Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc mult, mult pentru raspunsuri. Tuturor.

(Alina, dar fier ii mai dau dupa un an?)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor (Violeta si Anto) multumesc pt explicatiile cu privire la...Olanda. Am citit si eu aseara pe wikipedia ca de fapt Netherland contine 12 land-uri si ca doar doua dintre ele sunt numite south Holland si North Holland si de aici s-a impamantenit gresit numele de Holland. Bine ca m-am lamurit.

Mamii nici noi nu dam vit D ca nu se recomanda aici. Momentan nu s-au vazut semne de rahitism si fontanela e aproape inchisa de la sine. Am vazut pozele si sunt super. Alea cu motorul sunt super si cele de pe plaja la fel. Auzi tie nu ti-e rusine sa arati asa bine? Hehe eram si eu candva asa frumoasa dupa primul copil. Lasa ca-mi revin eu si acum.

Stefania imi pare rau pt carnet. Si eu am picat aici de doua ori abia a treia oara am luat si tot cam asa scump.

Dana tot asa adoarme si Adelise singurica in patut, se mai ridica si miorlaie, ii dau suzeta si se culca dar eu plec din camera in mod evident nu prea o las sa-mi adoarma in brate la biberon ca stiu la ce ma inham apoi. Cu suzeta noi am inceput deja, nu mai i-o dau ziua. Cand o voi vedea total neafectata de lipsa ei ziua voi trece la operatiunea noaptea cand initial dupa ce va adormi i-o voi scoate din gura, apoi nu i-o voi mai da la culcare si nici peste noapte. Probabil v-a miorlai putin dar treptat ii va trece. Acum vreau sa o scot pana in toamna ca nu prea imi plac copiii de 3 ani cu zuza in bot.

Noi azi am fost la plimbare cu o prietena si am intrat la Clarks (magazinul de pantofi pt copii unde le masoara lungimea si latimea piciorului si iti vand marimea exacta) si aveau sales si i-am luat Adelicioasei marimea urmatoare (desi normal ar trebui sa o masor iar dar lasa ca e ok si asa) cu 10 lire redus de la 20 si lui Cosmin adidasi tot cu 10 redusi de la 26. Fianna inca ai timp sa ajungi.

Ma duc sa mai stau si cu sotul ca s-a terminat meciul.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna, shedere frumoasa. Cu sotul. Ei, a castigat echipa lui favorita? Ca sa stim in ce toane esti dimineata. [alacarefacecuochiul]

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nici nu stiu cine a jucat ca nu ma mai intereseaza. El face misto de mine ma intreaba daca i-a explicat cineva lui Mutu ce inseamna Penalty (11 metri) si cum se da gol iar eu il intreb cand joaca Anglia. (Nu s-au calificat)

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mai intai 'neata si
Fetelor, multumesc pt raspunsurile privitoare la intarcat Da', Anya, de ce spuneai ca mai tarziu va fi mai greu? Ca eu sigur imi iau campii cand o fi momentul Ca rau am mai invatat-o: nu adoarme decat la san (mai adoarme si pe umar, plimbata prin camera, dar trebuie sa fie ea linistita, adica sa nu o deranjeze dintii sau altele), noaptea inca se mai trezeste si readoarme tot la san (uneori si fara, dar se trezeste dupa vreo juma de ora si tot san tre' sa-i dau ca altfel e scandalul de pe lume)

quote:
Originally posted by ddanagh

Lavi, da, Daria o pun in patut si adoarme singura. Nu am leganat- o niciodata. Insa adoarme cu suzeta, nu stiu cum sa scap de ea. Se mai ridica in picioare, ma duc o asez iar si ii pun muzica. Da trebuie sa fie ora de somn, altfel nu sta in patut niciun minut. La inceput chiar daca statea sa adoarma in patut singura trebuia sa ma vada si bagam cate o mana printre zabrele pana adormea, acum ies din camera insa daca plange revin imediat, o mangai putin si ma asez pe canapea si ii vb sa ma auda ea si sa se linisteasca . Sa inteleg ca Lori inca te chinuie la adormit?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Dana, da tot ma chinuie cu somnicul. Reusisem la un moment dat macar sa o readorm fara san si era mai bine, dar acum avem doua probleme: caldura si tantarii. Ea adoarme in brate la mine cu un picior pe umarul meu si cu o manuta in parul sau pe fata mea. Acum se cam incinge la mine in brate, dar nici nu vrea sa adoarma altfel. Pt tantari am pus tot felul de aparate in priza si parca nu mai au efect, tot ne pisca (Lori are acum vreo 8 intepaturi de aseara ) Plus ca ii inainteaza in gingie un canin, se vede pe jumatate alba gingia si e in relief dupa dinte.
Offf, m-am plans si eu un pic, si sa stii ca te inteleg, nici eu nu mai apuc sa fac mare lucru ziua si seara ma simt epuizata.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Lavi , m-am emotionat toata cand am citit cum adoarme Lori. Si Dani adoarme la san uneori, dar de cele mai multe ori vrea sa mai patruleze un pic si sa oboseasca bine pana o prinde somnul te miri pe unde. Imi pare tare rau ca va supara tantarii, ooof, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, vanati-i bine inainte sa va culcati. Lorinuta sa-i treaca piscaturile si sa nu mai capete altele. Sper sa-i iasa repede caninul ala, sa nu va chinuiti. Dani doarme ceva mai bine in ultimul timp, va trimit niste esenta de somn bun.

oana ghinetz, multumim pt intrebarile puse la momentul potrivit, Anya, multumim pentru raspunsurile de specialitate!

Luna, am uitat sa-ti spun, m-am amuzat la concluziile lui Cosmin si azi iar la discutiile despre fotbal! E mare lucru ca aveti amandoi (si tu si sotul tau) simtul umorului.

Am eu dreptate cand spun ca n-am timp sa postez, Dani maraie agatata de mine de cateva minute... oof.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Lavi, ai PM.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetele!

Lori,Dana sunt alaturi de voi!dupa cum prea bine shtiti alex nu a stat niciodata deloc..Acum nu mai vorbesc...Stau in fundul lui cocoshata toata ziua ptr ca imi e frik sa nu cada cu capu de gresie (se mai dezechilibreaza sau aluneca)...si uite asa trecem de la brum brum cu mashinuta pe jos prin pat pe pereti pe afara fugim alergam ne jucam .....daca am noroc adoarme si imi permit sa ma relaxez 5 minute la tigarusha!Daca nu ....'suferim' si ne jucam in continuare pe sus pe jos pe unde apucam!intre timp mai o mashina de spalat mai un calcat mai un mop un vas ...depinde cum se poate...

Luna si alex are fontanela aproape inchisa ii lipsesc catziva milimetrii si gata!Poti sa imi arati si mie o poza te rog daca gaseshti cu biberoanele alea de unica folosinta?:D

anya te rog frumos poti detalia acest atentie cu copii la plaja??Eu cand am fost la mare deabea pe la ora 10 l-am dat pe alex cu crema cu protectie solara si nu s-a bronzolit decat fffffffffffffffff putin deabea deabea se vede.e bine sa nu il las la soare fara protectie?

Multumesc fetelor!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!

Lavi, multumim de cafea! Yummmyyy!
Alina/anya, multumim ff mult pt sfaturile tale pretzioase. Ne priesc tare mult!
Luna, haios rau dialogul cu sotul tau
Lavi, cat de culce lorinutza cum adoarme ea!!! Asa ii place si lui laur sa adoarma pe mine si cand imi tranteshte cate un copanel pe mine simt ca nu-mi mai gt trebuie altceva si nu inteleg cum reuseam sa adorm inainte fara o manutza micutza prin parul meu
Carla, ! Si apropo de iesirea noastra in parc de ieri: ma gandeam ca saby e asa cum mi-as fi dorit sa fie fetitza mea, daca as fi avut fetitza: frumoasa, cu ochisorii aia superbi si expresivi si cuminteeeeeee! Sunteti tare dragalashi toti 3, sa fiti sanatosi!
Si abia astept sa ne cunoastem si cu alte fete doritoare de intalniri prin parcuri Aviz amatoarelor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

maaaaaaai mai mai mai mai cine a schimbat numele la STRUMFARIE?!AHHH?????SUPERRRRRR

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput