Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Noi mai avem pana la un an...destul, zic eu

Dar vorba lu' tac-su: "copilul nostru creste intr-un an cat altii intr-un an si 2 luni" (magulitor, nu? ).

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, multumim, ma bucur mult ca iti place Saby, vad ca Laur e de acord cu tine. Eu mor dupa buclele lui Laur si dupa ochisori, mereu am visat sa am o fetita cu bucle, nu ne imprumuti si noua o bucla, sa o crestem?

Ufff, asa ma enerveaza oamenii care-si dau cu parerea despre copilul meu fara sa-i intrebe nimeni, nu mai pot!
Pe plaja a iesit una care pazea wc-urile sa tipe la mine sa-i pun ceva pe cap fetei ca e curent.
Alta, ceva mai in varsta, s-a exprimat ca Saby e prea batrana sa mai suga (avea 10 luni)
In piata am fost sa luam branza, am gustat-o si Saby a intins si ea manuta sa vada ce e. Vanzatoarea repede cica sa-i dau si ei. I-am zis ca nu are voie sare la varsta asta. "Pai da' ce, noi cum credeti ca ne-am crescut copiii, tot cu branza d'asta, si acum sunt mari!" Imi treceau prin cap tot felul de scenarii ucigatoare, m-am desfatat cu ele si am plecat cat mai repede. Nu stiu frate ce se baga asa toti pe copilul meu, imi scrie in frunte ca am 15 ani si nu stiu sa-mi cresc fata???

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Si daca tot am intrat (desi am zis ca ma las de sportul forum), sa va zic si 2 vorbe despre noi.

Am citit destul de putin din urma si pot sa spun, Lavi, ca te inteleg perfect, copiii nostri seamana pana in detaliu: somn numai si numai cu tzitzi! Nu stiu ce ma fac cu copilul asta, ca din sept va merge la gradinita si trebuie sa se obisnuiasca sa doarma si fara mine...

D progreseaza bine, merge de-a busilea prin toata casa, vrea mereu in picioare si merge pe mobile, intelege multe din ce-i zic, zice la pisica "pshi" (initial a fost "pshishi", dar l-a prescurtat ), zice "papa" la mancare (deci cu intentie), uneori zice papa si la apa (probabil pentru ca sunt asemanatoare). zice uneori "tati" lui taica-su (mama doar uneori, si e un fel de "momo").

In rest, ne iubim si incerc sa profit de timpul cat mai stam toata ziua nas in nas (eu am dat in mintea lui, fac ca toate alea si ma tavalesc cu el pe covor si ne giugiulim toata ziua).

Va pup.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salutare fetelor si la multi ani tuturor strumfilor care au implinit un an, 11 luni sau care au serbat ceva.
noi am fost la mare, am avut o vreme minunata, dar cum sunt pe fuga, am sa revin alta data cu poze si detalii. va spun doar ca lui denis ii place tare mult nisipul, apa sarata, l-am bagat in mare de tot si nu a racit, s-a balacit ca o ratza, a luat cate o fata in nisip (ochi, gura, nas, urechi) cand era uns cu crema sau ud de apa, dar n-a patit nimic. n-am avut incidente, totul a fost ok, ca mancare el a avut cereale, borcanele, fructe si iaurt.
ce-am citit acum cu intarcatul ma pune pe ganduri. am sa incep si eu serviciul de la 1 iulie dar nu mi-am pus problema aceasta. de fapt eu sustin ca o sa-l alaptez in continuare cat o vrea el. intradevar, va fi greu cu somnul de pranz, caci denis tot la san adoarme. dar am inceput de 2 zile dezvatatul. in rest, dimineta mananca pe la 6, deci pot sa-i dau, la amiaza sper sa-l dezvat, mai mananca dupa-amiaza, cand mai adorme o jumatate de ora, dar la 5 voi fi acasa si din nou pot sa-i dau, seara si noaptea pot sa-i dau, caci n-oi muri daca ma trezesc de nu stiu cate ori noaptea. ce-i drept m-am obisnuit asa. oare am scapat eu ceva din vedere? chiar nu vreau sa-l intarc. anya...daca poti sa ma ajuti cu vreun sfat...
imi cer scuze ca nu am timp sa scriu mai multe, abia am citit ultimul capitol.
va pup, si un pupic special pt diane-dun...multumesc ca ai intrebat de mine!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty.

Eu am multumit pentru informatii si raspunsuri? (ca nu mai stiu)

Vivela, da ce ai cu sportul asta? De ce sa renunti la el. Ca dezvolta muschii mici ai mainii. Si pe bune, chiar gasesti informatii utile, doar trebuie sa cauti cu atentie.

Carla, oho, pai de astea n-o sa scapi degraba, stai linistita. "Binevoitori" o sa gasesti mult si bine de acum inainte.

Diana, cu placere. Ma gandeam sa-i scriu PM Alinei dar am zis ca sigur sunt si alte mamici ce asteapta astfel de raspunsuri, doar ca...Ma bucur ca am intuit bine.

Lavinia, sa stii ca sunt ingrijorata la fel ca tine de momentul intarcat. Si din aceleasi motive. Seara adoarme la san. Si noaptea tot cu sanul se linisteste. mai nou papa pe la 1-2 si apoi la 7. dar cat a fost cu dintii, la san se calma. Dar om scoate-o noi si la capat, nu?! Pentru tzantari...incercati sa puneti plasa la geam. Eu asa procedez. A! intrebare: cand iesim afara pot sa-l ung cu solutii impotriva tzantzarilor? Ca Victor are niste piscaturi de la "dihaniile" din parcuri, ca pe la Iesi nu am vazut sa stropesca nimeni impotriva lor cu ceva

Luna si eu va admir simtul umorului. L-am remarat si am zis sa bag la cap, ca mie imi cam lipseste. Dar intrebarea mea era cu tinta; adica faceti a treia oara sex in seara asta au ba? (na, ca l-am gasit pe ala de face cu ochiul)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Saluty.

Vivela, da ce ai cu sportul asta? De ce sa renunti la el. Ca dezvolta muschii mici ai mainii. Si pe bune, chiar gasesti informatii utile, doar trebuie sa cauti cu atentie.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana, n-am nimic cu sportul asta, dar eu cam pierdusem sirul orelor de stat pe net (in general pe situri pentru/despre copii), in detrimentul timpului petrecut cu David. Si nu mi se parea ok.

Si da, incontestabil, am gasit si eu informatii utile, multe chiar aici .

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mamii

maaaaaaai mai mai mai mai cine a schimbat numele la STRUMFARIE?!AHHH?????SUPERRRRRR

io!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor,

Va multumesc pt cuvintele de incurajare

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, apropo de: Alta, ceva mai in varsta, s-a exprimat ca Saby e prea batrana sa mai suga (avea 10 luni)
nu-ti imaginezi cate variante de raspuns mi se bulucesc la gura, da' nu pot sa le zicca-mi dau oamenii astia avertisment

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal
Si eu incep sa-mi pierd rabdarea, vis a vis de ce zicea Carla, cu toata lumea care se baga aiurea in seama, ca sa-mi faca observatii despre cum imi cresc eu copilul: Ba ca e prea golasa pt varsta asta (ca avea piciorusele goa;e - dar era soare afara!!!), ba ca e prea subtire imbracata, ba ca de ce nu-i pun si gluga in cap peste caciolita pe care o avea (asta era pe iarna, cand batea un pic vantul, i-am pus o caciulita pe cap, dar nu am considerat ca e nevoie si de gluga). La ultima faza, cucoana respectiva m-a intrebat cati ani am (arat mai a copil asa), i-am zis ca-s mai batrana decat arata moaca mea, s-a uitat la mine si mi-a zis ceva de genul "credeam ca esti pustoaica si ca nu prea le ai cu cresterea copiilor"...si pe urma gata,, ca face copilul otita, ca se imbolnaveste, ca ea m-a avertizat...Mare noroc
Alta faza aiurea, o amica, careia i-am spus ca-s gravida...cac ce i-am zis asa tarziu, ca vezi Doamne, cand ne-am intalnit la gratar de 1 mai, stiam, si am tacut...Pai spun cand am eu chef, pana la urma e problema mea!!!
Tot prietena asta, ca tot batea la cap, ca e bine sa am pereche, adica fata si baiat, si cum primul copil a iesit fata, a inceput "al doilea sa-l faci baiat, ca sa aveti pereche" bla bla bla. I-am zis clar ca NU MA INTERESEAZA SEXUL COPIILOR, sanatosi sa fie. Ea nu si nu, e bine sa aveti pereche (de ce naiba, nu stiu). Acum ca i-am zis ca va fi fata (cel putin asa ne-a zis ecografistul) prima ei intrebare a fost "a, doua fete, si acum ce faceti incercati pan iese baiat???" , Chiar m-a enervat faza asta, i-am zis "dar cetrebuia neaparat sa iasa baiat, daca nu am pereche cum vroiai tu, se daramana casa, sau ce?"
Pe urma imi spun ca ei inca nu fac copii ca au mai incercat si au ceva probleme (ma rog, habar nu am, zice ca au incercat si nu le-a iesit), ma intreaba la ce doctor merg eu, ca vrea si ea sa mearga la un control, ii zic, ma intreaba cand mai merg, ii zic in data de X. Da, zice "fa-mi si mie o programare". Eu anterior ii dadusem nr de telefon de la cabinet (ma mai intrebase o data de nr cabinetului, la ce dr ma duc etc), zice ca a sunat si nu i-a raspuns nimeni, si atunci sa sun si sa-i fac eu programarea. Pai si ce crezi, ca eu sun pe linia rosie, si imi raspunde asistenta mai repede??? Suna si tu pana nimeresti sa vorbesti... ma rog nu i-am zis pe tonul asta, ca sunt mai putin tupeista, dar chiar asa, eu cu toate grijile legate de copil mic de dimineata pana seara,si cu altele pe cap, acum trebuie sa-mi incarc memoria sa nu uit sa-i fac si prietenei programare , ca ea nu poate sa puna mana pe telefon si sa sune. I-am zis si cam la ce ore sunt sanse mai mari sa o gaseasca pe asistenta. S-a cam ofuscat..a ingaimat, un "da bine o sa vad" si gata...

Gata m-am descarcat si eu , dar nu stiu cu toate prostiile astea imi pierd rabdarea uneori...sunt ca explodez. Am o gramada pe cap nu mai am nevoie de comentarii sulimentare.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput