Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)
Raspunsuri - Pagina 13
monicabo spune:
In alta ordina de idei, dupa ce mi-m varsat nervii pe aici, si imi cer scuze pt asta...
Imi place noul titlu strumfi de 1 an
Multumim anya pt raspunsuri, le-am urmarit si eu cu interes.
Cu intarcatul, sper sa va descurcati, este mai bine treptat, si cel mai bine sa reusiti asa...
La mine s-a intamplat treaba asta de la sine, parca pe undeva imi pare rau ca i-ai dat 10 luni si nu mai mult...dar eu zic ca e bine si asa...mai ales ca dupa nastere ziceam macar 3 luni, apoi macar inca o luna, apoi macar pana la 6 luni cand incepem diversificarea etc..
Pupici si mamaci si bebei - strumfi
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+ Ana Maria
lorinaoo1 spune:
Oana las' c-o s-o scoatem noi la capat cumva cu intarcatul. Cu tantarii... pai avem plasa, dar vin prin bucatarie din balcon, de pe casa scarilor etc. si sunt tare rai, de aia de Bahlui. De folosirea unui repelent la varsta asta nu stiu, poate stiu fetele.
Diane
Cristina chiar ne-ai lipsit
Eu cu sfaturile binevoitoarelor sunt lecuita, nu-mi intra pe nicio ureche Si daca cineva chiar ma sacaie si insista intorc spatele frumos si plec, nah
Monica da-i frumos asa, sa dezamagesti prietena binevoitoare, ca ea te invata de bine Hai nu te mai enerva cu prostioare de astea, ca nu ai voie
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
mamii spune:
oana tot ce shtiu este ca la chicco au crema antitzantzari pentur bebici de la 0 luni...Acu nushu daca exista chicco la tine sau poti face rost de el.
Monica felicitari pentru numele ales si nu te mai supara pe porcariile astea eu am invatat sa le IGNORaltfel ajungeam la nebuni cu soaacramea ea e foarte panicoasa
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Anya20 spune:
oana, am uitat de fier . in mod normal se recomanda profilaxia pana la un an.
mamii, referitor la raspunsul despre expunerea la soare. sub varsta de un an este interzisa expunerea bebelusilor la soare (vara) fara crema cu factor de protectie mare. asta pt ca au pielea f sensibila. nu am mentionat ca in orele de varf nu au voie deloc, pentru ca nici pentru noi adultii nu se recomanda atunci. stiu ca e f greu (eu n-am reusit niciodata ), dar ar fi bine sa ajungeti pe plaja pe la 7-8 dimineata si pe la 11 sa plecati. creme protectoare se aplica cu cca 20-30 minute inainte de expunerea la soare, ca sa aibe efectul dorit.
luna, vigantol se recomanda doar in anumite tari, pentru ca sunt luati in considerare mai multi factori: ereditatea, clima, poluarea...
sunflower, ma bucur ca v-ati distrat la mare! chiar imi era dor de voi. asteptam poze.
planul tau mi se pare ok, adica nu are rost sa-l intarci pe denis daca ai un asemenea program. eu voi face garzi si n-am incotro.
vivela, sunt de acord cu tine. si eu am constatat ca pierdeam f mult timp pe net, iar fetele aveau nevoie de mine. ma bucur ca sunteti ok.
simo, si mie imi place noua titulatura ce mai face zmeul mic?
ha ha ha, ce ma amuza subiectul cu "perechea" fetita-baiat! monica, te inteleg perfect. cred ca le-am plictisit pe fete scriind cate pareri de rau am auzit cu privire la faptul ca mai am "inca o fata". m-au intrebat inclusiv daca nu-mi pare rau! bleah...ce oameni imbecili!
cat despre sfaturile privind cresterea copiilor...pfuuu, sunt satula, dar le ignor fara probleme acum. la inceput ma umpleau de nervi. iarna trecuta anya a purtat caciula ff rar...nici nu mai auzeam reprosurile...(sotul la raspunde: "da, stiu ca ii este frig, dar asa ne place noua s-o chinuim")de aceea evit sa ma bag sau sa ma las prinsa in vreo discutie cu mamicile in parc. caut un loc cat mai restrans, unde sa nu ma bata nimeni la cap. si unde sa nu ma oripilez nici eu cand vad copii superinfofoliti la 30 de grade
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
mamii spune:
anya nu imi este greu sa ajung la 8 jumatate la mare...e la o jumatate de ora de aici...mai ales la ora aia!FAza e ca eu l-am expus mereu pe alex la soare fara protectie solara...putin cei drept 10 15 minutele...iar la mare deabea la ora 10 l-am dat cu crema!Si am luat cu spf 30 ca 50 mi s-a parut mult prea mult.Ce i se poate intampla?Vreo nebunie la piele gen arsuri chestii deastea?De insolatie nu ma tem ca a avut non stop ceva pe cap..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
stefania_97 spune:
Monica,
Sa iti traisca fetele si sa fie sanatoase. Inarmeaza-te cu nesimtire si da-le peste nas celor care nu stiu sa isi vada de traba lor. Un copil e o imensa bucurie indiferent de sex. O sa fie casa plina de fete, ce frumos.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
mamii spune:
anya vroiam sa iti zic ca ai mare noroc ca esti pe aceeashi unda cu sotul!Pe mine ma facea nebuna asta iarna cand plodu avea doar o caciulita pe cap si nu 10 kte se obishnuiesc la noi..
mamii spune:
hai ca parca sunt batuta in cap!
Nici pentru mine nu conteaza sexul copilului sanatos sa fie!Dar ce-i drept intodeauna am vrut un baietel si o fetita bucalata!Acu ca nu o vrea Doamne Doamne asa nu ma suparPE CUVANT!
andicu spune:
Salutam "Strumfii de 1 an"!
Am vazut iar poze din urma, poze cu marea, cu bebeii pe nisip! ce dulci sunt!! eu am nisipul si marea la 2 pasi si nu stiu ce ma tot cacai sa-l duc pe Filip!
Ca vorbeati de adormit: Filip nu mai papa san de muuult, dar tot in brate adoarme, plimbat, si ziua si seara la culcare! am incercat eu sa-l dezvat, dar recunosc, nu f tare! mai rau e acum , ca are 11.5 kg si e si cald rau, incepe sa ma lase mijlocul si transpiram amandoi.
Anya, multumm de sfaturi! asa m-am mai lamurit si eu de una-alta, inainte sa intreb . Apropos de Vigantol: avand in vedere ca Filip sta cu orele afara in ultima vreme, e grav rau ca nu i-am mai dat o saptamana? a expirat sticluta si am tot uitat sa-i iau alta ..
Cat despre discutia cu "perechea" de copii: tocmai ziceam la rude ca acum chiar mi-ar place daca al2lea ar fi tot baiat,nu e nici-o problema daca nu apuc sa fac codite, ca mi-e drag oricum sa stiu ca-s doi si se joaca unul cu celalalt, faza la care, inclusiv maica-mea s-a uitat ciudat-ca ce, cum sa vreau tot baiat?!? Off, ce-or considera-o problema lor, nu stiu!!
Si in incheiere, ca m-am lungit ca placinta, va invit sa urmariti poze noi cu Filip , in ultimele lui zile inainte de a deveni "motat" , aici
edit: am uitat ceva: lui FIlip i-au aparut de vreo 2 zile o iritatie urata pe piept si spate de la caldura. Brobonele mici si rosii. El transpira f des si parul i se uda mereu, ii schimb des scutecul de sub cap. Aveti idee ce sa fac? cu ce sa-l dau? nici nu stiu un dermatolog pediatru sa intreb! Anya? poti sa ma ajuti, pls?!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
monicabo spune:
Eu sunt mai batuta in cap, asa de la natura probabil, dar nu inteleg: de ce e musai sa ai pereche? Care e treaba cu perechea? Sau ma rog, dac nu-s pereche si-s mai multi, sa ai si din aia, si din aia (adica si fete si baieti). Care e faza, ca pe mine nu prea ma duce mintea prea mult, dupa cum vad....
Aa, daca era sa fie al doilea baiat, ok, erau pereche- ok, ca-s amandoua fete, iar ok, daca erau amandoi baieti, iar ok...
Mie de faza cu perechea, in afara de prietena asta, nu mi-a mai zis nimeni..Cei pe care i-am anuntat ne-au felicitat... unii au zis ca fiind fetite amandoua poate ca or sa se inteleaga mai bine, altii au zis pur si simplu sa va traiasca... Doar prietena asta a insistat atata pe problema, cam prea mult dupa parerea mea. Mi-a zis ca barbatii vor baieti, dar sotul chiar nu are nici o treaba cu asta,el nici nu tinea sa afle dinainte sexul copiilor, dar in general ecografistii dau si informatia asta alaturi de altele.
Doamne fereste vreodata sa ai vreun copil bolnav, ca atunci iti trec toate ideile astea de pereche si toate cele, si cred ca ai da orice sa fie copilul sanatos.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+ Ana Maria