Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)
Raspunsuri - Pagina 14
monicabo spune:
...Si multumesc pt vorbele frumoase. 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
18+
Ana Maria
mamii spune:
lume din epoca de piatra!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Simo78 spune:
Anya...zmeul meu, dupa cum stii, e nasol
..ii ies 4 dinti de-odata sus si e JALE! febra, tipete noaptea, iar numai suge si solide ZERO! Cum incepe si el sa pape ceva mai bine, cum intervine cate ceva si o luam de la capat 
L-o fi auzit pe tat-su, care a avut exam la puericultura, cum e schema cu dintii astia, si a simtit nevoia sa recupereze ca sa nu-l prinda anul in 2 dinti 
In rest la fel de minunat ca intotdeauna...merge tinandu-se de fusta/pantalonii mei, nu-i sta gura o clipa, studiaza tot ce gaseste in cale. Azi a deschis o sticla de apa.
Si cel mai tare dintre toate, se alinta...stiti voi, gestul ala cand isi lasa capul pe pieptul mamei si zambeste "pe sub mustata" la audienta...ma topeste cu asta!
Despre intarcat...urasc metoda cu lasat copilul cateva zile fara mama...in capul meu e o dubla trauma pentru copil..si departarea de mama si lipsa sanului. Iar pentru mama e jale cu tzitzi! Pana la urma alegem metoda care ni se potriveste.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
ioanadara spune:
In legatura cu intarcarea, de ieri ma tot gandeam sa scriu si am uitat.Eu cred cu tarie ca bebe trebuie intarcat incet, incet si fara medicamente pentru stoparea lactatiei daca reusiti.Eu deja incerc de cateva saptamani (fara succes inca)sa-i dau late praf din canita cu cioc.Dar sper sa reusesc pana la urma.
Cu dintii, da si la noi este o problema. Adica il deranjeaza cateva zile inainte sa erupa .Acum are 8 dintisori , 4 sus si 4 jos.
mychydutza spune:
buna. vad ca atacati subiectul cu intarcatul. sincer ma gandesc cam cu "jale" la momentul asta. si mie mi s-a "oferit" solutia cu : pleci tu de acasa 2 zile si ne mobilizam noi si stam cu andrei. si eu cu tzizti ce fac? ca daca nu mananca cateva ore sunt beton, ma dor si ma strang de zici ca am apa fiarta inauntru. am mai auzit una, da nu stiu cat e de adevarata: cica dupa ce incetezi cu alaptatul se produc nush ce dezechilibre hormonale si cica atunci ai nevoie de vitamine si alte suplimente. o fi adevarat?
probabil tot treptat voi incerca sa il intarc pt ca eu nu-l vad pe andrei renuntand dintr-o data la cea mai mare placere a vietii lui: suptul! ma gandesc sa incerc sa ii dau paralel cu sanul, formula. si aici am o intrebare pt Anya: ce formula sa aleg? de la ce firma? .andrei n-a mai baut niciodata alt fel de lapte decat san. multumesc
Mihaela
mychydutza spune:
si mai am o intrebare , daca nu e cu banat: mi-a dat fier, cate 10 pic pe zi, fara analize. sa-i dau ? e ok asa? cica o luna si gata! multumesc incodat'!
Mihaela
ddanagh spune:
Mihaela nu vreau sa te superi pe mine dar la intrebarea asta cu fierul cred ca s- a raspuns in fiecare capitol, inclusiv in asta de catre Anya.
Pupici. Nu te supara dar parca fac mereu recapitulare ca pentru teza in liceu
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Antoanela23 spune:
Buna seara, frmuoaselor,
Oana(ghinetz) si restul fetelor care intreaba si eu sunt pt intarcarea treptata. Cred ca treaba cu separatia e buna ca ultima si extrema solutie cand copilul accepta deja biberon de la altii, dar de la mama nu.
Aici se da vitamina D pana la 2 ani, fier nici pomeneala, dar asta e diferit de la o tara la alta.
In rest, Alina(anya) raspunde atat de clar si complet ca nu mai am nimic de adaugat, chapeau madame.
Stefania, imi pare rau ca ai picat examenul, dar gandeste-te ca ai capatat experienta, acum stii cum se desfasoara si nu mai stai sa te intrebi "dar oare pe unde ma duce, dar oare ce zice". Si aici tot asa de scump este, nici nu vreau sa ma gandesc cati bani am cheltuit cu asta. Bafta multa!
Dana, mersi de raspuns, e frumos la clubul acela, zici ca e undeva pe malul marii.
Simo, mersi de noul nume, e super. Bafta cu dintisorii, of ce va mai chinuitzi.
Vivela, ce simpatic e sotzul tau. Nu conteaza ca mai aveti pana la un an, o sa va scoateti parleala la petrecere.
Referitor la remarcile strainilor fata de copii, si noi am primit, dar numai in Rom, pe aici nu mi-a zis nimeni nimic.
In Rom toata lumea, fara exceptie se lega de Victor ca inca are suzeta, ca sunt copiii prea dezbracati sau prea imbracati, etc.
Iar cand era Victor mic intrebarea astenizanta era: cum, inca nu-i dati ficatel de pui si ousor
?
Sunflower, sa va fie de bine vacanta la mare. Daca programul iti permite, nu ai de ce sa te grabesti cu intarcarea.
Dar e adevarat, cu cat e mai tarziu cu atat e mai greu pt ca e mai mare copilul, stie ce vrea si cum sa ceara, cunosc o mamica care povestea ca baietelul o tragea de bluza in public ca sa-si ia masa.
Monica, sper sa nu te mai ambalezi din cauza altora, tu in plus de oboseala cu bb 1 ai si sarcina cu bb2, esti mai sensibila acum, nu-i mai baga in seama pe binevoitorii care stiu cel mai bine cum si ce trebuie sa faca altii.
Andicu, ce scump e Filip, e un dulce. Si mi se pare ca-ti seamana f bine. Pt bubitzele de la caldura in afara de crema hidratanta nu stiu ce sa-ti sugerez.
Si Sonia are, i-au iesit la prima caldura, acum nu se mai vad, dar se simt broboanele la mana si dr mi-a zis ca nu am ce-i face, or sa treaca de la sine (sau de la frig)
Mihaela, noi folosim Nan 2 ca lapte praf. Cu fierul vezi ca e raspuns pe pagina anterioara.
Copiii mei sunt mai bine si in we as face ceva de ziua Soniei dar nu stiu ce ca depinde mult de vreme si e asa de schimbatoare ca nu poti sa planifici nimic.
Pup fetele, o seara buna
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Luna1 spune:
Anto ma bucur sa aud ca iti sunt mai bine copiii.
Anya referitor la vit D asa e depinde de tara dar eu am avut o obsesie ce vroiam sa-i dau, se pare ca s-au legat de ereditate ca de clima n-aveau cum.
Noi inca asteptam vara, adica avem cam 20 grade dar tot incerty ba ploua ba e soare.
Vivela si Sunflower mi-ati lipsit. 
Oana nu-ti raspund la intrebarea cu sexatul.
gata de doua ori cred ca ajunge.
Mamii uite www.steribottle.com/" target="_blank">poza cu biberoanele de unica folosinta,se numesc steribottle. Cu protectia solara, neaparat factor 50+ (a mea s-a bronzat si asa putin) si chiar si pe vreme inorata pentru ca il ia soarele mai abitir atunci la malul marii. Asa cum zice si Anya e destul de periculos, nici eu n-am ajus la plaja dimineata devreme insa am avut grija sa o tin sub umbrela dupa 12, sau facea nani in carut, sau mergeam la un restaurant la umbra. Nu vreau sa te sperii insa este vorba de cancer de piele, o piele arsa frecvent (in fiecare an de exemplu) poate dezvolta celule cancerigene.
Simo multumim de noua titulatura e super.
Merg sa incer sa incarc un filmulet sa vedeti cum danseaza fie-mea cand ii canta frate-su din fluier.![]()
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)