa ii mai dau biscuiti sfaramati in fructe sa se invete cu consistenta, si a mancat si borcanele de 8 luni in combinatie cu cele de 4 luni. Insa de ros biscuiti nici gand, musca si scuipa si cam atat, nu il pasioneaza. In schimb pe mine m-a prins de deget si era sa imi smulga pielea. Aaa, a mancat inca cu placere cas, nici nu stiu daca are voie sau nu. Nici ala nu il vrea bucati, dar daca il zdrobesc asa cu mana papa chiar bine.

Adi, vad ca te-ai sarbatorit si noi nu stiam! La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa va bucurati de misunatoarea Lisa! Nu e asa o tragedie sa schimbi prefixul, iaca si eu l-am schimbat acum 2 ani si inca mai supravietuiesc. Important este ca sunteti sanatosi, ca totul e bine. Caderi de energie mai avem cu totii, ca doar nu suntem roboti, iar tu cu siguranta ai rezerve.

Piciulika, bine ati revenit din concediu! Felicitari pentru curajul de a pleca la conferinta (o sa fie bine, prima zi e crunta, apoi te mai obisnuiesti cu ideea) si in special lui Michael pentru comportamentul exemplar in concediu!

Papanash, noi tot in cada mare punem cadita lui, acolo a stat mereu, problema este ca e cam ingusta cada si nu sta cadita pe fundul ei, asa ca ii pun sub ea o treapta de baie a Alexandrei. Insa cred ca il las numai in cada mare de acum ca prea m-a stors ieri. Multumim mult de aprecieri. Ghighi cred ca e pe urmele atomicei mele, mai degraba decat frate-sau, care o fi el smecheras, dar comod. Nu stiu ce sa zic de inot. Eu ma voi risca si il voi mai lasa si in piscina de la noi, unde intra si alti copii, sper sa nu fie probleme. Voi nu ati avut probleme cu Ghighi cu pielea, la noi chiar e riscant. Desi in ultima vreme vad ca s-a desensibilizat si al meu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, sigur ca e legatura intre mancare si kk acid. Alex facea si pipi acid si se irita toata de la fructe.

Multa multa sanatate puilor bolnavi de Moldoveanca si Andreea11!

Andreea11, nu mai e contagios baiatul? Daca il scoti afara poate mai fericiti si alti copii.

Moldoveanca, ar trebui niste aerosoli cu dexametazona. Zic si eu, nu stiu ce gasesti acolo. Alex avea problema asta cu laringita, tot asa se sufoca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Adimercedes La multi ani fericiti si cu bucurii alaturi de cei dragi!Multi pupici si de la noi!

Mergi la inceput

Neata!

Noi raportam o noapte agitata,cu plansete si treziri dese,cred ca-s pe cale sa apara cei doi dintisori de jos,dar n-au spart gingia inca..Acum,dupa ce-a papat,sta in patul mare si vorbeste cu o cutie de crema

Myral imi pare rau ca aveti probleme,multa sanatate tie si Elizei!

Moldoveanca,Andreea11 multa sanatate micutilor!

Papanash pupici lui Ghighi,sa-i treaca repede iritatia...Noi n-avem probleme cu laptele,tot timpul am folosit Nan..Am vazut si noi filmuletul,e mortal,ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata

multumim fetelor pt cafea
Adi La multi ani! cu intarziere si din partea noastra

eu am ajuns pe la serviciu, dar sunt cam obosita, a trecut repede weekend-ul si am dormit putin , dar a fost frumos la botez ne-am distrat si noi putin, e prima petrecere la care am fost singuri dupa 9 luni , Miru s-a comportat exemplar , nu a facut nazuri la culcat iar noi am ramas sa dormim la socri ce dormea asa bine si ne-a fost mila sa o trezim sa mergem acasa
ieri am fost la Pusnicu , iar Miru a dormit 3 ore legate la aer mai ales ca ploua, dar pe terasa a fost placut

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Mandarinutza cum ai facut mamaliguta pt. Antonia,mai moale?Si ai amestecat-o cu mancarea sau separat?

Alehiamce sa facem,daca tati e incepator..

Mergi la inceput