Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Nu stau prea bine la capitolul rabdare... poate ca totusi acum de dragul lui am mai multa rabdare ca inainte, cel putin incerc... dar acest copil scoate sufletul din mine.... as pune un filmulet sa vedeti si voi...dar nu stiu cum sa-l pun...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Ca tot vorbiti de mofturosi,a mea papa cam 100-150 de pireu si vreo 600 de lapte pe zi...fructe nu mai vrea de vreo 4 zile...ceea ce odata papa,acum nu mai papa...am inceput sa-i dau Polyvital,cate 4 picaturi,sper ca e bine doza,ca asa scrie in prospect.Sa speram ca va papa mai bine...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Aaaa,am uitat sa va spun,ca in 1 august merg la mareee!!!Sa speram ca nu intervine nimic pana atunci.Isi ia mami concediu si sta o saptamana cu Bea.O sa-mi fie foarte dor de ea,dar Radu are nevoie de odihna,asa ca mergem cateva zile la mare.Ce dor imi eee.N-am mai fost la marea noastra de 3 ani.Noi mergem la o gazda in Mangalia din 2000.Vaiii ca de abia astept!!!!
Jasmin incearca sa ai rabdare,ca piticul te simte ca esti agitata si si asta e un motiv pentru care nu papa...sunt buna de dat sfaturi..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Nu stau prea bine la capitolul rabdare... poate ca totusi acum de dragul lui am mai multa rabdare ca inainte, cel putin incerc... dar acest copil scoate sufletul din mine.... as pune un filmulet sa vedeti si voi...dar nu stiu cum sa-l pun...
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
jasmin, daca te ajuta cu ceva, iti spun ca si eu sunt ca tine...
![](icon_smile.gif)
ii fac mancare, ma enervez ca nu mananca sau si mai rau vomeaza tot, imi vine sa-l iau la suturi, dar pana la urma ma potolesc, trag aer in piept, ii dau sticla cu lapte si zic asa: incercam maine...si maine e o zi...
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
te pup si iti doresc nervi de otel si perseverenta...si noi avem nevoie... asa ca hai sa ne antrenam impreuna...
![](icon_smile_big.gif)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
![](images/user_woman.png)
adinag spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
ma dispera copilul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai pot!!!!!!!! nu mananca nimic in plus se face ca porcul, ca vrea sa se joace cu mancarea... a murdarit scaunul de masa, hainele lui, si-a pus si-n cap.... si a urlat tot timpul cat am vrut sa-i dau sa manance... l-am filmat sa se vada si el cand o fi mare.... pana la urma i-am dat farfuria cu mancarica si l-am lasat sa si-o puna pe unde a vrut si el, apoi i-am luat-o si a-nceput iar sa urle si l-am lasat acolo in scaunel vreo jumate de ora, sa tot urle... pana mi s-a facut mila si l-am scos de acolo... l-am spalat, schimbat si acum nu vorbesc cu el, nu-l bag in seama Mi-a dat D-zeu un copil care face cat 7 la rautate...
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
Te rog frumos nu mai spune asa ceva!!! E normal ce face, ptr ei mancarea este o alta jucarie, de fapt totul. Si e normal sa vrea sa si-o puna in cap. Daca fi-miu vrea ceva si eu ii iau, la fel se pune e plans, e normal. Nu mai spune ca e rau, mi se pare groaznic sa zicem asa ceva de bebelusi, care doar isi arata dorintele si nu s epot face altfel intelesi! Nu te supara pe mine ca-ti zic asta, dar nu mai pot citi ca zici ca-i rau!
Stiu ca e greu, te inteleg si iti trimit multa rabdare si energie, dar pune-te in locul lui... Ah, si pentru orice copil nu exista pedeapsa mai mare decat sa nu-l bagi in seama. Il intristeaza si raneste, chiar vrei asta?E micut si doar un bb, si de aia se si comporta ca un... bb...
![](pupic.gif)
ellis spune:
RODICA - M-AM TOPIT, EU MI-S DE GHEATA, DA' ASA COMPLIMENT N-AM MAI PRIMIT; MAI, DAR GENIILE SUNT MOARTE SI AU STATUIE
N-am inteles la ce idei referitoare la papa sa-ti dau...ce papa Alessia? sau ce? ce-i mai faceam eu ca sa pape/? cantam, ma plimbam cu ea prin casa, ii puneam laptic in piure, acum mai pun iaurtel pt gust, spre ex azi i-am facut ceva ca o ciorba de stevie cum papam noi si eu in ciorba de stevie pun iaurt sa o acresc, asa i-am facut si ei si cu galbenus , tare i-a placut;
Dr mi-a zis azi sa ii dau de trei ori /sapt carne/ficat/galbenus; ei, daca mi se pare rezonabil de 3 ori carne si ficat, galbenus mi se pare prea mult, cred ca am sa-i dau 1-2 ori; voi cum faceti? Alessia papa f bine mamaliguta(ca e tarancuta) cu iaurt si branzica si am sa-i pun si galbenus ca e bun. Precizez ca noua ne-a zis dr asa tinand cont si de lipsa Fe.
Nu va mai laudati cu KG bebeilor, ca dc va zic eu cate am ii intrec pe toti la un loc...si acum vine si categoria usoara...73 cm 7500 gr, fotomodeala lu' mama...
OF, JASMIN, nu stiu ce sa zic cu Lucas...ce sa faci oae sa nu mai fie asa tzipacios???????? imi pare rau ca nu am nicio idee demna de scris aici...poate ai nevoie de ajutor, dar eu zic sa fie cineva sa te ajute in casa , sa te poti linisti un pic, tu esti stresta si ii transmiti si lui starea ta...ARE DREPTATE ADINA, NU IL LASA SA SUFERE...EU PLANGEAM CU EA IN BRATE, INTR-O NOAPTE M-AM PRABUSIT DE NESOMN, DAR NU E REA SI FAC ORICE SA II FIE EI BINE; pupici multi, rabdare, perseverenta si sa nu te superi pe noi.
RAMONELLA - a mea a inceput sa pape dupa ce i-am dat Fe, vezi sa nu aiba carenta de Fe.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Ank83 spune:
Buna seara" ... azi l-am urcat si eu pe cantar pe Raul...Are 10.5 kg si 77 cm ..deci eu ma declar multumita ...Uitasem sa-l mai sui pe cantar ..pana am vazut discutiile pe forum despre kg.Nu mai avem nici burtica... asta de cand am devenit atleti si toata ziua facem rostogoliri si din pacate cate un bangi-jumping din pat (fara coarda
)... Nu imi vine sa cred ca facem 8 lunite peste 5 zile
... Nu mai pot face nimic de el.. ca tot vede..tot urmareste ..si vrea si el... Bine ca mai pot merge la
de el
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
mihuta spune:
Jasmin, stiu ca e greu, mai ales ca esti singura, dar cred ca stii deja ca problema e la tine nu la Lucas. El face ce fac multi alti bebelusi. Sophia mea a inceput diversificarea de 1 luna si n-am vazut nici un progres la legume. Fructele le accepta, dar sincer, tot ce o incanta e sanul.
Te rog, nu il pedepsi pe Lucas cu privarea de afectiune si prin tacere, stiu ca il iubesti foarte mult, cauta sa gasesti o alta modalitate de a-ti manifesta frustrarea sau furia, care sa nu se reverse asupra lui. Sincer, el nu e capabil sa inteleaga legatura intre ce a facut el si cum te comporti tu. Vede doar ca persoana cea mai iubita a lui, soarele lui, dragostea lui e suparata si i se face frica. Pentru un bebelus frica de a pierde afectiunea mamei este de fapt frica de moarte, pentru ca ei depind intru totul de mama. Asta il face si mai agitat, si simte si mai mult nevoia de afectiune.
Si da, poate un ajutor specializat te-ar ajuta.
mami de Sophia
creem spune:
Jasmin...multa rabdare...si iar rabdare. Pe mine m-a intarit si m-a facut sa iau puin altfel lucrurile un reportaj despre niste copii din nu stiu ce tara unde erau atat de slabi numai piele si os si n-aveau saracii de mancare deloc...si ai nostri au si nu papa...or sa pape ei cand or avea nevoie. Lasa-l in pace daca nu vrea...bine ca suge laptic! (eu ma impacientez cand nu prea mai am san...ca sunt zile cand am si zile cand e mai putin...nu stiu de ce e fluctuatia asta).
Azi am avut si noi o zi tare aiurea: fi-mea s-a innecat de doua ori rau, odata cu mar dimineata si la pranz cu hartie (n-am fost atenta cand se juca cu niste reviste si ...a mancat putin dintr-una) a vomat de ambele dati rau si pe gura si pe nas...nu mai putea sa respire...ce sa va mai zic ca intrasem in panica putin. I-am tras din nasuc ce avea pe acolo cu batista bebelusului si s-a mai linistit pana la urma. Iar pe drum spre casa s-a innecat si sotul cu guma de mestecat
a fost o zi ciudata cu totul.
Seara i-am dat sa pape putin iaurtel cu branzica almete si un biscuite si i-am dat sa pape in timp ce papa si sotul la aceeasi masa...vreau sa iti zic ca a papat tot (adica vreo 70 gr ca mai mult nu i-am facut ca sa nu stric mancarea) si dca mai avea cred ca mai papa. Incearca si tu figura asta...sa manance cineva in fata lui.
Hai ca m-am intins...dar vroiam sa iti spun sa te relaxezi ca si daca nu papa si te enervezi tot nu rezolvi nimic...o sa pape la u moment dat cand o vrea el! (eu i-am facut si analize si m-am linistit ca n-are nimic..deci nu papa ca nu e inca pregatita)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
Azi am iesit la plimbare cu o fetita... si aveau mai multe jucarii intre ei..Orice tinea fetita in mana ii lua... cand vedea ca ia altceva lasa ce are el ...arunca deoparte si ii lua noua jucarie... si tot asa... Fetita mai micuta ca noi cu o lunita jumate si vreo 3kg ...se uita asa mirata la el... si el "badaranul" sa ii ia tot..si la sfarsit o mai tragea si de fustita
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris